18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
radar 8.10.2008 18:22

Re: Ano bylo to při volbě prezdenta, debílku.

Při volbě prezidenta Langer nikomu nevyhrožoval kriminálem za hlasování. Ale jednalo se o vynesení záznamu hotelových kamer (hotel Slavoj) na kterých byla zaznamenána schůzka Weigla a Šloufa. Nebo si myslíš, že by Paroubek a spol neřvali, kdyby to byla pravda co tady stejni volové jako ty omíláte pořád dokola? Dotyčný "vynačeč" byl již potrestán.

PROKOP BUBEN 8.10.2008 18:33

Re: Ano bylo to při volbě prezdenta, debílku.

No hlavně, že Weigel a Šlouf mají stále důvod k úsměvu a Kormidelník všech šMoulů, jakbysmet......Možná, že víte, komu a za co Langer vyhrožoval v přímém přenosu, ovšem i kdyby tohoto nebylo, měl by se už dávno spolu s mnohými jinými se svých postů - PAKOVAT, určitě již napakován.....

radar 8.10.2008 18:52

Re: Ano bylo to při volbě prezdenta, debílku.

To znáš: Kdyby byly v pr/deli ryby...?

Dědek 8.10.2008 15:35

Už dávno.

Už dávno mám ten dojem.;-(

xxx Kubeš 8.10.2008 14:28

Autorovi článku

R^

tomfuk 8.10.2008 13:50

Pane autore...

Pane autore ,sám Langer prohlásil,že se ví kteří tři dobrodinci  z desetitisícového stránkového spisu si vypůjčili 1600 listů a už je nevrátili.Jejich čin je ,ale promlčen,prohlásil Langer.Taktéž v listopadu 2007 interpeloval poslanec Bublan premiera Topolánka o  spisu "Krakatice".Vše bylo zdánlivě v klidu.Vyhovovalo to všem,kterých se to týkalo?.Zajímavé,že páni redaktoři o tom nepsali již tenkrát,z toho plyne,že si to vědomě nechali až na časy předvolební.Prostě vytřískat co nejvíce politického i finančního kapitálu.Je to i součást horší a větší bestie v českých zemích.Třeba plánované nové národní fronty ČSSD a KSČM.Uzavře se KRUH?

Ale 8.10.2008 15:19

Re: Pane autore...

Myslím, že promlčený (nepotrestatelný) trestný čin nepřestává být trestným činem a stejně tak nepřestává být zpeněžování ukradeného zpeněžováním ukradeného jen proto, že krádež byla promlčena.

Radek 8.10.2008 13:17

Ostuda ODS i celé země

Ivan Langer by měl být odejit z funkce MV nejen pro své kontakty s prostředníky zločineckého podsvětí,nejen pro své nevyjasněné milionové půjčky a způsob získání lukrativních nemovitostí v Olomouci,ale také za své výroky během prezidentské volby.Vyhrožovat kriminálem někomu,když nebude volit podle vládních představ,to je prostě ve fungující  parlamentní demokraci důvod k okamžitému odchodu z politiky.Navíc Langerova vulgarita o vytírání ... je nechutná a vypovídá o tom,jací lidé jsou v nejvyšších vládních funkcích.Ve všech zemích západní Evropy by byl tento člověk ve funkci MV  podobnými činy znemožněn a z politiky navždy vymeten.

Vašek 8.10.2008 17:38

Re: Ostuda ODS i celé země

Jedna nepřesnost za druhou.l.Langer žádnou lukrativní nemovitost v Olomouci nezískal podvodným způsobem.2.Při volbě prezidenta nikomu nevyhrožoval kriminálem za hlasování.Jednalo se o nelegální sledování Weigla a Šloufa v hotelu Savoj šmíráckou kamerou bez jejich vědomí,což je trestný čin.S tím byste jhistě souhlasil,kdyby se to týkalo Vás.3.Sprosté vyjadřování bylo zachyceno v úzkém soukromí mezi 3mi politiky opět šmíráckou kamerou,nad čímž se nikdo nepozastavuje.Zajímalo by mě Vaše chování a způsob vyjadřování v úzkém soukromí (Y)

k 8.10.2008 18:14

Re: Ostuda ODS i celé země

...ovsem tezko rict, proc si IL myslel, ze Weigla-Sloufa  smiroval Bursik, nebo ze to smirovani nejak zorganizoval.  

Setkani Weigla se Sloufem pred presidentskou volbou taktez neni typicke setkani milcu -soukromych obcanu. Tim spise, ze Slouf byl i ze strany ODS celkem opravenen oznacovan za rudeho mafistu. A nyni si chlapci vymenuji flasky chlastu.....  ....setkani mne ponekud prekvapilo, asi jako kdyby se Winston Churchill kamaradil ve volnem case s vudcem britskych  nacistu.....    snad maji obcane pravo na trochu zabavy - komicky pohled na blekotajiciho Sloufa a Weigla, a jejich nekoordinovane lzi......

...jinak musim priznat, ze v soukromi napriklad o Sloufovi a Weiglovi se vyjadruji neprilis lichotive......  ja ovsem neberu penize za prezentovani naroda  v  parlamentu.......  

...Ivan podcenil technicke moznosti mikrofonu - trochu mi to pripomina Vlastika T kdyz zazaloval Eurotel za to ze si sam nahral sebe na svuj mobil......

mira 8.10.2008 18:37

Re: Ostuda ODS i celé země

Kde máš Evu ,Vašku?

Milo 8.10.2008 13:10

Co tím autor zamýšlí?

Proč podobný omluvný článek píše pan Bárta právě teď?  Chce sypat sůl do ran a nebo cítí potřebu podpořit "svého" ministra? Většina médií už "na pokyn" ODS mlčí, stejně jako aktéři. Popisovaný problém je jeden z mnoha. Tento článek bude asi podporou "jeho" premiéra. 

Pokusme si představit co by se dělo, kdyby podobná situace nastala před třemi roky a v roli hvězdy seriálu o mafii/blbosti byl kterýkoliv člen tehdejší vlády. To by byl mazec!  

Ale 8.10.2008 15:15

Re: Co tím autor zamýšlí?

podobná situace, taky s Kmentou v hlavní roli, probíhala před 4 roky, úniky z vyšetřovacího spisu tehdy komentoval přímo úřadující ministr vnitra Bublan

jojo podruhu barto 8.10.2008 12:58

Blairuv ministr vnitra Blunkett

rezignoval pote, co vyslo najevo, ze u imigracniho uradu loboval za rychle vytizeni imigracnich papiru pro sluzku sve pritelkyne.

tomash01 8.10.2008 14:01

Re: Blairuv ministr vnitra Blunkett

Checheche, to to by jsme sakra dlouho nemeli zadneho ministra, kdyby mel kazdy rezignovat pro takovou "prkotinu". A asi by se mi to libilo ;-)

Tvrdas 8.10.2008 15:24

Re: Blairuv ministr vnitra Blunkett

..to by se do 2 let dostali i ne tebe, a verim ze by jsi sve predchudce nezahanbil a taky nejakou hanebnost spachal..

vlasta 8.10.2008 12:43

Opoziční smlouva č. 2

Ať už se stalo cokoliv, jak je možné, že soudruzi redaktoři přicházejí s podezřením na Langra po osmi letech, ausgerechnet právě před volbami?! Žvásty o očištění politiky v tomto kontextu můžou baštit pouze užiteční idioti, kterých zde diskutuje většina. Nepočítám členy sekretariátů KSM a spol, kteří to mají v nápni práce.

pesimista 8.10.2008 13:13

Re: Opoziční smlouva č. 2

a vy se také počítáte do té věšiny? Nebo jste zázrak inteligence, morální čistoty a neúplatnosti

pesimista 8.10.2008 13:14

Re: Opoziční smlouva č. 2

a chtěla jste dodat ještě: sekretariátů ODS, ČSL, SZ, atd, atd.

ok 8.10.2008 14:45

Re: Opoziční smlouva č. 2

Jediná správná otázka je, zda jsou obvinění pravdivá nebo ne. Je úplně jedno, který den se vytahnou. Buď je Langr grázl, nebo není.

Jen by to nemělo být 2 dny před volbami, jako se stalo v případě zjevně lživého obvinění Paroubka z pedofilie - ve skutečnosti je na anorektičky (2 dny před volbami to vytahla ODS, že?).

Nomen 8.10.2008 12:36

Vzhledem ke 100 milionům, které vydává ročně mionisterstvo vnitra na zlepšení svého image, tak autorovi zcela věřím....

Xaver 82.117 8.10.2008 12:29

Autor bude jistě věrohodný, když netuší, jaký je rozdíl...

...mezi slovy zcizil a odcizil...!!Rv

gerontusinza 8.10.2008 12:27

Pane Bárto omluva se nepřijímá.....

vy nemůžete dokázat vůbec nic a proto jenom zdatně (jako vždy ) plivete.......  Je mě milejší Kmenta  než Bárta jako hlásná trouba zlodějů a mafiánů...... doufám, že si rozumíme:-/

jsk 8.10.2008 12:19

Když MFDnes odrovnala Grosse, prtože se nehodil Mrázkovi,

tak to bylo v pohodě, ale Langer je hájený?!

KAREL 8.10.2008 20:07

Re: Když MFDnes odrovnala Grosse, prtože se nehodil Mrázkovi,

Pane Bárta,kde jste byl v době kdy psal pan Kmenta  o socanech.např.o spojení s Krejčířem,tedy o mnohamilionové směnce atd.atd.To.se vám určitě líbilo,nikoho jste se tehdy nezastával.Takže patříte mezi ty modré fanatiky kteří  nepřipustí,že by jejichn idol,ve skutečnosti nechutný lobista mohl nést politickou zodpovědnost!

mira 8.10.2008 12:06

langr

Ještě jst pane Bárta zapoměl omlunit Langra za ten výlet s Vratislavem Kutalem na Kilimandžáro.Kutal  a LTO je jedn z největších mafiánů v kauze LTO a souvisejících vražd.Itakové kamarády má součeasný ministr vnitra.

Schumacher 8.10.2008 11:05

To je typické.

Darebáctví a hloupost nevadí. Vadí, že to někdo vykecal. Mohlo zůstat pod pokličkou, jako spisy v trezoru, mocným nemusela blednout svatozář, občany  by nadále přesvědčovali o svých schopnostech a mravopočestnosti,  jak moudře vládnou, a ucházet se ve volbách o jejich daně.

ICHoCH 8.10.2008 11:15

Re: To je typické.

Kuní ksicht Langer, Topldalíkovská svinstva, podrazy, lži, arogance, Íčko a Téčko jako kamarádi mafiánů. Kuní ksicht je navíc ministrem vnitra. Ha, Ha.(Y)

Buvol 8.10.2008 11:23

Re: To je typické.

Prostě gangsteři a mafiáni .... ruku v ruce ovládají tento stát !!

Václav 8.10.2008 10:58

Sešup MFDNESNestačím se divit,k jakému poklesu úrovně dochází

Jeden se nestačí divit,k jakému poklesu úrovně dochází v MF Dnes po odchodu některých redaktorů.Pravda,jsou tam stále stálice české žurnalistiky Steigerwald,Buchert,Bendová,Vodička spolu s hgostujícími Páralem,Pečinkou,ale to co předvádějí Čásenský s Musilem obhajobou šmírování v soukromí je nehorázné.Zřejmě stojí i za trapnou snahou umaštěnců Syrovátky a Šťastného vyrábět kauzy a ovlivňovat domácí politiku.Měl by jim někdo vysvětlit,že i invesgativní žurnalistika musí být založena na faktech,aniž by spekulace vydávala za skutečnost,aby několikaletou minulost navracela pomocí záhadných náznaků,zamlžování.Pokud chce vedení MF ještě více zasahovat do politického dění dporučuji získat jheště Kálenskou,která se v poslední době vymezuje stylem a lá Urválek.