10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jo... 29.8.2006 7:08

Halamo, tys tenkrát donášel STBákům?Jsi to ty?

Tak to už se nedivím ipéčko zblblé .Kolega Vízečem měl také krycí jméno....:-)

S 29.8.2006 7:05

Vizek je Blb

Tož vizku, děláš to dobře, tajak správný socdemácký přihlupek. Díky  vlezdoprdelizmemu páně pablbka budeš už brzo ne bývalý poslanec ČSSD, ale zasloužilý posranec CŠSD - chudáčku...

BuBu 29.8.2006 7:04

To snad není pravda !

Co si tento kovaný bolševik, převlečený do socialistického kroje ČSSD - co si na stránkách NP dovoluje napsat ! On nám vlastně svými slovy sděluje, že hovno nesmrdí . . . že se mýlíme . . . že je to pouze kytice konvalinek ! Jeho články - jsou vlastně poukaz na léčení . . . ale do Bohnic ! Tento, od základu, zcela lživý a demagogický nesmysl - tak to by nevyplodil ministr propagandy třetí říše Josef Goebels . . . i kdybychom ho "zabili" ! Co si to tento tento socialistický vůl o nás, čtenářích NP vlastně myslí ? Že jsme banda Paroubkových sluhů - poslušná, věrná, oslavující všechny jeho hnusárny a prohry - jako vítězství ?

Dopručuji Ti soudruhu Vízku jedidé : Zajdi do koupelny a pořádně se osprchuj ! Parubkův trus, který na Tobě ulpěl z "projíždění" Jeho řitního otvoru . . . ten je z Tebe cítit i skrze můj monitor ! (Y)

Jo... 29.8.2006 7:04

TOMUHLE říkám vlezdoprdelismus par excelence !

Nějak se za ten senátorský plat musím odvděčit, že, normálně se neuživím, inteligence jsem zřejmě moc nepobral, tak co mi zbývá, vízečkovi, než lést do řitě jakýmkoli i nemožným způsobem....:-P

eTony 29.8.2006 7:01

Re: Re: Vízku,

Halamo, kde jsem psal, že VŠICHNI voliči ODS ? Tak kde ???? To jen ta vaše banda bolševických lumpů nemá názor! To jim Paroubek a jemu podobní musí nakukat.

Halama 29.8.2006 7:00

Re: kteří levici nemohou přijít na jméno.

 zapoměl jsi na Tlustého a další z ODS ????:-/:-/:-/

Jarda 29.8.2006 6:55

Dost bylo Paroubka!

Takovýto blábol mohl napsat jen blb. Myslím že za pozornost stojí jiný příspěvek :Dost bylo Paroubka!

Dost bylo Paroubka!

josef 29.8.2006 6:55

soudruhu Vízku,

mně je úplně jedno, kam se komouši přelili, protože obě partaje (KSČM a Sosdem) jsou stejné svinstvo

Halama 29.8.2006 6:51

Re: Halamo,

Přesná ukázka vyjadřování a myšlení MODRÉ STRAKY

Halama 29.8.2006 6:49

Re: Vízku,

Zeptej se Vašeho čestného předsedy jak hlasoval o vstupu do EÚ,zeptej se Vašeho grémia jak hlasovala o vstupu do EÚ a potom přestaneš psát takové bludy.

eTony 29.8.2006 6:45

Halamo,

vyliž si pr"del.

eTony 29.8.2006 6:42

Vízku,

jste demagog jak když vyšije, no prostě bolševik. Tak ČSSD je moderní a nejstarší stranou, která dovedla naši zem do NATO a EU ? ČSSD je tak starou a moderní, že za potlesku, ve "světle ramp" a palcových a oslavných novinových titulků a nekonečných oslavných tirád splynula konečně " v jedno tělo" - z KSČ. V současné době jasně kolaboruje opět s KSČ(m) a ještě Paroubka za to oslavujete a vynášíte jeho zásluhy o dobro v zemi do nebetyčných výšek. Ani slovem se nezmiňujete, že základy pro vstup do EU a NATO byly položeny za vlád s účastí ODS a byli to hlavně voliči ODS, kteří vstup do těchto institucí podpořili. Takže Špidla a celá ta banda levicových ničemů k tomu přišla jak slepý k houslím. To by se povedlo jakékoli vládě, vyjma bolševikům.

Žádný strom nevyrostl do nebe, to jen vy a ta vaše banda ( už nedělám velké rozdíly mezi neobolševiky a bolševiky ) lidem do očí lžou, že ano. Diktátory, jako Hitler, Mussolini, také oslavovali a "nosili na rukou", ale pomněte jak diktátoři obyčejně končí - potupnou smrtí, kterou si plně zasloužili.

Halama 29.8.2006 6:18

Poserové

Oproti Vám všem co tady jenom nadáváte se autor příspěvku pan Vízek,za své jméno nestydí nebojí se ho uvést,nebojí se představit..........zatímco Vy jste jenom bezduchý MODRÝ POSEROVÉ :-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/

Ladislav N. 29.8.2006 5:46

Tenhle BLB Vízek bude pořád dokola jako dement omílat stejný nesmysl, ...

že Paroubek "... byl prvním předsedou strany, kterému se podařilo umenšit vliv a význam KSČM..."  Že je tomu přesně naopak, už jsme blbovi psali nesčetněkrát.

Vízku, běžte už do p*dele s těmi vašimi lžemi opakovanými stále dokola!

Můra 29.8.2006 4:43

Co k tomu říci ...

Odporné, ubohé, bezduché, slizké, děsssssssssss

Borek@Exil 29.8.2006 3:57

kteří levici nemohou přijít na jméno.

Ani já nemohu přijít levici na jméno. V roce 1989 už jsem byl v exilu a Kocourkovští troubové se nezmohli na vyházení různých Vízků, Jičínských, Čalfů a podobné verbeže z oken. Škoda.

?? 29.8.2006 3:31

Re: naopak !!! Provokovat a provokovat!

Pane Vízku, jste dost starý na to, aby ste šel dom a nečekal, až vás někdo kopne do (Y)!!  Děkujeme !!!

Šumavák 29.8.2006 2:24

naopak !!! Provokovat a provokovat!

v zájmu uchování našeho duševního zdraví !

Uhl 29.8.2006 2:03

Pozor

Neurazejte meho pritele Bizka. Komunisticka revoluce zvitezi.

dadacos 29.8.2006 1:45

Program KSˇˇCM

KSČM chce odstranit kapitalismus. To je pro mě dostatečný důvod pro antikomunistický postoj.

Iva 29.8.2006 1:21

Re: Re: pane Vízku,

Toto je zajisté provokace nasazeného člena vyššího vedení KSČSSD(b), kterému vedl ruku samotný Duce prase bradavičnaté, náš drahý souhruh Paroubek, slunce naše jasné. Nikdo jiný by podobné bláboly nevypotil. Ostatně na idnes se traduje, že pod nickem celtic vystupuje Tvrdík. Tady to bude asi něco podobného. Že by sexy švihák Škromach nebo jiný ze soudruhů?

Fil 29.8.2006 1:21

Re: Re: Úžasný text

50. let? Pokud vím, tak ještě v 89 byla KSČM nejtvrdší stalinistickou stranou v celé SVE (ani Gorbačov nevěděl, co si s ní počít a přemýšlel, jak vyměnit její vedení). A běž se kouknout na nějakej jejich mítink dnes, poslechneš si pěkný věci. To, že teď se tváří jako beránci, může sežrat jen naiva. Vrah se ti bude v lochu taky chovat velmi vzorně, aby se dostal ven dřív. A soudruzi jsou to samé - samozřejmě, už si nemohou povolat tanky z Moskvy, tak by nejspíš nedokázali udělat stejnou škodu, určitě by se ale snažili i tak. A navíc, už jen z obyčejné lidské slušnosti vůči všem mrtvým, které mají na svědomí, by neměli být žádným způsobem připouštěni k moci. Fil

martin 29.8.2006 1:18

lol

pro koho si tady cvicis ty proslovy, levicovej hnupe? ty ses musel za komancu zivit snad jen provokaci. staryho psa novejm kouskum nenaucis. jedine o co usilujes je rozhadat proti sobe co nejvic fanousku nejakych pocetnych celku, aby sis mohl vychutnat jak se porvou. jsi obraz politickeho stylu cssd oziveny paroubkem a podporovany vizkem. pokud ti jde o lepsi zitrek naseho naroda, mazej si hodit masli a uz se tady neproduciruj s falesnym pocitem nezranitelnosti. pamatuj, tak dlouho se chodi se dzbanem pro vodu.. a modli, se aby to ucho bylo toho dzbanu.

Jiri 29.8.2006 1:14

Re: Úžasný text

bod dve neni vlastne tak uplne originalni - jiz za komancu mnoho jedincu tvrdilo, ze do strany vstupuji, aby ji mohli rozkladat zevnitr - netreba asi dodavat, ze jejich pohnutky nemely s rozkladanim nic spolecneho.

conqueror 29.8.2006 1:06

Re: Re: Pane Vízku

Vízek neodpoví na Vaši otázku protože je zbabělý. A pokud ano, budou to opět tučně,červenočerně napsané a mimo Vaše téma opakující se bláboly dokazující, že je nemocný. Stocholmský syndrom ve vztahu ke komunistické straně. Zaslouží si maximálně sledování ale ne reakci čtenářů.Včera tu psal jak situaci sleduje s nadhledem. Jeho zlobné prskání v jeho grafomanských polemikách tomu ovšem nenasvědčovalo. Je k politování když je někdo takto postižen. Prosím neprovokovat nebo mu ještě doma zamknou počítač v zájmu uchování si zbytku jeho duševního zdraví.

Fuj 29.8.2006 1:03

A takovejchle debilů je tu 50 %

a chtěli by svou debilokracii....

Myslící 29.8.2006 1:03

Re: pane Vízku,

ale vždyť to tak není pravda ani o pražském magistrátu ani o práci na ministestvu. Jakpak jsi na to přišel, že můžeš takto očerňovat?

Myslící 29.8.2006 1:01

Re: Úžasný text

Antikomunistický strašák 50. let minulého století je již hodně vyčpělý. Současná KSČM je podstatně jiná, než KSČ v minulosti, nehlásá žádný třídní boj, diktaturu proletariátu atd. Členové jejího vedení i funkcionáři v obcích nejsou zapleteni do žádných majetkových afér. KSČM má výrazné sociální cítění, její program jr tak ze 70 až 80% shodný či podobný programu ČSSD, je prostě levicový.

Andy 29.8.2006 0:25

Re: Pane Vízku

už by bylo načase. Možná si pak i vy všimnete, že Vízek celé roky nedělá nic jiného, než obhajuje KSČM, přímého nástupce KSČ. Ale aby odpověděl, co si myslí o současnými komunisty chválenému Kojzarově textu na téma: Političtí vězni z padesátých let byli vrazi a zloději, k tomu se nemá.

Fil 29.8.2006 0:22

Úžasný text

1) Paroubek vliv KSČ(M) nezmenšil, menší volební výsledek malých stran (nejen soudruhů) má původ v polarizaci veřejného mínění a extrémní mobilizaci dvou velkých stran.

2) Umenšit něčí vliv tím, že jej přizvu k vládnutí je velmi originální metoda. Musím si to někam zapsat, dobrých nápadů není nikdy dost. (Jestli se tu někdo vyzná ve Fr politice, může konfrontovat situaci v ČR se situací u francouzských komančů)

3) Paroubek samozřejmě vytáhl ČSSD ze srabu, o tom žádná. Otázkou je, za jakou cenu. Osobně jsem třeba za Špidly neměl nic proti voličům ČSSD, nakonec socialismus není žádná cesta do pekel (i když dluh 170 mld:-( ). Ale jak se postavit k dnešním voličům socialistů, kteří vědomě a bez uzardění prostřednictvím ČSSD volí komunisty, to prostě nevím. Nevím, jak se můžou ráno podívat do zrcadla. Asi jim chybí, že jim nehrozí, že je v noci někdo vytáhne z baráku a někde na lampárně ve sklepě přiváže k zábradlí a uskuteční s nimi obuškové interwiev na téma příbuzní v zahraničí. :-( Fil