17.4.2024 | Svátek má Rudolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vládík 15.3.2007 14:54

Dvě připomínky

1. Je velmi pravděpodobné, že kdyby bylo uposlechnuto doporučení Ruce pryč od Koreje, vypadal by dnes Korejský polostrov mnohem sympatičteji.

2. Používáte stejné argumentace jako bolševik: Kdo nejde s námi, bere za to peníze (od kapitalistů, Wall Streetu, z Rakouska). Denunciace je zřejmě dobrý způsob nejen pro bolševika, ale pro každého, kdo chce svůj názor prosadit jakýmkoliv způsobem.

Václav 14.3.2007 21:26

Bursík je Servít,

Technik 700 00 14.3.2007 21:34

Re: Bursík je Servít,

Servít je Hugo.

Technik 700 00 14.3.2007 20:45

Ignorujte některé vstupy, obvzláště ty nediskutovatelné s argumentačním centrem 1/2 m za mozkovnou.

Pro  rozumnou diskusi doporučuji  ignorovat příspěvky  poškozené desky : a m i Z .M IP: 80.140.224.xxx :  Je to případ pro recyklaci ale předtím pro Doc. Chocholouška. Obzvláště jeho příspěvky po 9.30 hod opravdu naznačují že kvapem dozrává (i zima). A i některých dalších dozrávajících, ktěří také již nereagují na žádné podněty zvenčí.

Emp 14.3.2007 20:47

Re: Ignorujte některé vstupy, obvzláště ty nediskutovatelné s argumentačním centrem 1/2 m za mozkovnou.

Myslím, že to není případ pro Chocholouška, s připojením z Deutsche Telekom AG

Technik 700 00 14.3.2007 20:29

Pro Empa a ostatní se vracím ke včerejšku a napsaným 6.ti bodům; pro ty jež to nečetli:

1,  Protože politici umožnili ČEZ-u , i přes Melk, Temelín, je povinnost vedení ČEZ-u nedělat politické problémy a nestarat  se jen o růst svých platů a akcií – pokud to nechápou, tak nemají na svých místech co dělat (Melk, Kuchtová a zelení jsou zvláštní režim a z toho plyne že i Temelín je zvláštní režim); 2, I když některé technické informace mi úplně nevoní, nemíním před špenáty ventilovat odborné věci,  ale není z 10 mm trubičky  těch 2000 l trochu moc pánové (?) a doufám že nikdo nebude tvrdit že to bylo „pod tlakem“; 3, Od ČEZ-u jsme všichni dostali veřejnou facku a pokud ji představenstvo v čele s Dr. Romanem a dozorčí rada také nedostane nezmění se nic a dále budeme ve vleku těch kW za  hodinu; 4, první slovo co mě při druhé zprávě o úniku napadlo bylo  sabotáž, blbost či nezodpovědnost jsem v JE nepřipouštěl; 5, jsem pro jadernou energii, ale v tuto chvíli bych nestavěl v Temelíně,  provozovat novou JE měl by někdo jiný než ČEZ, který si nedovede uhlídat maličkosti; 6, tady se nemůže JE Temelím a potažmo ČEZ řídit MUDr. Plzákem - zatloukat, zatloukat, zatloukat, nikdo z vedení a mediálních poradců nedovede odhadnou co by to v Rakousku udělalo kdyby havárie (úniky) byly se zasvěceným výkladem zveřejněny v našich médiích o pár hodin dříve než by byly sděleny Rakousku ?

Absolutně nemohu souhlasit Empe s tím co následně uvádíte-únik ve 23 hodin a ráno v 9 o "havarii" informuje Pavlovec ; asi se někde stala chyba a ne v ČEZ ?!?! Kdo u toho byl (?) pracovníci ČEZ-u nebo Pavlovec ..tak bohužel platí můj bod 4,(!!). A kdo je za to zodpovědný, JETE je ČEZ-u , doufám, že nebudete tvrdit "nás všech". Za 9 hodin nedovede JETE dát na polovinu listu A4 stanovisko, že při napouštění se objevila netěsnost a médium bylo zachyceno stand. ochranou ... . Pavlovec není pro diskusi ten je pouze pro zastavení. Dozvědět se to v 6 hod. z našich zpráv, tak by ho snad trefil šlak. Hlavně že ČEZ je v klídku.Platí bod 1,.

Emp 14.3.2007 20:37

Re: Pro Empa a ostatní se vracím ke včerejšku a napsaným 6.ti bodům; pro ty jež to nečetli:

Techniku.. tedy jinak.. Ano, je pravděpodobné, že zevnitř elektrárny někdo informuje Pavlovce, ten se tu oháněl i čísla, která ale nebyla správná. To, že vyhodnocení události chvíli trvá je prostě fakt.. Nelze uvést.. "něco někde teče, nevíme kolik a odkud" Troufám si říci, že tohle by bylo velmi nedobré. Množství uniklé vody se počítá, mám pocit, i včetně vody nutné k dekontaminaci... či čištění, to také trvá nějakou dobu... A především, první, kdo má dostat relevantní informace je dle mého SUJB, poté to může jít do tisku. CEZ nechci obhajovat, to vůbec ne. ale v těch hodinách prodlevy vidím víc než sepsat papír...

Technik 700 00 14.3.2007 21:30

Re: Re: Pro Empa a ostatní se vracím ke včerejšku a napsaným 6.ti bodům; pro ty jež to nečetli:

Empe, první kdo informoval byl Pavlovec !!! (i když třeba blbě).    Ne provozovatel ČEZ, ne SÚJB.  Prostě Pavlovec to dostal ke snídani a my jen čumíme na drát jací jsou Rakušáci kanóni.  Platí bod 1, - zvláštní režim  ve stylu dohody v Melku, tak se tomu musí přizpůsobit zvláštní režim v ČEZ a v JETE.  To mě nepřesvědčíte.  A neuváděl jsem záměrně odstraňování následků úniku chladiva , to v té prvotní informaci vůbec nemusí být,  pochopí už někdo, že není absolutně politicky přijatelné,  aby nás o čemkoliv na JETE informoval jako první protiatomový pověřenec z Rakouska! Staří harcovníci, co něco uměli, mě při nástupu do praxe poučili: když tě nějakej blbeček provokuje, tak si dej záležet abys s nim vydral tak, aby když mu pes počurá novavice ještě pěkně poděkoval.  Dosud ty nohavice máme počůrané my, i Vy Empe i já i JETE i ČEZ s Dr. Romanem v čele. On bere nejvíc, on je nejlepší, on má něco vymyslet a teď se uvidí ! Začínám mít pocit zda to není všechno jen  úmysl - stát ve státě.  Ne ČEZ ve státě , ale stát v ČEZ-u !!

Technik 700 00 14.3.2007 21:33

Re: Re: Re: Pro Empa a ostatní se vracím ke včerejšku a napsaným 6.ti bodům; pro ty jež to nečetli:

Omluva : ne "vydral" ale  "vydrbal". Prostě nějak na ty vulgarismy nejsem. Dobrou noc.

Emp 14.3.2007 21:39

Re: Re: Re: Pro Empa a ostatní se vracím ke včerejšku a napsaným 6.ti bodům; pro ty jež to nečetli:

Já Vám rozumím a souhlasím... Jde mi jen o to, že prostě za "normálních okolností" by měl být informační tok ETE - SUJB - Rakousko -Tisk.  Do Rakouska se díky Melku píšou ty Hotliny, mám pocit, že tam je přesně dáno, co má být uvedeno, stejnětak je definována událost, která se hlásí a nehlásí. A je to odvislé od množství úniku. Pokud neznáte to množstí, jestli to převyšuje či nepřevyšuje tu informační hranici, těžko usuzovat zda hotline posílat či ne. Nejde tam uvádět jen, že došlo k úniku.... Zároveň si myslím, že je vhodné, aby to Rakousko vědělo dříve a mělo relevantní informace z ofišl zdroje než tisk. Pak se CR vystavuje zas problémům. Jinak s vámi samo souhlasím-- počůraní jsme všichni.

Technik 700 00 14.3.2007 21:53

Re: Re: Re: Re: Pro Empa a ostatní se vracím ke včerejšku a napsaným 6.ti bodům; pro ty jež to nečetli:

Empe zase můj malý nesouhlas, co brání tomu aby informaci  JETE či SÚJB dostalo Rakousko a  náše ČTK zároveň? 

V tuto chvíli musím přiznat svoji chybu v bodu 4,  sabotáž není v JETE -http://www.tiscali.cz/news/news_center_070314.981464.html

Emp 14.3.2007 21:59

Re: Re: Re: Re: Re: Pro Empa a ostatní se vracím ke včerejšku a napsaným 6.ti bodům; pro ty jež to nečetli:

hm, po přečtení nemám chut oponovat nicemu... resp. asi máte uplne jedno, kdy budete informovat

Emp 14.3.2007 22:10

Re: Re: Re: Re: Re: Pro Empa a ostatní se vracím ke včerejšku a napsaným 6.ti bodům; pro ty jež to nečetli:

ale jinak.. já mám pocit, že to dostávají zároveň... ale i to je pozdě... protože Pavlovec informace má, třebas nesprávné, ale nějaké. On může používat odhady či nesprávná čísla, za to ho nikdo neztrestá...

TheMelínBUM 14.3.2007 18:30

Konečně dobrý nápad ministra Bursíka!

V Česku totiž neexistuje nezávislý jaderný dozor, což ohrožuje jadernou bezpečnost. ČEZ si prostě dělá co chce. >-Rv;-€;-O(Y)!!! Drábová provozu JE nerozumí, její obor je radiační ochrana a činnost coby reklamní agentura pro ČEZ. Nejvíce se proslavila svou účastí v černobylské misi nechvalně známého komunistického atomčíka Beránka, která odhalila, že se tam vlastně nic nestalo.(Y) VYMĚNIT CO NEJRYCHLEJI;-P! Tito lidé by dali razítko na Černobyl ještě hodinu před výbuchem!!!

EmillXX 14.3.2007 18:47

Re: Konečně dobrý nápad ministra Bursíka!

Co si vyberete globální oteplování, nebo Temelín? VYBRAT si totiž, pokud na globální oteplování věříte MUSÍTE.

TheMelínBUM 14.3.2007 19:16

Re: Re: Konečně dobrý nápad ministra Bursíka!

Ha, ha, ha. Zatím jste zřejmě studoval základy demagogie. Zkuste to s energetikou nebo alespoň s logikou.;-D;-)

EmilXX 14.3.2007 21:16

Re: Re: Re: Konečně dobrý nápad ministra Bursíka!

No, základů demagogie netřeba, stačí odhadnout, co se stane, když lidem bude zima. Jeden soudruh v Rumunsku na to před časem šeredně doplatil. To pak jdou všechny řeči stranou.

Na to, aby člověk poznal, že biomasa nás nespasí stačí znát matematiku nebo dějiny. Matematika nám spočte, že u nás naroste tak 10 miliónů dřeva za rok a historie nás poučí, že už v 19 století to bylo málo.

EmilXX 14.3.2007 21:17

Re: Re: Re: Re: Konečně dobrý nápad ministra Bursíka!

10 miliónů tun dřeva

kdokoli 14.3.2007 18:54

Re: Konečně dobrý nápad ministra Bursíka!

Svá odvážná tvrzení by jste měl doložit fakty.

Emp 14.3.2007 18:55

Re: Konečně dobrý nápad ministra Bursíka!

kdo je podle Vás expert na provoz JE? :)

pavel 99 14.3.2007 19:16

Re: Re: Konečně dobrý nápad ministra Bursíka!

no přeci Kuchtová, ne?

Emp 14.3.2007 19:22

Re: Konečně dobrý nápad ministra Bursíka!

Mimochodem máte IP stejnou jako Radko Pavlovec , že by shoda čistě náhodná? nebo jste ten lhář?

Petr Benes 14.3.2007 20:19

Re: Konečně dobrý nápad ministra Bursíka!

Paradoxni je, ze kdyby obsluha v Cernobylu neporusila nekolik predpisu, tak Cernobyl funguje bez problemu dodnes, cili zas tak nebezpecna elektrarna to nebyla.

PP2 14.3.2007 20:28

Re: Re: Konečně dobrý nápad ministra Bursíka!

Ano, rusové se museli hodně snažit aby Černobyl bouchnul.Museli zablokovat asi 6 ochraných sistemů. Bursík je momentálně nejnebezpečnější člen vlády. Rád bych věděl,jestli se omluví národu až dostane rozum. Alespoň tolik co jeho idol v americe.

Emp 14.3.2007 20:31

Re: Re: Re: Konečně dobrý nápad ministra Bursíka!

Mě by zajímalo, jestli se omluví Drábové, že přestřelil... Ukázalo by to, že nešlo o cílený výpad 

omega 14.3.2007 18:13

dobrovolně

VV8-oJitky dají i těm co si neřeknou8-oVV

Veteran 14.3.2007 16:19

Mám návrh

Co kdyby ty ventily s vodou v Temelíně hlídala parlamentní komise za spoluúčasti rakouských poslanců? 

Lojza Kohos 14.3.2007 16:17

No, on nikdo nemůže umět a vědět všechno, ani ministr,

ale tím spíše by se měl obklopit lidmi, kteří vědí a umí, kteří rozeznají výkon státní správy od politických fanglí. Jeho vystupování je spíš dokladem toho, že takové rádce kolem sebe nemá a to je jeho akutní problém...

Emp 14.3.2007 16:25

Re: No, on nikdo nemůže umět a vědět všechno, ani ministr,

je to důkazem toho, že je minimálně zbrzklý a neuvážlivý, což se mu stává bohužel periodicky stále.  Když budu někomu vyhrožovat vyhazovem, tak musím znát jeho vztah k němu a konkrétních věcí, čeho se dotyčný dopustil, ne?  Pokud ty rádce nemá, má být opatrný dvojnásob - co víc říci. Není to v poradcích.

David 14.3.2007 17:17

Re: No, on nikdo nemůže umět a vědět všechno, ani ministr,

Pokud se bude ministr zivotniho prostredi vyjadrovat ke slehackovemu dortu, nedela mi nazor, ze nemuze umet a vedet vsechno problem. Jenze v tomto pripade se jedna o oblast, ktera se jeho resortu neprimo dotyka a hlavne je nosnym bodem jeho politickeho programu! Zde bych jistou fundovanost ocekaval. Obavam se, ze tohle neni "ulet", ale pravidlo. Ze pan ministr svemu resortu nerozumi a program strany zelenych je poznamenan nevedomosti a neznalosti problematiky. ;-(