26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

GLOSA: Změní se zelení?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
3směsi 7.11.2008 11:03

Re: Zelení se nezmění dokud jim budou velet Bursík a jeho kočička

Prý ty dvě už psaly panu Obamovi, aby nám sem nedával radar!

Jiří Bakkal 7.11.2008 11:49

Re: Zelení se nezmění dokud jim budou velet Bursík a jeho kočička

Ty dvě to jsou úděsné krávy a já blbec je volil! Zubovová a ještě učitelka! No potěš Pánbůh!

Vilda 7.11.2008 12:09

Re: Zelení se nezmění dokud jim budou velet Bursík a jeho kočička

Mýlit se je lidské, nebezpečné je nechtít to přiznat.:-)

Kylchap 7.11.2008 8:57

těžební limity

Komunisté "prolomením" těžebních limitů zlikvidovali město Most. Hanba, fuj, fuj. Prolomením těžebních limitů zlikvidujeme Horní Jiřetín. Sláva, sláva, sláva. Likvidací Jiřetína se otevře cesta k likvidaci Litvínova, který stojí na uhlí. Zlikvidujeme Litvínov? Sláva,sláva,sláva???

Karel 7.11.2008 10:17

Re: těžební limity

V JIřetíně je jediná hodnotná budova, a to je hospoda. Litvínov se nikdy likvidovat neměl, šlo jen o to, že by důl rušil obyvatele okraje města. Kde je a kde není uhlí, je vidět na geologické mapě. Ta má však barvičky, které zeleným mozkům nic neříkají. Vysvětlivky zjevně nečtou.

Mimochodem - údajně velké demonstrace zde prováděly učitelky mateřské školky s dětmi.

Zofka 7.11.2008 10:50

Re: těžební limity

No a co ten zámek, co už takhle stojí skoro na ostrově v moři povrchového dolu? Pravda, on už stejně chátrá, takže stačí počkat, až spadne úplně, a památka se zachraňovat nebude muset, že... ;-(

PetrN 7.11.2008 11:26

Re: těžební limity

Dám-li na jednu stranu zajištění maximální možné energetické soběstačnosti (jinak řečeno tepla pro domácnosti i firmy, elektřina 24 hodin denně atd.) proti energetickému kolapsu, neúměrnému zdražování energií nad hranici možností českých domácností, závislosti na Rusku a nesmyslnému utrácení soukromých i státáních peněz za chiméru některých "alternativních" zdrojů, pak mě nějaký zámek Jiřetín může tak nanejvýš nostalgicky rozněžnit z fotografie... :-/

ok 7.11.2008 11:48

Re: těžební limity

Chudáku. Co budete dělat, až to uhlí spálíte? Ono je jen na pár roků, víte to?!!!

Zlikvidování místních komunit a demoralizace lidí je finančně nevyčíslitelná škoda. Viz starý Most a dnešní město nepřizpůsobivých. Ti Romové tam žijí i proto, že došlo k devastacím místních komunit, místní "kvalitní" vzdělaní lidé ztratili soudržnost a odstěhovali se, snížily se ceny nemovitostí ve zhoršeném ovzduší bez cest, bez lesů, bez přírody. Je tak těžké to pochopit?

Ladislav N 7.11.2008 13:34

Re: zelení komunisti jako "ok"

Kvalitní a vzdělané lidi už v minulosti vyhnali komunisti. Zbytek vyženou komunisti zelení... Rv(Y)

EW 9.11.2008 14:39

Re: těžební limity

Ne tak docela. Treba Litvinov-Janov byl postaven pro ty vystehovane vesnicany a protoze se tam stehovali jako celek, cast vztahu zustala zachovana. Taky nikdo o Janove neslysel poslednich 20-30 let nic spatneho, protoze to byla normalni panelakova ctvrt. Jen si najdete, co o tom rikaji tamni obcane-starousedlici.

Problemy nastaly az kdyz do nekterych uvolnenych bytu zacaly realitky stehovat Cikany odjinud ve velkem a po desitkach. Janovsky problem je problem soucasny, s tim nema vystehovani vesnic pre 30 lety co delat.

Kylchap 7.11.2008 14:00

Re: těžební limity

Tak proč se nadává na komanče, že zbourali Most?

No... 7.11.2008 12:44

Trucostuda zelených,ne energetiků

Klidně si ho opravujte, za své peníze,samozřejmě !

EW 9.11.2008 14:34

Re: těžební limity

No a coz takhle postavit novy Jiretin, ne formou sidliste, jako se to stalo s tim Litvinovskym Janovem, ale formou pekne vesnice, nekde stranou uhli, ale poblize silnice, aby nebyli odriznuti od sveta... Obcani by se prestehovali jako celek, obec jako lidske spolecenstvi by nezanikla a v nakladech na dul by se to temer ztratilo.

Jan Žižka 7.11.2008 8:31

Proč se bát Obamy: Americké tajné služby opět selhaly - agent KGB presidentem!!!

Americké tajné služby opět selhaly - agent KGB presidentem!!!  Po velkém úspěchu s Billem Clintonem (ruská vojenská rozvědka GRU) zaznamenaly americké tajné služby další velký úspěch! Marx-leninská matka Obamy, jako agentka KGB a militantní feministka, rozvracela nejenom USA, ale pod krytím obránkyně lidských práv i Indonésii a jako špiónka KGB pomáhala v Indonésii k útěku komunistům po nepodařeném komunistickém puči. Hodně by nám o tom mohl vyprávět Jiří Dienstbier (GRU), který se na tomto neúspěšném puči rovněž podílel a napsal o tom knihu... Obamová, jako správná revolucionářka a feministka,  se o svého syna Baraka - na rozdíl od komunistů - prakticky vůbec nikdy nestarala, ale vychovávali ho její bílí rodiče. Ti špiónovali v Honolulu pro KGB největší americkou vojenskou základnu v celém Tichomoří (rodiče tam odešli z kontinentu pod záminkou, že tam její otec chce založit obchod s nábytkem, do kterého - v případě amerických námořních důstojníků - vkládalo KGB odposlechy.) Biologický otec Obamy pomáhal budovat jako marx-leninský ministr  socialismus v Keni, nakonec se téměř upil k smrti, ale zemřel v autohavárii. S druhým manželem, Indonésanem, nevlastním otcem Obamy, se jeho matka seznámila na kurzu ruštiny (!!!) v Honolulu, pak s ním jela zachraňovat komunisty do Indonésie, ale i  s ním se zanedlouho po svatbě rozvedla.  Vše lze nalézt v anglické verzi na internetu, ale v českých "svobodných a nezávislých" masmédich KGB se o tom nedočtete ani slovo. 

žižkovák 7.11.2008 9:50

Re: Proč se bát Obamy: Americké tajné služby opět selhaly - agent KGB presidentem!!!

JANE ´ŽIŽKO  jdi do Trocnova nebo do zadele, tvoje starosti na naše hlavy.

Máme svých prů,serů dost , nech to na amících

JaS 7.11.2008 11:19

Re: Proč se bát Obamy: Americké tajné služby opět selhaly - agent KGB presidentem!!!

Nechte ho, je to nějaký zatoulaný spam z počítačového generátoru spamů.

dagmar 7.11.2008 8:22

Glosa : Změní se zelení

dagmar 7.11.2008 8:21

Vše o lidech ......

 Naprosto souhlasím a cítím s autorem GLOSY . Zelení udělali více škody než užitku a nevidím budoucnost této strany dobrou. Vše je o lidech a jejich stupni vývoje .

Irena 7.11.2008 10:01

Re: Vše o lidech ......

  Paní Dagmar!  V podstatě se dá s vámi souhlasit, až na ten konec!Tam bych spí še preferovala kvalitu morálky !Nic proti  skutečným "Zeleným"Oni mají svůj program, a ten by se určitě snažili plnit. Bohužel díky své nezkušenosti si do čela postavili zavedeného politického turistu, který tuto stranu využil k získání  lukrativní funkce ve vládě  a z toho vyplývajících pašalíků.Všimněte si jak dnes lavíruje a stává se  oporou protilidové politiky ODS!To Zelení asi určitě nechtěli.Nyní již záleží jen na nich, jak se s tím vypořádají , i když to budou mít těžké, protože předseda si ze strany udělal rodinný podnik , podporovaný  několika souputníky, kteří jej za zisk dobře placených funkcí podporují(Liška a spol.) Nyní již záleží pouze na členské základně, jak se s tím vypořádá!Neudělá-li to , čeká "Zelené" vyřazení  z politickéhoživota . A to by byla škoda!  oživota!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

křovas 7.11.2008 12:36

Re: Vše o lidech ......

bože můj, ženská. A slyšela jste někdy pohádku o hodných a poctivých komunistech?

Pete Brich 7.11.2008 16:37

Už jste slyšela tu o červené Karkulce, Irenko?

;-D;-D;-DPB

Irena 7.11.2008 17:08

Re: Už jste slyšela tu o červené Karkulce, Irenko?

Milý  křovasi, pokud jste si nevšiml, tak o komunistech nepadlo ani slovo,ale asi jste byl zalezlý v tom svém křoví a spinkal.A probuzení bývají všelijaká, takže váš aut omlouvám!Pane Brichu , slyšela!Pohádky mám docela ráda, zvláště tu  "O dvou šašcích", z nichž jeden  pochází z křoví a proto je poněkud pozadu a druhý se za celý život naučil pouze značkovat, jak pejsek patníky!Oba ale dopadli dobře.Byli přijati do království nebeského!

Karel Dopekla 7.11.2008 8:12

Už je to jedno

Myslím, že už je to jedno. Už zdiskreditovali myšlenku kolaborací s kapitalisty, kteří plundrují krajinu a přírodu. Asistovali u výměny státního zástupce za takového, který jde kolegům z koalice na ruku, asistovali u podpisu smlouvy o Americkém radaru, proti kterému jsou tři čtvrtiny národa, odmítli o tomtéž referendum, a tak dál. Jejich činy, ne nepodobné Trnkovým zeleným, už celou myšlenku zdiskreditovali. Jejich voliči jim tohle nemohou odpustit,  mezi nimi i já.   

batys62 7.11.2008 8:20

Re: Už je to jedno

Pěkně si se odkopal,to se podívejme! Jeden z naivních, co zobal Zelený. To taky o něčem  svědčí !Rv

čtenář 7.11.2008 8:22

Re: Už je to jedno

Některým lidem dělá evidentně potíže si srovnat věci v hlavě, i když by to mělo být jen jednou za 4 roky u volební urny.

Karel Dopekla 7.11.2008 9:32

Re: Už je to jedno

Jsem idealista. U ostatních stran nevidím žádnou naději. Jen u komunistů, ale ty nikdy. Proto jsem volil nejmenší zlo. Ovšem Bursík zavlekl tuhle stranu mezi ty největší grázly. Prakticky se aktivně podílejí na tom nejhorším. Ovšem o ČSSD nemám žádné iluze. Věci jsem si v hlavě celkem srovnal, ale asi to nebude už u volební urny...

honzak 7.11.2008 10:52

Re: Už je to jedno

Díkybohu, že zelených idealistů je méně než 5% voličstva!

Berkowitz 7.11.2008 8:08

Na barvě nezáleží

   Zelení v záp. Evropě jsou mladí radikálové, jimž bije srdce nelevo. Z našich zelených Bursík udělal slouhu ODS, takže se z nich stala ODS-B. Každá strana ve které byl Bursík / myslím, že 5 / se stala mimoparlamentní a zanikla, totéž čeká dnešní SZ, neboť voliči nebudou volit kováříčka, když mohou volit přímo kováře !

Ivan 7.11.2008 10:38

Re: Na barvě nezáleží

Dovolil bych si upozornit, že u drtivé většiny populace se srdce nachází na levé straně hrudníku. Pokud ho nějaký jedinec má na pravé straně hrudníku, jedná se o přírodní anomálii. Takže srdce takřka všech lidí bijí nalevo.

honzak 7.11.2008 10:53

Re: Na barvě nezáleží

dovolil bych si upozornit, že drtivá většina populace chápe smysl metafory "srdce bije nalevo". 

Přestaň se brát smrtelně vážně, uleví se ti!