19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

GLOSA: Zeman kontra Kdokoliv

Měl jsem štěstí, protože jsem v prvním kole mohl podpořit kanditáta, pro kterého jsem byl jak srdcem, tak i hlavou. Znám totiž schopnosti a názory Jiřího Hynka tak dobře jako málokdo. A zároveň je mi i lidsky velmi blízký.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Chládek 18.1.2018 9:58

Re: "Kdokoliv" na Hrad

Zato H.Šašek je výkvět české kanální inteligence a jasnozřivosti...

Š. Hašek 18.1.2018 11:34

Re: "Kdokoliv" na Hrad

Já bláhově myslel, že řeč se vede o "někom/kdokoliv". Kdo bude presidentem za nelůzu.

Děkuji, že jste v tom debatérství o veličinách bruselských vzpomněl i mě.

Mám pas ČR. Jaký máte Vy???

T. Kočí 18.1.2018 10:32

Re: "Kdokoliv" na Hrad

souhlas

T. Kočí 18.1.2018 10:46

Re: "Kdokoliv" na Hrad

Ne pět let. Já ho nesnáším asi 25 let a mám důvod.

P. Kmoníček 18.1.2018 12:41

Re: "Kdokoliv" na Hrad

Hašku, žádný psotníček nedostanou. On totiž žádný axiom nevyslovuje už delší dobu, jen lže a lže. Jo, a žádnou kampaň nedělal a nebude dělat a do žádných besed chodit nebude. A vida.......

G. Mýtič 18.1.2018 9:03

Nezáviský poradce...

...pro strategické otázky a není schopen pochopit, jaké pravomoci prezident vůbec má. Jenom další ze Zemanových hovnometčíků :(

F. Navrátil 18.1.2018 8:52

Kunktátor

Také jsem v prvním kole volil pana Hynka a finále pro mne představuje zatím nerozhodnuté dilema. Nikdy jsem se netajil tím, že Zeman by už neměl ze zdravotních důvodů kandidovat. Na druhé straně čím více poznávám partu, která hňácá virtuální podobu Drahoše, tím menší chuť ho mám volit.

E. Kovářová 18.1.2018 8:51

SOUHLAS

Souhlasím s autorem, vnímám to naprosto stejně.

Nechci falešného presidenta s falešnými brýlemi, který mluví tak, aby si proti sobě nepopudil nějaké voliče a neřekne jasný názor. Jeho cíl je být zvolen a ne prosadit nějaké myšlenky či se zastat národu proti diktátu EU.

To raději Zemana, toho "ovara", který je alespoň čitelný a nehraje si na manekýna, ale říká své názory jasně.

Je mnoho důvodů nemít Zemana rád, ale jeden důvod proč ho volit je jasný - jeho postoj k migraci, Jeruzalému a mezinárodní politice.

V. Patkoš 18.1.2018 8:54

Re: SOUHLAS

"říká své názory jasně"

"do debat nebudu chodit. Tak ne, já teda do debat pujdu, ale ne víc než do dvou, to by pak už diváky nudilo. Tak ne, pujdu do čtyř a jestli Drahoš nepujde, tak je zbabělec!"

G. Mýtič 18.1.2018 9:10

Re: SOUHLAS

"...nedělám žádnou kampaň" a pak ho cestou z práce domů vidům na třiceti billboardech :D, apod. Dělat z lidí idi0ty (když už je tak přímo neocejchuje) mu opravdu jde.

G. Mýtič 18.1.2018 9:13

Re: SOUHLAS

Prezident tvoří mezinárodní politiku? Brání nebo tvoří migraci? Od kdy? Nemáte v tom trochu bordel? Zemák se nás sice snaží přitulit k Rusku a Číně (máte radost?), ale spíš dělá jenom ostudu, než aby něco fakticky ovlivnil.

P. Chládek 18.1.2018 9:55

Re: SOUHLAS

Dějiny Milouše Zemana jsou dějinami lží, demagogie a podlostí, které ovšem "jasně" formuluje, aby je pochopila i ta největší lůza, vč. paní Kovářové...

P. Kmoníček 18.1.2018 12:42

Re: SOUHLAS

Velice výstižné, pane Chládku!

M. Rubáš 18.1.2018 8:50

Drahoš prohraje

Drahoš je bruselský poskok, měkký k migraci. Byl to vítač až když zjistil, že mu vítání hlasy moc nepřinese tak začal couvat. Podle mě vyhraje ve druhém kole Zeman.

Minulé volby vyhrál Zeman nad Schwarzenbergem první kolo jenom o 0,8% a druhé kolo vyhrál suverénně. Teď má velký náskok. A hodně lidí co volilo jiné kandidáty nebudou podle mě volit nikoho. Hodně fanouškům Horáčka a Hilšera nebude sympatický ani alkáč Zeman ani želé Drahoš.

http://www.epshark.cz/clanek/368/proc-si-myslim-ze-drahos-spise-prohraje

M. Valenta 18.1.2018 9:39

Re: Drahoš prohraje

Komické. Na Horáčkovi jste nenechal čistý chlup a nyní by se jeho voliči hodil, co? Blbá situace, řekl bych. Pro Vás.

M. Valenta 18.1.2018 8:46

Prezidentem nemůže být opravdu kdokoliv,

v tom se určitě shodneme.

V. Student 18.1.2018 8:42

Souhlasím.

Zemana znám. Je pro mě čitelný. O Drahošovi nevím nic. Jen to, že mu na kontě přistál milion a odbylo se to suchým konstatováním. To na Zemanův účet je nám pořád kázáno hledět podezřívavě, se zachmuřeným čelem. A ti "chytřejší" už přece dávno vědí, že to je nějaká levota, že?

P. Lenc 18.1.2018 9:33

Re: Souhlasím.

I já souhlasím. I já jsem měl v prvním kole jiného kandidáta. A Drahoš je naprosto nečitelný, prázdný.

V. Heidlerová 18.1.2018 8:37

Ne, neudělá cokoliv -

jen bude jiný, než Zeman a určitě čestnější a slušnější.

V. Student 18.1.2018 8:45

Re: Ne, neudělá cokoliv -

Čest i slušnost mohou mít různé podoby. Dokonce jsou lidé, kteří umí s druhými díky těmto "neprůstřelným" pojmům docela dobře manipulovat. Já tam chci někoho, kdo si moc nenechá kadit na hlavu. Od nikoho, i když se nám to tu a tam nemusí líbit...

V. Heidlerová 18.1.2018 8:47

Re: Ne, neudělá cokoliv -

Tedy p. Zemana? Loutku Ruska Číny a lidskou trosku? Který kandidoval za ruské prachy - to je čest a slušnost jak vyšitá. Brrrrrrrrrrrr On sice bude zvolen, já umím unést porážku - a těžká sranda bude k neprospěchu této země pokračovat. Jak dlouho?

V. Student 18.1.2018 13:17

Re: Ne, neudělá cokoliv -

Víte co mě fascinuje? Jakákoli negativní zpráva o Drahošovi je považována za hoax, tedy za falešnou zprávu. Mohlo by to sloužit jako test, jestli je zpráva falešná: Je o Drahošovi? Ano. Je negativní? Ano. Tak je to hoax!

U Zemana je to přesně obráceně. Všechny negativní zprávy jsou pravda. Zeman kandidoval za Ruské peníze? Pravda!

Kurník, já vím že má svoje, ale co víte o Drahošovi? To by mohl být opravdu drahý experiment...!

V. Heidlerová 18.1.2018 14:14

Re: Ne, neudělá cokoliv -

Uvažuji takto: Zemana jsme poznali dobře i v minulosti a nyní 5 let coby presidenta. Mnohé přešlapy jsem viděla slyšela vlastními čidly, o mnohém přinesly zprávu renomovaná média a o ruské angažovanosti pochyb není, podle toho, jak se MZ chová. Nejde tedy o klamné zprávy, ověřte si i v zahraničních zdrojích, včetně ruských. A dívejte se otevřenýma očima - úpadek duševních i fyzických sil MZ a jedna ostuda za druhou.

Prof. Drahoš nedostal (a bohužel pro českou blbost asi nedostane) ještě ani šanci a už se o něm šíří hnusárny typu "co nás čeká, bude-li zvolen Drahoš presidentem". Myslím že větší klid na politické scéně a méně hanby na veřejnosti. Pokud by p. Drahoš dodržoval Ústavu a spolupracoval s Parlamentem ve věcech zahraniční politiky, což je povinností presidenta, není třeba se obávat a už dopředu šířit poplašné zvěsti. MZ si Ústavu přizpůsoboval podle své vlastní ješitnosti, téměř až k nepříčetnosti. Nejde o experiment,u nás není presidentský systém, stačí, když xse bude president budoucí držet práva a mít lepší tým, než tu bandu zmetků kolem sebe.

O panu Babišovi se ví a je potvrzeno, že byl agentem STB, a přesto vyhrál.(Obnovené stíhání na Slovensku). Český národ ztratil smysl pro realitu a uvažování vlastním rozumem a láskyplně ho zvolil. Že voliči AB "střelili kozla", už se ukazuje v těchto dnech. Zeman v 1. volbě kandidoval za prachy Lukoilu(ruská firma) a má kolem sebe zástupce. A to, co vidím vlastníma očima - to je hoax????

L. Novák 18.1.2018 16:49

Re: Ne, neudělá cokoliv -

Psát dezinformace (lži) patří k pracovní metodě Zemana i jeho kamarádíčků. Do prezidentské funkce se doslova prolhal, protože už se mnohokrát v politice i mimo ni přesvědčil, že správně volená lež vyřčená v pravou chvíli na správném místě může fungovat velmi dobře k jeho vlastnímu prospěchu. Doufám, že lidí, kterým se Zeman hnusí a na hrad ho nechtějí, přijde k volbám víc, než jeho pochlebovačů.

V. Heidlerová 18.1.2018 17:58

Re: Ne, neudělá cokoliv -

Nejsem si jistá, děkuji Vám za dobrý názor, Zeman lže jak dýchá. Naposled označil Gotta, že ho ve volbě podpořil, Gott to dementoval. Jenže Zemanovi příznivci nevidí, neslyší a hlavně nechtějí. Já prohrávám celý život, tak jsem na prohru připravená, nebude to nadlouho, jen každý den ostudy škodí mé vlasti, a to mne mrzí. Z Kanady mi píší, jak se smějí českému buranovi. Ach, jo.

V. Patkoš 18.1.2018 8:53

Re: Ne, neudělá cokoliv -

Jasně, tak Zeman si prý nenechá kadit na hlavu. Co teda mělo být potom to trapné prohlášení čtyř po návštěvě Dalajlámy?

Z. Lapil 18.1.2018 13:50

Re: Ne, neudělá cokoliv -

Je to taková komunální historka, ale třeba ji oceníte.

Jak známo - pan Drahoš zpívá ve sboru. Já shodou okolností zpívám v tom samém, takže to mám z první ruky.

Ten sbor měl vystupovat ve Španělském sále, při jakési akci "možná přijde i prezident". Asi tři týdny před tou akcí kdosi vyvěsil na Hrad trenýrky. Následovala drsná bezpečnostní opatření, kromě jiného požadavek, aby vystupující dodali výpisy z trestních rejstříků. Následovalo kolektivní bublání a nakonec Jirkova (tady si familiárnost dovolím) otázka, jestli je opravdu nutné nechat sebou takhle zametat a velmi rychlá shoda, že ať si Hrad škubne. Počítám, že to zůstalo na úrovni organizátorů a Zeman kdoví jestli se to vůbec někdy dozvěděl. Koncert snad odzpívali nějací kolegové z Teplic, nevím, jestli s rejstříkem či bez něho.

Tolik k tématu Na hlavu si nechati kaditi :-).

F. Navrátil 18.1.2018 8:57

Re: Ne, neudělá cokoliv -

Čest, slušnost a morálka se poznají jen ve zlomových okamžicích.

V. Heidlerová 18.1.2018 14:24

Re: Ne, neudělá cokoliv -

Ve zlomových okamžicích se projeví pouze souhrn těchto vlastností, a to ve správném rozhodnutí a osobním nasazení. MZ by určitě svou vlast nešel hájit s kalašnikovem, když není schopen ani provést vojenskou přehlídku, ale slovy, slovíčky a jedovatostmi, zlobou a mstou házet umí. Ten ani jednu z vlastností zde citovaných nemá.

M. Baloun 18.1.2018 8:31

Diskutére

proč si to myslíš