6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

GLOSA: Změní se zelení?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Tomáš 21.12.2008 17:31

Zelení končí - jde o to kolik toho ještě napáchaj

Tak například " poslení motoristické zákony  " třeba iniciovala KSČSSD - to už je fuk, ale zelený ministr životního prostředí to požehnal a způsobil tak velké problémy obrovskému množství lidí, který stojej promrzlý  v nočních  frontách před registry vozidel

KSČ a ČSSD maj dostatečně velkou a pevnou voličskou základnu dementů, který je budou volit dál a dál i kdyby iniciovali sebe šílenější zákony .Přestožee tento zákon je jasně protilidový, že poškozuje zenména ty nejchudší je jasné jako facka, tak přzto  KSČSSD voličů neubyde..

Ale ZELENÍ mají naprosto mikroskopickou  voličskou základnu skalních příznivců a ZELENÍ se do parlamentu se poprvé a naposledy dostali hlavně díky hlasům zklamaných bývalých voličů ODS a malých liberálních stran jako ODA , US.   A takovýto voliči jem například tyto fantasmagorie okolo registrace  aut nezapomenou.

V příštích volbách dostanou Zelení  nanejvýš 3 % a nakonec zkončí jako nějaká sekta - / oni blasně náboženská sekta jsou /

Jan Žižka 8.11.2008 9:47

Americké tajné služby opět selhaly - agent KGB presidentem!!! Po velkém úspěchu s Billem Clintonem (ruská vojenská rozvědka GRU) zaznamenaly americké tajné služby další velký úspěch!

Americké tajné služby opět selhaly - agent KGB presidentem!!!  Po velkém úspěchu s Billem Clintonem (ruská vojenská rozvědka GRU) zaznamenaly americké tajné služby další velký úspěch! Marx-leninská matka Baracka Obamy, jako agentka KGB a militantní feministka, rozvracela nejenom USA, ale pod krytím "obránkyně lidských práv" - něco jako další Spolek Šalamoun - i Indonésii, kde jako špiónka KGB pomáhala k útěku komunistům po nepodařeném komunistickém puči. Hodně by nám o tom mohl vyprávět Jiří Dienstbier (GRU), který se na tomto neúspěšném puči rovněž podílel a napsal o tom knihu... Obamová, jako správná revolucionářka a feministka,  se o svého syna Baracka - na rozdíl od komunistů - prakticky vůbec nikdy nestarala, ale vychovávali ho její bílí rodiče. Ti špiónovali v Honolulu pro KGB největší americkou vojenskou základnu v celém Tichomoří (rodiče tam odešli z kontinentu pod záminkou, že tam její otec chce založit obchod s nábytkem, do kterého - v případě amerických námořních důstojníků - vkládalo KGB odposlechy.) Biologický otec Obamy pomáhal budovat jako marx-leninský ministr  socialismus v Keni, nakonec se téměř upil k smrti, ale zemřel v autohavárii. S druhým manželem, Indonésanem, nevlastním otcem Obamy, se jeho matka seznámila na kurzu ruštiny (!!!) v Honolulu, pak s ním jela zachraňovat komunisty do Indonésie, ale i  s ním se zanedlouho po svatbě rozvedla.  Vše lze nalézt v anglické verzi na internetu, ale v českých "svobodných a nezávislých" masmédich KGB se o tom nedočtete ani slovo. 

Karlos 9.11.2008 10:42

Re: Americké tajné služby opět selhaly - agent KGB presidentem!!! Po velkém úspěchu s Billem Clintonem (ruská vojenská rozvědka GRU) zaznamenaly americké tajné služby další velký úspěch!

prosím o odkaz na ty stránky, ze kterých je toto čerpáno.

alfa.BCS 8.11.2008 0:12

rezervy

uhlí alespoň zůstane na horší časy, zelení myslí na naše děti

stenly 7.11.2008 22:16

mám rád zelenou

>-R^zelenou si v hospodě dám když jdu domu z hospody. pěkně voní. není zelená jako zelená  ta zelená s bursíkem a kuchtovou to je spíš černá a ještě černější. strana zelených je bohužel už jen minulostí procenta jsou tak malá že i byvala oda jich má víc. a to je už síla,strana zelených zavedla jediné ekologickou dan na vše plyn elektrika dřevo uhlí vše eko dan. do nafty se přidává biokmponent a je to dražší než normalní nafta. jsou dražší potraviny ekodań. bursík nemá rád  jadernou energii máme šetřit radí ,ale nebude uhlí  a co pak uděláme bursík bude v prachu ale ty roky co blbnul ve vládě budou chybět

Guru 7.11.2008 22:09

Pane Hajzlicku

Reknete mi pane Hajzlicku, prosim: plati Vas CEZ nebo Unipetrol? Nebo jako Vaclava Klause Yougoil z Ruska?

Karel 7.11.2008 22:06

nevytěžení uhlí

Když ten sajrajt nevytěžíme, nezničíme další krajinu a nezamoříme další vzduch. Kdybychom tam to uhlí neměli, tak naše ekonomika nebude stát na těžbě, ale na službách (např. těžba ropy nepřináší Arabům jako celku nic dobrého, zatímco Švýcarsko docela bez přírodního bohatství prosperuje). A pokud se zdraží energie, tak třeba začnou Češi nosit v zimě doma místo trenýrek a nátělníku svetr.

A to nejsem příznivcem zelenejch, jenom si myslím, že autor je poněkud ekologicky imbecilní.

Ladislav N 8.11.2008 0:11

Re: nevytěžení uhlí

Co mají Bursíkovi ekologisté společného s ekologií? Kromě slovního základu, samozřejmě...

K těm službám - žvaněním, vydáváním a kontrolou dodržování zbytečných předpisů se v každém státě může živit jenom omezený počet občanů. V Česku se namnožili prodle Parkinsonových zákonů a na dluh...

Karel 8.11.2008 15:39

Re: nevytěžení uhlí

Ad 1. odstavec: nic, je to tak.

Ad 2. odstavec: úřednictvo nejsou služby, ale byrokracie. Služby jsou třeba švec. Nebo banky, v tom Švýcarsku. Jasně, dokud se budou množit úředníci, budeme muset těžit co se dá, abychom to uživili.

EW 9.11.2008 14:22

Re: nevytěžení uhlí

Ovsem takove Emiraty si nevedou spatne - za naftove prachy si stavi ostrovy a infrastrukturu pro budouci luxusni turistiku. Pravda, rucicky to nejsou arabske, ale z tretiho sveta a pekne za dratem drzene, aby se jim tam jejich nositele nenasadili nafurt, inzenyri jsou z Holandska, Nemecka a USA a turisticke sluzby zavadeji nemecti hotelovi specialiste, ale aspon neco.

Cato 7.11.2008 21:53

Zelení v ČR přece nejsou vůbec zelení

Bursík je modřejší než Topolánek a strana by se měla správně přejmenovat na Modrozelenou. To co předvádí vedení SZ je výsměch voličům, dlouhý nos všem,kteří jim uvěřili předvolební sliby.

Pokud SZ bude chtít oslovit voliče, bude muset mít jiné vedení i filosofii.Jinak půjdou tam,kam patří...(Y)

Milda 7.11.2008 19:11

Zastavte zelené zlo!

Už jse četli další hrůzu z pera zelených? Ty dvě zelené krá... co poslali do USA? Strašné!

Horák Jan 7.11.2008 17:33

Devastace šumavských porostů kůrovcem,cestou Správy šumavského národního parku.

Pane Hanzlíčku.Chci vám poděkovat za úvahu vyjádřenou v článku "Změní se zelení?"V současné době jsme svědkem devastace šumavských porostů v důsledku zanedbávání ochrany lesa proti kůrovci.Z dlouholeté práce v postižené oblasti znám stav porostů při předávání lesů do správy "Národního parku Šumava".Nebudu se pokoušet vyjádřit stav porostů dnes,nedokáži to.Škody na lesních porostech,které bude třeba nahradit,představují už dnes neuvěřitelné výše.Pokud je to možné,prosím vás,abyste napomohl tomu,aby se tato problematika řešila.Ještě jednou vám děkuji.      Horák

doktor 7.11.2008 16:47

Žádný strach, pane Hanzlíčku,

žádní Zelení u nás nejsou. Ti Bursíkovci jsou jen odnož ODS, jejímž úkolem je získat ve volbách hlasy neinformovaných voličů, kteří si o sobě myslí, že jsou ochránci přírody.

Roni 7.11.2008 17:55

Re: Žádný strach, pane Hanzlíčku,

R^R^;-)

Ladislav N :-))) 7.11.2008 18:04

Re: doktor IP: 90.176.210.xxx

Jaký je úkol ostatních stran? Třeba té vaší? ;-P

I.Laengsfeld 7.11.2008 16:33

Martin Obama Bursik

se uz vidi jako reditel nizkouhlikove Zemekoule

http://www.zeleni.cz/11559/clanek/s-amerikou-proti-zmenam-klimatu/

verme ze bude Obama resit jine starosti, nez natlak ekologistu ;-P

EW 9.11.2008 14:24

Re: Martin Obama Bursik

Vy jste ale naprosto neinformovany optimista, coz?

Obamesiasova energeticka koncepce je nasadit co nejvyssi dan na kazdou tunu CO2, cimz "trzne" vyradi veskerou na uhli zalozenou energetiku, ceny energie dle jeho planu vyleti do nebe, nacez se USA stanou svetovou spickou v udrzitelne energetice. Tak pravil Obama, Hallelujah!

Náhodný příchozí 7.11.2008 16:03

Zelení vadí každé vládě.

Ať jsou to komunisti nebo ODS, vadí to že překážejí. Nedají se koupit (tedy ti kteří nesedí na ministerstvech a nepracují pro vládu) a tak betonářská a uhelná lobby má plné ruce práce nám to tady hezky vysvětlit.

Ladislav N 7.11.2008 16:30

Re: Zelení vadí každé vládě. Nedají se koupit?

Ha, ha, no to je fór... Zelení jsou prodaní předem. Komu jdou do kapsy peníze za nesmysly jimi prosazené a státem dotované? Přes státní černou díru pár lidem, kteří v tom "umí chodit"... A Zeleným taky něco kápne za kampaně jako na "úsporné žárovky" s krátkou dobou života a nehoráznou cenou... Rv(Y)

Náhodný příchozí 7.11.2008 16:43

Re: Zelení vadí každé vládě. Nedají se koupit?

No tak se uklidněte, vadili vám a vašim šéfům za komančů a vadím vám prostě i ted. Nic víc v tom není a nestojí to za to se rozčilovat. 

Roni 7.11.2008 17:59

Re: Zelení vadí každé vládě. Nedají se koupit?

Tvrdit o Bursíkovcích, že jsou zelení , může opravdu jen ignorant, nebo provokatér;-€

Ladislav N 7.11.2008 18:03

Re: Zelení vadí každé vládě. Nedají se koupit?

Ale oni mají takový oficiální název. Strana zelených.

Předpokládám, že Český svaz ochránců přírody a další, na kvalifikovaných ochráncích přírody založené spolky, se od Strany zelených (magorů) distancují.

EW 9.11.2008 14:27

Re: Zelení vadí každé vládě. Nedají se koupit?

Napriklad pan Bursik - moc by mne zajimalo, kdo ho asi "motivuje" od fy Tomra, ktera dela ty automaty na sber pouze naprosto neporusenych "vratnych' PETek a nasledne je semele na neprebratelnou drt papiru, PET a barevnych spuntu, kterou ve svete kupujou jen Cinani. Zatimco nas soucasny sber PET s rucnim dotridenim produkuje hodnotnou surovinu, ktera se plati draz.

Rudolph 7.11.2008 15:51

Ale no tak

Koukám, celkem ošekávatelná reakce, nějakým nedopatřením chybí jen Jura, jeho obhroublé alter ego ze Šumavy a sám velký Aston se svojí maniakální a afektovanou obhajobou minerálních uhlovodíků :)))

Domnívám se, že "zelená" myšlenka sama o sobě není špatná. A výkřiky o strašlivém etylalkoholu, který dozajista již pozítří způsobí celoplanetární katastrofu1) Ekologickou (smrdí) 2) Ekonomickou (sežere nám a černouškům všechny potraviny), tyhle výkřiky jsou jen zrcadlově obrácená ozvěna zelených magorů lehajících si pod vlak s jaderným palivem. Kdyby nás pánbíček při zdravém rozumu zachovati ráčel, lidi.

honzak 7.11.2008 16:53

Re: Ale no tak

v tvém případě se to pánbíčkovi moc nepovedlo.

Rudolph 7.11.2008 17:20

Re: Ale no tak

My si tykáme, balíku?

úrok 7.11.2008 20:15

Re: Ale no tak

Rudolfe,zelená myšlenka není špatná pouze v jednom případě.A to tehdy,je -li v podobě alkoholického nápoje.Jinak NIKDY!

grr 7.11.2008 15:13

Zelení si svého propadáku u voleb nevšímají

nezajímá je to,  Bursa už se těší na zelené spanilé jízdy za prachy EU kolem celé planety a ty jeho malé slípky píšou Obamovi supliky, to by se jeden picnul, to nejsou ani skauti, to je mateřská školka z Uljanovska.

honzak 7.11.2008 13:47

sociologové

by měli analyzovat volební data a zjistit, kolik% lidí volí melouny. Komunisti mají svých 15%, doufám, že melouni jsou statisticky pod 5%.

Je zarážející, kolik lidí jim ty kraviny žere i s navijákem.