17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

GLOSA: Kdybych byl Babišem, kdybych byl Fialou

Jsem ten úplně poslední, koho by bylo možné podezřívat z jakýchkoli sympatií k Babišovi. Nic dobrého si o tom člověku nemyslím. Nicméně na faktu, že jeho ANO má 78 poslanců, nic nezměním.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Maleček 26.10.2017 6:58

Učiň ďáblu dobře - peklem se ti odměmí.

Tohle na rozdíl od Štěpánka a Klauzovic rodiny věděli i ti nenejvzdělanější, ale jaksi od přírody moudří předci.

Je tu však jedna varianta. Těch pomalu 80 poslanců snad nejsou Babišovi nemyslící otroci. A subjektem za který jsou ve sněmovně není Babiš, ale ANO.

A tak by ODS měla učinit jednoduchou nabídku - s ANO ano, ale bez Babiše s Faltýnkem. Plus odchod všech úředníků pocházejících z Babišova impéria, kterými Babiš naimpregnoval veřejnou správu. Ani ne tak kvůli Čapímu hnízdu, ale kvůli 20.letému Babišovu mafiánskému podnikání a jeho psychopatické podstatě.

No a k tomu přidat požadavek zrušení nejkřiklavějších Babišem prosazených protidemokratických zákonů a nařízení. Vč. EET jasně určeného ne k výběru daní, ale k rozeštvávání společnosti.

A říct - toť za nás vše. No a nyní jste na tahu vy - poslanci za ANO. Vždyť sami tvrdíte, že jste demokratické uskupení, ne sekta otrocky závislá na své vůdci... a ďábel by začal smažit ve svém vlastním kotli.

V. Kotas 26.10.2017 6:33

I předčasné volby jsou řešním.

Jen by se s nimi nesmělo otálet.

M. Dvořák 26.10.2017 6:29

Re: Neberu

Já už taky něco pamatuji. A Vy v politice někomu věříte? Buďte prosím tak laskavá a někoho jmenujte. Děkuji.

M. Dvořák 26.10.2017 6:24

návrh

... a proč by TO měl brát???

M. Těhanová 26.10.2017 6:13

Re: Neberu

Vaše poslední věta bude asi pravda, taky si nedělám patent na rozum. Ale pozorně sleduju dění už 27 let a navíc si hodně pamatuju.

Nebyl by asi pro nikoho velký problém jít s Babišem do vlády, kdyby nebyl tak prolhaný, že se mu nedá věřit ani pozdrav.

A tuto zkušenost s ním má každý, kdo s ním přišel do kontaktu, nebo politiku dlouhodobě a pozorně sleduje. A na internetu je hodně věcí dohledatelných. Jen si umět dát věci do souvislostí a nevěřit každému blafu.

P. Boublíková 26.10.2017 5:07

Re: Neberu

Souhlas. EET si Babiš vzít nedá a taky by to byla blbost - vývoj jde směrem k elektronizaci všeho. Na tom ostatním by se mohli shodnout.

ODS ovšem asi do vlády s Babišem nepůjde prostě proto, že se tak rozhodla dávno před volbami bez ohledu na programovou shodu. Bez ohledu na podobný program vyhlásila Babiše za arciďábla, kterého je třeba zadupat do země.

Nemusím rozumět všemu :-)

K. Pavlik 26.10.2017 3:49

Neberu

Zruseni EET by byla blbost, hodne zivnostniku si uz na to koupilo pocitac- muze nekdo rozumny navrhnout aby ho vyhodili?Ze se da upravit aby kazda babka to nemusela mit je tez pravda.- mimochodem to Babis navrhoval.

Toto zni jako ze jsem pro Babise - to ale neni pravda.