Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vládík

15. 3. 2007 14:54
Dvě připomínky

1. Je velmi pravděpodobné, že kdyby bylo uposlechnuto doporučení Ruce pryč od Koreje, vypadal by dnes Korejský polostrov mnohem sympatičteji.

2. Používáte stejné argumentace jako bolševik: Kdo nejde s námi, bere za to peníze (od kapitalistů, Wall Streetu, z Rakouska). Denunciace je zřejmě dobrý způsob nejen pro bolševika, ale pro každého, kdo chce svůj názor prosadit jakýmkoliv způsobem.

0 0
možnosti

Václav

14. 3. 2007 21:26
Bursík je Servít,

0 0
možnosti

Technik 700 00

14. 3. 2007 21:34
Re: Bursík je Servít,

Servít je Hugo.

0 0
možnosti

Technik 700 00

14. 3. 2007 20:45
Ignorujte některé vstupy, obvzláště ty nediskutovatelné s argumentačním centrem 1/2 m za mozkovnou.

Pro  rozumnou diskusi doporučuji  ignorovat příspěvky  poškozené desky : a m i Z .M IP: 80.140.224.xxx :  Je to případ pro recyklaci ale předtím pro Doc. Chocholouška. Obzvláště jeho příspěvky po 9.30 hod opravdu naznačují že kvapem dozrává (i zima). A i některých dalších dozrávajících, ktěří také již nereagují na žádné podněty zvenčí.

0 0
možnosti

Emp

14. 3. 2007 20:47
Re: Ignorujte některé vstupy, obvzláště ty nediskutovatelné s argumentačním centrem 1/2 m za mozkovnou.

Myslím, že to není případ pro Chocholouška, s připojením z Deutsche Telekom AG

0 0
možnosti

Technik 700 00

14. 3. 2007 20:29
Pro Empa a ostatní se vracím ke včerejšku a napsaným 6.ti bodům; pro ty jež to nečetli:

1,  Protože politici umožnili ČEZ-u , i přes Melk, Temelín, je povinnost vedení ČEZ-u nedělat politické problémy a nestarat  se jen o růst svých platů a akcií – pokud to nechápou, tak nemají na svých místech co dělat (Melk, Kuchtová a zelení jsou zvláštní režim a z toho plyne že i Temelín je zvláštní režim); 2, I když některé technické informace mi úplně nevoní, nemíním před špenáty ventilovat odborné věci,  ale není z 10 mm trubičky  těch 2000 l trochu moc pánové (?) a doufám že nikdo nebude tvrdit že to bylo „pod tlakem“; 3, Od ČEZ-u jsme všichni dostali veřejnou facku a pokud ji představenstvo v čele s Dr. Romanem a dozorčí rada také nedostane nezmění se nic a dále budeme ve vleku těch kW za  hodinu; 4, první slovo co mě při druhé zprávě o úniku napadlo bylo  sabotáž, blbost či nezodpovědnost jsem v JE nepřipouštěl; 5, jsem pro jadernou energii, ale v tuto chvíli bych nestavěl v Temelíně,  provozovat novou JE měl by někdo jiný než ČEZ, který si nedovede uhlídat maličkosti; 6, tady se nemůže JE Temelím a potažmo ČEZ řídit MUDr. Plzákem - zatloukat, zatloukat, zatloukat, nikdo z vedení a mediálních poradců nedovede odhadnou co by to v Rakousku udělalo kdyby havárie (úniky) byly se zasvěceným výkladem zveřejněny v našich médiích o pár hodin dříve než by byly sděleny Rakousku ?

Absolutně nemohu souhlasit Empe s tím co následně uvádíte-únik ve 23 hodin a ráno v 9 o "havarii" informuje Pavlovec ; asi se někde stala chyba a ne v ČEZ ?!?! Kdo u toho byl (?) pracovníci ČEZ-u nebo Pavlovec ..tak bohužel platí můj bod 4,(!!). A kdo je za to zodpovědný, JETE je ČEZ-u , doufám, že nebudete tvrdit "nás všech". Za 9 hodin nedovede JETE dát na polovinu listu A4 stanovisko, že při napouštění se objevila netěsnost a médium bylo zachyceno stand. ochranou ... . Pavlovec není pro diskusi ten je pouze pro zastavení. Dozvědět se to v 6 hod. z našich zpráv, tak by ho snad trefil šlak. Hlavně že ČEZ je v klídku.Platí bod 1,.

0 0
možnosti

Emp

14. 3. 2007 20:37
Re: Pro Empa a ostatní se vracím ke včerejšku a napsaným 6.ti bodům; pro ty jež to nečetli:

Techniku.. tedy jinak.. Ano, je pravděpodobné, že zevnitř elektrárny někdo informuje Pavlovce, ten se tu oháněl i čísla, která ale nebyla správná. To, že vyhodnocení události chvíli trvá je prostě fakt.. Nelze uvést.. "něco někde teče, nevíme kolik a odkud" Troufám si říci, že tohle by bylo velmi nedobré. Množství uniklé vody se počítá, mám pocit, i včetně vody nutné k dekontaminaci... či čištění, to také trvá nějakou dobu... A především, první, kdo má dostat relevantní informace je dle mého SUJB, poté to může jít do tisku. CEZ nechci obhajovat, to vůbec ne. ale v těch hodinách prodlevy vidím víc než sepsat papír...

0 0
možnosti

TheMelínBUM

14. 3. 2007 18:30
Konečně dobrý nápad ministra Bursíka!

V Česku totiž neexistuje nezávislý jaderný dozor, což ohrožuje jadernou bezpečnost. ČEZ si prostě dělá co chce. >-Rv;-€;-O(Y)!!! Drábová provozu JE nerozumí, její obor je radiační ochrana a činnost coby reklamní agentura pro ČEZ. Nejvíce se proslavila svou účastí v černobylské misi nechvalně známého komunistického atomčíka Beránka, která odhalila, že se tam vlastně nic nestalo.(Y) VYMĚNIT CO NEJRYCHLEJI;-P! Tito lidé by dali razítko na Černobyl ještě hodinu před výbuchem!!!

0 0
možnosti

EmillXX

14. 3. 2007 18:47
Re: Konečně dobrý nápad ministra Bursíka!

Co si vyberete globální oteplování, nebo Temelín? VYBRAT si totiž, pokud na globální oteplování věříte MUSÍTE.

0 0
možnosti

omega

14. 3. 2007 18:13
dobrovolně

VV8-oJitky dají i těm co si neřeknou8-oVV

0 0
možnosti

Veteran

14. 3. 2007 16:19
Mám návrh

Co kdyby ty ventily s vodou v Temelíně hlídala parlamentní komise za spoluúčasti rakouských poslanců? 

0 0
možnosti

Lojza Kohos

14. 3. 2007 16:17
No, on nikdo nemůže umět a vědět všechno, ani ministr,

ale tím spíše by se měl obklopit lidmi, kteří vědí a umí, kteří rozeznají výkon státní správy od politických fanglí. Jeho vystupování je spíš dokladem toho, že takové rádce kolem sebe nemá a to je jeho akutní problém...

0 0
možnosti

Emp

14. 3. 2007 16:25
Re: No, on nikdo nemůže umět a vědět všechno, ani ministr,

je to důkazem toho, že je minimálně zbrzklý a neuvážlivý, což se mu stává bohužel periodicky stále.  Když budu někomu vyhrožovat vyhazovem, tak musím znát jeho vztah k němu a konkrétních věcí, čeho se dotyčný dopustil, ne?  Pokud ty rádce nemá, má být opatrný dvojnásob - co víc říci. Není to v poradcích.

0 0
možnosti

a m i Z .M

14. 3. 2007 15:55
Hoši, když tak koukám,

jak máte jasno s těmi všemi Bursíkovými slabinami, a jak je  vám i jinak vše jasné, ptám se, co musíte být za blbce,  že se nedovedete argumentativně prosadit a už několik dní pracujete se zaklínáním, vzýváním zahraničních agentů, s cenzurou a podobnými kravinami? Co s vámi je?

0 0
možnosti

Emp

14. 3. 2007 15:57
Re: Hoši, když tak koukám,

;-D;-D to jste napsal naprosto výstižně ;-D  ono se říká "Všichni jsou blázni , jen já jsem letadlo"

* pozn. za letadlo doplnit M. Zima

0 0
možnosti

Fojt

14. 3. 2007 14:39
Eufemisticky řečeno

Bursík je demagogické h*o*v*a*d*o které dokonale zneužívá slabostí demokracie. Totéž platí o straně takzvaných zelených, která není ničím jiným, než společenství mocí posedlých jedinců. Bohužel lidé nečtou volební programy - ke škodě své a hlavně ke škodě nás všech;-€

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz