3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

GLOSA: Vyloučit a udupat

Václav Klaus junior si v souvislosti s projednáváním zákona, který má tuším napasovat naši právní úpravu GDPR do našeho právního neřádu, dovolil ostré přirovnání k situaci Židů v době Protektorátu B.u.M.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Svoboda 16.3.2019 1:09

Zvláštní Holáskova láska k mutantovi

Že by nám neumětelský pisálek s velkým množstvím žluči v žaludku Holásek vysvětlil, jak je to s "přímodemokratickým" odstraněním poslance Volného z Okamurovcovy SPD, když tak zaujatě rozebírá nucený odchod mutanta Klause ml. z ODS?

P. Dvořák 16.3.2019 5:20

Re: Zvláštní Holáskova láska k mutantovi

Nikdo nebude vysvětlovat nic, co sem naprosto mimo téma podstrčil jakýsi nechápající troll Josef Svoboda.

Koho a z jakého důvodu myslíš tím mutantem? A dovolím si tě ještě oslovit: Kreténe!

P. Lenc 16.3.2019 9:44

Re: Zvláštní Holáskova láska k mutantovi

Přesné Petře!

J. Svoboda 16.3.2019 11:09

Re: Zvláštní Holáskova láska k mutantovi

Tématem je vyhazování straníků z politických stran. Okamura Volnýho prostě vyrazil, což nikdo z vás nekomentuje, za to jednání o vyloučení invalidního nácka Klause ml. z ODS prožíváte jako konec světa. Ptám se jen na Holáskova kritéria a priority jeho "rádobynovinářské" práce.

Tím mutantem myslím samozřejmě defektního ml.Klause, nebo jeho skřehotání nasloucháte se zavřenýma očičkama radši? Je to kříženec zlodějského homosexualisty a dcery slovenského klerofašisty aktivně arizujícího majetky Slováků odvážených do plynových komor a je na to pyšnej. Vy buďte opatrný, aby jednou nevyvlastňovali podobní hezouni i vás, kreténe P. Dvořáku. No a to by snad k mutantovi jako tečka na závěr mohlo stačit: fuj!

E. Alter 16.3.2019 6:28

Re: Zvláštní Holáskova láska k mutantovi

A je to tady. Google se stal zbytečným a může se v klidu vypnout. Pan Svoboda totiž ví naprosto všechno a neváhá se o to podělit s každým i v jednu hodinu ráno v reakci na každý článek na Psu. Jak obětavé!!

O. Uživatel 16.3.2019 7:00

Uživatel požádal o vymazání
Karelkarel 16.3.2019 1:00

Prof.Fiala přivádí ODS k nevolitelnosti

Když u nás chtěl kdysi konzervativec volit skutečnou pravicovou stranu, volil ODS přes všechny excesy představitelů strany. Bývaly tam osobnosti. Dnes? Zkuste jmenovat nějakého opravdového konzervativního demokrata nenačichlého levičáctvím. Pod vedením prof.PhDr. Fialy Ph.D.,LL.M.,Cret. se ODS stává nevolitelnou stranou.

J. Ráž 16.3.2019 8:53

Re: Prof.Fiala přivádí ODS k nevolitelnosti

Vidím to stejně. V minulých volbách jsme mnozí ze zvyku a setrvačnosti ještě volili ODS, ale s tím je konec. Musíme doufat, že se najde výrazná osobnost, která se postaví do čela pravicově konzervativního proudu české politiky, jako to udělal Klaus sen. v roce 1991 a založí autenticky pravicovou stranu. Dočkáme se?

P. Chládek 16.3.2019 9:53

Re: Prof.Fiala přivádí ODS k nevolitelnosti

Holt se v českém národě nějaká vhodná postava leadera těžko hledá. Vkml jím určitě není, stejně jako jí nebyl jeho papá. Věřím, že je lepší nějaký čas setrvat u Fialy, než si do čela zase vybrat nějakou svini....

J. Uzel 16.3.2019 13:05

Re: Prof.Fiala přivádí ODS k nevolitelnosti

Já bych to riskl. Zatím to sice jede, ale po slepé koleji. EU volby jsou za rohem.