16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jirka 26.5.2009 8:48

Re: Do slova a do písmene

Nevíte, kde bych si mohl ten skvělý plakát stáhnout, abych měl památku na tu  paroblbost? Opravdu oslovuje ty pravé souputníky. Je třeba vytáhnout stejné zbraně, třeba Paroubek na koni, nebo ležící spící, omeletující, milující ......

JKKK 26.5.2009 10:10

Re: Do slova a do písmene

http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/eurovolby/cesko/fotogalerie/foto/251815/?cid=638239

čtenář 26.5.2009 7:47

Tvůrcové tohoto skvělého

"plakátového nápadu" netuší, že Bush je v Česku v podstatě pojímán jako pozitivní figura. Je to dáno tím, že Češi stále pociťují mnichovské trauma a Bush se svým odvážným přepadem Iráku a odstraněním nebezpečného diktátora se projevil jako pravý opak mnichovanství. Navíc nám nabídl US radar do Brd, jako záruku proti znovuupadnutí do sféry ruského vlivu. Pokud se ale skutečně  zvrátí volební preference ve prospěch ODS, bude to tím, že se  jakoby oddělila od Klause. Pokud se Topolánek s Klausem domluvili, že jeden bude dělat jako "hodného" a druhý "zlého" muže, aby získali pravdoláskové hlasy pravidelně zahozené dosud během všech minulých voleb ve prospěch komančů, je v tom záblesk politické geniality. Spočívá to ale na předpokladu, že Havel a jeho příznivci jsou rozumu mdlého. Třeba to výjde.

JKKK 26.5.2009 7:50

Re: Tvůrcové tohoto skvělého

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D to  nemůžete myslet vážněRv

Anonym 26.5.2009 7:55

Re: Tvůrcové tohoto skvělého

Prosím vás, žijete vůbec v České republice?

Ve které společenské vrstvě je proboha vnímán Bush jako pozitivní figura? Kdy jste naposledy zašel do hospůdky? Nebo jak jste to vlastně zjistil?

Pam 26.5.2009 8:07

Re: Tvůrcové tohoto skvělého

Mezi bolševickým ksindlem a sovětskými sirotky, kde se pohybuješ ty, ovšem ne. Názor si děláš v hospůdce, mezi vychlastanými mozky? Jestli takoví budou určovat směřování českého státu, pán bůh s námi. Spodina, hlupáci všeho druhu, nefachčenkové z "hospůdek" - ti tu už jednou vládli a není to tak dlouho, pouhých 20 let. Dodnes jsme se z toho nevzpamatovali....

Karotka 26.5.2009 8:15

Re: Tvůrcové tohoto skvělého

Mno... autorův názor je neobvyklý, taky neznám spoustu lidí, kteří by Bushe považovali za pozitivní postavu. Já nicméně v zásadě ano.

Ovšem jaksi musím vás ujistit, že takoví (hospůdkoví) určitě budou spoluurčovat směřování českého státu, na to vezměte jed.

JKKK 26.5.2009 8:48

Pán je vzdělanec, pán nejlíp ví, jak vládnout holotě

Tak na takového osvícence jsem čekal celý život. Aby nás osvobodil z bludu a ve svém nekonečné velikosti a dobrotě nám určil,  jak žít. Závěr si dopište sám.(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

lucinapes 26.5.2009 11:04

Re: Tvůrcové tohoto skvělého

do jakého rudooramžovového septiku to chodíte?

Anonym 26.5.2009 18:21

Re: Tvůrcové tohoto skvělého

Myslíte, že rudooranžový je ten, kdo nemá rád Bushe?

No, ať Vám  zdraví dlouho slouží!!!

Virtuál 26.5.2009 11:32

Re: Tvůrcové tohoto skvělého

, že Havel a jeho příznivci jsou rozumu mdlého

Tuto větu jste myslel skutečně vážně?! Kdybyste byl stejného rozumu, jako Havel, stal byste se světoznámým. Takhle o vás ví pár lidí na Psu a považují za duchem mdlého vás.

Pišta 26.5.2009 7:36

Mobilizace!!!

Tady už pomůže jedině vyhlášení mobilizace!  A to by se měl opět zapojit Hradní Děd Vševěd. Případná následná oposmlouva se může pro velký úspěch a na všeobecné přání voličů zopakovat.

matů 26.5.2009 7:28

Blbost nadnáší

p.Štěpánku,kdyby blbost nadnášela,budete p.Štěpánku létat jako holubička.Toto řekl jeden klasik a na vás to platí jako stvořené.Urážejte dělejte si průzkumy,stejně prohrajete u všech voleb

Bugy 26.5.2009 8:17

Re: Blbost nadnáší

Kdyby blbost opravdu nadnášela, tak se všechna předvolební setkání ČSSD s jejich voliči odehrávají vysoko nad zemí a  mozkový trust ČSSD v čele s Paroubkem a Rathem by mohl lítat do vesmíru i bez raket. Jak by bylo krásné, kdyby jednou provždy nabrali ten správný vermírný směr a už tam zůstali.

Kantor 26.5.2009 8:39

Re: Blbost nadnáší

U vedení ČSSD v čele s výše zmíněnými bossy jde o vyčuranost a využití tuposti. Jejich voliči by nám zastínili oblohu jako při zatmění slunce.

a. 26.5.2009 6:59

Paroubkova pravda je děravá,jako ústa staré ženy

Blbost prý nezměříš,ani nezvážíš,ale já si myslím že to jde.Jen k tomu přičíst,tupost,nadutost a nadrženost po moci a máme tady nějakých  120kg živé váhy.

Emča 26.5.2009 6:52

Naprostý souhlas

Díky za podobné člálky, je třeba se probudit a při volbách říci NE socanům a komoušům !

vont 26.5.2009 6:52

Štěpánek

Štěpánek je jednostranně zaměřený blb, který z toho, ale pohodlně žije celé roky. Od něho si nepřečtete nějaké objektivní hodnocení problemu, politiky a podobně. No a za to má vždy pašalíky. Přesto je to k něčemu dobrý, můžeme si hodnotit objektivněji skutečnosti. Jen pitomec by naletěl na takovéto články podobných zoufalců.

dulcibelka 26.5.2009 8:46

Re: Štěpánek

A kterej pitomec naletí na socdemácký bilboardy?

Serik 26.5.2009 6:47

Ať se Vám to pane Štěpánek líbí nebo nelíbí, celosvětovou krizi zavinil BUSH!!!

Bohužel, ať se Vám to líbí nebo nelíbí pane Štěpánek, pan Paroubek má pravdu v tom, že celosvětovou krizi zavinil arciblb, antikrist a politický a ekonomický  diletant BUSH. Topolánek a další z ODS za to ale nemohou. To se jich musím zastat. Přesto věřím, že lidé budou volit ČSSD.>-

milan 26.5.2009 7:22

Re: Ať se Vám to pane Štěpánek líbí nebo nelíbí, celosvětovou krizi zavinil BUSH!!!

ANO,BUSH,FOTBALISTI A ZIDI.....

Pišta 26.5.2009 7:37

Re: Ať se Vám to pane Štěpánek líbí nebo nelíbí, celosvětovou krizi zavinil BUSH!!!

A ze všeho jsou nejhorší trpaslíci a tajtrdlíci! Všude vám vlezou , všechno prošmejdí!

Vašek 26.5.2009 17:03

Re: Ať se Vám to pane Štěpánek líbí nebo nelíbí, celosvětovou krizi zavinil BUSH!!!

a jak rychle se množí!

j 26.5.2009 7:23

Re: Ať se Vám to pane Štěpánek líbí nebo nelíbí, celosvětovou krizi zavinil BUSH!!!

Nikdy není tak špatně aby nebylo ještě hůř. Jen blb po tom může toužit a ono hle, je tu

J.B.Marconi 26.5.2009 7:46

Re: Ať se Vám to pane Štěpánek líbí nebo nelíbí, celosvětovou krizi zavinil BUSH!!!

Opravdu si Busch napůjčoval tolik, že pořeboval Paroubkovu radu: DLUHY SE VRACET NEMUSÍ ???

Karotka 26.5.2009 8:18

Re: Ať se Vám to pane Štěpánek líbí nebo nelíbí, celosvětovou krizi zavinil BUSH!!!

Světovou krizi nezavinil jeden člověk, tak jako nástup fašismu nezavinil (zdaleka jenom) Hitler či jako Růžovou revoluci nezpůsobil Havel.

Na takových věcech se vždy podílí celá společnost, jen někdo je u toho víc vidět.

Serik 26.5.2009 6:40

Občané, hlavně už nevolte politické mrtvoly!

>-To, že Václav Havel přirovnal Škodovku ke koncentráku svědčí o tom, že IQ do nebes vychvalovaného polistopadového prominentního dramatika je na velice nízké úrovni!Stal se největším polistopadovým ignorantem. U mne dávno ztratil poslední špetku důvěry! Plete si dojmy s pojmy! Schvaluje stranu, která, pokud neporušila zákon spotem, tak alespoň se chová přinejmenším neeticky, vulgárně až extrémisticky! Viz broušení nože na podříznutí kohouta, jenž má zastupovat prezidenta Klause.ŽÁDÁM REZIGNACI ZELENÝCH S BURSÍKEM V ČELE!!! Co uvedli Zelení v předvolebním spotu v souvislosti s panem prezidentem Klausem je nechutné a odporné! Pane Bursíku styďte se!!! Od dob pana prezidenta Masaryka si nikdo nedovolil vážnost a důstojnost nejvyššího představitele státu takto urážet a ponižovat. Pane Bursíku jste namyšlený arogantní hulvát, politické nedochůdče a hochštapler, který nesahá panu prezidentovi Klausovi ani po kotníky!!! Budu velice rád, když skončíte na politickém smetišti zapomenut jako obtížný hmyz!!! RvRvRv

Pišta 26.5.2009 7:40

Re: Občané, hlavně už nevolte politické mrtvoly!

Kdyby se do Klause inteligentně strefovali vajíčky, dalo by se to ještě pochopit, ale tohle? To už je přímo zločin a možná i hrdelní.

Anubis 26.5.2009 8:13

Re: Občané, hlavně už nevolte politické mrtvoly!

Šeříku, ty jsi dojel do Prahy 9.května na tanku č. 23, že jo?

Josef 26.5.2009 6:08

Pane Stěpánku,

oproti aciblbovi Paroubkovi stojí  Topolánek s inteligentním heslem řešení místo strašení a  místo předvolební agitace vykládá,že se chce rozvádět.