17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jan 18.4.2006 13:45

Co nám přineslo osm let vlády sociální demokracie? Totéž co vláda ODS! Kdo nevěří, může si přečíst:

Co nám přineslo osm let vlády sociální demokracie? Totéž co vláda ODS! Kdo nevěří, může si přečíst:

D) KRIMINÁLNÍ STÁT: CENTRALIZOVANÁ, UZAVŘENÁ, NEPRŮHLEDNÁ A NEKONTROLOVATELNÁ VÝKONNÁ, ZÁKONODÁRNÁ A SOUDNÍ STÁTNÍ MOC NAD OBČANY – DAŇOVÝMI POPLATNÍKY V RUKOU NEVOLENÉ A OBČANY PLACENÉ, ALE JIMI NEODVOLATELNÉ STÁTNÍ BYROKRACIE, JEJÍ INSTITUCE, REPRESIVNÍ ORGÁNY TAKOVÉ STÁTNÍ MOCI, JEJICH PŘEDSTAVITELÉ, SPOLEČNÉ METODY A CÍLE:

http://www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2005022205

Jedna možnost je: 18.4.2006 8:00

Aktivní "Železný" dědek.Schopný a snad dokáže "augiášův chlív "vyskladnit...

Jan 18.4.2006 13:46

Re: Aktivní "Železný" dědek.Schopný a snad dokáže "augiášův chlív "vyskladnit...

Ten starý kriminálník Železný??? Doporučuji si o něm něco málo přečíst:

03) NEZ - NEZÁVISLÍ včera: Europoslanec Vladimír Železný, ex generální ředitel TV NOVA, bývalý sovětský občan, který uvítal sovětskou okupaci Československa v roce 1968, bývalý předseda senátního klubu komunistické strany, jeho domovská politická strana NEZÁVISLÍ (NEZ) a jeho současná politická strana NEZÁVISLÍ DEMOKRATÉ:

http://www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2005051102

BuBu 17.4.2006 21:39

Na nadpis článku se dá odpovědět jednou větou :

Přineslo nám hrůzovládu neschopné i všeho schopné bandy, která povýšila lež, zlodějinu a hulvátství na běžnou normu života.

PetrM 17.4.2006 14:55

??

Pane Neff, snažně Vás prosím: zveřejňujte články lidí, kteří UMÍ psát. S autorem sice souhlasím, ale je to napsané naprosto otřesným způsobem.

huhu 17.4.2006 12:22

jediná reálná síla

autor se snaží podsunout Klausovi, že on zde vytvořil komunistické vládnoucí struktury. Jako by nebyl Havel a jeho Čálfa. Tyto struktury přežily a pak je převzal Zeman a vládnou dosud. Stačí si probrat jednoho šibala po druhém, samý převlečený komouš. Jediná reálná alternativa k současné moci je ODS. Nebo autorovi více vyhovuje současný stav ? Rv

janoryna 17.4.2006 19:09

Re: jediná reálná síla to je pravda. až nastoupí ODS klesne konečně kurs dolaru na úroveň

roku 1997. tj. jest cca 40 Kč/dolar a budou dražší dovolené v zahraničí (ale prej vzroste export). určitě poklesne maloobchdní obrat, tj. skandál ,jak roste a tazadluženost obyvatel u bank. ale to všechno je púdajě jen pro státní zaměstance. a konečně budeme opět zemí s lacinou pracvní silou. ale kdo pak bude potom s malou mzdou zvyšovat maloobchdní obrat ?

huhu 17.4.2006 21:26

Re: Re: jediná reálná síla to je pravda. až nastoupí ODS klesne konečně kurs dolaru na úroveň

už ten začátek USD za 40 Kč. Ano máte pravdu, ale to byl USD stejně silný i k EUR a dalším měnám..i ty další argumenty jsou jak z doby Antonína Novotného....

Mrchožrout 17.4.2006 19:11

Re: jediná reálná síla

Havel nelezl za komoušema, když chtěl být prezidentem.

hodne neRath 17.4.2006 19:39

Re: Re: jediná reálná síla

nelezl. dal jen zavrit jednoho nepohodlneho poslance

huhu 17.4.2006 21:31

Re: Re: Re: jediná reálná síla

Havel když s komouši musel jednat, tak s nimi vždy jednal, ustupoval jim zbytšečně a dokonce jednoho opravdu hnusného - Čálfu jmenoval premierem a učinil svým přítelem o gen. Vackovi nemluvě. Ve svých pozdějších volbách měl štěstí, že za komunisty nemusel, naivně ho podorovala ODS. V r. 2003 se pravdaláska spojila se sockomouši proti ODS a Klausovi, a jen to že část socanů nakonec Klause volila umožnilo, že Klaus vyhrál Když si to spočítáte, tak tihle "zrádní" socani stačili.

Miroslav Viška 17.4.2006 22:57

Re: jediná reálná síla

Nepokouším se Václavu Klausovi cokoliv podsouvat, nicméně tzv. divoká privatizace je jeho dílo a pokud jen mohu uvést vlastní zkušenost. za jeho vlády moje firma byla okradena člověkem, který sponzoroval brněnskou ODS a celá věc se tím pádem potichu zametla pod koberec, protože panáčci z brněnské radnice nechtěli aby vyšlo najvo, že pronajali městský majetek svému sponzorovi, ale který byl v minulosti a pravomocně odsouzen za majetkovou trestnou činnost a tím pádem neměl ani dostat možnost podnikat, ale dostal, vesele podniká dál, jenom já mám svůj majete v ... a právo v nedohlednu a ještě jedna informace od zdroje v PČR. I pan bratr pana poslance Langera byl vyšetřován v kause LTO a za vlády ODS přijeli panáčci z Inspekce MV, zabavili veškerou dokumentaci a tím vyšetřování zřejmě skončilo a nebo má teď někdo na pana Langera pořádnou palici. Takže prostě vlády Václava Klause tady nezavedli právní stát, nesnažili se o potrestání komunistických zločinců a svým pohradáním zákony a například neochotou převzít ze zahraničí tam fungující zákony například na ochranu menšinových akcionářů vlastně ať úmyslně, či neúmyslně tady přivodili naprostý právní anarchismus. kdy si každý dělá co chce a je za to vpodstatě nepostižitelný. A ještě jedna otázka a co na to Lájos Bacs, co by sponzor ODS?

ticha@dohoda 17.4.2006 11:56

draha Jako, doporucuji precist "Diktaturu" od B.Travena

odehrava se to v Mexiku, velice poucne cteni. Mimo jine se tam popisuje zvyk indianskeho kmene, volit si kazdym rokem noveho krale, bez ohledu na to jestli ten soucasny byl vyborny, nebo spatny, nesmel zustat kralem vice nez jedno obdobi a uz nikdy nemohl kandidovat znovu. On Traven, ktery byl Nemec o diktaturach neco vedel. Obavam se, ze to co navrhujete je krokem zpet, volby z dob NF, volit proverene zkusene soudruhy, uz tam jsou dlouho a svou praci delaji dobre. Potom ovsem nechapu, proc tady porad brecime, ze parlament a senat vyrabeji zakony, jeden zmetek za druhym.

Prevazna vetsina zakonodarcu lze, krade, zneuziva svych pravomoci, nesplni ani setinu toho co slibovali, volit je, to znamka lidske stupidity, nikoliv obcanske ovedomelosti. Hodit do volebni urny listek s kandidaty, ktere vybrali na stranickych sekretariatech je podpora nove diktatury, kdy si par tisic lidi rozparcelovalo republiku. Byl tady kdysi clanecek o ODS v Brne, nechci si vymyslet cisla, urcite me nekdo opravi ale cela brnenska organizace ODS ma snad jeden tisic lidi/clenu/ ve 400 tisicovem meste, z te tisicovky mozna nejakych 100-200 clenu ma co mluvit do toho, kdo na kandidatce bude a kdo ne, skutecne rozhoduje tech cca 20-50 nehore, 399 tisic lidi /obcanu/ , nevim kolik z nich je opravnenych volicu , ti nemaji jedinou sanci do vyberu volebni kandidatky zasahnout, stejne je to s CSSD, KSCM, KDU-CSL, o pidi stranach nemluve, tam to casto byva par desitek lidi /clenu/ v 50 tisicovem meste, funkcionari casto obchazeji zname pred obecnimi volbami a prosi je o svoleni, umistit je na volebni kandidatku sve strany/pochopitelne nevolitelne misto/ jen aby vubec splnili pocet kandidatu. Takova je realita pani Jako, o tom, zda na kandidatce bude Buzkova, Tlusty, Kasl, Kalousek, o tom bezny volic jako vy nebo ja nikdy nebude rozhodovat, tomu jen naslibuji hory doly, aby k volbam prisel a zvolil je, je to na dalsi 4 roky, kdy nas volice vubec nebudou potrebovat :-((

Eda 17.4.2006 13:31

Re: draha Jako, doporucuji precist "Diktaturu" od B.Travena

Ano, systém zastupitelské demokracie v pojetí našich překabátěných umožňuje opět, jako za bolševika, skupině Vyvolených, ovládat vše ne pro prospěch občanů tohoto státu, ale pro udržení moci, kdy jen oni budou pro hajlující správným směrem rozdělovat prebendy, ostatní jsou námezdní otroci. Jen postupné zavedení prvků přímé demokracie, odvolatelnost politiků, soudců, důsledná decentralizace může přinést změnu. Současné parlamentní strany tady změní pouze figury, ne systém. A ten je nefunkční.

hodne neRath 17.4.2006 19:46

ticha dohodo...

pekne lzete.

Pavel 17.4.2006 11:02

S názory autora lze souhlasit s touoto výhradou.

Kdo jsou ti  nejlepší, které máme volit? Je to snad  Sládek, který by nám

nahradil Rátha i Jandáka. Nebo Zelení jejichž ekologická daň vyvolá pro Čechy šok,

jaký ještě v historii  ČR nezažili. Do roku 2015 by měl být růst 

cen: zemní plyn  2x, elektřina 6 x, uhlí  8 x.

KVAKIN 17.4.2006 10:40

SE ZÁVĚREM STATI

 Nezbývá než souhlasit....

Saul 17.4.2006 10:37

Podívejme se

Nestačím se divit. V této zemi vládli od roku 48: 42 roky výlučně komunisté, potom 3 roky vláda s exkomunistickým premiérem a po necelých 5 letech Klausových vlád (a krátkém intermezzu Tošovského - a Havlovy -  tzv. úřednické vlády) už zase téměř 8 roků socialisté. A všechny nešvary zavinily podle autorů mnoha příspěvků právě ty Klausovy vlády. Soudruzi, uvažujte trochu.

Kardiak 17.4.2006 13:34

Re: Podívejme se

Kdyby jen trochu uvažovali,nebyli by soudruzi,přece:-P;-D

mh od Labe 17.4.2006 18:00

Re: Podívejme se

ale tady jsou dnes lidé, kteří toto nechtějí slyšet. Že do voleb 92 se tady koukalo na to co tomu řekne světový klaun číslo 1 V.H. a od voleb 98 tady vládli socani za pomoci lidovců (schválené rozpočty), to není pravda. Prostě připadám si, že jsem žil někde jinde. Vymyté mozky prostě ví, že V.Klaus může za všechno.

Kudy chodil tudy krad sociální demokrat.

Kajan 17.4.2006 9:08

8 let vlády sociálních demokratů v České republice úplně vrátilo reformí vývoj nazpět !

Do státní správy se vrátil duch komunismu. Bodejť, když socialisté jsou v drtivé většině jen přestoupivší komunisté ze zločinevcké KSČ do ČSSD ! Bohužel, na vině tohoto stavu je opoziční smlouva !!! Dzp.

Jope 17.4.2006 9:33

Re: 8 let vlády sociálních demokratů v České republice úplně vrátilo reformí vývoj nazpět !

Ano,jediní správní  bývalí komančové jsou ti,kteří včas vlezli do prdele panu Klaunovi a jeho miláčkům s modrými ptáky! Aleluja! 

vládík 17.4.2006 10:38

Re: 8 let vlády sociálních demokratů v České republice úplně vrátilo reformí vývoj nazpět !

Opravuji: Je podlá koalice, jíž její signatáři nazvali její smluvní sjednání stejně podle opoziční smlouvou

janoryna 17.4.2006 19:13

Re: 8 let vlády sociálních demokratů v České republice úplně vrátilo reformí vývoj nazpět !

mimochodem, je pravda, že klaus by svého ministra nenechal zavřít ! ale ti socani, ani partajní legitimace je nezachrání !

Cedr 17.4.2006 8:07

Očekával jsem něco seriózního

Vznik takových gangů umožnily zákony z doby Klausových vlád a divoká privatizace, která pro ně přinesla peníze. Vazby v těchto skupinách začínaly právě v té době (společné podvody). Spíše můžete ocenit vlády soc. demokracie, že se je daří poslední roky odhalovat!

ASton 17.4.2006 11:31

Re: Očekával jsem něco seriózního

Oceňuji vládu Sociální demokracie,že začíná zavírat své členy ČSSD za korupci,spoločování se s organizovaným zločinem.Oceňuji ČSSD,že nechala zavřít,Svobodu,možná zavře i Součkovou,aby jsme předešli dalšímu rozkrádání majetku v socialistické péči,navrhuji pozavírat nejen všechny členy ČSSD ale všechny jejich příznivce.Současně a preventivně pozavírat i příznivce ODS,kteří mají prsty v divoké privatizaci. Aby jsme zabránili novému Vítěznému únoru,dovezeme nějakou čistou zahraniční politickou stranu aby tady udělala pořádek- Marťany.

Venkovan 17.4.2006 7:39

Jednoduší bude

sa optat za kolik si teho odnésli.Esli to dokáže někdo spočítat.?

Ladislav N. 17.4.2006 4:18

Slabá a lživá "argumentace" poukazováním na exministra Mlynáře coby údajného tuneláře.

Nezpůsobil nikomu žádnou škodu, natož aby "tuneloval" jakoukoli firmu... (Y)

Haf 17.4.2006 4:16

Není to všechno

Soupis zvěrstev vládnoucích stran by zaplnil noviny tlustší, nez Lidovky. Kdo má mozek, nemůže se spálit vo kamna pětkrát. Nevolte parlamentní strany, uvidíte, jak to veme jinej vítr.

Jaka 17.4.2006 9:54

i ti noví budou jen lidé se svými sny a pro ně udělají vše, budou-li k tomu mít dostatek moci

neexistuje svět, jaký bychom si přáli, je jen svět s obyčejnými lidmi a jejich klady a zápory. Jste směšní s výzvou k nevolení parlamentních stran. To jsou lidi se zkušenostmi, kteří si už mnohé chybné kroky odzkoušeli a ví,že takto ne... Přijdou noví, nezkušení, a začnou opakovat chyby svých předchůdců, protože se v politické roli ještě nevyznají.. A ještě k tomu, pokud každá neparlamentní strana získá jen pár mandátů, nebudou mít sílu nic prosadit.

Tahle zemička si nezaslouží další experimenty..