9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pepa 24.2.2009 9:59

Jemelík, STBácký udavač seznamů.

Koho tady chcete poučovat. Stačí kliknout na seznamy udavačů STB. Tam jste Jemelíku absolutní rekordman v udávání. Je ostudou, že práve Neviditelný pes Vám dává prostor. Že by za chvíli dostal stejný prostor Váš řídící důstojník Lorenz?

Ivan 23.2.2009 13:27

Re: Opět vedle

Co to má společného se soukromým zaměstnavatelem?  Zaměstnavatelem státního zástupce jsou všichni občané tohoto státu. Stát, to přece není nějaký konkrétní funkcionář, který odvolává. To není ani politická strana, která je pŕávě u moci. Stát, to jsou všichni občané, Kdy už to těm modrým strakám dojde.  (Doufám, že dříve, než je očané tohoto státu rozvěsí po lucernách.)

Dolly 22.2.2009 22:58

Proč byl odvolán?

Protože toho moc ví. A to má ještě štěstí, že se díky české komediální justici nekoupe v Orlíku.

Fencl 22.2.2009 21:10

Re: Opět vedle

No ty vyžírky asi nefungujou v celé Evropě. Tam justice šlape jinak. Předpokládám, že je to reakce na předchozí názor.Tam nekypí kopice spisů stálýho přepisování, který se potom ztrácí. Vše je na CD nosičích a přepisuje se el.zapisovatelkou.

místní 22.2.2009 19:18

Re: Je zajímavé,

Pan doktor nebyl odvolán z funkce státního zástupce, ale z funkce obyčejného šéfa obyčejného detašovaného pracoviště. Všechny jeho případy mu zůstaly.

Ladislav 22.2.2009 17:32

Doktoři bezpráví

Co chcete od doktorů bezpráví?

mamina 22.2.2009 17:26

Re: Státní zastupitelství není součástí nezávislé soudní moci, ale součástí výkonné moci.

Ano. Politická vůle ODS se ukázala být v mnoha směrech falešnou básničkou.

skoro místní 22.2.2009 17:03

Je zajímavé,

že právě tento státní zástupce má na stole případ tří odvolaných vrcholových policajtů z libereckého okresního ředitelství a zároveň trestní oznámení na liberecké zastupitele, kteří prodali lukrativní pozemek za cenu pro město více než nevýhodnou. A  když se do téhle skládačky doplní celková provařenost liberecké komunální politiky, o níž si štrěbetají vrabci na střeše, hloubavějšímu pozorovateli v tom odvolání přece jenom něco malinko smrdí.

PROKOP BUBEN 22.2.2009 16:25

Re: !!!!!!!!

R^ - Pes byl tím pádem ještě hlouběji - ZAKOPÁN.....

Kdlec 22.2.2009 15:56

Re: Opět vedle

Platím si vyžírky ve státní správě, která je až moc nabubřelá, ale justice je stát ve státě.

Michal 22.2.2009 15:47

Re: Opět vedle

100% souhlasím s tímto názorem.Funguje to všude ve vyspělých zemích.

Likáš 22.2.2009 14:29

Re: Státní zastupitelství není součástí nezávislé soudní moci, ale součástí výkonné moci.

Politická vůle by měla být .Celá vláda slibovala změnu včetně Topolánka.volič ODS

Mozek 22.2.2009 13:57

Re: vzpomínka na zlé časy

Podle Vašeho vyjádření byl byl tehdy disidentem každý, kdo kradl a žil na úkor poctivých, protože krádežemi ve svůj prospěch rovněž škodil komunistům. Takový zloděj je hrdinou i dnes a je dokonce obdivován a označován za šikovného, protože je bohatý. To je vlastně filozofie dnešního režimu. Za komunistů si nikdo z mocných nemohl nakrást stovky milionů, nebo dokonce nějakou miliardu, protože by to neměl jak zdůvodnit. Dnes, jak se ukázalo v případu Čunek je zdůvodnění jednoduché a když nezabere, tak je v záloze nejvyšší státní zástupkyně, která si dokáže hravě poradit díky celé zkorumpované vládě.

Schumacher 22.2.2009 13:30

Státní zastupitelství není součástí nezávislé soudní moci, ale součástí výkonné moci.

Proto není a prakticky nemůže být politicky nezávislé.  Je přirozenou snahou každé vlády tento stav zachovat, protože je významným mocenským nástrojem výkonné moci. Ano, bylo by možné zřídit nezávislý úřad veřejného žalobce, ale z uvedených důvodů k tomu není politická vůle. A pochybuji, že bude.

jirka.s. 22.2.2009 12:02

Re: Čemu se divíš, Jemelíku, taková je demokracie!

Jojo, v hnusáckém provedení! (Y)

Rad 22.2.2009 11:19

Re: Za socanů byla korupce

je a v měřítku nevídaném, jednotlivé případy jsou ale jen ve výši 30 Kč, takže se to špatně stíhá.

franta 22.2.2009 11:09

Za socanů byla korupce

za ODS je taky, a větší, a navíc každý kdo na ni upozorní, je po zásluze potrestán !

Liška 22.2.2009 11:04

Re: vzpomínka na zlé časy

Pane Mozku, vidíte to moc jednoduše! Z Vašeho pohledu asi objektivně, prostě Vy a Vaše rodina plula bezkonfliktně na vlně režimu a stačilo Vám to. Takových bylo mnoho a o tom hovořil svého času i V.Klaus. Prostě taková česká socialistická idilka, ale že by byla tak bezva, jak píšete, to zase ne. Byli tu také lidé hrdí a nezlomní. Douška o tom dizidentovi, co dáváte na přilepšenou, se moc vtipná nezdá. On ten dizident ať už z nešikovnosti, či úmyslně stal škůdcem režimu na rozdíl od Vás stal, tedy má zásluhu tak i tak. Tak proč ta ironie, každý nemůže být, jako Vy! I když Vaše filozofie ,,plynu s proudem" má něco do sebe.

Liška 22.2.2009 10:42

Re: Vážený pane,

Vážený pane, netuším o co Vám v případu Kořístka jde, ale můžete si být jist, že p.exposlanec Kořistka je prolhaný, jak cigán a exibicionista každým coulem, takže neztrácejte čas!

Liška 22.2.2009 10:36

Dobře mu tak, dolů s ním!

Jemelíku, Jemelíku, moc se v tom hnoji vrtáte a moc mluvíte, zrovna jako p. Bašný! Já s jeho odvoláním souhlasím, neboť se v tom případu zachoval jako pitomec a ne statečný muž! I on má totiž máslo na hlavě a pochybuji, že právě on si může hrát na moralistu! Ostatně kdo z jeho cechu? Jeho vedení, které jej odvolalo, se nedivím, protestovat mohou jen troubové, kteří nikdy nic neřídili a tudíž mudrují o neznámém fenoménu mocmluvení podřízených! Podřízený má držet hubu a pracovat jak umí nejlépe a tím dělat vše pro to aby měl práci! A neplést politiku do výkonu! Hovg! Domluvil jsem!

nerv 22.2.2009 10:16

Re: A že ten váš blahodárný socialismus / příčiny krizí

Zkušenosti ze světa.

Bezpečná cesta do hospodářské a jiné krize:

rozevírání nůžek mezi bohatými a chudými.

Někdy to končí válkou.

Pamětník 2 22.2.2009 9:15

Re: Otrocká mentalita byrokratů nezmizí ze dne na den

Nejsem přesvědčen,že Váš způsob diskuse patří mezi slušné lidi,ale to že reagujete takovým způsobem se mi také nelíbí.V předcházejícím příspěvku jste tvrdil,že lidé nemohli dělat v oboru ve kterém chtěli.Myslíte si,že dnes mohou?Proč klademe důraz na rekvalifikační kurzy,kde si lidé mění kvalifikaci?Z prostého důvodu.Jsou obory,kde po zrušení podniků lidé uplatnění nenajdou.Já si myslím,že do dnešní doby nepatří víc věcí,které se snažíme vysvětlovat demagogicky.Nějaké doporučování o zemích,kde se mohou lidé s jiným názorem vystěhovat je dost neetické.V žádném případě se nezastávám minulého režimu,tam jsem si užil své,ale reagovat na něčí připomínku tak,aby držel hubu je stejně neetické,jako když poslanci EU reagovali na projev Klause tím,že někteří bučeli,či odešli.Bylo to také nevychované,ale myslet si,že každý musí respektovat můj názor je také typické pro bolševickou dobu.Tam byl každý takový člověk označován za darebáka.Tak se nad sebou zamyslete.:-).

mamina 22.2.2009 1:25

!!!!!!!!

Jiří Čunek byl zvýhodněn proti běžným obviněným nevídaným způsobem.

Čunek a Spása Jiřího Čunka ze spárů české "justice" jsou symbolickou karikaturou "očisty justice", která byla od nové vlády očekávána především. Místo toho se konalo představení "Čunkovo nanebesmetí". )

promirul 22.2.2009 1:03

Re: vzpomínka na zlé časy

MILÝ MOZKU,pokud postrádáš socialismus,máš možnost,hranice do Severní Koreje je ti otevřena,popřípadě můžeš i na Kubu.Nevracej se ale již nikdy,protože máš prolhaná a nevymáchaná ústa,nechci ti nadávat,protože jsi určitě natvrdlý.Je možné,že jsi pracoval v kotelně jako topič a tvůj IQ utrpěl trvalý otřes.Můžeš se i tady stát významnou osobností, ta bolševická banda tě ráda uvíta ve svých řadách.

promirul 22.2.2009 0:54

Re: Česká justice je žumpa.

F.A.KEKULE  bum do kebule!

promirul 22.2.2009 0:52

Šikana...

Pane Jemelik,to je ale ohromná šikana státního zástupce.Copak státní zástupce potřebuje žvanit na veřejnosti a dovolávat se jakési spravedlnosti?Má se starat aby byli potrestáni zločinci a hájit zájmy státu a nikoli zájmy partají či uskupení.Čunek nadělal dost  ostudy,proč ale se nic nedělo uvnitř justice,proč se nedohadovali a nevyřizovali vše mezi sebou.Když se vyžvaňují na veřejnosti tak způsobují pouze ostudu svému poslání. 

Petr 21.2.2009 21:57

Re: Pravda je bohužeo zcela opačná

Takových tam asi bude nevím co ještě v justici dělají.

xxxKubeš 21.2.2009 21:55

Autorovi

R^

joe 21.2.2009 21:40

Re: Obvinění z pitomosti a strašná kauza

Samozřejmě jí to řekli iniciátoři celé kauzy, kteří měli přístup k bankovním výpisům. Pak teprve si sekretářka po pěti letech vzpomněla jak to vlastně bylo. Ty dvě občanky byly na stejné jméno, jak byste s tím chtěl podvádět?

Václav 21.2.2009 21:40

Re: Opět vedle

Hrubým způsobem  si pletete soukromý sektor a státní správu. Daňoví poplatníci si platí vyžírky ,aby za jejich peníze odváděli poctivou a nezaujatou práci. Jste modrý komunista