1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

GLOSA: Kdybych byl Babišem, kdybych byl Fialou

Jsem ten úplně poslední, koho by bylo možné podezřívat z jakýchkoli sympatií k Babišovi. Nic dobrého si o tom člověku nemyslím. Nicméně na faktu, že jeho ANO má 78 poslanců, nic nezměním.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Boublíková 26.10.2017 5:07

Re: Neberu

Souhlas. EET si Babiš vzít nedá a taky by to byla blbost - vývoj jde směrem k elektronizaci všeho. Na tom ostatním by se mohli shodnout.

ODS ovšem asi do vlády s Babišem nepůjde prostě proto, že se tak rozhodla dávno před volbami bez ohledu na programovou shodu. Bez ohledu na podobný program vyhlásila Babiše za arciďábla, kterého je třeba zadupat do země.

Nemusím rozumět všemu :-)

M. Těhanová 26.10.2017 6:13

Re: Neberu

Vaše poslední věta bude asi pravda, taky si nedělám patent na rozum. Ale pozorně sleduju dění už 27 let a navíc si hodně pamatuju.

Nebyl by asi pro nikoho velký problém jít s Babišem do vlády, kdyby nebyl tak prolhaný, že se mu nedá věřit ani pozdrav.

A tuto zkušenost s ním má každý, kdo s ním přišel do kontaktu, nebo politiku dlouhodobě a pozorně sleduje. A na internetu je hodně věcí dohledatelných. Jen si umět dát věci do souvislostí a nevěřit každému blafu.

M. Dvořák 26.10.2017 6:29

Re: Neberu

Já už taky něco pamatuji. A Vy v politice někomu věříte? Buďte prosím tak laskavá a někoho jmenujte. Děkuji.

M. Těhanová 26.10.2017 7:35

Re: Neberu

Tak naivní nejsem, abych bezmyšlenkovitě věřila všemu a všem. Ale např Fialovi věřím, že se snaží ODS očistit a nepřipustit, aby znovu spadla do žumpy.

Ale média způsobila, že dnes už nevěří nikdo nikomu. To je smutné, protože z toho není východisko.

Pak lidi uvěří cynickému marketingu, že oligarcha a zbohatlík je někým pronásledován, a proto je potřeba ho podpořit, aniž bychom se snažili dopátrat pravdy o jeho působení.

J. Chaloupka 26.10.2017 7:54

Panu Fialovi? To myslíte té zástěře ODS,

která celý život žije z peněz daňových poplatníků a umí jen pěkně žvanit? Ani děti jsme neviděli. Tak co vlastně ten Fiala dokázal?

M. Moravcová 26.10.2017 8:41

Re: Panu Fialovi? To myslíte té zástěře ODS,

no vidíte, taky jste naskočil na protiOdeesáckou vlnu. Kdy, kdo, kde, a co ODS dokázal? Nikdy nic. Jen politické a novinářské útoky. A zatímco ODS formovala ekonomiku od socialistické po kapitalistickou, Babiš "klekal" na firmy, ničil je, aby je posléze za babku koupil.

P. Portwyn 26.10.2017 9:24

Re: Neberu

A s Kalouskem by do vlády šel?

Nechme stranou program. Mluvím o prolhanosti a hulvátství.