10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kenys 29.8.2006 8:43

Re: Stále kvoká, stále stejný ....

:-D

huhu 29.8.2006 8:43

Re: Stále kvoká, stále stejný ....

leninská metoda "demokratického centralismu" nebo fašistický "vůdcovský princip" ? ono je to v podstatě nastejno bud "straně věřte, soudruzi!" nebo "Führer, befiehl, wir folgen!".

huhu 29.8.2006 8:41

Paroubek sjednotitel ksčssd

Paroubek získal pro čssd image jednoho bloku s ksčm tedy ksčsssd a

dovedl čssd do izolace od demokratických stran. Od čssd se odvrací

poslední nekomunističtí voliči. A od Paroubka, který nemá co nabídnout

se odvrátí ted i jeho vlastní šibalové, tak jako kdysi velice rychle od Zemana.

Paroubek bude vykopnut nebo bude velet sektě bez šance na 51% - ksčssd. Paroubek nepohltil ksčm, ale dnes předvádí politiku více komunistickou nežli sama ksčm. Uvnitř strany nastolil tvrdý "demokratický centralismus", mimo čssd naštěstí se zatím demokraté uměli tomuto "vůdci" ubránit.

Ladislav N. 29.8.2006 8:38

Re: soudruhu Vízku,

Váš jmenovec Josef  IP: 160.218.146.xxx by měl jiný názor... (viz začátek diskuse pod úvodníkem) ;-P

technik 29.8.2006 8:32

soudruzi jedno jsou

Zmešit význam komunistů v politice tím, že se budu chovat stejně, ne-li hůře jako oni - to je opravdu postup hodný uznání - od bolševika 

Karel 29.8.2006 8:28

pane Vízku,

včera jste se v okamžiku, kdy jsem napsal svůj příspěvek, již neúčastnil diskuze. Protože téma považuji za palčivé, svůj včerejší podnět zde znovu kopíruji v očekávání Vašeho názoru na něj:

"Komunisté se valnou měrou účinně zúčastnili privatizace a jejich děti jsou dnes podvodníky s LTO, kasíny, politikou, státními příspěvky aj. především díky informacím, které získali od svých otců. Proto by bylo vhodné komunistickou stranu postavit mimo zákon, aby se alespoň trochu přerušila oligarchie."

Yoshi 29.8.2006 8:07

Re: Bylo hůř a lidé si to chválili...

A pamatujete na dr. Ivana (?) Brože? To byl kalibr...

Emil 29.8.2006 8:04

Re: Re: Halamo,

Tebe Halamo, můžu jen litovat. Opravdu víc si nezasloužíš.

Emil 29.8.2006 8:03

Re: Re: Re: Re: Vízku,

Halamo, je pravda že voliči ODS můžou mít  i jiný názor než vedení. Ale to ty neznáš, vy neobolševici MUSÍTE říkat a dělat, co nařídí Paroubek, ať souhlasíte nebo ne.. A to ty vole, to je ten rozdíl v demokracii.

Emil 29.8.2006 7:58

Stále kvoká, stále stejný ....

Kdy konečně pochopíš, že ta slavná moderní evropská strana je založena na jednom dryáčníkovi, který nařídí a všichni ostatní ČSSD stojí v lati. To fakt má být moderní strana ? To tedy Lukašenko je nejmodernější. Všimli jste si také, že všechny ostatní členy má Paroubek za blbce ? Zvolený (spíše určený) předseda parlamentu nemůže sám mluvit, musí za něj odpovídat Paroubek, aby Vlček neřekl něco špatného. Proč museli poslanci odevzdávat jako důkaz, že nevhodili do volebního osudí lístky, aby je Paroubek zkontroloval ? To fakt není lidem v ČSSD trapné, že se stávají Paroubkovými loutkami ? Jedině vidina dobrých trafik (viz včerejší Mladá fronta Dnes) jim zalepila pusu (nebo obava z dokázání vlastní nechopmosti). Konečné hodnocení článku- stejně hloupý a patolízalský, jako sám autor a převážná většina vedení ČSSD.

eTony 29.8.2006 7:56

Re: Re: Re: Re: Vízku,

vy  bolševický lumpe nechápete, že ne ve všech otázkách se musí "poslouchat" vedení, ignorante. Voliči projevují své názory i odlišně od názoru vedení v otázkách jako je právě členství v Unii či v NATO, neobávají se následků za své vyjádřené názory, to u bolševicků je nemyslitelné.

Borek@Exil 29.8.2006 7:50

Re: Poserové

Borek Volarik, Northridge, CA

Borek@Exil 29.8.2006 7:49

Re: Re: kteří levici nemohou přijít na jméno.

I Klause si komunisti vyhýčkali v Prognostickém ústavu.

Forstmeister 29.8.2006 7:38

Bylo hůř a lidé si to chválili...

A já myslel, že to psal Jambor nebo Kojzar. A on Vízek...

Ladislav N. 29.8.2006 7:37

Re: Re: Re: Poserové

Asi si z tebe hoši berou příklad... (Y)

Ladislav N. 29.8.2006 7:35

Re: Re: kteří levici nemohou přijít na jméno.

V ČSSD je "bývalých" členů KSČ kolem 50% = 1/2!! :-) Kolik v ODS? Tlustý s několikaměsíční epizodou? ;-D

LOJR 29.8.2006 7:35

Re: Re: pane Vízku,

Jasně že to není pravda - a třeba soudruh Tvrdík ČSA taky ekonomicky pozvedl, viď? ;-D;-D;-D

LOJR 29.8.2006 7:32

Jenom bych dodal,

že základním principem komunistického sociálního cítění byla krádež a následné přežrání soudruhů z výtěžku, plebsu se hodily leda drobky. Soudruzi měli sociální cítění především ve vztahu k sobě samotným a za cizí peníze.

žabák 29.8.2006 7:25

Vízek nebo Mirek

Vízku, s váma opravdu nemá cenu diskutovat, ten komunismus je ve vás příliš zažranej. Ale přesto dovolte otázky, na které se vás ptám potřetí a položili je také jiní: O kamenolomu rozhodl soud nebo prověrková komise (č.j, soudce, místo), podepsal jste 2000 slov a Několik vět, příspěvky píšete sám nebo ve spolupráci se soudruhem Mirkem56 a s. Hoření?

hnědka 29.8.2006 7:24

Re: Re: Úžasný text

Ano, presne z tohoto dzvodu je nutno odmitnout i CSSD a podobna extremne levicova uskupeni. Tyto strany maji naprosto nulove socialni citeni. Socialni citeni zanemna, ze vezmu SVOJE penize a dam je nekomu potrebnemu. A toho jsem si jeste u panu z CSSD nevsiml. Ukrast penize lidem a pak je prerozdelit nema se socialnim citenim nic spolecneho. To totiz dokaze kazdy blb.

hnědka 29.8.2006 7:21

Re: Úžasný text

Scoialismus neni cesta do pekel? Rikal na VUMLu? Bez se podivat do Francie, Svedska, Nemecka a dalsich zemi, jak to dopracovali se socialismem. Staci se podivat na nezamestnanost techto zemi a jejich rust.

LOJR 29.8.2006 7:19

Re: Re: Úžasný text

Přestaňte člověče "myslet" a jděte se podívat na nějaký komunistický mítink. Je to přesně jako s Arafatem - jedna verze pro Západ a druhá pro doma, jede se samozřejmě podle té domácí. Za čistě politické delikty tady byli lidé zavíráni ještě těsně před revolucí. Sociální cítění? Já se snad  smíchy počůrám - ještě jsem nezapomněl, jak tady lidé za totáče zbytečně umírali, protože nebyly "devizy" na běžné zahraniční léky. Tedy ony byly, ale jen pro vybrané soudruhy.

Halama 29.8.2006 7:17

Re: Re: Poserové

 A zase znova a pořád dokola.Už jste s tím nadáváním nechutní.(Y)(Y)(Y)(Y)

Vladimir 29.8.2006 7:14

Re: Re: Re: Pane Vízku

Vcera se vyprsil s rozsudkem, ktery ho za komancu poslal udajne na 16 let do kamenolomu za "pravicove smysleni". Ohanel se tim jako s dukazem sve obcanske statecnosti.

Teda jestli je to pravda, tak ho tehdy soud nepochopil, nebo on nepochopil nikdy nic.

Halama 29.8.2006 7:14

Re: Re: Re: Vízku,

Takže voliči ODS mají zcela,ale opravdu zcela odlišné názory než vedení ODS.Není ti to podivné ?Takže jenom bůh ví kdo volil ODS .Vzpamatuj se chlapečku.;-D;-D;-D;-D;-D

Je načase. 29.8.2006 7:11

Kdy konečně Paroubek pochopí,že nepochopil?

Kdy ???? Tomu už se nedá říkat ani dlouhé vedení...z Kremlu.......;-O(Y)

Vladimir 29.8.2006 7:10

opakuji dotaz

Mistre Vizku,

vim ze diskuse ke svym agitkam peclive ctete, a protoze agitky pisete abyste obhajil neobhajitelne, pokracujete v tom pak i v onech diskusich.

Takze byste mi a mozna i dalsim lidem mohl odpovedet na otazku PRO KOHO to pisete. Socdemaci tenhle ideologicky doping nepotrebuji, tem je uz od nastupu Paroubka jasne, ze komuniste jsou hned po nem to nejlepsi co tato zeme nosi (dnes na tema protoze je sam Velky tak dobre zvladnul), a slusni lide to domitaji, nekteri slusne, nekteri ne, vzhledem k obsahu tech agitek se ani nemohu moc divit.

Co si tim vlastne chcete dokazat ? Myslite, ze nekdy dokazete napsat takovy skvar, ze nekoho presvedci o legitimite komunistu sdilet s nami jednu planetu ? To byste mel nadprirozene schopnosti...

Pavel 29.8.2006 7:08

Už u soudruha Jičínského

jsem posílal do(Y) tuhle bolševickou trojku: Jičínský, Vízek a Pehe. A k tomu bych přibalil zdarma i Puchejře-Pablbka.  Bylo by tu krásně, jen kdyby tu nebyli tito bolševici. :-D A Aston nás tém "krmí" denně, dnes máme svátek, Jičínský a Vízek, chybí akorát Pehe. Přece jsme tolik nezlobili.8-o;-P

S 29.8.2006 7:08

Re: Poserové

Halamo halamo i na tebe do roka a do dne dojde - ty socdemácky přihlupku - chudáčku...