26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

GLOSA: Odkopaný Benda

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jurist 5.9.2009 10:18

Re: Jeho otec byl mnohem horsi!

a taky v roce 1938, 1948, 1968 a 1969

R. J. 5.9.2009 12:23

Re: Jeho otec byl mnohem horsi!

Výstižné Jirko S. po delší době jsem se zase zasmál .;-DR^;-D

Vladimir Holekal 5.9.2009 18:30

Re: Jeho otec byl mnohem horsi!

Pinochet je primo zodpovedny za smrt asi 3000 lidi.

R. J. 6.9.2009 0:10

Re: Jeho otec byl mnohem horsi!

Ano, komunistů . Sláva mu věčná. Vy koumouši máte tu drzozt mávat pár vašima spoluzloduchama, když máte na kontě desítky milionů povražděných ? Jdi mě z očí soudruhu,  nechci v tak pozdní noční hodinu zvracet.  

Vladimir Holekal 6.9.2009 7:31

Re: Jeho otec byl mnohem horsi!

Ja jsem nikoho nezavrazdil. Pinochet 3000 lidi. A vy?

jirka.s. 6.9.2009 12:39

Re: Jeho otec byl mnohem horsi!

No, a jsi evidentně přesvědčený, že když jsi konkrétně ty nezmačkl žádnou spoušť či nepodkopl žádnou židli, tak se tě žádný z těch dvaceti milionů povražděných tvými kämpfkamaraden netýká, jó ??? Podívej se na tu knížku, co máš schovanou úplně vzadu ve spodním šuplíku, jak je rudá krví těch obětí!!!

BTW: Pinochet samozřejmě taky osobně nihoho nezastřelil, i když věřím, že měl asi tisíc chutí!!! ;-P

gh 5.9.2009 4:07

havlista benda

havlista benda nenávidí ústavní demokracii?? jaké to překvapení ...

František 5.9.2009 3:26

Každý má svou pravdu. Kde je potom pravda, když neplatí zákon?

Problém začal v tom, že padla vláda.

Začala padat Poslanecké sněmovna - honem nové volby!

A teď nakonec padáme všichni. Celý stát je na kolenou!

Kdo nás nyní ovládne? Hádejte!

cb 5.9.2009 9:27

Re: Každý má svou pravdu. Kde je potom pravda, když neplatí zákon?

Cyklisti.

R.J. 5.9.2009 2:02

Pan Benda ju.

pohrdá ÚS, nabádá k trestnému činu, neboť napadá svýmy výroky  Ústavní pořádek Republiky. To  dělají v současnosti  politici veřejně, v tisku , rozhlasu, televizi. Dokonce expremiér oslovuje familiérně předsedu ÚS a obviňuje ho, že si dělá legraci. Ústavní činitelé jsou pod přísahou na Ústavu Republiky a slíbili dodržovat a chránit Ústavní pořádek demokratického státu.  Vzhledem k tomu, že svým chováním ohrožují přímo třetí pilíř demokratického státu, který pomlouvají, veřejně mu vyhrožují a snaží se ho ovlivnit a tím ohrožují  Ústavní pořádek a demokratické zřízení Republiky, popřípadě prohlašují  že ho budou ignorovat,   dopouští se zřejmě vlastizrady podle Ústavy .  Včetně prezidenta, který již drahnou dobu ignoruje například rozhodnutí Správního soudu jemuž i hlava státu podléhá.

bašata 5.9.2009 2:35

Re: Pan Benda ju.

Vážený pane ano,mluvíte mi z duše!!

Fleischer 5.9.2009 7:00

Re: Pan Benda ju.

To co píše R.J., je (bohužel) pravda!

Nikoloki 5.9.2009 7:27

Re: Pan Benda ju.

A až ústavním soudcům hrábne ještě nepatrně více a vydají rozsudek "R.J. se odsuzuje k trestu smrti oběšením", tak R.J. spořádaně vezme provaz a půjde se oběsit do dvora na klepadle na koberce. :-/

R. J. 5.9.2009 12:30

Re: Pan Benda ju.

Příteli, chce si to něco přečíst, trošku se informovat o teorii práva a státu, něco o vývoji demokracie,  potom bude pro Vás snažší se vyjádřit k věci a třeba mě bude těšit, když Váš příspěvek bude mít "hlavu a patu".

5.9.2009 0:50

naprodto souhasím

Marek Benda je politická nestvůra a tím horší že měl tam úžasného otce.Bohužel se mu dost media vysmívala.Ale byl to chlap a né sráč....STYĎ SE MARKU BENDO!!!

bašata 5.9.2009 1:56

Re: naprodto souhasím

Otec Marka byl výborný,filozoficky založený člověk,proto nechápu Markovy politické výpady.Po celkem krátké úvaze jsem došel k rohodnutí:VOLÍM TOP 09!!!

kaja 5.9.2009 8:09

Re: naprodto souhasím

Správně pane bašata, taky volím TOP, protože Parkanová , Kalousek, Severa jsou lidé, kteří vnesou do politiky morálku a čestnost.

jojo 5.9.2009 16:37

Re: naprodto souhasím

Všichni tři se podíleli na úspěřích v oblasti armádních výdajů a na jejím řízení... tisíce lidí by ti o tom mohli vyprávět... brzdi prosím ;-)

volitel 5.9.2009 17:33

Re: naprodto souhasím

Kdo je TOP 09 __spící kníže, nestranický ministr za ZELENÉ, proč od nich oděšel, no protože se zeleným TOPí loď, Kalousek ? Ministr za ČERNÉ, KDU-čsl, proč od nich odchází, no protože se lidovcům TOPí loď. Jsou stejní jako Zubová a to tady bylo křiku, v principu stejné jako lídří TOP09. Kdo jim tu novou loď připravil? No ptejme se  kdo   posílá  na kampaň mediím  eurošky .A je TOP09 miláčkem Vendy Veškrny? 

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 5.9.2009 1:56

Re: naprodto souhasím

Souhlas. Jeho tatik musi v hrobe rotovat jak letecka turbina.

R.J. 5.9.2009 2:18

Re: naprodto souhasím

Přesně pánové, není většího zklamání, než Benda Ju. Začalo to vyvlastněním malých akcionářů,pokračovalo "náhubkovým zákonem" a teď člen Ústavně právního výboru hlásá ignorování ÚS. Strašné.

 Vy přátelé, kteří budete volit ODS, použijte preferenčních hlasů, ať se Benda Ju. a mnoho jiných z čela kandidátky do parlamentu nedostanou. Já vím, možná ti další odzadu budou stejní, ne-li horší, takže  nemáte co ztratit, ale dáte za vyučenou těm namyšleným nafoukaným drzounům. O totéž prosím voliče ČSSD. To je jediná naděje.Vzpomeňte sřílení po barech, běhání po vilách premiera cizího státu v nevhodném oblečení a tak bych mohl pokračovat do aleluja. Vyžeňte je tužkou,jen kroužek uděláte a pomůžete hlavně sobě.

cb 5.9.2009 9:29

Re: naprodto souhasím

Vam se nelibi nahubkovy zakon? Vam se nelibi, ze se nesmi zverejnovat jmena obeti trestnych cinu bez jejich souhlasu? Vam se nelibi, ze se nesmi zverejnovat policejni odposlechy prave probihajicich pripadu?

R. J. 5.9.2009 12:13

Re: naprodto souhasím

Zástupný problém, politikům to samozřejmě nevadí, tedy poud se píše o někom jiném,ovšem jak v tom figurovali oni, hned máme "zákony". Zbytečný, neboť každý měl ochranu podle Obč. zák. a Tres. Zák.  Každý,kdo je dotčen případy o kterých píšete, měl možnost obrátit se na soud a domáhat se odškodnění, finanční samozřejmě. Problém vidím spíše v náhradách,které soudci maximálně přiznají. Když má například  vydavatel zaplatit podle rozsudku 100 000, je to pro něj legrace, když by měl zaplatit deset mliónů, setsakra si rozmyslí porušovat okatě zákon,vše bude radši konzultovat s právníky, než to pustí ven. To  jen tak krátce.

Gaston 5.9.2009 0:37

Bezvýhradný souhlas

Protože zvláště ten nepovedený syn starého Bendy je totální trotl, který systematicky svými paskvily ohrožuje demokracii v této zemi. Jak si takovéhoi...ce může ODS držet v takové funkci. Jsou snad v ODS všichni takoví? Asi jo.  NO tak si buďte. Ještě nedávno jste byli celkem volitelní, teĎ ( také díky Bendovi) už zase ne. A´t žije TOP 09!

jd 5.9.2009 9:20

Re: Bezvýhradný souhlas

Chtěl jsem volit TOP 09. Před dvěma dny jsem jel autem z práce a z vedlejší ulice vyjelo menší modré auto takbezohledně, že jsem musel velmi prudce brzdit. Řekl jsem si "bezohledný blbec"  a zatroubil jsem na něj.  Odpovědí bylo vystrčení řidičovy ruky se vztyčeným prostředníkem! Náhle jsem si všiml samolepky na zadní části vozu "PODPORUJI TOP 09".

Tyto samolepky nejsou běžně k sehnání, řidič musel tedy být potencionální funkcionář TOP 09. Takovýto člověk, opovrhující zákony a slušností, má být volen mým hlasem? Takto se prezentuje strana, která má ve svém čele nesmírně slušného politika? Nepůjdu k volbám.

jirka.s. 5.9.2009 9:49

Re: Bezvýhradný souhlas

Asi takhle, jd ! Pokud jste již pevně rozhodnut k těm volbám nejít, tož jste si měl odpustit již i tento výlev! Tímto svým rozhodnutím totiž ztrácíte právo si kdekoliv na cokoliv stěžovat!!! 8-o

jd 5.9.2009 10:09

Re: Bezvýhradný souhlas

Ve Vaší reakci nevidím logiku. Nestěžuji si, pouze publikuji skutečnou událost s mým komentářem. Věřte mi, opravdu mne mrzí, že jsem ztratil důvěru v TOP 09.

jirka.s. 5.9.2009 10:45

Re: Bezvýhradný souhlas

Pokud váš komentář není stížností, tož byste se měl zamyslet! Předpokládáte snad, že v jakékoliv množině osob, která je nějak obecně specifikovaná (v našem případě politická strana) musí každý její jednotlivý člen striktně vyhovovat oné specifikaci??? Domníváte se, že například v Akademii věd nebudou blbci jenom proto, že je to právě Akademie věd ???

Doporučoval bych Vám nezevšeobecňovat podle jednoho debila! Rozhlédněte se kolem sebe a zjistíte, že jich je v každé množině "neurekom" !!! ;-)

R. J. 5.9.2009 12:33

Re: Bezvýhradný souhlas

Co dodat, nic, krásně vyjádřeno.R^

volitel 5.9.2009 17:41

Re: Bezvýhradný souhlas

No , je to stéjné jako když se vynořil Fischer proti Klausovi. To byla hysterie, Fischer na hrad, no a už položil dvě cestovky. Havlovi nevyšla US. deu, nevyšel mu Mischigenský, nevyšli mu zelení, jeho smrtonosná náruč objala  uvěznila i modrého ptáka do srdce, a jistí se ještě TOP09. Profláknutá pravda a láska už nás stála tolik peněz, neděkujem , odejděte.