1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
moker 20.3.2006 10:22

Re: Re: A co prezident, toho volil kdo?

Klause rád nemám a nějakou podivnou nemocí jak píšete netrpím,sice nosím brýle a mívám migrénu ale nějakou animnozitu jsem nikdy neměl.Jak jsem řekl Klase nemusím ale lepšího presidenta tady zatím nemáme z čehož mi vychází že nemusíš někoho milovat aby byl dobrý.
Mirek Šejna 20.3.2006 8:19

pane Vacku,

Topolánek také nemá žádnou volenou funkci. Není ani senátorem ani poslancem parlamentu a přesto přijímá zahraniční návštěvy, kecá vládě do toho, jak by to měla dělat, zve si na pohovor ředitelku VZP atd... Mě to u něj nepohoršuje. A stejně tak mě nepohoršuje to, že Paroubek je premiérem. On je totiž Paroubek premiérem zcela v souladu se zákony a ústavou, zatímco Topolánkova "významnost" žádným zákonem daná není. Je daná pouze tím, že je předsedou nejsilnější opoziční strany, což se v demokratické společnosti respektuje.
BuBu 20.3.2006 9:59

Re: pane Vacku,

Á . . . bolševik promluvil.
Pane Šejno.
Udělejte mi aleapoň malou, malinkatou radost a nazývejte prosím věci pravými jmény.
Nenazývejte prosím vládou bandu bolševických korupčníků, lhářů a loupežníků.
Díky. 
 
Mirek Šejna 20.3.2006 10:06

bolševiku BuBu

A co takhle kdyby ses pokusil vyvrátit to, co jsem napsal? Já coby demokrat diskutuji a oponuji. Ty jako opravdivý bolševik jen nálepkuješ a nadáváš na poměry.
BuBu 20.3.2006 10:57

Re: bolševiku BuBu

Kdo je bolševik, nechám na posouzení čtenářům. . .
. . . a co se týče argumentů: Nejhorší a nejtěžší je předkládat argumenty proti blbosti, nevědomosti a komunistické zakuklenosti.
Neboli, čím větší blbost - tím je těžší argumentace.
Soudný čtenář zajisté pochopí, že k Tvým názorům lze argumentovat velmi obtížně a zdlouhavě. Na druhé straně Ti zase nelze upřít, že Tvé názory  velmi lehce chápou bolševici všeho druhu...
Mirek Šejna 20.3.2006 11:26

pravičácký bolševiku BuBu

Topolánek nemá žádnou ústavní funkci. Přesto přijímá zahraniční návštěvy. Přesto je u jednání, která se týkají dohod parlamentních stran. Nedávnou si pozval k jednání Musílkovou. Sám se chlubí tím, že denně přijímá významné návštěvy.
A já jsem ve svém příspěvku prohlásil, že na tom nevidím nic špatného, protože v demokratické zemi je předseda nejsilnější opoziční strany respektován.
No a teď mi sděl, co je na tomto mém názoru bolševického.
BuBu 20.3.2006 13:23

Re: pravičácký bolševiku BuBu

Jestliže zahraniční návštěvy vidí, že si s premiérem (který se opírá a zaštiťuje bolševiky) nemají co říci, jdou se logicky bavit s tím, kdo je pro ně z hlediska perspektivy ČR, přijatelný.
Navíc: Osoba premiéra nevzešla z řádných voleb, ale byla dosazena po totálně neschopném Špidlovi a po totálně zkorumpovanému Grosovi. (Neboť, jestli v této zemi ještě někdo věří Grosovým báchorkám o tom, jak přišel k penězům - je vůl, se kterým si nemám co říci)
P.S. Samozřejmě  je pravdou, že v demokratické zemi je normální, že předseda nejsilnější opoziční strany je respektován. . .
V demokratických zemích je ale také normální, že taková strana jako je ČSSD nemá mezi demokratickými stranami místo - a musela by po té plejádě korupcí a zločinů dávno skončit.
Jinými slovy: Kdo hájí dnešní ČSSD - hájí zločiny, korupci, podvody a potažmo i bolševiky !!!!!
Pokud je Vám způsob takového vládnutí milý - nemám, co bych na svých předchozích vyjádřeních měnil.
 
Taraszátaras 20.3.2006 10:59

Re: bolševiku BuBu

Technická: BuBu není baba? Pokud chcete na zdejších pravičácích, aby dikutovali, uváděli argumenty a nenadávali do komoušů, tak stejně úspěšně byste mohl chtít od koně, aby zpíval árie. Sprostá povaha je jejich přirozeností, fanatizmus denním chlebem a strach o nakradené jim sedí v zátylku a řídí jejich kroky.
Ojebavac Marxe 20.3.2006 13:20

Re: Re: bolševiku BuBu

No ty ses taky peknej magor, jen co je pravda.
Pert1 20.3.2006 7:16

Vydržme ještě dva měsíce,

potom skončí socbolševická vláda.
pefben 20.3.2006 10:09

Re: Vydržme ještě dva měsíce,

Jen aby! Dementů je mezi voliči sdostatek.
Bimbo 20.3.2006 11:10

Re: Re: Vydržme ještě dva měsíce,

On jedna jako soukroma osoba ve svobodnem state a nebere za to statni penize, a vovovo to jde....Jestli chcete zakazat soukromym osobam, kecat do politiky, prosim prohlaste po vzoru pana Lukasenka Topolanka TERORISTOU.....
.. 20.3.2006 7:07

Na černo

Pan Vacek chtěl trochu očernit premiéra a někoho tím podpořit.Pan Vacek to udělal nešikovně až hloupě.Takže pokud chcete někoho špinit tak trochu přemýšlet.Nechovejte se jak ODS ta také špiní a sama u toho spadne do bahna--Banka a demise---Takže příště napište Paroubek obcházi šéfa poslancu CSSD a vystupuje jak car.Bude to rovný dá se nad tim přemyšlet a neni to na první pohled s ODSACKE černé kuchyně.
Aleš 20.3.2006 6:54

mýtus ODS

demokratické státy se vyznačují dělbou moci- výkonná /vláda/, soudní a zákonodárná /parlamenty/. Proto by určitě bylo lepší, aby nebyl souběh výkonu funkce ministra a poslance. Volí se poslanci ne vláda.
jonáš 20.3.2006 7:08

Re: mýtus ODS

Nojo, asi by to přidalo oběma funkcím na důstojnosti, kdyby se zjistilo, že se nedaj dělat na půl úvazku. Ale těžko to vymáhat, když to ústava nevyžaduje.
Josef 20.3.2006 6:25

Pane Vacku,

premiér není volen,ale jmenován do funkce prezidentem,v tomto případě Klausem. 
Klaun Parafin 20.3.2006 0:16

Volte v pátek 24.3. v 18.00 Vodičku. Jen taková volba vám okamžitě ke stolu vámi žádané přinese...

jonáš 20.3.2006 0:31

Re: Volte v pátek 24.3. v 18.00 Vodičku. Jen taková volba vám okamžitě ke stolu vámi žádané přinese...

Ale bacha, vrchní je tam taky nevolenej -- přesto nepostrádá mandát.