8.6.2024 | Svátek má Medard


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kony 14.1.2006 13:09

Kam se dá až klesnout ?

Tohoto momentu jsem se od volby V.Klause prezidentem nejvíce obával. Tedy doby, kdy pan V. Klaus začne falšovat historii. Přizval si k asistenci celou svou skupinu, která se podílela na zmršené privatizaci zcela zásadně. Za normálních okolností by tito výtečníci obývali zcela jiná zařízení, nejspíš doživotně. Výčet úmyslných nepravostí a škod by však měli provést historikové, nezapletení do pavučin pražských vztahů.
František Vízek 14.1.2006 13:06

Re: Re: analitik Vízek

Ladislave, píšete že jsem nevzdělaný a navíc komunista. Jistě to můžete doložit tak snadno, jako já mohu doložit svoje tvrzení, že jsem už před téměř 40 lety - a zejména za Husákovy normalizace - žádal veřejně, otevřeně a nahlas ZRUŠIT ústavní článek o vedoucí roli KSČ ve společnosti. Důkazem jsou soudní rozsudky z roku 1974...  A jak jste  jste přišel k závěru, že ve svém věku "hledám koryto" ?  Vždyť o významný a dobře placený post poradce jsem přišel poté, co jsem odešel před více než rokem z ČSSD...  Že by právě to byl důkaz ? 
Vím, co znamená pojem DISKUSE a celý život tvrdím, že oponent mě zdokonaluje: nutí mě přemýšlet, hledat argumenty, nabízí nový pohled na řešní problému. Proto já svým oponentům nikdy nenadávám. Vážím si jich a dokonce jim děkuji.  To se týká i Vás. Jenom bych prosil - fakta a zdravý rozum.
franta 14.1.2006 13:06

Je zajímavé, pane Vízku

jak modří ptáci dokáží vždy dobře radit, okřikovat ostatní, že mají mluvit k věci a ne se uchylovat k osobním invektivám bez jakýchkoliv argumentů atd. atd. Je jen škoda, že oni sami se svými radami neřídí. V příspěvcích k Vašemu článku jsem nalezl jenom nadávky a ani jeden argument. Řekl bych, že je to pro ně typické.  Přeji Vám hodně zdaru   
František Vízek 14.1.2006 12:52

Re: pane Vizek

Milý MIRO, nejsem RSDr., mám doktorát na UK z matematiky, tož vím, kolik je jedna a jedna. Také vím, co znamená pojem DISKUSE a celý život tvrdím, že oponent mě zdokonaluje: nutí mě přemýšlet, hledat argumenty, nabízí nový pohled na řešní problému. Proto já svým oponentům nikdy nenadávám. Vážím si jich a dokonce jim děkuji.  Za celý svůj dlouhý život jsem nikdy nebyl postižený bolševickým myšlením...
František Vízek 14.1.2006 12:47

Re: Já nevím

Přesně tak mluvil za normalizace v 70. letech jakýsi pan Jaroslav Kojzar v deníku Rudé právo. Nyní prý píše do Haló novin. Diskuse, polemika, dialog není vojenský pochod, milá Olino...
František Vízek 14.1.2006 12:44

Kam se dá až klesnout ?

Paní Olina je přesvědčena, že jsem na stránkách NP neměl dostat prostor k otištění svého názoru. Jiní anonymové jsou přesvědčeni, že jsem zoufalec, hlupák, nevzdělanec, negramota, směšný, tupý...
A JÁ POUZE POD PLNÝM JMÉNEM POUZE VYSLOVUJI SVOJE NÁZORY.
JSOU-LI VSKUTKU HLOUPÉ, JE SNADNÉ VYVRÁTIT JE NA FAKTECH. uCHYLOVAT SE K NADÁVKÁM A UMLČOVAT MUSÍ TI, KTERÝM SE ARGUMNETŮM NEDOSTÁVÁ, PŘÍPADNĚ TI, KTERÝM SE  BOLŠEVICKÉ MYŠLENÍ DOSTALO DO KRVE.  
Z DEMOKRACIE NEZBUDE NIC, ODEJMEME-LI JÍ TOLERANCI, VÁŽENÍ A MILÍ ...DEMOKRATÉ (!?)
Olina 14.1.2006 12:30

Já nevím

proč pan Vízek nechodí na Novinky nebo do Práva a dost se divím,že se mu tady dává prostor.
miro 14.1.2006 12:16

pane Vizek

Vy jste zoufalec, a jsem strasne rad , ze ve vedeni socdem zacinaji prevazovat odbornici Vasi urovne. Jen to zvysi pravdepodobnost zopakovani poslednich volebnich vzsledku Vasi strany, ktera nasi zemi premenila v ruzovpu zahradu. kdysi se tomu rikalo Zeme, kde zitra jiz znamena vcera. Diskutovat s Vasimi "nazory" snad ani nelze protoze neni s cim . To vse jsou neskutecne blaboly , se kterymi se vetsinou preyentuji RSDr, to znamena Ti kteri , nicemu a vsemu roumeji, pan Sekora jim rikal Brouk Pytlik . Mate /vlastne mame / jednoho nahore, zdatne se ucite...
Ladislav N. 14.1.2006 10:30

Re: analitik Vízek

Nad úrovní textů s. Vízka si tady rveme vlasy už dlouhou dobu. Podstatou je, že tento nevzdělaný "bývalý" komunista si hledá koryto a pro jeho dosažení je ochoten psát bláboly o problematice, o níž nemá šajnu. To je kořen "problému Vízek". Nic jiného...
ticha@dohoda 14.1.2006 9:11

pane Ladislave N

primitivni utoky pseudoantikomunistu na pana Vizka jsou smesne, pokud by se nahodou na Psa dostal nekdo absolutne neinformovany musel by z komentaru dojit k nazoru , ze za celou hruzu a mizerii komunismu je zodpovedny Vizek, ktereho snad z KSC vyhodili nekdy v roce 1971-2, stejne jako se bezne za bolsevika oznacje "Buldozer" ten dokonce nikdy v KSC nebyl, o tom ze za bolsevika jsem zde bezne oznacovan ja a spousta dalsich, dokonce i Vy, pokud nekdy napisete "nepohodlny" komentar, vite ohledne toho Pavla Kohouta ale treba i pana Pehe, pokud se politolog, historik, analitik necha unaset hlasem sveho srdce a vykasle se na objektivni pravdu, jde to vetsinou s urovni jeho clanku/praci / do haje zeleneho, jo pro spoustu lidi je to ten jejich salek caje ale je to jen lacina popularita bez skutecne objektivni hodnoty. Dobreho politologa, ekonomickeho analitika poznate snadno, prectete si jeho nazory a komentare pozpatku, tj. napred jeho tvrzeni a predpovedi a pote je srovnejte se skutecnym vyvojem/co se opravdu stalo/ v tomto smeru nani pan Kohout zadny trhak, ani pan Pecinka uz me dnes nepresvedci, pan Pehe na muj vkus v posledni dobe az moc kope v dresu socanu, coz take ubira na serioznosti i kdyz se to podobne jako Pecinka nebo Kohout snazi halit do havu objektivity. Pokud se tyka pana Vizka, obavam se, ze spousta kometatoru je pro demokracii daleko vetsim nebezpecim nez pan Vizek. :-))
Připomíná to negramota 14.1.2006 8:55

Pane Vízek,TADY je jeden článek pro Vás, jen kousek nad vámi a vaším"článkem"

Ano?
Kuba 14.1.2006 8:34

Zlodějizace

Vám  a vám podobným pane Vízku určitě nikdo nic neukradl. Komu rozradený majetek patřil? Vaše názory a nejen vaše jsou spíš ovlivněny tím, že na vás nic nezbylo.
Tomáš Kubín 14.1.2006 8:19

A další blb ...

Vízek nikdy nezklame. I jemu mohu vzkázat jenom jedno: Vízku, vy jste směšný a tupý hlupák.
Vendy 14.1.2006 6:48

Jen tak dál soudruzi

Paroubek,Jandák,Rath, Kraus, Sýkora,Zeman . Jednání těchto lidí mě přesvědčuje, že není ani možné volit tak blbou stranu jak je ČSSD. Těmto lidem je třeba poděkovat., že dělají   reklamu této straně. Protože normální člověk ( myslím si , že v této zemi je normálních lidí více než těch blbců) nemůže volit.  
Ladislav N. 14.1.2006 4:53

Vízkovi a všem jako on jde jenom o prachy z našich daní. Nic snazšího :))

Poslanec chce odchodné 20 milionů
 
 
Co si zaslouží politik, který končí ve Sněmovně a odchází "do civilu"? Podle poslance ČSSD Antonína Sýkory by měl takový člověk dostat odchodné 20 milionů korun.  Sám přitom využívá už nyní všechny poslanecké výhody.
 
Na zasedání Sněmovny létá z Ostravy každý měsíc letadlem - zdarma. K tomu inkasuje náhrady za dopravu (32 tisíc korun). Zaměstnal svého syna jako asistenta a platí mu 25 tisíc. A kolik by mělo stát rozloučení se Sněmovnou? 20 milionů.
 
Dvaašedesátiletý poslanec Antonín Sýkora tvrdí, že jeho požadavek je opodstatněný.  
Poslanci totiž podle něj schvalují zákony, díky nimž země hospodářsky roste.
  "Zasloužili se o výhody v sociální oblasti, průmyslu, investiční oblasti a tak dále," vysvětluje důvody, proč by měli zákonodárci dostat při ukončení mandátu milionový zlatý padák.   Poslanci a senátoři přitom mají na odchodné nárok již nyní. To může dosáhnout výše až pěti měsíčních platů. ...   No nejsou ti komunisti z ČSSD geniální?  O takovém komunizmu, jak mají dnes z daní občanů, se jim za komunistické totality ani nesnilo!
Drbohlaf 14.1.2006 4:19

Kampak chce ten komunistickej pacholek Vizek zase kandidovat?

Mozna mysli, ze by to mohl vzit na liberecku po te dalsi komunisticke svini Krausovi? Povesit se mel ten dobytek vsechen.
pavel 99 14.1.2006 1:30

Pane Vízku - Vaše slova jsou vskutku výstižná

"...Stále však nechápu,..." a měl by následovat předlouhý seznam. A mohu Vám sdělit - my už to z Vašich předchozích článků opravdu víme. A dále: "...Analytik Kohout nám čtenářům pravidelně a sugestivně vysvětluje, že vina vlády na všem negativním sahá až k nebesům, zatímco její zásluhy na čemkoli pozitivním oscilují kolem nuly..." - nevím sice, co pan Kohout sděluje právě Vám, ale ostatním čtenářům celkem přesně JMENUJE, které oblasti vláda ovlivňuje velmi málo a které naopak velmi podstatně. (A není jeho vinou, že ty podstatné negativně.) Slova "...všem..." a "...čemkoli..." se v jeho článcích pro ostatní čtenáře jaksi nevyskytují. (Nevím jak v textech pro Vás.)
Ladislav N. 14.1.2006 1:20

Idiotské pindy ekonomicky negramotného komunisty Vízka

Ani bych nemusel číst jeho další blábol na Psu, úplně mi stačí skutečnost, že si, sám ekonomický negramota, Vízek bere do huby analytika PPF Pavla Kohouta... To už není zlý sen! To je realita dnešní ČSSD! Vzhůru do jeskyní a doby kamenné! Vízku, a vy běžte "tesat do kamene". Do makroekonomie raději prsty nestrkejte, hlupáku!
Jan 14.1.2006 0:29

Zajímavé analýzy zajímavého analytika, od kterého se ovšem nikdy nic důležitého nedozvíme... Viz: CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ

Zajímavé analýzy zajímavého analytika, od kterého se ovšem nikdy nic důležitého nedozvíme... Viz: CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ:
Bubik 14.1.2006 0:19

Vízku, víte já mám děti, které ten bilionový dluh převážně nasekaný

za posledních 8 let budou muset zaplatit. Takže mi způsob vlády vaší partaje docela dost vadí.
K ostatnímu se těžko vyjadřovat, jsou to jen nebetyčné pindy.....
huhu 14.1.2006 0:05

blábol jak z RP

Vízek snivě blábolí....