19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

GLOSA: Zdá se, že Andrej Babiš je...

Zdá se, že Andrej Babiš je ještě ubožejší, než jsem tušil. Kdosi mu dal přečíst můj dost výsměšný blog zde či na Neviditelném psu (Kdyby byl Andrej Babiš...) a on dospěl k tomu, že by se měl pochlapit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Švejnoch 7.9.2017 8:45

Re: No, Andrej Babiš možná je looser

... teď jsem se ještě podíval na ten Váš odkaz, a zjistil jsem, že jsem dokonce i seznamovskému slovníku křivdil, a že celý problém spočívá v tom, že Vy nejspíš neumíte (ve slovníku) správně číst... :-)

Slovo "looser" se tam objevuje jedinkrát, a to pouze jako komparativ adjektiva "loose" (= "volný" => "volnější").

Co Vás, při Vašich znalostech, přimělo k lingvistické debatě, smím-li se ptát?

I. Mertl 7.9.2017 8:52

Re: No, Andrej Babiš možná je looser

Jistě, s looserem máte pravdu. Ale kdo se občas nepřeklepne, já dost často. Ale, mimochodem, milý autorův a Babišův odpůrče, v čem konkrétně spatřujete naznačovanou blbost autora?

P. Švejnoch 7.9.2017 9:15

Re: No, Andrej Babiš možná je looser

No, překlep bych mu asi i odpustil - tady se ale nejedná o překlep, protože slovo "looser" je tu použito 2x za sebou ve stejném tvaru.

Autora považuji za blba v tomto případě přesně pro jeho snahu ohromit auditorium používáním termitů, v nichž ovšem očividně není suterén - kdyby použil místo uvedeného "loosera" slovo "nula" nebo "nýmand", mohla paní Hájková zůstat filosofkou, a já jsem mohl ušetřit několik minut času, které takto věnuji odpovědím na nepříliš japné příspěvky.

A obecně autora považuji za blba na základě textů, které jsem si od něj už přečetl.

Doufám, že Vás má odpověď dostatečně uspokojila, milý pane Mertle...? :-)

V. Klepetko 7.9.2017 10:43

Re: No, Andrej Babiš možná je looser

Čekal jsem že se okamžitě ozve paní Hájková, a začne se točit na tom suterénu. Zdá se ale, že "suverén" je u ní mimo slovní zásobu, nebo možná neumí číst nejen ve slovnících :-))))))

P. Švejnoch 7.9.2017 11:11

Re: No, Andrej Babiš možná je looser

No, vzhledem k tomu, že je tam i "termit", a že v tomto spojení je to poměrně známý ironický obrat, žádnou reakci takového typu jsem tak úplně neočekával (i když v skrytu jsem trochu doufal...).

No, a teď jste mé skryté naděje definitivně pohřbil... :-)

V. Klepetko 7.9.2017 12:38

Re: No, Andrej Babiš možná je looser

Budu příště Vaše příspěvky číst celé, reagoval jsem zbrkle hned na to první slovo :-)))))). Zdá se, že umění číst je stejně důležité, složité a nesamozřejmé jako schopnost poutavě psát...

T. Kubín 7.9.2017 6:50

Autore, prvnĂ­ blog byl srandovnĂ­, tenhle je navĂ­c trapnĂ ̋. Jak jste pĹTMišel na to, Ĺľe by Babiš mÄ›l ÄŤĂ­st vaše splácaniny a vÄ›novat pozornost jejich popletenĂ©mu obsahu? A obsahovÄ› - zkuste najĂ­t nÄ›koho jinĂ©ho, o jehoĹľ vydánĂ­ PSP hlasovala a on o svĂ© vydánĂ­ požádal a hlasoval pro nÄ›.

Babiš je možná gauner, ale vy jste šašek.

T. Kubín 7.9.2017 6:50

Autore, první blog byl srandovní, tenhle je navíc trapný. Jak jste přišel na to, že by Babiš měl číst vaše splácaniny a věnovat pozornost jejich popletenému obsahu? A obsahově - zkuste najít někoho jiného, o jehož vydání PSP hlasovala a on o své vydání požádal a hlasoval pro ně.

Babiš je možná gauner, ale vy jste šašek.

M. Těhanová 7.9.2017 7:11

Re:

Právě to je ta jeho pokřivenost a prolhanost.On se tím vlastně všem vysmívá, nebo vy jste neposlouchal ty lživé , ufńukané bláboly, kterými se hájil.

Š. Hašek 7.9.2017 9:29

Re:

Paní Těhanová,

já tedy, na jeho místě, bych se také Dluhoslavovi smál. Co taky jiného, že? Vrchní dotační eurohujerský čerpač, který má dům z poslaneckých diet se snaží poštvat policii na konkurenčního (zatápí chlapcům hezky, že?) příjemce dotace!! Nějak se mi ten Sobotka jeví, jako fakt hnusný gauner, který potopil ČSSD, atd., ...... .

Voličům se Babiš ale nesměje, ti ho volí a budou volit. Směje se nevolitelným politikům.

NVB.

P. Khail 7.9.2017 18:54

Re:

Poslanecké diety využívali skoro všichni, jen Sobotka to přiznal a neználkové (kteří tuší jaká je skutečnost) se za to po něm vozí. Nebyli to i poslanci ODS a dalších stran, kteří využívali peníze pro různé asistenty, příspěvky na dopravu, bydlení v Praze, zbytečné cesty do exotických destinací, atd., atd.? A protože se neználkové vozí jen po Sobotkovi a nikoliv po svých oblíbencích, jsou spoluviníky tohoto systému. I V. Klaus využíval služebních cest v době výkonu svých funkcí ve svůj prospěch, o službách ochranky při jeho milostných záletech ani nemluvě.

J. Karlík 7.9.2017 7:56

Re:

Nedivte se, teče jim do bot a vztekaji se jak malí spratci. Když tkz. intelektuál musí začít nadávat místo argumentovat, je v koncích. Zbývají už jen facky.

J. Mrázek 7.9.2017 4:40

Každý na každého něco ví ....

A tak se drží v klinči . Výsledkem je zahnívání a prostor pro impotentní kritiku i od naprosto zbytečných postaviček ...

Š. Hašek 7.9.2017 9:34

Re: Každý na každého něco ví ....

Asi tak.

Politicko televizní tribunál. Řízen politiky/stranami (dbajícími samozřejmě o blaho našich občanů a demokracie), co dohromady nedají dohromady ani počet Babišových voličů. NVB.

J. Pospíšil 7.9.2017 3:25

Tak tohle vypadá,

že autor článkem předstírá až osobní konflikt s autoritou a tím si dodává na významu.

Zřejmě ho nikdo už dlouho nepochválil a tak přešel na samoobsluhu.

Š. Hašek 7.9.2017 9:06

Re: Tak tohle vypadá,

Vidím to podobně.

J. Brunner 7.9.2017 2:08

Babiš je možná ubožák

Nevím to přesně, ale podle Vašich článků, se mi jevíte jako ubožák i Vy.

J. Kulheim 7.9.2017 5:52

Re: Babiš je možná ubožák

Kdyby jste byl poslancem, byl byste pro vydání nebo proti vydání pana Babiše?

J. Karlík 7.9.2017 8:07

Re: Babiš je možná ubožák

O to vůbec nejde, jde o to, že někdo vytáhl 10 let starou kauzu, žádost o dotaci, která prošla řádným řízením a byla udělena. Ten samý, který brečí, že se dotace načerpaji, brečí, že ta jedna se čerpala. Až třeba i Olaf zjistí, že bylo vše v pořádku, co udělají ti dnešní chlapíci, co se ke všemu staví čelem? Zmizí jako smrad aby mohli zase páchnout jinde.

Š. Hašek 7.9.2017 9:05

Re: Babiš je možná ubožák

Nějak se mi jeví, pane Karlíku, že jste konečně v diskusi uhodil hřebík na hlavičku.

Až na výjimky tady jsou jen osobní výkřiky typu "už aby Babiš zmizel, ČSSD, TOP 09, ODS (chudák paní Němcová), taky nějací starostové i piráti jsou v tom chumlu - a ti všici měli konečně klid na práci".

Jak to jen udělat, aby jeho 30% jsme dostali my! My, kterým ti gauneři voliči nějak nepřejou!!

Zkusme repete, když ne kabelky - tak schválenou dotaci. Nejsem volič Babiše.

P. Khail 7.9.2017 19:16

Re: Babiš je možná ubožák

Nesmysl, podobně to probíhalo i v kauze ROP Severozápad. Dosud čeká policie na skončení poslanecké imunity u jedné podezřelé (poslanecká sněmovna ji nevydala).

Š. Hašek 7.9.2017 9:18

Re: Babiš je možná ubožák

Pane Kulheime, kdybych mohl (chacha, ono kdyby) - tak bych si posvítil na bruselkomunistický institut dotací obecně, na tu komisi, co s velkou slávou tehdy a dosud přiděluje/obsluhuje čerpadla. Na policii (toho šéfíka), tu dnešní partu, co to vyštrachala po deseti letech, ....... .

Stačí Vám tato odpověď? Samozřejmě bych hlasoval proti vydání, argumenty stejné.

Mně už to nebaví: nejdřív zabásnou Sládka, aby mohla být opět zvolena ikona revoluce. Potom udělají televizní přenos z úřadu vlády (kde se asi báli, že tam bude asi deset kulometných hnízd pod vedením svobodnice Nagyové), teď zas prachem zapadanou a plesnivou dotační žádost. A raduje se i ODS, to mi vadí. No nic, Fiala nezvládá.

Mně úplně stačí, když se z toho radují persony typu Šiklová a Halík. Tedy bolševička a politický kazatel jehobruselmultidobra. To na závěr.

Nejsem volič Babiše.

J. Kulheim 7.9.2017 10:51

Příležitost dělá zloděje.

Pane Hašku. Reagoval jsem jenom proto, že autor přízpěvku nereagoval k obsahu článku ale k autorovi. To jestli by hlasoval pro nebo proti vydání jsem nemyslel vážně.

Dotace jsou zlo z mnoha důvodů. Jedním z nich je to, že dávají příležitost ke kradení. A právě příležitost dělá zloděje.

Rozdávají cizí peníze od chudobnějších bohatším. Pokud si chtěl pan Babiš a jeho rodina postavit hnízdo, tak si na to měl půjčit v bance, tak jak důchodce, kterému odejde pračka a protože nemůže splácet, tak se dostane do exekuce.

Já jsem čistý plátce peněz do Bruselu. Babiš je čistý příjemce.

Nevím co má ODS společného s budováním hnízda a dotacemi z Bruselu nevím.

K. Pavlik 7.9.2017 1:10

Ceskem obchazi strasidlo

Babis je na tom hur nez Trump. V Trumpove pripade si odpurci (lepe receno pitomci) byli jisti ze jim nic nehrozi a podle toho se chovali.

V Babisove pripade odpurci tusi problem - ono v Cesku. podobne jako v USA, neni z ceho vybirat a odpurci Babise si to uvedomuji.

Jak rikaval muj ucitel - S komunisty je to jako se sudem se slanecky. Obcas je nekdo nahore, obcas dole ale nesmi se vydelat protoze strasne smrdi - nahradte ve vete komunisty slovy odpurci Babise.

J. Novotny 7.9.2017 0:13

A co jste dokázal Vy pane Peyne?

kromě občasné onanie na blogu?

P. Košíček 7.9.2017 0:49

Re: A co jste dokázal Vy pane Peyne?

No tak minimálně se dokázal jmenovat Payne a ne Peyne, Vy věrný zastánče fýrera té vaší sekty :-)

P. Kmoníček 7.9.2017 8:04

Re: A co jste dokázal Vy pane Peyne?

Novotný už asi postavil psí boudu.

J. Novotny 7.9.2017 11:03

Re: A co jste dokázal Vy pane Peyne?

Kariérní politik nejsem, takže asi ano.

J. Karlík 7.9.2017 8:13

Re: A co jste dokázal Vy pane Peyne?

Ano, to je pravda, dokáže se nějak jmenovat, to je asi tak vše. Na rozdíl od vás, vy odporné strašidlo, co se schovává za směšnou masku.

J. Novotny 7.9.2017 10:19

Re: A co jste dokázal Vy pane Peyne?

Sektář jste, alespoň podle obrázku Vy. A komentoval jsem obsah, který byl ten výblitek frustrovaného jedince, nikoli jeho jméno, které mi nestojí za pozornost.