30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pert1 4.4.2006 9:02

Bazar na počítače,

pokud se bolševici nedej Bože dostanou opět k vládnutí, slíbili příspěvek na počítač do každé rodiny.  Takže cigoši koupí počítač a druhý den ho odnesou do bazaru. Takže okamžitě otevřít bazar na nepoužité počítače.  Problém by byl s odloženýma děckama z cigánských továren na výrobu děcek za 250 kapříků. Na to bazary nejsou. Nenapadejte mě, že jsem rasista. Nemám vůbec nic proti židům, černochům, číňanům............., komunisty a cigány však bytostně nesnáším.
Lišák FOX 4.4.2006 9:15

Re: Bazar na počítače,

Neslíbili počítač do každé rodiny ale jeno do té, které pobírá přídavky. Já bohužel pracuji a tak můj roční příjem převýšil o 200Kč limit pro přiznání přídavků pro moje dvě děti. A pro ty dvě stovky jsme už nedostali 1000,- předvolebního úplatku a nedostaneme ani pastelkovné a počítačovné. A nepracující cikáni, kteří chodí okolo, zatímco já jsem v práci, tak ti to dostanou (i z mých daní).
Pert1 4.4.2006 12:52

Re: Re: Bazar na počítače,

Lišáku, proto tu bolševickou bandu nevolit.
Jura Jurax 4.4.2006 18:02

Re: Re: Bazar na počítače,

Jojo, Lišáku, když Vy jste blbý gádžo, co svou pilnou prací přispívá nemakačenkům na pohodlný život. Útěchou Vám budiž, že v tom nejste sám - mne to taky docela dost ser - pardon, popouzí. A to buďte rád, že ti nepracující cikáni Vám nevybílí kvartýr nebo neokradou děcka, když jste v té práci ...
Zebra 4.4.2006 8:44

Mílý pane Brezino,

obávám se, že si mlčení pana Uhla k vašemu dopisu ze 14.3.2006 vykládáte mylně. Dovoluji si dovodit, že p. Uhl vámi nepohrdá, naopak má pro vás neobyčejné pochopení a proto vás nechce zarmoutit přímým poukazem na zjevnou nesmyslnost vašeho dotazu a předpokládá, že vám tato časem dojde sama nebo o ní budete nějakým šetrným způsobem informován svým okolím. A nebo prostě blbosti hází do koše, jako každý rozumný člověk.
Jan Groha 4.4.2006 8:48

Re: Mílý pane Brezino,

Fakt jsi zebra, už jen podle množství mozkových závitů. Neznám Tě, ale zebra je krásné zvíře, ty bohužel jen blbé.
dulcibelka 4.4.2006 9:00

Re: Mílý pane Brezino,

V tom případě nechápu, proč tento rozumný člověk nehodil ihned do koše i žádost o extra dávku pro někoho, kdo při plném vědomí podepsal smlouvu, kterou nehodlal plnit...
Zebra 4.4.2006 9:16

Re: Re: Milý pane Brezino,

Na rozdíl od vás nemám informaci, že někdo takovou žádost p. Uhlovi adresoval a že se jí p. Uhl zabýval.
Pavel 4.4.2006 10:54

Re: Re: Re: Milý pane Brezino,

Mluviti stříbro, mlčeti zlato. Soudruhu, když netušíš o čem je řeč, tak buď zticha. Celý kauza je o tom, že skupina romů uzavřela s Eurotelem smlouvu na 2 roky, dostala mobil za 1 korunu a ten vzápětí prodala do bazaru. Když pak Eurotelu neplatili smluvní paušál, tak Eurotel chtěl od nich peníze. No a Uhl prosazoval aby to stát za ně zaplatil. 
Zebra 4.4.2006 11:04

Milá teto Kateřino píšící pod nickem Pavel,

Prosím o odkaz na seriozní informaci, nejlépe ze dvou vzájemně nezávislých zdrojů, o Uhlově nátlaku na stát v této věci. Předem děkuji.
Stredocech 4.4.2006 13:13

Re: Milá teto Kateřino píšící pod nickem Pavel,

Najděte si to v novinách. Pro přesnost, historie je takováto. Cikáni podepsali smlouvu s Eurotelem na mobil "za korunu," ovšem s časově danou povinností platit paušál. Mobily okamžitě prodali za 1000 Kč. Pak se dlouho nedělo nic. Jenže on si nakonec ten Eurotel vymohl exekuci na jejich sociální dávky a teprve tehdy se tím začal zabývat nejen pan Uhl, ale i další úřady. Pan Uhl si vymyslel, že by ti Cikáni měli dostat extra sociální dávku na splacení toho dluhu.
 
Zebra 4.4.2006 14:01

Nuže krajane,

to je jak u blbejch na dvorku. Na dotaz na Pavla odpoví Stredocech, na požadavek odkazu na seriozní informace mi poradí, ať si to najdu v novinách, nevyzván pilně převypráví historku, kterou jeden zví po dvou kliknutích v Brezinově článku. Nuže pane co tak obětavě zaskakujete za Pavla,vy jistě budete mít pochopení pro mou neschopnost přes veškeré úsilí „najít si to v novinách“ sám. Chovám naději, že nejste prázdný tlachal a že mi ten odkaz na informaci, že se p. Uhl začal touto věcí zabývat a že vymyslel to extra dávku, kteréžto přesvědčení jistě máte důkladně podloženo nevyvratitelnými důkazy, obratem dodáte. Děkuji předem a omlouvám se za zbytnělé souvětí.
Pavel 4.4.2006 17:01

Re: Nuže krajane,

Vemte rozum do hrsti. Jak by Brezina došel k tomu, že je občan 2. kategorie ve srovnání s Romy a nedostane dotaci na mobil? Jinak nechápu proč bych Vám měl shánět informace, to snad dokážete sám, ne?
Ladislav N. 4.4.2006 17:32

Re: Zebra: Prosím o odkaz na seriozní informaci, nejlépe ze dvou vzájemně nezávislých zdrojů, o Uhlově nátlaku na stát v této věci.

Základní informaci máte už Brezinově článku (proklikáte se k ní přes odkaz tam uvedený), z údajů článku v LN si to ostatní jistě dokážete "vygůůůglovat"... Nic jednoduššího. ;-)
Mablung 4.4.2006 8:42

Jen hodně velký hlupák

by odpovídal na takto lacinou provokaci.
 
Lišák FOX 4.4.2006 9:02

Re: Jen hodně velký hlupák

To není provokace ale fakt, bohužel. A kdy by chtěl jako svého demokratického zástupce člověka, který voliči ani neodpoví - jen hodně velký hlupák.
Kantor 4.4.2006 8:12

Pane autore,

dneska jsme očekávali nosné téma  "povodně", globoteplo a Vy na nás zatím takhle.
BuBu 4.4.2006 6:37

Bože, jak hluboko jsme klesli

Co to musí být za lidi, kterým nevadí, že jsou v jedné straně s "trockistou" Petrem Uhlem ?
Už pouze tento fakt hovoří za celý program Strany zelených. Bez nadsázky se dá říci, že zodpovědný volič ani jejich program nemusí číst.
Lidé, kteří za tímto programem stojí - hovoří za vše.
honzak 4.4.2006 7:11

Re: Bože, jak hluboko jsme klesli

účel světí prostředky již několik tisíc let. A bude to pokračovat. Volit je budou mladí a rozhněvaní a intelektuálové. Jde jen o to, kolik těch voličů bude. Doufám, že dost málo. Zelených Khmerů bych se nechtěl dožít.
 
tatina 4.4.2006 7:55

Re: Re: Bože, jak hluboko jsme klesli

Nejsem si tak jist,že SZ budou volit i intelektuálové.Je to,nebo by to měla být ta chytřejší část národa,což už něco naznačuje.Z mých známých intelektuálů tuto stranu opravdu volit nikdo nebude.S těmi mladými bych taky nějak moc nesouhlasil.
honzak 4.4.2006 8:06

Re: Re: Re: Bože, jak hluboko jsme klesli

Velmi rád bych se mýlil! Ale z reakci na NP vyplývá to, co jsem napsal.
liberal shark 4.4.2006 8:21

Re: Re: Bože, jak hluboko jsme klesli

A co když je volit nebudu ? To mě pak jako vod těch intelektuálů vyhoděj ?
Jura Jurax 4.4.2006 18:18

Re: Re: Bože, jak hluboko jsme klesli

Volit je budou mladí a rozhněvaní a intelektuálové - no, od jisté doby chápu označení intelektuál jako pejorativní - to jest jako urážku. A přídavná jména mladí a rozhněvaní jest pak chápat jako zesílení té urážky.
 
A že volit Zelené budou mladí a rozhněvaní a intelektuálové? Už chápete, proč je toto označení urážka?
Beran 4.4.2006 8:41

Re: Bože, jak hluboko jsme klesli

Proč dáváte slovo trockista do uvozovek? Uhl je opravdovej, autentickej trockista. Jiří Dědeček by dodal: a nebezpečnej a zlej.  
Zebra 4.4.2006 8:46

Zajímalo by mě,

z čeho usuzujete, že by Jiří Dědeček dodal, že je Uhl nebezpečnej a zlej ?
pbla4024 4.4.2006 9:34

Re: Re: Bože, jak hluboko jsme klesli

To zpíval Pepa Nos, ne Jiří Dědeček.
J. Mach 4.4.2006 10:21

Re: Re: Bože, jak hluboko jsme klesli

A Dědeček podporuje zelené, snad za ně i bude kandidovat. Takže s Uhlem bude kamarád, nebo soudruh?
Staročech 4.4.2006 10:37

Re: Bože, jak hluboko jsme klesli

Autor BuBu má 100% pravdu!  Naprosto s ním souhlasím.  A co se týče aktivit pana Uhla?  Vždyť on sám kdysi prohlásil, že jeho dědeček byl Rom, pardon dnes už asi Hnědočech.
Tak čemu se může člověk divit.
Jura Jurax 4.4.2006 18:08

Re: Bože, jak hluboko jsme klesli

Jojo, a to mají Zelení další perzónu - jihočeskou maminu Kuchtovou dokonce jako místopředsedkyni a volebníhího lídra v Jihočeském kraji; tu BSE dámu, co dílem z blbosti, dílem za cizí peníze brojí proti Temelínu (přičemž Dukovany jí tolik nevadí). Ono svůj k svému.
VL 4.4.2006 5:36

Sociální dávky nebo vězení?

Zrovna v tomhle případě by nebyly na místě speciální dávky, případně ochrana před exekucí ale trestní stíhání za podvod s následným ubytováním na státní útraty. Nejlépe kombinovaném s prací, jako v opovrhovaných USA. Ovšem jak jsem se kdysi dočetl, tak se kupříkladu na Floridě za guvernérování bratra GWB výrazně zlepšily podmínky. Vězni v kamenolomech dostali ochranné brýle a pouta jsou na rozdíl od minulosti z nerezu. Mám jisté obavy, že pokud se určití lidé nebudou u nás budit hrůzou, že by se znovu dostali do vězení, tak se situace nezlepší.