6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

MIGRACE: Babiš obstál v ČT výtečně

Jeden nemá dost často možnost pochválit našeho premiéra. Když volby dopadly, jak dopadly, položil jsem si (a to i na stránkách NP) otázku, jak se bude vyvíjet vztah premiéra Babiše k imigračním fantasmagoriím Bruselu,

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Čermák 1.8.2018 18:54

Pane Papeži

Odchrchlejte si, odplivněte si, ať se zbavíte jedovaté sliny a opakujte si: Babiš, jakožto správný premiér se zajímá o názory velké většiny lidí z ulice a Hájí je. A tak to má být....

P. Papež 2.8.2018 14:17

Odchrchlal jsem si, ale musím konstatovat, že Babis se zajima o nazory lidi z ulice, coz je cesta do pekla. Ulice udelala rok 48, ulice dosadila Lenina i Hitlera. Kdo se schovava za ulici, je trapny populista.

Z. Toman 1.8.2018 21:05

Re: Babis obstal..

Oprava. Vetsina jeho volicu..

V. Povolný 1.8.2018 15:37

Písařovicová byla odporná

nevydržel jsem a vypnul jsem to. Neustále se snažila Babiše někam vmanévrovat, zřejmě měla takové zadání. Ohavné. Já si teda takhle veřejnoprávní televizi nepředstavuju.

Babiše nemusím, ale tohle zvládl dobře. Dobře argumentoval a tlak ustál. Spíš to nezvládla Písařovicová, na Babišovu argumentaci nebyla schopna reagovat a pořád dokola mlela svoji mantru.

J. Richter 1.8.2018 15:41

Re: Písařovicová byla odporná

Písařovicová byla skvělá. Kdyby byl Babiš u Soukupa, to by se vám líbilo, že? Lezení do zadku, úlisné podbízení, podobně odporná komunikace, jako když je u Soukupa Zeman.

Skvěle toho Bureše Písařovicová rozkoktala, drmolil, vztekal se, je jasné, že už brzo můžeme očekávat další útoky na ČT ze strany estébácko-hradní kliky.

J. Kombercová 1.8.2018 15:53

Re: Písařovicová byla odporná

Já jsem to viděla jinak. Babiše už jsem vykolejeného viděla, taky umí pěkně ječet, tentokrát byl dost v klidu, na rozdíl od paní Písařovicové, které se nedařilo udržet předepsaný scénář, na nějž nedostávala kýžené odpovědi. Takže rozvrkočená byla ona. V tomto náhledu nejsem sama.

L. Písařík 1.8.2018 19:54

Re: Písařovicová byla odporná

Když už se budu dívat na takovou debatu, zajímá mě především názor hosta a ne názor moderátorky, třeba i Písařícové v roli štěkny.

J. Karlík 1.8.2018 20:29

Re: Písařovicová byla odporná

Přesně, ale to je problém všech moderátorů ČT24, ale i BBC.

J. Kombercová 1.8.2018 15:54

Re: Písařovicová byla odporná

...mmch. vy se díváte na Soukupa? Já jsem se ještě neodvážila. :)

J. Richter 1.8.2018 16:29

Re: Písařovicová byla odporná

nikoli, dokonce jsem smazal kanály Barrandov Tv. Ovšem jednou jsem tu chybu udělal a z pořad s Ovarem byl obzvlášť nechutný.

A Písařovicová se snažilo ho donutit k odpovědím, což bylo pro něj nepříjemné. Zlatá ČT a její redaktoři. Ale chápu, že rusáčkům, estébáčkům a Jirkovi Ovčáčkovi se to nelíbí.

J. Kombercová 1.8.2018 17:27

Re: Písařovicová byla odporná

Spíš jsem tam viděla snahu dostat z Babiše odpověď, kterou chtěla ona (či dramaturg), ale tu dostat nemohla a jsem ráda, že ani nedostala.

J. Richter 1.8.2018 18:48

Re: Písařovicová byla odporná

Jako že by se Bureš přiznal ke svému udávání a svým dotačním podvodům? To snad nečekal nikdo. Ale musí to jeden mít žaludek, fandit slovenskému komunistickému udavači, to zase jo, máte můj obdiv. Já bych si asi ublinkl.

V. Čermák 1.8.2018 17:28

Re: Písařovicová byla odporná

Tak vy jste nejen vypnul televizi, ale i Vymazal Barandov, určitě z celého vesmíru, ale nějak vás to ke klidu nepřivádí. Nervy tečou, hubička prská, vanylky se klepou....

J. Nový 1.8.2018 17:35

Re: Písařovicová byla odporná

To jsou ti, kteří prý Barandov nesledují, ale přesně vědí, co tam dávají :-)))

J. Kanioková 1.8.2018 20:34

Přesně !

J. Richter 1.8.2018 18:46

Re: Písařovicová byla odporná

Ale kdepak, v pohodě, jen se bavím. Vanilky se píšou s měkkým, ale jsem zvyklý, že fanclubu vrchního estébáka většinou základní vzdělání chybí, tak se na vás ani nezlobím. Chápu, že vy frustráti čekáte na nějaký revanš za všechno a tetelíte se blahem, když máte na Hradě tu ruskou podržtašku a ve Strakovce slovenského komunistického estébáka, ale všeho do času, soudruzi.

V. Čermák 1.8.2018 19:00

Re: Písařovicová byla odporná

Komu to chcete namlouvat, Klaune, že se bavíte. Koho by asi bavilo neustále prohrávat ve všech volbách? A to je přesně Váš případ, prskajícího vzteklounka z Lumpenkavárenského podhradí ....

J. Richter 1.8.2018 19:37

Re: Písařovicová byla odporná

Děkuji za oslovení klaune. Na to, že vy, představitelé té hloupější části národa, vyhráváte všechny poslední volby jste trochu rozhozený. Beru to jako realitu, ta nuznější a hloupější skoro polovina prožívá svou satisfakci a k tomu si zvolila ubohou vypitou lidskou trosku na Hrad a komunistického šejdíře za premiéra a to je prostě fakt, z kterého se nevykecáte. Vám hloupějším stačí, že vám někdo slíbí, že vás bude bránit před muslimáky se zbraní v ruce a druhej rudoch vám ukáže nepřítele-podnikatele a jak s ním zatočí přes EET a máte Vánoce. Ta česká závist a ubohost je nevyléčitelná. Jste toho krásným příkladem.

V. Čermák 1.8.2018 21:38

Re: Písařovicová byla odporná

Ale jděte Vy rozvzteklený Klaune z Lumpenkavárny. To, že neustále prohráváte v řádných demokratických volbách je docela přirozené. Přece většina normálních lidí, voličů, nebude volit nějaké povyšující se rádoby nadlidi, ve skutečnosti ponejvíce nefachčenky, kteří neumí nic jiného, než nadávat a plivat, a také voliče by chtěli měnit. Nejprve se naučte obyčejně prohrávat, a potom teprve, možná, vaše slova nebudou pouhým blábolem ubrečeného fracka z pomocné školy. Ty Vaše excelentní výrazy - rozhozený, nuznější, hloupější, vypitá lidská troska, rudoch, komunistický šejdíř, nevyléčitelná ubohost a česká závist, no to jsou opravdu, ale opravdu PERLY pana Richtera. To jste vytáhl rovnou ze svého tlustého střeva? Nejste vy snaživým čekatelem na lektora v nějaké Neziskovce? Anebo jste zrovna zapíjel žal v Lumpenkavárně a i od tam už vás vyvedli?

J. Richter 1.8.2018 22:06

Re: Písařovicová byla odporná

Moc mě těší váš kvikot soudruhu. Nebudu se vám omlouvat za to, že vás nazývám pravými jmény, prostě je to přesná definice voličů hradní trosky a dotačního podvodníka. Jen mně vás je trochu líto, žít život, kde se spoléhám a upínám se ke starému vypitému levičákovi a nebo ke komunistickému udavači STB a dotačnímu podvodníkovi musí být velmi frustrující.

Z kavárny, s úsměvem a pochopením pro ty mentálně slabší vás zdravím Čermáku. :-)

V. Čermák 1.8.2018 22:28

Re: Písařovicová byla odporná

Ale ale vy úporný snaživče. Vytahování opravdových Perel pana Richtera pokračuje. Zřejmě jich máte ve svojí kloace přebytek. Teď jste vytlačil další - kvikot, soudruh, hradní troska, dotační podvodník, vypitý levičák, komunistický udavač STB, mentálně slabší a opětovně FRUSTRACE, - tak ta vás asi trápí nejvíc, že? Není se co divit. Ty neustálé porážky a zase porážky, Vy byste rád Poučoval a Radil, ale všichni na vás kašlou, ale vy jste takový dobrák, že všechny ty, kteří z vás mají akorát legraci, ještě litujete a chápete je. No ano, jste akorát pro srandu Králíkům, Pitrýsku Richtere....

J. Richter 1.8.2018 22:56

Re: Písařovicová byla odporná

Jak mě můžete VY, porazit? Můžete kvičet blahem z každého Ovarova žvástu , můžete se radovat z výhry estébáka, můžete adorovat japonského nácka, můžete prožívat euforii z tweetů komunistického novináře Ovčáčka, můžete běhat s přeškrtlou mešitou na tričku a prohlašovat se za vlastence, můžete jásat doma se svými upocenými obtloustlými panímámami jak jste nám to volbou komunistických smradů a podvodníků nandali......ale na vašich ubohých, závistivých a zbytečných životech to už nic nezmění. Nezmění to Babiš, nezmění to Zeman, nezmění to nic. Dožijete je ve svém vzteku, frustraci a závisti.

Jen doufám, že mě to bude stát co nejméně svobody a peněz.

Z kavárny přeji hezký večer.

J. Karlík 1.8.2018 20:26

Re: Písařovicová byla odporná

Vztekala se Daniela, Babiš nekoktal ani nedrmolil. Dejte si sprchu.

J. Richter 1.8.2018 20:40

Re: Písařovicová byla odporná

ach vy kobliháři...

V. Čermák 1.8.2018 21:45

Re: Písařovicová byla odporná

A vás kobliha trefila roznou mezi světla, že?

J. Richter 2.8.2018 8:38

Re: Písařovicová byla odporná

Nevztekala,, pokládala mu jasné otázky a od neustále dokola mlel populistické kydy. Dejte si koblihu.

L. Kubeš 1.8.2018 15:10

Daniela Písařovicová

se snažila zavděčit se svým neomarxistickým nadřízeným v ČT24. Tu "veřejnoprávní" televizi si zprivatizovala banda "pokrokových" liberálů, kteří nejlépe vědí co si všichni máme myslet.

P. Papež 1.8.2018 17:58

Hlavně, ze se to správné, co si mate myslet, dozvíte od Babise a "odborníků " na Barrandově.

V. Čermák 1.8.2018 18:30

Re:

A máme se snad ptát Vás?

J. Šrámek 1.8.2018 13:50

Migrace a náš stát.

Je s podivem,že deseti tisíce Vietnamců,možná i dvě stě tisíc Ukrajinců a tisícovky lidí jiných národností zde žijí a pracují!Odešli ze svých zemí ze stejných pohnutek,jako ti utečenci(migranti,přistěhovalci) ze zemí Afriky a odjinud.Jenže ti první žijí a pracují zde.Pokus s těmi druhými dopadl jednoznačně.Byli zde jen do chvíle,než zjistili kterým směrem je Německo.Tak by dopadl každý pokus o jejich převzetí do péče po přidělení EU.Dvě otázky zde jsou bez odpovědi.Proč nejsou ti z Ukrajiny a Vietnamu atd. bráni stejně,jako ti sporní vylovení z moře?Jakým způsobem je přinutíte žít v naší zemi?