8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

MIGRACE: Babiš obstál v ČT výtečně

Jeden nemá dost často možnost pochválit našeho premiéra. Když volby dopadly, jak dopadly, položil jsem si (a to i na stránkách NP) otázku, jak se bude vyvíjet vztah premiéra Babiše k imigračním fantasmagoriím Bruselu,

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Richter 1.8.2018 19:37

Re: Písařovicová byla odporná

Děkuji za oslovení klaune. Na to, že vy, představitelé té hloupější části národa, vyhráváte všechny poslední volby jste trochu rozhozený. Beru to jako realitu, ta nuznější a hloupější skoro polovina prožívá svou satisfakci a k tomu si zvolila ubohou vypitou lidskou trosku na Hrad a komunistického šejdíře za premiéra a to je prostě fakt, z kterého se nevykecáte. Vám hloupějším stačí, že vám někdo slíbí, že vás bude bránit před muslimáky se zbraní v ruce a druhej rudoch vám ukáže nepřítele-podnikatele a jak s ním zatočí přes EET a máte Vánoce. Ta česká závist a ubohost je nevyléčitelná. Jste toho krásným příkladem.

V. Čermák 1.8.2018 19:00

Re: Písařovicová byla odporná

Komu to chcete namlouvat, Klaune, že se bavíte. Koho by asi bavilo neustále prohrávat ve všech volbách? A to je přesně Váš případ, prskajícího vzteklounka z Lumpenkavárenského podhradí ....

V. Čermák 1.8.2018 18:54

Pane Papeži

Odchrchlejte si, odplivněte si, ať se zbavíte jedovaté sliny a opakujte si: Babiš, jakožto správný premiér se zajímá o názory velké většiny lidí z ulice a Hájí je. A tak to má být....

V. Čermák 1.8.2018 18:49

Re: Babiš

No a? To je názor LIDÍ a Babiš, jakožto správný Prmiér dělá Dobře, že se o názory Lidí zajímá a hájí je. A marketingové průzkumy přece tyto názory zjišťují. To Nevíte, pane Vondráčku?

J. Richter 1.8.2018 18:48

Re: Písařovicová byla odporná

Jako že by se Bureš přiznal ke svému udávání a svým dotačním podvodům? To snad nečekal nikdo. Ale musí to jeden mít žaludek, fandit slovenskému komunistickému udavači, to zase jo, máte můj obdiv. Já bych si asi ublinkl.

J. Richter 1.8.2018 18:46

Re: Písařovicová byla odporná

Ale kdepak, v pohodě, jen se bavím. Vanilky se píšou s měkkým, ale jsem zvyklý, že fanclubu vrchního estébáka většinou základní vzdělání chybí, tak se na vás ani nezlobím. Chápu, že vy frustráti čekáte na nějaký revanš za všechno a tetelíte se blahem, když máte na Hradě tu ruskou podržtašku a ve Strakovce slovenského komunistického estébáka, ale všeho do času, soudruzi.

V. Čermák 1.8.2018 18:44

Re: Vzpomeňte na tetu Kateřinu

Ale nebojte, to mu hrozit nebude, i když zrovna Vy byste si to přál....

V. Čermák 1.8.2018 18:43

Re: Vzpomeňte na tetu Kateřinu

Ale hlasy z ulice jsou přece nejdůležitější, takže to Babiš dělá dobře, že jim naslouchá. To líní Spiklenci z Demokratiského bločku se o názory lidí z ulice povzneseně nezajímají, a proto se ani lidi z ulice nezajímají ně. A mimochodem, pane Lepko, Vy jste členem Babišova štábu, že máte takové zaručené informace, nebo jste spíš jen závistivý tlučhuba?

V. Kain 1.8.2018 18:43

Re: Vzpomeňte na tetu Kateřinu

Pane Lepko, souhlasím.Babišova idea jsou peníze,jinou nemá.Pokud by mu skutečně hrozilo nebezpečí o ně přijít,tak by se zachoval zcela jinak.

J. Kombercová 1.8.2018 18:41

Re: Vzpomeňte na tetu Kateřinu

Nemám toho Babiše zrovna ráda, ale dělat z něj blbce?

V. Čermák 1.8.2018 18:30

Re:

A máme se snad ptát Vás?

J. Nový 1.8.2018 18:09

Re:

Nesouhlas s přijímáním migrantů nemá nic společného s jeho trestním stíháním. Na d tím opravdu nemusím mudrovat. Pokud budou důkazy, ať ho soudí, samozřejmě. Ovšem to nemění nic na tom, že je dobře, když bude proti povinnému přijímání migrantů

J. Nový 1.8.2018 18:06

Re: Babiš

Ale já nechci politiky, kteří budou hlásat, že chtějí přijímat muslimské imigranty. A jsem si jist, že je nás takových většina. A pokud je nás většina, tak je správné, aby politik dělal to, co chce většina. Tomu se říká demokracie, milý pane.

J. Nový 1.8.2018 18:05

Re: Vzpomeňte na tetu Kateřinu

Ale já chci, aby se politici řídili hlasy z ulice. O tom je demokracie. Já vás dost dobře nechápu, o co vám jde. Pokud nám EU bude odpírat dotace na základě něčeho, co určitě nebylo ve smlouvě o přístupu, bude sama porušovat zákon. Ale také v tom případě, přestaneme do EU peníze odvádět ze stejného důvodu nebo z EU vystoupíme. Pokud bude pro většina občanů, tak Czexit.

J. Lepka 1.8.2018 18:00

Vzpomeňte na tetu Kateřinu

a nechvalte den před večeří, Babišův postup je brutálně populistický krok, zcela ve vleku jeho štábu poradců reagujících jen a pouze na hlasy z ulice. Objasněte mu situaci tak, že nebudou-li imigranti, nebudou ani dotace z EU a naznáte jak jste naivní.

P. Papež 1.8.2018 17:58

Hlavně, ze se to správné, co si mate myslet, dozvíte od Babise a "odborníků " na Barrandově.

P. Papež 1.8.2018 17:54

Vám také asi z vedra trochu hrabe. Jen pitomec nepochopí, že chytat se současné migrantske krize je jediným způsobem, jak se může obhajit jako premiér, byť trestně stíhaný, s STB minulosti v zádech a dosazováním svých kamaradicku, samozřejmě poslouchajicich na slovo, do státních, policejních a zpravodajských služeb. Včil mudrujte.

M. Vondráček 1.8.2018 17:52

Babiš

lže kudy chodí. Proč mu zrovna věříte v postoji k imigraci ?? To není jeho názor , to je výsledek marketingového průzkumu :-)

J. Nový 1.8.2018 17:35

Re: Písařovicová byla odporná

To jsou ti, kteří prý Barandov nesledují, ale přesně vědí, co tam dávají :-)))

J. Nový 1.8.2018 17:33

Re: Babis obstal..

Ano, to je zcela normální, že politik strany nebo hnutí, která vyhrála volby říká to, co chce většina lidí slyšet. Asi proto ty volby vyhráli, ne? Nebo s jakou byste šel do voleb vy, pane Tomane? Vykřikoval byste, že přijmeme desetitisíce muslimských inženýrů a lékařů? Opravdu si myslíte, že byste pak vyl zvolen s takovým programem? A nehrabe vám už z toho vedra? :-))))

V. Čermák 1.8.2018 17:28

Re: Písařovicová byla odporná

Tak vy jste nejen vypnul televizi, ale i Vymazal Barandov, určitě z celého vesmíru, ale nějak vás to ke klidu nepřivádí. Nervy tečou, hubička prská, vanylky se klepou....

J. Kombercová 1.8.2018 17:27

Re: Písařovicová byla odporná

Spíš jsem tam viděla snahu dostat z Babiše odpověď, kterou chtěla ona (či dramaturg), ale tu dostat nemohla a jsem ráda, že ani nedostala.

M. Drašner 1.8.2018 17:23

Re: Pořad jsem nesledoval, ale umím si představit

a to nevím, jestli jste viděli v akci s. Drtinovou. Vedle ní je belle Danielle vstřícná, klidná a informovaná!

V. Čermák 1.8.2018 17:20

Re: Babis obstal..

Kyselé hrozny vzteklounku....

J. Svoboda 1.8.2018 17:19

Re:

Pane Pechre, je velmi hloupé, tvrdit, že Babiš mile překvapil. Všichni velmi dobře víme, že Babiš si se stálostí svých názorů hlavu nedělá. Za den má na tutéž věc několik názorů. Měl byste si uvědomit, že se blíží volby a Babišovi moc a moc záleží na tom, jak dopadnou. Jeho podnikání podstatně záleží na evropských subvencích. Uznal, že teď je důležitější vyhovět názoru českých voličů a proto se tak zachoval. Myslím, že je teď velmi důležité, nescházet z cesty a rozhodně nenaletět Babišově účelovce, za níž je nutno současné Babišovo jednání považovat. Ráno Babiš, přes noc Bureš.

Z. Toman 1.8.2018 16:41

Babis obstal..

Zrejme si uz koupil i autora clanku. Jakepak obstal, navic vytecne. Jako obvykle se pitvoril a mlel stale dokola ty sve populisticke vyplodky, ktere vetsina lidi chce slyset. Proto se take do TV na tohle tema narval. Kdyby jeho volici chteli slyset neco jineho treba na jine tema, tak se prizpusobi, jako obvykle..

J. Richter 1.8.2018 16:29

Re: Písařovicová byla odporná

nikoli, dokonce jsem smazal kanály Barrandov Tv. Ovšem jednou jsem tu chybu udělal a z pořad s Ovarem byl obzvlášť nechutný.

A Písařovicová se snažilo ho donutit k odpovědím, což bylo pro něj nepříjemné. Zlatá ČT a její redaktoři. Ale chápu, že rusáčkům, estébáčkům a Jirkovi Ovčáčkovi se to nelíbí.

M. Mikulec 1.8.2018 16:16

Re: Bude velké divení?

Pane Navrátile, není těžké odhadnout, koho si ČT pozve: p. Přibáně z university v Cardiffu, a pana Lukeše z Bostonu.:-))

V. Novák 1.8.2018 16:03

Re: Celá sebranka v čele EU mě velmi se.e

A je ticho!

Stačí se zeptat na konkrétno - a k Netzerům přivezou uhlí. Pomalu by si liebe Frau mohla otevřít ve sklepě hlubinný důl...

J. Kombercová 1.8.2018 15:54

Re: Písařovicová byla odporná

...mmch. vy se díváte na Soukupa? Já jsem se ještě neodvážila. :)