29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Alfred 9.7.2007 16:45

Re: Tak co

Četl jsem ten článek v MFD a soudím, že je to pěkná ptákovina. Ne cokoli, co někdo tvrdí, může být označeno za extremistické. Klidně mohu být natolik blb, abych se domníval, že se 15. ledna 2008 změní barva slunečních skvrn na fialovo, můžu o tom psát a nebude to nic extremistického. Pokud ale začnu burcovat, že je třeba proti tomu zasáhnout všemi prostředky ať to stojí co to stojí /ne mně, ale vás / a že ty prostředky musí být získány třeba i za cenu násilí, pak už jsem extremista.  Pan Gore chce / sice inteligentně, ale to dělal i Hitler když zblbnul většinu Němců / abyste financovali jeho nepodložené domněnky, pan Klaus trvá na tom, že je to věcí každého jednotlivého člověka. Takže kdo je extremista - pan Gore nebo pan Klaus?

František 9.7.2007 10:38

Normalizační novinářský lokají opět nezklamal...

A jako každý správný anální speleolog se samozřejmě musí bít za svého pána. Ať už to jsou soudruzi z tiskového odboru nebo "profesor" Klaus...

Starý J. 9.7.2007 11:26

Re: Normalizační novinářský lokají opět nezklamal...

Koho Vy jste "anální speleolog"? Či Vaše myšlenky jsou natolik originální, že jste na ně přišel výhradně sám a s nikým nemáte ani trochu společný názor?

Na př. politické strany jsou spolky lidí když ne stejných, pak velice podobných názorů. Mohu tedy tvrdit, že všichni sockomunisté jsou análními speleology Paroubka a Falmera. Máte něco proti tomu?

František 9.7.2007 11:49

Re: Re: Normalizační novinářský lokají opět nezklamal...

Mířil jsem přímo na osobu soudruha Žantovského a pokud víte, jak se tento "novinář" za bolševika činil, tak není o čem diskutovat...

Starý J. 9.7.2007 12:13

Re: Re: Re: Normalizační novinářský lokají opět nezklamal...

Za bolševika (navíc i toho z padesátých let) se "činila" celá řada oslavovaných disidentů, kteří hlavně po revoluci měli co činit s dalším směrováním státu. Někteří i dodnes (Jičínský)!

A ústavním činitelem (místopředsedou parlamentu) je udavač StB za peníze!

Proti nim je nějaký Žantovský srágora!

Kamil 10.7.2007 23:26

Re: Re: Re: Re: Normalizační novinářský lokají opět nezklamal...

To máte sice pravdu. Nicméně mnohem podezřelejší je, když bývalý " přisluhovač " se stane nadšeným budovatelem kapitalizmu, když už o nic nejde , než když  se bývalý přisluhovač  stal disidentem, v době kdy šlo o mnoho. Jestli tento rozdíl nevnímáte, pak nevnímáte to podstatné.

Starý J. 9.7.2007 10:05

Pokud se týká klimatoligie

a Klause, pak dnes ráno ekolog Moldan a klimatolog z Ceského hydrometorologického ústavu se shodli (a ten meteorolog četl závěr jejich prohlášení z nedávného kongresu), že v podstatě mají s Klausem stejný názor na to, že zjištění klimatologů musí ve společnosti dál řešit ekonomové a politici, není to už vůbec práce klimatologů. Klausovo ostré vyhlášení, které bylo reakcí na tento kongres, vydal Klaus před tím, než své prohlášení vydali klimatologové, což nazval onon klimatolog "vlámání Klause do otevřených dveří", protože právě poslední odstavec prohlášení klimatologů se shoduje s tím, co Klaus tvrdí.

Ono je dobré si Klausova stanoviska řádně pročíst a pak zjistíte, že stanoviska Klause jsou o něčem jiném, než zní idiotské a povrchní (vyplývající z naprosté neznalosti Klausových prohlášení) obviňování Klause, vyznačující se jen primitivní stádností Klausových odpůrců naprosto ve všem.

JH 9.7.2007 9:13

Bože, atˇuž Žantovský skončí v řiti Klause.

Všemožná ekvilibristika Žantovského je už skutečně trapná, pusťte ho už Klauzovi do zadnice, ať je pokoj!

Starý J. 9.7.2007 9:54

Re: Bože, atˇuž Žantovský skončí v řiti Klause.

Je prostě zakázáno se náhodou v názoru shodovat s Klausem, mít na nějakou věc byť jen podobný názor. Pak takoví "myšlenkoví giganti" jako je JH hned budou TRAPNĚ mluvit o "lezení do zadku", protože vypotit jinou myšlenku ani nedokáží. Je prostě nutné za každou cenu si na Klause plivnout a zaujmout zásadně obrácený - Paroubkovský názor na vše, jinak nejste IN.

Ti, jejichž názory se jen částečně shodují s Klausem, mu lezou do zadku (prostě mají tu smůlu, protože když mají podobný názor, tak jej nutně museli chytit od Klause), pak logicky platí, že ostatní lezou do zadku Paroubkovi či Falmerovi. Anebo nejlepší je nemyslet vůbec - přesně jako JH.

Magor Milda, Dr.Sc. 9.7.2007 9:11

ťu MF Dnes, protože má dost článků, které jsou zajímavé.

Ty články, jako ten zmíněný, jsou vynuceny nutností, zřadit se, čili zglajchšaltovat s dnes povinnou hysteriíí kolem oteplování klimatu. Počkat si tři tisíce let, až to bude jasné, asi málokdo z nás dokáže, do té doby budou pouhé spekulace, případně manipulace s vybranými daty.

Kdo nechce být dnes upálen, musí nadšeně oslavovat Al Góra a podobné konjunkturalisty. Dokonce i Bush prý začíná s environmentalismem, protože by v té hysterii jinak nepřežil. Čůrat proti větru nedokáže každý!

Saša 9.7.2007 9:11

Mladou frontu jsem nečetl ani za reálného sociálismu

a nečtu ji ani Dnes. Ani na internetu ji nečtu - natož abych si ji kupoval.:-P

kdokoli 9.7.2007 8:12

Junge Fronte Heute

Copak tento tabloid bere někdo vážně ?

ok 9.7.2007 8:38

Re: Junge Fronte Heute

Copak toho náfuku bere někdo vážně?

Komenský 9.7.2007 23:42

Re: Junge Fronte Heute

Když nevím, co je to tabloid, tak to slovo nepoužívám.

JJ 9.7.2007 7:58

Naposledy pan prezident propagoval film marxistickeho novinare

Zaradil se tim na krajni pravici (ktera je myslenkove krajni levici blizka) a to muze byt jeste rad, ze je stale povazovan spise za pravicoveho extremistu.

Bylo nehorazne pochybeni poradcu pana prezidenta, ze si nezjistili co ze to vlastne ma propagovat.

xx 9.7.2007 8:35

Re: Naposledy pan prezident propagoval film marxistickeho novinare

Máte v tom zmatek. Ona ta "krajní pravice" je zase jenom krajní levice.

JJ 9.7.2007 9:27

Re: Re: Naposledy pan prezident propagoval film marxistickeho novinare

proto jsem nasal, ze muze byt jeste rad ..

jurist 9.7.2007 9:37

Re: Re: Naposledy pan prezident propagoval film marxistickeho novinare

o tom už přeci zpíval Pepa Nos, ne? Že, kdo jde pořád nalevo, dostane se napravo, nebo tak nějak ;-D

pan Havran 9.7.2007 7:43

Kde kdo

Za aktivistického ekonomistického extremistu presidenta Klause považuje kde kdo.

xx 9.7.2007 8:33

Re: Kde kdo

Vypadnul vám na konci otazník. Taky nevím kde, kdo?

Aleš 9.7.2007 7:00

aktivistický

příspěvek pana Žanztovského jenom napomáhá šířit "extremismus " z obou stran. Jak z Hradu , tak z MfD. Český Kocourkov žurnalistiky a "boje proti environmentalismu" , tak dostal další podporu  pro zesílení munice.

Slava 9.7.2007 4:33

S MF Dnes lze jen souhlasit.

Asi bych to tak neformuloval, ale "on second thoughts" lze plně souhlasit s tím, že Klaus je extremista.

Jan 9.7.2007 6:35

Re: S MF Dnes lze jen souhlasit.

Presnejsi mozna bude uvest, ze Klaus je nestastny zamindrakovany clovek, ktery se v 9. kole prezidentske volby (kdy ostatni kandidati nemeli zaludek na to tolikrat kandidovat) dostal diky komunistum na Hrad. Tam se na nej nalepila spousta lidi, kteri by si jinak nevydelali ani na slanou vodu, ted ale "radi" za penize danovych poplatniku Klausovi a podporuji v nem pocit vyjimecnosti. Hovorim o lidech typu Petrika, Haase, Macha, o Jaklovi s Hajkem nemluve.

Klaus by udelal nejlepe, kdyby se dale neztrapnoval vyjadrovanim se k vecem, o kterych nema ani paru a spise venoval cas samostudiu ekonomie. Jak ukazal, ekonomie mu taky moc nejde.

zk 9.7.2007 7:11

Re: Re: S MF Dnes lze jen souhlasit.

A Vy asi budete takový brouk Pytlík, který všechno ví, všechno zná a všude byl dvakrát. V jakémpak oboru jste tak excelentní, že tady vynášíte soudy o jiných?

Lubomír 9.7.2007 9:11

Re: Re: Re: S MF Dnes lze jen souhlasit.

Nejste opilý soudruhu Jane? Vedete opravdu divné řeči!

brblal 9.7.2007 9:20

Re: Re: Re: S MF Dnes lze jen souhlasit.

Jmenuji namátkou obor svářeče.Svářet sice neumím,průkaz svářeče nemám.Kvalitní svar však poznám na první pohled.On ten Klaus také není,nemůže být děd vševěd!Sám se však do térole rád pasuje.Je to takový všeználek,že?Kritiku v lásce nemá,je to namyšlený kult osobnosti,nic víc,nic méně.

Alfred 9.7.2007 17:00

Re: Re: Re: Re: S MF Dnes lze jen souhlasit.

C to melete, brbale. K čemu všemu že se Klaus vyjadřuje? Já vidím, že jen důsledně hájí právo jednotlivých lidí na vlastní posouzení situace, zatímco jeho kritici jsou přesvědčeni, že lůza má jediné právo: Držet hubu a krok a s posvátnou úctou následovat vyvolené. Za středověku jim vyvolenost zajišťovala víra, teď je v módě věda. Protože většina lidí nemá o vědecké metodě ani páru, stačí použít kvazivědecké hantýrky jako nátěru pro libovolnou pavědeckou doktrínu a hned je úspěch na světě. A  na apokalyptické  vize lid vždycky slyšel.

Martin Malý 9.7.2007 12:43

Re: Re: Re: S MF Dnes lze jen souhlasit.

V té první větě jste pronikavě přesně popsal Nejjasnějšího na Hradě.Myslel Jste to tak?;-D

Komenský 9.7.2007 1:21

Čtěte jen Klause

A vám příjdou hysterické reakce pana Hájka normální? Tak si odhlašte MFD a čtěte jen Klausovu stránku na netu. Ušetříte.

lumpík 9.7.2007 1:09

Nomen omen

Bohužel - nebo naštěstí - už jméno autora článku v Mladé frontě nám o něm říká vše - taková shoda jména člověka s jeho vlastnostmi se latinsky nazývá nomen omen.