25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Apea 25.11.2009 1:01

Re: blábolení

Ale nebuďte nelida. Parkánová je obětavá dáma a své politické přesvědčení námobčas i vyzpívá (ač falešně, přec upřimně). A Severa, ten čistý bojovník proti zlu..

Pčeci neupřete takovým osobnostem místo na politickém výsluní jen proto, že jsou neschopné...

97 25.11.2009 0:49

Re: blábolení

budou, neni pochyb, a pak se budou "divit", ze 'nova" strana je Severa s Parkanovou...

komu neni rady...

aliB 25.11.2009 0:37

Zajimalo by

...mne, co vas dovedlo k napsani clanku- je to neco osobniho? Asi na to tady neodpovidate, ale presto- co tim chcete rict? Drazdi Cechy fakt vsechno? Vadi jim jakakoliv aktivita? Je to nejaky pozustatek z minula, kdy jakakoliv aktivita- i ta komunisticka- byla nebezpecna a musela se hlidat? Pane na nebi, nebo jinde- proc vam vadi, ze nekdo neco dela? Ohrozuje vas, nebo vasi rodinu, stat? Stat ohrozuji spise ty 4 strany, ktere jsou etablovane a president svym neustalym prilevanim oleje do ohne- ale urcite ne knize, nebo egoman. V tomhle state chybi elementarni slusnost, moralka, ideal- a vas trapi, ze nekdo zaklada stranu? Uz dopredu? Vy a vam podobni jste opravdu nemocni totalitidou a nechcete se lecit- zacnete tim, ze budete hodnotit az PO cinu a ne zatracovat dopredu. Salve!

jirka.s. 25.11.2009 0:34

Cikáni nebo politika ....

.... , Pečínka je vždy zárukou kvalitních pitomostí!!! ;-(

Pavell 25.11.2009 0:25

blábolení

Pečínko, jak kdyby to psal sám Veliký Vůdce Paroubek. Plácáte tak strašné kraviny, až se je vůbec zdráhám podorbně komentovat. A tak jenom jedno doporučení? třeba se po*****, TOP09 prostě lidé volit budou a basta.