1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Radajan 17.4.2006 10:29

Re: i ti noví budou jen lidé se svými sny a pro ně udělají vše, budou-li k tomu mít dostatek moci

Je pravdou, že nové tváře ve vysoké politice nepřinesou mnoho užitku pro obyčejné lidi. Budou poznávat "jak chutná moc" a s novým notbukem na poslanecké, nebo ministerské lavici budou uskutečňovat i své sny. Jsou ale výjimky mezi politiky, ty však potvrzují pravidlo. Bude těžké volit mezi těmi výjimkami a dnes profláknutými a na prvních místech volebních kandidátek uváděnými osobami. Týká se všech po moci toužících.

KVAKIN 17.4.2006 10:46

Re: Re: i ti noví budou jen lidé se svými sny a pro ně udělají vše, budou-li k tomu mít dostatek moci

 Volit neparlamentní strany a dát tak nejen výstrahu ale vstupem některých z nich do parlamentu,tedy těch solidních provětrat zatuchlou politickou scénu je jedinou možností,jak zamezit prorůstání postbolševických praktik do společnosti.....

vládík 17.4.2006 10:41

Re: i ti noví budou jen lidé se svými sny a pro ně udělají vše, budou-li k tomu mít dostatek moci

A tato zemička si tedy zaslouží nechat  ty stávající, aby své vazby prohloubili??   Ne ne. Je třeba to zkoušet s dalšími lidmi. Třeba jen proto, aby si ti,  kdo jsou zrovna u koryta nemohli být tak jistí svou budoucí beztrestností.

Haf 17.4.2006 13:21

Re: i ti noví budou jen lidé se svými sny a pro ně udělají vše, budou-li k tomu mít dostatek moci

Jo, právě že vodzkoušeli na nás, jak nás lehce vovládat, utáhnot na suchej rohlík, aby si mohli dávat husu, nebo zase nějakýho Husáka (Potroubka) do čela. Ne ne, politik musí bejt vodvolatelnej, přečtěte si návrhy Petra Cibulky (než bude zase v base, žádný noviny nenapíšou, že byl zase vodsouzenej před tejdnem za to, že napsal vo Hubertu Rozmanitým - viz článek dnes zde) že je agent StB. To je bezva země. Agenti píšou do novin a Cibulkovi nezveřejní ani čárku, tak maximálně něco hanlivýho. Kdopak tu vládne a vovládá media k vobrazu svýmu  a proč ? Lepší experiment je držet hubu a krok, nechat se vyssávat, zahnat na chalupu. Super Jaka !!!!

Mrchožrout 17.4.2006 0:35

No to je fakt hrůza,

vládnou osum let a navzdory těm předmobilizačním kecům o hrůzovládě a totálním krachu ekonomiky  to vypadá, že budou vládnout dál.Čímpak to asi bude pane autor, vyměníme voliče?