5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

GLOSA: Masy jsou hloupé

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jan Žižka 6.11.2008 17:06

Americké tajné služby opět selhaly-agent KGB presidentem!!!

Americké tajné služby opět selhaly-agent KGB presidentem!!!  Po velkém úspěchu s Billem Clintonem (ruská vojenská rozvědka GRU) zaznamenaly americké tajné služby další velký úspěch! Marx-leninská matka Obamy, jako agentka KGB a militantní feministka, rozvracela nejenom USA, ale pod krytím obránkyně lidských práv i Indonésii a jako špiónka KGB pomáhala v Indonésii k útěku komunistům po nepodařeném komunistickém puči. Hodně by nám o tom mohl vyprávět Jiří Dienstbier (GRU), který se na tomto neúspěšném puči rovněž podílel a napsal o tom knihu... Obamová, jako správná revolucionářka a feministka,  se o svého syna Baraka - na rozdíl od komunistů - prakticky vůbec nikdy nestarala, ale vychovávali ho její bílí rodiče. Ti špiónovali v Honolulu pro KGB největší americkou vojenskou základnu v celém Tichomoří (rodiče tam odešli z kontinentu pod záminkou, že tam její otec chce založit obchod s nábytkem, do kterého - v případě amerických námořních důstojníků - vkládalo KGB odposlechy.) Biologický otec Obamy pomáhal budovat jako marx-leninský ministr  socialismus v Keni, nakonec se téměř upil k smrti, ale zemřel v autohavárii. S druhým manželem, Indonésanem, nevlastním otcem Obamy, se jeho matka seznámila na kurzu ruštiny (!!!) v Honolulu, pak s ním jela zachraňovat komunisty do Indonésie, ale i  s ním se zanedlouho po svatbě rozvedla.  Vše lze nalézt v anglické verzi na internetu, ale v českých "svobodných a nezávislých" masmédich KGB se o tom nedočtete ani slovo. 

matěj 5.11.2008 13:07

CHytří jedinci volte mne!

Hloupé masy držte hubu!Váš Husák.

Mistr Jan Hus 5.11.2008 9:34

Co a koho tady obhajuješ ty modrý pitomečku?

;-D

KoBl 4.11.2008 22:46

Proti referendu dišputát

Příklad s těmi vlaky je rafinovaný. Jiný příklad: kdyby v r.1938 Hitler uspořádal v ČSR referendum nebyla by nacistická okupace. To přece nemohl udělat, protože české masy jsou hloupé. Zrovna jako dnes třeba Iráčané či Afgánci.

Abychom se vyjadřovali v referendu k lisabonské smlouvě bez znalosti jejího obsahu je fakt volovina. Ať rozhodnou politici kteří ji taky neznají, jak svědčí autor.

Je třeba pečlivě dbát na to aby masy byly politicky přitroublé, jinak bychom neměli proti referendu argument.

Minutus 4.11.2008 22:03

Pindy o zadlužování

Loňský deficit Topolánkovy vlády byl cca -90 mld. Na letošek je naplánováno -70 mld. ještě uvidíme, jak to dopadne. V roce 2005 (za Paroubka) byl deficit cca -56 mld. Na konci vlády vedené Milošem Zemanem byl deficit -46 mld. Tak kdo tu dělá dluhy? Doporučuji všem "ekonomům" ať se podívají do tabulek ČSÚ.

majolenka 4.11.2008 22:10

Pindy o zadlužování

ono je to majinko složitější pane Hrábě, vono se hnedle zákon nevyvrbí, víme pane vašnosto, kouknou třeba na účinnosti, a vono se taky hnedle už nedá co prodat, haby se nám to namrskalo samo do pjasátka, víme, vono je to tak majinko jako s vejplatou, tu taky dostanou až po ;-D

Minutus 4.11.2008 22:23

Re: Pindy o zadlužování

Aha, starý otřepaný argument, který černé udělá z bílého. Jestli o tom netušíte, státní rozpočet i s tím deficitem navrhuje vláda a schvaluje parlament, ve kterém má většinu. A pokud si myslíte, že umíte víc, než argumentovat svými pojmy-dojmy-průjmy, podívejte se do oněch tabulek, o kolik se zvedlo HDP a státní rozpočet od roku 2005. Ale asi na to nemáte, najít si to v tabulkách ČSÚ a pravděpodobně ani netušíte, kam tim mířím. Vemte si mávátko a běžte manifestovat před úřad vlády a nepleťte se mezi dospělé. Podle řeči vám víc, než pět asi nebude.

MR 5.11.2008 9:10

Re: Pindy o zadlužování

Milý pane - mrkněte se jen tak na okraj jaký byl třeba HDP v letech 1998 - 2006 a pak jaké byly procentuálně deficity v % HDP!  Převážná většina výdajů státního rozpočtu jsou mandatorní výdaje a hádejte kdo byl u vesla v těchto letech a kdo ty růsty nechal "prožrat"!  Všechno má své ale (na HDP přispívá např. svými výdaji i vláda přímo) , přesto si myslím, že ČSSD by měla hanba fackovat!  

Daniel 4.11.2008 21:11

pan Husák,lépe snad Hlupák.....!

Srovnávat otázky refeenda v technickýh a vědeckých aspektech ,se zásadními otázkami směřování občanské demokratické společnosti,to je demagogie jak"Brno"!!!To snad nemůže ani dospělý člověk slátat!

majolenka 4.11.2008 21:32

Re: pan Husák,lépe snad Hlupák.....!

pane Danieli, dovolím si nesouhlasit, nikoliv "Brno" (mám  Brno ráda, mám tam rodinu) nýbrž  Tokio     http://www.celysvet.cz/nejvetsi-mesta-sveta...pokud mi google nelže ;-)

Minutus 4.11.2008 22:24

Re: pan Husák,lépe snad Hlupák.....!

Možná ne hlupák, ale prolhaný nadutý demagog zcela jistě.

Gregory 4.11.2008 21:09

Mám několik super nápadů...

Víte, já jsem docela inteligentní člověk.  Mám dvě visoké školi a  v práci si mě také považují. Když jsou ta masa co se volení týká tak pitomé, já bych ten volební sistém jako nějak vylepšil. Ženské by volit neměly vůbec - ty jsou úplně pitomé. Oni volí většinou srdcem a ne hlavou, a to je hovadina. Další pitomci jsou důchodci.  Ti mají rozumu už pomíň než normální produktivní člověk -  hlas každého bych násobil koeficientem 0,2, to znamená, že pět těchto volů by mělo hlas jako jeden normální člověk. No a další tupci třeba jsou chudáci. U těch by to mělo byt tak. Kdo u voleb nedoloží s občankou doklad, že má majetek za aspoň milionů dolarů, ale  no tak dobře - stačí korun - měl by být z volební místnosti vykázán bez možnosti provést onen akt. No a to dá teda rozum, že nejlepší rozum mají boháči, protože při získávání toho bohatství musí hodně přemýšlet.  Tam bych ty hlasy jako násobil, ale do plusu.  Hlas menšího boháče třeba 3 x, většího 5 x a hlasy těch  největších boháčů, a pochopitelně také největších chytráků, třeba 10 x.  Tak to jen pár takových nápadů narychlo.  Kdyby se mně  chtělo mislet víc, určitě bych ještě něco dobrého vymislel, když mám ty školi a k tomu prej i tu  inteligenci jak přirození, nebo jak se to říká.

majolenka 4.11.2008 21:05

jinak pane autore....

hezké příjmení, i s "h" i s "H"...jen houšt a dál a co ostatní z hejna taky zobou, zobou????;-D

majolenka 4.11.2008 21:01

taky jsem jenom maso

nevím tedy která část z kterého kusu, babička mi tloukla do hlavy děvenko dycinky selský rozum, nevím jak dalece to padlo na úrodnou půdu, ale vím, že dědečka honila z kuchyně dělat mužskou práci, asi měli doma zastupitskou demokracii, ne promiňte, pokud mi někdo dá jako příklad o rozumové schopnosti rozhodování s podnikatelským záměrem  subjektu, vedeného ziskem,  jako třeba Fordovy závody, nemůžu než užít taky jednu "domáckou" ...dost mi kulhá přirovnání  správa  věcí veřejných (a priori i nezisková, ale nutná)...já myslím, že babička byla modrá a chytrá žena, věděla, že se zkrátka do kuchyně všichni nevejdou a že je ostatně i ztráta času aby i děda matlal  knedlíky, když měl dělat něco jiného, stejně tak prospěšného pro celou rodinu, asi babička již něco tušila o organizace práce ;-P..zastupitelská demokracie je tedy i otázkou i dělby a organizace správy vecí veřejných ve prospěch nás všech...nikdo nemlže umět všechno ale také nikdo nemůže stihnout všechno, ale lidé mohou mít svůj názor, lidé se "kupodivu" mohou i vzdělávat :-P, lidé mají právo vyjádřit svůj souhlas či nesouhlas, referendum je jistě finančně i organizačně náročná věc, ale masa na ně má ze svých daní právo, jistě ne referendum o kvantové fyzice, ale o směřování kam snad rozum pobrali, a nebo ne, žádné referendum hurá zpět na stromy, a ty voliči si moc nevyskakuj, politik není pro tebe, TY voliči jsi tu pro dobro politika....takhle je to správně:-)....dostanu lízátko :-D nebo nějaké teplé křesílko v dozorčí radě ;-D

karel 4.11.2008 21:54

Re: taky jsem jenom maso

Škoda, že ti babička málo natloukla.Hraješ si tady na Hrabala, ale nemáš na to , ani bez selského rozumu.

majolenka 5.11.2008 13:48

Re: taky jsem jenom maso to Karel

ale pane Karle, jak tak dobře víte, na koho si tady hraji :-D, jste nějaký nerudný až zapšklý, prosím netykejte mi, husy jsem s Vámi nepásla, a popravdě, z Vašeho slovního projevu soudě, bych zřejmě ani do výběrového řízení chodit nemusela, fronta na Vás asi nebude ;-D

karel 5.11.2008 21:43

Re: taky jsem jenom maso to Karel

Nevím na koho si hraješ a je mi to srdečně jedno.Tímto způsobem psával pan Hrabal.Mělo to hlavu i patu, což se o tobě nebá říci.A do výběru, taky nechoď.Nedal by ti ani zadarmo.

on 4.11.2008 20:57

zamyšlení

Slovutný autore,pokud chcete porovnávat zavedení vynálezudo praxe a různá rozhodnutí vůdčích vládních činitelů o dalšímzpůsobu života jejich spoluobčanů vzhledem k raferendu , tak vám doporučuji, nedávekte již své myšlenky na papír.Pokud jste příznivcem, nebo dokonce členem nějaké strany, tak z vás již nyní čiší arogance a povýšenectví,jako z těch co jsou u moci již delší dobu a co si myslý,že oni jsou ti nej. Ale oni jsou ti nej ,ale z toho druhého konce,těch nejhorších lidských vlastností.Vás bych tedy určitě nemusel a vy mne také ne.

Jiřík 4.11.2008 20:25

Ty náš moudrý Husáčku

Podle Tebe je tedy Švýcarsko národ hlupáků.

promirul 4.11.2008 21:06

Re: Ty náš moudrý Husáčku

Však take je Švýcarsko známe tím,že se lidé vůbec nezajímají o politiku jak doma tak ve světě.Jedině tehdy,kdyby jim šlo o prachy v bankách.Kromě toho není to tak dávno,kdy rozhodli v referendu,že ženy mohou volit.Takže jste docela blízko JIŘIKU.

Honza 4.11.2008 23:09

Re: Ty náš moudrý Husáčku

Naopak, Švýcarsko je plné chytrých lidí. Třeba za 2, světové války svou chytrost prokázali svojí neutralitou. Židovské zlato a bankovní vklady mají dodnes.

A mají pravdu. Proč rozvrtávat něco, co jim tak hezky funguje, že.

glos 4.11.2008 19:54

ale autor

je génius

Honza 4.11.2008 19:24

Referendum

Na 100% souhlasím s tímto článkem !!!

milan 4.11.2008 20:16

Re: Referendum

proto se taky říká hloupý Honza.......:-D

historik 4.11.2008 20:21

Re: Referendum

Ještě že Milan je chytrý.

Han 4.11.2008 18:36

Je to jednoduché:

Masy jsou hloupé, volí socany. Občané jsou chytří, volí ODS.;-D;-D;-D

Abraham 4.11.2008 18:43

Re: Je to jednoduché:

Nic osobního, ale proč občané nešli k volbám ??.

alan 4.11.2008 19:31

Re: Je to jednoduché:

Občané seděli celý den na Jánském vršku a přemýšleli,jak lůze trošku utáhnout opratě.,,Vono toho skákání už bylo dost,"řekl Míra a loknul si z číšky čiré,opalizující kapaliny,,,voni by nám tu za chvíli lezli po stromech jako vopice.A při tom máme takovou agendu k vyřízení!Samý dobrý věci,radar,to aby jsme jim ukázali,že jim ukážeme,pak vyhnat ty Rusáky z Gruzie,chlapi,vždyť já jsem rozenej diplomat...Kdy už konečně budeme mít klid na práci?To je hrozný,co se dneska děje,člověk by se jim rozdal a todlecto má být vděk?"A takhle tam seděli,meditovali,popíjeli ten opalizující nápoj,a přitom zapoměli na svou občanskou povinnost.A kvůli tomu vyhráli oranžoví,ne proto,že by lidi dali najevo,že v čele státu nafoukané panáky nechtějí...To jsou jen smyšlenky nezodpovědných redaktorů...Ti  přijdou na řadu později...

milan007 4.11.2008 18:20

skvělý článek

R^

Abraham 4.11.2008 18:16

Panu autorovi

Víte pane Husáku, kdo použil jako první politik po roce 1989 magické slovo referendum. Právnička JUDr Petra Buzková místopředsedkyně parlamentu a věděla proč. Že se do této doby neuvedlo do praxe je dle mého mínění záměr. A pokud jsou dle Vašeho názoru a mnohých jiných masy hloupé, tak je to pouze a jedině za předpokladu  hloupých představitelů státu.