3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

GLOSA: Média se zachvěla

Media se opět zachvěla. Hradní pán se vydal na tajnou dalekou cestu. Novinářští vlčáci začali pátrat, příslušné úřady mlžily, až se z Hradu kouřilo, něco se prokeclo, něco ne, jak už to tak u nás bývá, až jsme se nakonec po rozplynutí dýmu dozvěděli, že nás tatíček Zeman navštívil vojáky působící v rámci NATO v Afghánistánu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Kosejk 29.1.2014 18:38

:))

Letěl si tam "leštit ego"? Je to pravděpodobné. Ale je dobře, že tam letěl. A tím by bezpředmětná debata mohla být ukončena. Na Zemanovi můžu kritizovat mnoho věcí. Ale nebudu si vymýšet nesmysly jen proto, abych ho mohl kritizovat.

Š. Hašek 29.1.2014 16:35

Když byl Václav Klaus,

tak byl Volltreffer Klaus. Prostě na co šáhne, milion let bodláčí.

Není už trapné totéž vůči presidentu Zemanovi? No asi holt Švejnar by zářil. Jedna cesta za vojáky (střed vesmíru) a Babiš se zatím zabydluje.

Presidenta není nutno milovat, stačí jen suše přemýšlet. Emoce nechme dívkám a ženám, od toho je máme na světě.

Nechtěl jsem přímou volbu presidenta, jen na vysvětlenou.

M. Hoblík 29.1.2014 14:57

Ti naši vojáčkové nasazují

své životy a zdraví za žold, ti by nasazovali i v pekle. A je to jejich problém není třeba být na ně hrdými; horníky také už neoslavujeme. A ti by si to zasloužili, dělají užitečnou práci.

J. Podešva 29.1.2014 15:05

Re: Ti naši vojáčkové nasazují

Ti vojáci skutečně nasazují životy a zdraví. Nemusíte na ně být hrdý, to je vaše věc. Ale posmívat se jim je ubohost.

E. Sevrát 29.1.2014 16:16

Re: Ti naši vojáčkové nasazují

Zřejmě je to bývalý zneuznaný horník,který rád vzpomíná na časy svého mládí,když kdejaký vymaštěnec rubající uhlí měl 3x větší plat než chirurg.

F. Lesniak 29.1.2014 14:29

Není někde odkaz

na Miloše v helmě a maskáčích? Chtěl bych se také pokochat.

P. Kmoníček 29.1.2014 14:04

Určitě

se nemýlíte.

Z. Sohorova 29.1.2014 13:15

Pane Autore

Myslim ze ve Vasem pripade o nejake omluve nemuze byt ani slechu Odhadl jste hradniho pana presne a ten ma spousty veci co napravovat.Jde mu jen  jeho ego trosku napravit zname svoje lidi:):)

Z. Bureš 29.1.2014 12:00

PLNĚ souhlasím s autorem a dodávám :

Notorický kuřák a alkoholik - Zeman - sliboval tomuto národu, že pokud bude zvolen prezidentem ČR - tak bude národ stmelovat.....a dále, že bude prezidentem dolních 10-ti miliónů občanů !!!

Obojí byla lež, jako věž: Národ ukrutným způsobem rozděluje a je prezidentem pouze svých kamarádů a přátel, kteří mu pomohli v jeho prezidentské kampani a prezidentem Spolku Přátel Ožralého Zemana - SPOZu, který jeho jméno používá jako výtah k moci a penězům !!!

Takže - ještě k tomu notorickému kuřáctví a alkoholismu mohu ještě s klidným svědomím připsat....že je i notorický lhář !!!

Z. Sohorova 29.1.2014 13:17

Re: PLNĚ souhlasím s autorem a dodávám :

Pane   Zdeněk Bureš .......................   Presne !!!!!!!!

P. Vébr 29.1.2014 11:12

Pan autor se nemůže zbavit pocitu...

Obávám se, že pan autor se temných pocitů ohledně prezidenta Zemana nezbaví nikdy. Ať pan prezident učiní cokoliv, budou v jeho konání hledány temné pohnutky a budou mu také přisouzeny.

Prostě tu existuje skupina lidí, která poslušně plní přání kohosi v pozadí a zesměšňuje a pomlouvá kohokoliv, kdo by se byť jen potenciálně mohl stát stmelujícím prvkem naší společnosti. Potkalo to Klause, nyní Zemana (Šípkového Karlíka by to asi nepotkalo, ale to je jenom dohad). Někdo prostě potřebuje naši společnost rozhádanou, bez vůdců a stádo poslušných ovcí přičinlivě plní jeho vůli. Navíc ty ovce ani nerozpoznají, že pracují pro vlka...

J. Šimek 29.1.2014 11:36

Re: Pan autor se nemůže zbavit pocitu...

Pardon, a to jako Zeman stmeluje stát výlevy o žumpě, idiotských zvyklostech, o viróze, černým seznamem kandidátů na ministry, homofobií z Putny, odmítáním jmenovat profesory přes to, že mu to ukládá platný zákon, spiklenectvím s pátou kolonou v ČSSD, ... nebo jsem ještě něco u soudem uznaného lháře přehlédl?

A upozorňuji, že nejsem kdosi v pozadí a nezesměšňuji ani nepomlouvám. Nejsem ani imaginární někdo a už vůbec ne vlk na kterého pracuje stádo poslušných ovcí.

Takže si Vaše konspirační teorie strčte někam a pořád Vám zbyde nekonečný prostor k věcné diskusi.

P. Vébr 29.1.2014 11:57

Re: Pan autor se nemůže zbavit pocitu...

Však jsem psal, že stádo ovcí poslušně plní vůli vlka a ani si to neuvědomuje. Stačí pár vhodně volených pomluv a nenávist žije vlastním životem.

Nemusíte mít Zemana rád (já také mám své výhrady, ale v tom tristním seznamu kandidátů na Hrad byl skutečně jednooký mezi slepými), ale opravdu jste přesvědčen, že to stojí za tu hysterickou kampaň ... tedy pardon, vy ano. Vy už jste podlehl módní psychóze a domníváte se, že že odsudky jsou z vlastní hlavy.

J. Šimek 29.1.2014 13:50

Re: Pan autor se nemůže zbavit pocitu...

Já jsem žádné modní psychóze nepodlehl, zato Vy nejste schopen vyvrátit nic z toho, co jsem napsal. To co jsem vyjmenoval jsou totiž tvrdá fakta a ne nějaké Vaše blouznění o pomluvách.

P. Vébr 29.1.2014 15:13

Re: Pan autor se nemůže zbavit pocitu...

Hmm,

- vy máte k dispozici výsledky měření virózy (výroky "vždyť se kymácel" u člověka, který má díky cukrovce problémy s nohama, neberu)

- kdy byl soudem uznán za lháře?

- který zákon mu ukládá, že MUSÍ jmenovat každého člověka, kterého mu navrhnou, když navíc tento člověk nesplňuje odborné (publikační) požadavky, o morálních hodnotách jistého kašpara nemluvě?

- já bych se jmenování Putny, jsa při zdravém rozumu, také bránil

J. Šimek 29.1.2014 17:28

Re: Pan autor se nemůže zbavit pocitu...

-Viróza byl postupný nápad k vysvětlení Zemanova chování, protože prvotním báchorkám nikdo neuvěřil.

-Soudem byl uznán lhářem po volbách ohledně výroků v průběhu volební kampaně.

-Žádný zákon mu to neukládá, jen idiotské zvyklosti velí - nekecat do výběru navrhovatelům, kteří na rozdíl od prezidenta, skutečným odborným kvalitám kandidátů rozumí.

No vídíte, jde to psát  i bez temných sil v pozadí :o) :o) :o)

J. Podešva 29.1.2014 11:39

Re: Pan autor se nemůže zbavit pocitu...

Na pana prezidenta Zemana může mít každý svůj názor. Někdo ho má rád, jiný ne. To je normální. Jen se chci zeptat ... opravdu máte pocit, že Miloš Zeman je "stmelující prvek naší společnosti" ?

P. Vébr 29.1.2014 11:58

Re: Pan autor se nemůže zbavit pocitu...

A psal jsem někde, že JE stmelujícím prvkem naší společnosti? Psal jsem, že by potenciálně mohl být a proto byl zesměšněn - a ovce na to skočily.

J. Podešva 29.1.2014 12:20

Re: Pan autor se nemůže zbavit pocitu...

Máte zajímavou logiku : Vy : "Jste ovládán temnou silou v pozadí." Já : "Ne, nejsem." Vy : "Tak vidíte, jak jste ovládán temnou silou v pozadí." Takto se nedá diskutovat - cokoliv řeknu za sebe (!) budete brát jako temnou sílu v pozadí. Zkuste přijmout fakt, že lidé mají své vlastní, svobodné názory, které si vytvářejí podle svého uvážení a ne podle nějakých "temných sil v pozadí".

Ohledně stmelovacího Zemana, ano, mohl by být stmelovacím prvkem kdyby byl jiný. Ale to by už nebyl MZ. Stejně tak já bych mohl být misterem světa v běhu na 100 m, stačilo by, kdybych byl rychlejší. Ono totiž nejde o to, že by někdo zesměšňoval Zemana. Jde o to, že prostě on se chová tak, že to spoustu lidí popuzuje. On je ledacos, ale rozhodně ne stmelujícím prvkem.

P. Vébr 29.1.2014 12:30

Re: Pan autor se nemůže zbavit pocitu...

Nepochopil jste mě: Jsem přesvědčen, že nebýt počáteční mediální kampaně proti Zemanovi, tak mnoho lidí by sice mělo vůči němu své výhrady (a bylo by to dobře, žádná nedotknutelná božstva nepotřebujeme), ale vcelku by jim to nestálo za nějaké psaní odsudků.

Jenomže teď už, díky masivní pomlouvačné kampani, je spousta lidí přesvědčena, že náš prezident je ve vleku temných vášní a ať udělá, co udělá, všechno je špatně. Nehledají se skutečné pohnutky, ale hledá se, jak jeho činy lze vyložit tak, aby z toho vyšel jako padouch a směšná figurka. Ono na cokoliv lze pohlížet jako na něco odporného (i sex lze popisovat jako něco hnusného...).

Podívejte, pan prezident navštívil naše vojáky. A už se v tom hledá něco špatného. Není vám to divné?

J. Šimek 29.1.2014 13:55

Re: Pan autor se nemůže zbavit pocitu...

Navštívil vojáky na tajné misi a kárá média, že o tom informují. To jsou ale určitě zase jen tajné síly v pozadí a Zeman tam jel zcela transparentně a chválil média za to, jak včas informují o jeho aktivitách, že?

J. Podešva 29.1.2014 14:00

Re: Pan autor se nemůže zbavit pocitu...

Pořád se zuby nehty držíte té své představy, že lidi jsou hloupí a jen papouškují to, co si někde přečtou. Ale spousta lidí má svůj autentický názor nezávisle na médiích. Já nemám rád prezidenta Zemana. Nepokládám ho za tzv. "svého prezidenta". Tento můj názor vzniknul za mnoho let na základě toho, jak se MZ chová, co dělá. S médii to nijak nesouvisí. Já, a se mnou mnoho mnoho dalších lidí, si utváří své názory na základě faktů, ne na základě hodnocení v médiích. A jen tak závěrem ... jeho návštěva Afghánistánu je za celý rok jeho prezidentování první věc, kterou oceňuji pozitivně.

Z. Sohorova 29.1.2014 13:19

Re: Pan autor se nemůže zbavit pocitu...

P. Vébr  Ten nekdo byl prave Klaus a ted?? Zeman

P. Vébr 29.1.2014 15:16

Re: Pan autor se nemůže zbavit pocitu...

Nepsal jsem, že je stmelujícím prvkem. Teď už nemůže být. Já jsem psal, že je zesměšňován každý, kdo jím být mohl (byť teoreticky) a nehodí se komusi do krámu.

Ale vaše věc. Vy už to VÍTE, faktů netřeba.

P. Kmoníček 29.1.2014 14:07

Re: Pan autor se nemůže zbavit pocitu...

Pane Vébře,popište nám nevědoucím nějaký stmelující čin našeho presidenta,prosím Vás.

J. Šimek 29.1.2014 9:14

Zeman si jen testoval, zda může na výlet do Soči.

M. Šejna 29.1.2014 7:43

jsem z toho jelen

tak prezidet prý podle autora článku letěl do Afghánistánu proto, aby si přeleštil své ego. Zajímavé. V tom případě nechápu, proč cestu tajil do poslední chvíle.

J. Podešva 29.1.2014 8:31

Re: jsem z toho jelen

Aniž bych chtěl hodnotit motivy prezidentovy cesty, dovolím si polemizovat s logikou vašeho argumentu. O jeho cestě jsme se nakonec dověděli. Takže POKUD jeho motivem bylo přeleštit si ego, účel byl splněn.

E. Sevrát 29.1.2014 9:59

Re: jsem z toho jelen

President Zeman slíbil návštěvu našich vojáků v Afganistánu již před cca rokem.Záznam byl puštěn o víkendu v ČT.Možná si tím přeleštil ego,ale otázka je co si leští autor článku.Obávám se,že ego to nebude.Jak se říká,když chceš psa bít atd. .........................

J. Bruner 29.1.2014 6:00

k čemu

tam vojáci jsou, komu to prospívá.