8.6.2024 | Svátek má Medard


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ok 8.10.2008 11:01

Re: Sešup MFDNESNestačím se divit,k jakému poklesu úrovně dochází

Pro mě je rozhodujíc í to, že Langer je stejný lotr jako komunista Tlustý.

Bianca 8.10.2008 11:10

Re: Sešup MFDNESNestačím se divit,k jakému poklesu úrovně dochází

Vite, ja toho soudruha (NIKOLI MEHO) Tlusteho  ODS docela preji. Pred lety probehl (snad v Praze) jakysi snem ODS, kde se probiralo pribirani byvalych clenu KSC do ODS. Zasedani probihalo bez pritomnosti  tehdejsiho, nyni cestneho, predsedy.  Doslo na hlasovani a bylo odhlasovano, ze s byvalymi soudruhy nikoli. Na zasedani posleze dorazil i predseda, zjistil situaci a nechal hlasovani revokovat. Dosahl zmeny vysledku hlasovani, soudruzi se mohli nadale stavat cleny pravicove strany. Nu a nyni ODS jen sklizi co ji tehdy predseda zasel... Chapu, v te dobe bylo dosti tezke se rozejit se soudruhy Dybou, Kocarnikem... Vzpominate?

jsk 8.10.2008 12:22

Re: Sešup MFDNESNestačím se divit,k jakému poklesu úrovně dochází

Klaus svého času jasně prohlásil: "Nemám nic proti komunistům, ale vadí mi komunismus", jistě za komunismu se nedalo tak rozkrádat....

Betty 8.10.2008 15:25

Re: Sešup MFDNESNestačím se divit,k jakému poklesu úrovně dochází

Ale dalo, milé jsk, dalo- jen jste se o tom nikde nedočetlo (a zakázaný rozhlas jste asi neposlouchalo)

Bianca 8.10.2008 15:31

Re: Sešup MFDNESNestačím se divit,k jakému poklesu úrovně dochází

Ale, Betty, uprimne, ze byli tehdy ti soudruzi proti dnesnim borcum troskari a zabari?:-)))  

Bianca 8.10.2008 11:06

Re: Sešup MFDNESNestačím se divit,k jakému poklesu úrovně dochází

Aneb, kdyz se hlidaci pes demokracie pusti ze retezu:-)))

Kdyz se pusti dobre vychovany pes, nic zvlastniho se nedeje, pusti-li se nevychovany, je o nestesti postarano.

Kajda 8.10.2008 11:14

Re: Sešup MFDNESNestačím se divit,k jakému poklesu úrovně dochází

MF Dnes jsem četla pravidelně každý den. Vzhledem k její zhoršující se úrovni ji už vůbec nekupuji, protože mi stylem připomíná Blesk, Aha a podobné bulvární plátky. Já chci od novin jediné a to, aby mě seriózně informovaly ne aby mi sdělovaly nějaké drby. Od té doby, co jsou v MfD vámi zmínění redaktůrci, tak se ten plátek vážně nedá číst.

mira 8.10.2008 12:08

Re: Sešup MFDNESNestačím se divit,k jakému poklesu úrovně dochází

Když byla MfD modrý deník tak vám to nevadilo?

Bianca 8.10.2008 12:26

Re: Sešup MFDNESNestačím se divit,k jakému poklesu úrovně dochází

.....stejne, jako kdyz byla oranzovy, jeste predtim rudy..... Obdivuhodna prizpusobivost. I tu stavajici aktivitu vnimam trochu jako projev ocekavaneho vysledku nadchazejicich voleby, snahu zalibit se novym mocipanum. I tak diky za ni. I shnily milnik muze ukazovat spravnym smerem....

radar 8.10.2008 18:05

Re: Sešup MFDNESNestačím se divit,k jakému poklesu úrovně dochází

...muze ukazovat spravnym smerem....Třeba do pr/dele.

pesimista 8.10.2008 11:44

Re: Sešup MFDNESNestačím se divit,k jakému poklesu úrovně dochází

Steigerwald, Bendová, Páral, ... to jsou vskutku stálice české žurnalistiky, ale z té nejpooleslejší žumpy; ale asi jejich morálně ujeté výplody nečtete a spoléháte na informace UV ODS.

;-o 8.10.2008 12:20

Sešhňup .. Re: Sešup MFDNESNestačím se divit,k jakému poklesu úrovně dochází

;-)

gerontusinza 8.10.2008 12:33

Pesimista se strefil co? Re: Sešhňup .. Re: Sešup MFDNESNestačím se divit,k jakému poklesu úrovně dochází

Nikdo neříká že Seigerwald neumí psát..... umí...... cokoli;-D ale tak jako se nedal číst před 89 tak se nedá číst nyní, připomíná mě Langrova Obrácení Ferdyše Pištory..;-D

Buvol 8.10.2008 10:56

Proč už ten gauner nebručí ?!!

Bojar 8.10.2008 10:51

Pokud se Ivan Langer stýkal s lidmi napojenými na organizovaný zločin,

i když to o nich nevěděl, musí si být vědom toho, že na místě ministra, a to třeba i zemědělství. nemá co dělat.

gerontusinza 8.10.2008 12:35

Co má dělat, když ve svém hlavním světle má úkol stínit ty kterým se zodpovídá......Re: Pokud se Ivan Langer stýkal s lidmi napojenými na organizovaný zločin,

a já toho gaunera ještě platím...:-/

Jura Jurax 8.10.2008 10:20

No,

za prvé tenhle článek je špekulace až žvást.

Za druhé kolem Langra to smrdí, a to tak, že velmi. Poněkud nechápu, co měl co Langer jako ministr za kohosi vahou své ministerské osobnosti lobbovat a prosazovat mu úvěr. Na to snad ministr není - nebo je?

Za třetí - ono to více či méně smrdí kolem mnoha, ne-li všech vrcholových politiků napříč stranami. Otázka je akorát, kdy to na koho praskne, to jest kdy se bude někomu hodit, aby to vytáhl. A doba předvolební je k vytažení jako dělaná. Viz Kubice.

Kajda 8.10.2008 11:18

Re: No,

Langer loboval za Sekyru v době, kdy byl pouhým řadovým poslancem v parlamentu nikoliv ministrem. A tam za své kámoše lobují všichni napříč všemi partajemi.

gerontusinza 8.10.2008 12:40

Boží pravda idiota......Re: No,

pouhým řadovým poslancem v parlamentu.... tak tuto větu může vytvořit jedině idiot a trouba s jedním modrým závitem....... Kajdo kajdo, Usama by řval smíchy nad úrovní svých protivníků...... já ne, já jenom zírám co to naučili číst a psát..... ovšem myslet je nad vaše síly....;-D

Bianca 8.10.2008 10:11

Velka hra a jeji akteri

Ten uvod clanku je "ponekud" nepresny. Soudim, ze neni pravdou, ze u nas neni vetsiho lumpa, nez je ministr vnitra. Lumpu je u nas habadej. Vetsich ci mensich. Zadrhel je v tom, ze i sebemensi lump by nemel byt ministrem vnitra. V  zemich na zapad od nas, ktere jsou oznacovany za vyspele demokracie by se ministr s takovou anamnesou, ba i mnohem mene zavaznou musel odporoucet. To riziko ty funkce nesou. Pro to riziko jsou ty funkce take placeny tak, jak jsou placeny.  U nas je situace zcela jina. Tak nejak si nedovedu predstavit, co by u nas musel ministr, zvlaste za tak krehke prevahy vladnouci koalice spachat, aby odesel ci "byl odejit". Naposledy tak ucinil amater Gros, ktery se nebyl schopen razne takovym utokum postavit (viz napr. posl. Tlusty, premier Topolanek  a dalsi  v obdobnem problemu) a  choval se jako maly kluk pristizeny na tresnich.

No, on vlastne  ten Gros nakonec zase az tak velkym, amaterem nebyl - viz jeho "podnikatelsky uspech". Ackoli, kdo vi do jake miry v te akci hral aktivni roli, do jake miry byl jen pasivni loutkou ve velke hre jinych. On vsak uz nebyl premierem. Pan Langer ministrem je a existuje  vazne podezreni, ze muze byt loutkou ve velke hre jinych a to by ve  funkci ministra, najme ministra vnitra, rozhodne  nemelo byt.  To je ovsem pouze nazor muj (snad i dalsich), jako radoveho obcana. Na nazory obcanu se u nas vsak prilis nehledi. Ti jsou odsouzeni do roli divaku a nedobrovolnych sponzoru te "velke hry".  

Drx 8.10.2008 11:37

Re: Velka hra a jeji akteri

No, Bianco, on Gross opravdu tak velkým amatérem nebyl, je to typický mafioso, v době, kdy nebyl schopen doložit pitomé 4 melouny (a na své zcela idiotské vysvětlování dojel) byl majitelem (přes nastrčenou figuru a sro.) pozemků, které nakoupil jako zem. půdu za cca 3 kč/m a v té době měla co stavební pozemky cenu asi 3-3500 Kč/m. Koupil to neb věděl, že se to bude měnit (zneužití informací v obch. styku se tomu trestnému činu říká). Tím vydělal asi 12 miliard. Kdyby měl rozum, vzal si úvěr, který by ze svého premiérského platu hladce splácel a byl by krytý. No, ale co chcete po koloťukovi. Někteří Cikáni taky mají 3 obecné ale na podrazy rozumu dost (osobně jsem na to doplatil). Nakonec své "mafia-IQ"  prokázal i posledním činem s akciemi.

Bianca 8.10.2008 12:31

Re: Velka hra a jeji akteri

OK, tim spise potrzujete muj dojem. I pri takovych aktivitach se  nechal skolacky nachytat pro trapne 4 melouny.... Podobne trapne a amatersky jako kdysi jista partaj s mrtvymi sponsory exotickych jmen... To je tak, kdyz moc stoupne do hlavy natolik, ze potlaci i ty nejzakladnejsi sebezachovne kroky.  

ok 8.10.2008 14:47

Re: Velka hra a jeji akteri

Ono je to spíš tak, že ež má krátké nohy...

Bianca 8.10.2008 15:34

Re: Velka hra a jeji akteri

Hmmm,, to sice ma, ale ty nohy se daji celkem slusne prodlouzit.... Od casu, kdy byly vynalezeny penize....

brblal 8.10.2008 9:10

To není normální.

Seřaďme to hezky za sebou : nejdřív Langer prolobuje zájem svého kamaráda a zařídí mu prodej podniku.Jaká byla skutečná cena toho podniku a kolik nakonec kamarád Langera zaplatil,nevíme.O něco později půjčítento kamarád Langerovi několik milionů.Z jakého důvodu si nepůjčil politik peníze od banky,jako každý občan?Byla ta soukromá půjčka něčím výhodná?Třeba bezúročná?Pak už to ale páchne,protože z toho čouhá známé já tobě a ty mě.Čili politik sledoval lobováním svojí kapsu zcela nepokrytě.Ovšem - je to člen O D S,na morálku zapomeňte! ! ! !

OI 8.10.2008 9:31

Re: To není normální.

Zajímavé by bylo podívat se na činnost mladíka Langra v době před vstupem k modrým. Třeba, jak jako studentík jezdil po školách a agitoval ostatní studentíky ke vstupu k rudým. Ano, na morálku zapomeňte!

aljav 8.10.2008 10:13

Re: To není normální.

to myslíte ironicky nebo prostě nesmyslně spekulujete ?

aljav 8.10.2008 10:12

Re: To není normální.

když bych se měl rozhodnut mezi půjčkou od banky s RPSN sazbou cca 15% a půjčkou od kamaráda s úrokem dejme tomu 5% ( nebo i bez úroku ), co bych asi tak zvolil ? ;-P

tu půjčku přiznal, neskrývá ji. A myslíte si že politik nemůže mít kamarády ?

Jura Jurax 8.10.2008 10:22

Re: To není normální.

No, může ... ale když za ně bojuje jako ministr, není to moc košer ... a když za snahu dostane výhodnou půjčku, smrdí to.

Kajda 8.10.2008 11:20

Re: To není normální.

Ale on v té době nebyl ještě ministrem, ale jenom řadovým poslancem.