29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
www racek 11.3.2006 1:46

co je na tom divného, pane vízek?

úředníci ods přece nejsou zkorumpovatelní. copak znáte nějaký příklad?
conqueror 11.3.2006 0:17

Vízek

Ten pomatenec a zastydlý budovatel je tu zase...
pan Havran 11.3.2006 0:43

Re: Vízek

Hmmmm, to je vskutku zajímavý příspěvek do diskuse.
Ladislav N. 11.3.2006 2:04

Re: Re: Vízek

Vízek je znám svými socialisticko-bolševickými názory, má na Psu svůj "archiv bludů", co sesmolil za několik let. Velmi poučné čtení o tom, co se honí komunistovi v hlavě...
F.Vízek 11.3.2006 19:29

Re: Re: Re: Vízek

SOUDNÍ rozsudky z roku 1974 (!) o "bolševickém" chování pana Vízka říkají doslova toto: „...Napadal vedoucí úlohu KSČ, označoval vstup vojsk na různých aktivech a shromážděních za nezákonný čin a za okupaci... byl jedním z představitelů pravice v okrese Jablonec nad Nisou a jako takový na různých širokých shromážděních velmi aktivně vystupoval proti vedoucí úloze KSČ i proti spojenectví s SSSR a dokonce na obranu dopisu Dva tisíce slov, který byl zaměřen přímo k rozbití socialistického státního zřízení za použití násilí...“ Díky tomu byl pan Vízek (v roce 1974 otec 4 dětí ve věku 9, 7, 5 a 2 roky) až do ledna 1990 kamenickým dělníkem v kamenolomu v Liberci - Rochlicích. Inu byl to "bolševik".  Kde v té době byli a jak se chovali dnešní prrravicoví komsomolci včetně šéfů ODS a jejího čestného předsedy?  Dejte už pokoj, milý Ladislave N. s bláboly, kterým jenom dokazujete, že jste svým myšlením někdejší bolševiky daleko překonal. Bolševismus na druhou - to je Vaše chování:  Hrrr na člověka, názory a fakta jdou stranou.
Demokrat 11.3.2006 0:48

Re: Vízek

Nadávky a nekonkretní urážky nemají v demokratickém systému co dělat . Zamyslete se nad sebou a zkuste být věcný. Nebo to nejde? Jak by se to líbilo Vám, kdyby se stejným způsobem někdo (např. nadřízený) choval k Vám? Proč  se asi nepodepíšete?
Na svůj názor má přeci  v demokracii každý právo. Názor je ovšem něco úplně jiného než osočování,  že?
IS 11.3.2006 1:07

Re: Re: Vízek jen konstatuje

Demokrate, korupce se může vykytovat i ve vládě, ale ta tvoří  jen menšinu státní správy či samosprávy. Sice vládne koalice s převahou ĆSSD, ale jinak je moc na nižší úrovni  z převažující většiny v rukou ODS a KDU. To je fakt, který není nadávkou ani urážkou. Je však značně významným závěrem  pro odhadování výskytu korupce. Konec konců Vízek toho příliš nenapsal, vaše srovnání s nadřízeným je spíše projevem se vyhýbat řešení problému.
 
 
Ladislav N. 11.3.2006 5:24

Re: Re: Re: Vízek jen konstatuje

Ryba smrdí od hlavy. Ke korupci přímo směřuje politika ČSSD, která posiluje a rozšiřuje rozhodování (nejenom státní) byrokracie o záležitostech občanů. To je přímo "programové" posilování korupčního prostředí - typicky viz idiotské sazebníky bodů pro řidiče (od 1.7.2006), kde vám za 12 parkovacích přestupků seberou řidičák...
tom 11.3.2006 7:30

Re: Re: Re: Re: Vízek jen konstatuje

ČSSD a Paroubek potřebují obrovskou sumu peněz na bombastickou volební kampan.Potřebují za každou cenu vyhrát volby aby nikdo nemohl rozkrýt to co za těch 8let napáchali.proto tak útočí na ODS a mají poradce z několika zemí.Toněco stojí!
janoryna 11.3.2006 11:18

Re: Re: Re: Re: Vízek jen konstatuje

to by se za vlády ods stát nemohlo, aby zašili úředníka ministra z ods. ti sesvých lidí, na rozdíl od socanů dokážou zastat !
IS 11.3.2006 11:31

Re: Re: Re: Re: Re: Mafie ODS

janorymo, dříve se tomu říkalo "ruka ruku myje", nyní je vláda ĆSSD zkorumpvaná a parlamentní opozice ODS mafiánská.  V podstatě to vyjde nastejno. Naúrovni krajů to je opačně.
Rolen 11.3.2006 9:31

Re: Re: Re: Vízek jen konstatuje

Nedávný případ mistostarosty V Lovosicích (ODS) o němž se již nepíše ukazuje na místní korupci. Nicméně je méně medializovaná a speciální protikorupční útvar se spíše soustředí na centrální úroveň.
IS 11.3.2006 0:56

Re: Vízek vadí Štětina ne?

conquerore, je zajímavé, že vadí Vízek protože kdysi býval komunistou, přestože jeho postřeh o korupci (spíše veřejné tajemství) je přesný. Kupodivu nevadí bývalý komunista senátor Štětina, který zatím nevyplodil žádnou kloudnou myšlenku a pouze se snaží prosazovat  zákaz komunistů. Kdo zná trochu Štětinovu kariéru, stěží se ubrání dojmu o jeho speciálních stycích (KGB) a dárcích sovětským přátelům (korupci). Příliš mnoho záhadného je s ním spojeno a možná proto ho pravice nechala usadit se do křesla v senátu, aby příliš nemluvil. Inu i to by mohla být korupce. Naštěsí platí presumpce nevyiny a nejsou-li známy podrobnosti, Štětina je nevinný a bylo by neslušné ho dávat do souvislosti s korupcí nebo íránským terorismem. .  
conqueror 11.3.2006 1:12

Ale no tak,

nebijte mě tolik. Štětina je případ který taky nemusím. Kdo ví jaké ten má svědomí, možná máte pravdu. Ale pan Vízek svoje přesvědčení, ten historický omyl a slepou uličku vystavuje úporně na odiv a naříká jak učil spolupracovníky v lomu kam se dostal když se jako soudruh poškorpil s jinými soudruhy a prohrál. Netřeba se zastávat, každý je svého života a osudu strůjcema pan Vízek mohl svůj život kdysi nasměrovat jinak. . Neudělal to, vezl se na vlně.
F.Vízek 11.3.2006 19:35

Re: Ale no tak,

Prosím, informujte mě, na jaké vlně jsem se vezl.
V 60.letech, kdy KSČ odsoudila stalinismus a rehabilitovala odsouzené v politických procesech jsem uvěřil, že jde o zásadní krok k demokracii. Jakmile jsem shledal, že tomu tak není, choval jsem se jako člen strany tak, že mě v mých 29 letech strana vyhodila. A až ve svých padesáti jsem se dostal zpátky ke své profesi - v lednu 1990.
Na jaké vlně jsem se vezl a se mnou moje rodina, moje čtyři děti? Prosím, upřeněte.
F.Vízek 11.3.2006 19:21

Re: Vízek

Místo totalitního způsobu boje s oponentem (čili osobní napadení místo věcné reakce) zkuste nějak věcně reagovat na moje slova:
V horní komoře parlamentu – v Senátu – se nedávno zřetelně projevilo, jak to kdo myslí s omezováním korupčního prostředí. Ústavně právní výbor smetl ze stolu zákon o střetu zájmů s tím, že NECHCE, aby se týkal placených krajských a městských zastupitelů, soudců, policistů, státních zástupců a vedoucích státních zaměstnanců. Chce, aby se tento zákon vztahoval pouze na zákonodárce a ministry a na šéfy ústředních správních orgánů.
Soudím, že občan se spíše setkává s úředníky komunálními a krajskými než s ministerskými. Proto postoj ODS považuji za zcela "mimo mísu".  Protože mají skoro všechny hejtmany a všechny primátory a hodně starostů, zdá se, že proto i zábrany pokud jde o zákon o střetu zájmů...  Podivná spravedlnost, vyváženost a podivný způsob boje s korupcí.
F.Vízek 11.3.2006 19:38

Re: Vízek

Kdy jsem byl pomatený?  V roce  1968? V roce 1974? V roce 1989? Teď a pořád ?
SOUDNÍ rozsudky z roku 1974 (!) o "bolševickém" chování pana Vízka říkají doslova toto: „...Napadal vedoucí úlohu KSČ, označoval vstup vojsk na různých aktivech a shromážděních za nezákonný čin a za okupaci... byl jedním z představitelů pravice v okrese Jablonec nad Nisou a jako takový na různých širokých shromážděních velmi aktivně vystupoval proti vedoucí úloze KSČ i proti spojenectví s SSSR a dokonce na obranu dopisu Dva tisíce slov, který byl zaměřen přímo k rozbití socialistického státního zřízení za použití násilí...“
Díky tomu byl pan Vízek (v roce 1974 otec 4 dětí ve věku 9, 7, 5 a 2 roky) až do ledna 1990 kamenickým dělníkem v kamenolomu v Liberci - Rochlicích.
Inu byl to "bolševik".  Kde v té době byli a jak se chovali dnešní prrravicoví komsomolci včetně šéfů ODS a jejího čestného předsedy?
Ladislav N. 11.3.2006 20:46

Re: Vízek - Kdy jsem byl pomatený? V roce 1968? V roce 1974? V roce 1989? Teď a pořád ?

Pořád. Přinejmenším od okamžiku podání přihlášky do KSČ...
conqueror 12.3.2006 1:45

Re: Re: Vízek - Kdy jsem byl pomatený? V roce 1968? V roce 1974? V roce 1989? Teď a pořád ?

Velmi správně.
IS 12.3.2006 11:56

Re: Re: Ladislav N šašek?

Ladilave N, uvědomujete si vůbec, že třeba svým vyhlášením o pomatenosti Vízka  a jinými výpady jste projevil takový stupeň moudrosti, že sloužíte jako příklad antikomunistického cirkusového šaška?