16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Diskuse k článku

GLOSA: Falešná péče

„Chceme vědět, kolik takových neveřejných prohlášení, jež nejsou v zájmu svébytnosti českého národa, bylo podepsáno nejvyššími ústavními činiteli, bylo v minulosti z ČR odesláno diplomatickou poštou kamkoliv“, prohlásil o tzv. prohlášení čtyř předseda senátorského klubu STAN Jan Horník. Obdobně se k němu přidal i předseda TOP 09 Miroslav Kalousek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vlček 4.11.2016 13:52

Re: Paní Václavíková,...

...vidím, že myšlení jde nejlépe vám. Vy ve vašich neziskovkách jste tak přetížení, že vám to myslí i při práci, že. Půl druhé a vy už si diskutujete na netu. Nemůžete se pak divit, že vás společnost považuje za své parazity.

M. Valenta 4.11.2016 8:41

V IVK nic nového.

Krkolomná obhajoba onoho ostudného a Čínou náležitě "oceněného" dopisu čtyř zoufalců.

J. Hejmala 4.11.2016 8:00

Dalsi pucflek se chce zavdecit kolaborantovi Klausovi

Tady je jasne videt koho ten podvodnik Klaus zamestnava ve svem zalozenem z rozkradenych penez IVK Kdo vas plati Stejcku>? a kde bere finance na tu podvodnickou gardu co vas tam je? viz Bem ....Jakl a dalsi vyzirky naroda

Š. Hašek 4.11.2016 8:27

Re: Dalsi pucflek se chce zavdecit kolaborantovi Klausovi

Už jste podal trestní oznámení na tu rozkradenou haldu peněz z IVK?

Cítíte se Václavem Klausem podveden? V čem? Kdy?

M. Valenta 4.11.2016 11:34

Re: Dalsi pucflek se chce zavdecit kolaborantovi Klausovi

Přinejmenším tím, že bez referenda rozbil, kvůli krátkodobému zjednodušení situace, republiku nebo že se za celou dobu svého vládnutí nezasadil o rekonstrukci právního státu, což pak řešil amnestií.

Š. Hašek 4.11.2016 12:28

Re: Dalsi pucflek se chce zavdecit kolaborantovi Klausovi

Spíš vyjmenujte, co Václav Klaus ve své politické kariéře nezpůsobil. Bude to kratší.

Já začínám: tuhle jsem malinko vylil kafe, žena pozvedla obočí - a já to na Klause nemohl svést, von u nás v tu chvíli nebyl!! Ha!!!

Z. Lapil 4.11.2016 18:32

Re: Dalsi pucflek se chce zavdecit kolaborantovi Klausovi

Klaus že rozbil republiku? Slyšel jsem mu vyčítat leccos a leccos bych mu vyčetl i sám, ale že by rozbil republiku, to jsem se fakt nevšiml. A že jsem si tehdy všímal dost.

P. Rudolf 4.11.2016 7:14

Tak tohle nemá chybu

Když někdo z Centra českého žvástu IVK kritizuje nějakého českého politika za to, že souhlasil s podepsáním Lisabonské smlouvy, přesto, že tím byla omezena svébytnost českého národa, neměl by zapomínat, že v domě oběšencově se o provaze nemluví.

Slovo "CHUCPE" se tímto článkem nebe dotýká.

J. Vlček 4.11.2016 8:27

Re: Tak tohle nemá chybu

Pane věčný rejpale Rudolfe, od vás, na rozdíl od IVK, solidní myšlenku očekávat nelze.

Š. Hašek 4.11.2016 8:39

Re: Tak tohle nemá chybu

Takže máte děravou paměť, pane Rudolfe, ale wirklich fest (jak říkají Vídeňáci).

President republiky Václav Klaus otálel s podpisem LS "co to šlo". Na doraz. Vysvětloval, řečnil, psal - za vydatného jekotu eurokolaborantů od Schwarzenberga (t.č. rozplizlé státní občanství, který pas si vybere)a kavárny, že je "neevropan", lump, zrádce národa, zrádce Evropy, byl v Rusku. Celkem správně předal věc ÚS, kdy předpokládal, že takový komunistický, bruselský hadr samozřejmě soudce Rychetský, či většina, hodí eurokomisařům na hlavu. Nestalo se.

Václav Klaus podepsal, podepsali by stejně prozatimní podepisovači ze senátu a mezitím by vládlo nějaké politbyro pod kuratelou Schw. a jiných piškuntálů. Asi tak.

Bude to na Vás moc složité, "zabývejte" se raději tím "rozkrádáním na IVK a majetkem rodiny Klausů po celém Švýcarsku". Že by po něm Babiš nešel, na berňáku musejí chybět miliardy!!

A. Alda 4.11.2016 9:25

Přesně.

Klaus byl donucen k podpisu až po velmi dlouhém lavírování přímou pohrůžkou ústavní žaloby pro velezradu, spočívající v nečinnosti.

M. Valenta 4.11.2016 9:50

Re: Přesně.

Jo a v pozadí stála šibenice.

S. Netzer 4.11.2016 10:26

Re: Přesně.

:-)))

J. Šimek 4.11.2016 9:59

Re: Tak tohle nemá chybu

Klaus zradil a stačilo odstoupit.

Š. Hašek 4.11.2016 12:15

Re: Tak tohle nemá chybu

Pokud by Václav Klaus nepodepsal, odstoupil by, podepsal by sbor prozatimních eurokolaborantů. A dále by se splnil sen všech lidskobruselských - Václav Klaus jest pryč! Klaus je pryč a my teď máme volnější ruce!!

Tak co, Vy to nechápete? Až budete presidentem, tak si odstupujte/nepodepisujte třikrát za kvartál.

Zradili jiní a zrazují stále, jak na běžícím pásu, sami od sebe a chlubí se tím!!

J. Šimek 4.11.2016 13:35

Re: Tak tohle nemá chybu

Mnoho slov, ale dál platí, že Klaus zradit nemusel a mohl odstoupit.

E. Erat 4.11.2016 15:19

Re: Tak tohle nemá chybu

Zradila ODS a Topolánek, a to své voliče. Oni měli ve volebním programu, že nedopustí další předávání kompetencí ČR směrem do EU. A pak Topolánek LS zrádně podepsal. Klaus nikomu nic nesliboval, takže nemohl nikoho zradit. Akorát sám sebe. V jeho volebním programu nic takového nestálo, takže to byo jeho pivo. Kdyby abdikoval nebo byl odvolán zasupoval by ho Topolánek, a ten by znovu LS podepsal jako zastupující president. Takže výsledek by byl stejný. Akorát by tím Topolánkovi a jeho melody boys umožnil dělat další prasárny jako je dělal Mečiar na Slovensku, když byl ve funkci zastupujícího presidenta. Takže bylo dobře, že neabdikoval.

M. Marek 4.11.2016 8:56

Re: Tak tohle nemá chybu

Vaši soukmenovci chtěli soudit VK pro vlastizradu.