3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gogo 14.3.2007 0:50

Bursík je debil

za cizí peníze. To je v tomhle státě naprosto regulerní zaměstnání..

Vojta 14.3.2007 9:37

Re: Bursík je debil

Nejhorší je za naše peníze. V obchodě si za své peníze koupím, co chci, a ne aby mě vnutili nějakej drahej šmejd jako v přpadě pana ministra.

mol šatní 14.3.2007 0:44

Jestli ono není to tím,že Bursík vůbec není zelenej,ale jenom vychcanej :-)

Jeho bravurní surfing na "zelené vlně" stejně skončí v "zátoce sviní" jinak Roko-Falmrově :-)

JC 14.3.2007 0:39

Jak přesvědčit pana ministra a místopředsedu vlády

aby se nemontoval do problematiky, které evidentně nerozumí? Jedinou možností je, aby dali své funkce a k dispozici všichni odborníci  v oboru jaderné energetiky. Ale úplně všichni!!! Tj. představitelé a i techničtí pracovníci SÚJB,  JETE i JEDU, VÚ v Řeži, profesoři a docenti VŠ, které zajišťují výuku budoucích specialistů.

Na p. Bursíkovi pak bude, aby všechna ta uvolněná místa obsadil. K dispozici má členy svého fanklubu - zelené filosofy, učitelky ZŠ, překladatele, výrobce větrníků, chovatele koz nebo zfetované teenagery s rašícím chmýřím  pod nosem. 

Je to sice poněkud švejkovské řešení, ale nic jiného nepomůže. Snad by se ten ambiciózní majitel realit chytil za nos a konečně přestal otravovat svými extravagantními nápady a výpady.  

Jenda 14.3.2007 11:48

Re: Jak přesvědčit pana ministra a místopředsedu vlády

Jeste bych pridal laboranty na rentgenech v nemocnicich, lekare zabyvajici se ozarovanim rakovinych nadoru a podobne. Koneckoncu tohle SUBJ kontroluje taky.

Parkinson 14.3.2007 0:33

Jednoduchý závěr

Je to v podstatě jednoduché. Bursík není kvalifikován na funkci ve vláde proto, že  nechápe, že bez jádra nelze snížit emise a přitom nezlikvidovat ekonomiku

zubr.z 14.3.2007 8:23

Re: Jednoduchý závěr

Již včera (nebo to bylo předevčírem?) jsem navrhoval páně Bursíkovu politickou smrt.Čím dřív,tím líp.Jiho-a i jiné české matky nekomentuji,taková písmenka má klávesnice vůbec neobsahuje.A závěrem,počasí z planetárního hlediska si v příštích deseti-,sto- i tisíciletích bude dělat to,kam ho povedou fyzikální zákony.A protože neumíme udělat planetární model chování počasí atd.,nemůžeme cokoliv předpovídat...bude to jen jakoby vědecky podložený blábol.Ovšem kácení amazonských i jiných lesů v míře velmi nadbytečné je planetární zločin-a lidský.

František 14.3.2007 8:57

Re: Re: Jednoduchý závěr

Před mnoha roky byla tato planeta pokryta bujnou vegetací jako kožichem. Dnes se sekundární produkt tohoto zalesnění těží. Ta vegetace tu byla proto, že k tomu byly podmínky - teploty, intenzita srážek atd. Před dohlédnutelnými roky byla česká kotlina pokryta neprostupnými hvozdy, kde žili hlavně medvědi, vlci a lišky dávaly dobrou noc. Kde je tomu konec. Třbaže může být naše úsilí devastující ( z krátkodobého pohledu ), je pro vývojovou tendenci rozhodující přísun sluneční energie, což je věc proměnná. Charakteristickým příkladem je šířka pouštního pásu, který obepíná planetu a jehož šířka kolísá od nuly do stovek kilometrů ( Saharská poušť někdy sahá od rovníku ke středozemnímu moři a jindy je celá zelená, stejně jako Grónsko je někdy pokryté ledem a někdy pokryté postvinami.