17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Delfin 14.3.2007 9:43

Re: Pane Bečvář,

Stale jste si neprecetl ty dokumenty o pusobnosti SUJB, co Vam vcera posilal Emp? Mozna dokazete psat, ale cist a naslouchat nedokazete.

Vojta 14.3.2007 9:37

Re: Bursík je debil

Nejhorší je za naše peníze. V obchodě si za své peníze koupím, co chci, a ne aby mě vnutili nějakej drahej šmejd jako v přpadě pana ministra.

a m i Z . M 14.3.2007 9:20

Pane Bečvář,

nepozorujete, že pí Drápová potřebuje pomoc ze strany inteligentních odborníků a ne ve stylu soudružské pomoci velké Strany, vždyť ona ukázala, že nemá přehled, neplní kontrolní funkci a místo toho blábolí o "vyváženosti" hůř, nežli nějaký Krafl z ČT. A do toho přijdete Vy jako malý Jakeš se zahraničními agenty?

Malý Aston 14.3.2007 9:14

Re: Opět intelektuálská arogance

Naprosto s Vámi souhlasím.Proč kritizovat ty,kteří mají prachy a vliv? Není nutné,pro politické cíle se prostě zlikviduje ten,který tu moc nemá a davy jásají jaký je ten Bursík kabrňák.Nemohu pochopit občany,kteří prožili masáž mozků za komoušů že zase věří aniž by měli svůj vlastní rozum.

MLOK 14.3.2007 9:08

Paní Drábovou sežerou negramotní zelení trpaslíci

Paní Drábová je kvalifikovaným odborníkem na svém místě. To je její ortel. Bude nahrazena zcela vygumovanou hlásnou troubou zelené barvy s politicky korektím cítěním k panu Bursíkovi, samozřejmě s doporučujícím dopisem z Vídně. S tím už zkrátka nehneme. 

RomanL 14.3.2007 9:04

Re: Paní Drábová (PT)

Bohužel, pokud opnenti používají argumentaci typu:"Dvě nohy špatnééé, čtyři nohy dobrééé.", tak s nimi nezvládne nic i řečník s rétorikou Sokrata. Oni prostě neslyší. Reakce zelených je vždy ve stylu malého dítěte, které si zacpává uši a zavírá oči, když mu říkáte a ukazujete, že má jít spát. Pomáhá proti tomu pár na zadek, a že by jich bylo potřeba v případě zelených víc než ten "pár".

třetí 14.3.2007 9:02

Re: Paní Drábová (PT)

Mluvčí má ten, kdo tomu nerozumí a zbytečně by se ztrapňoval. Např. pan Čunek  by měl mít mluvčí (ho) už dávno.

Zirk.J 14.3.2007 9:00

Burasík a státní správa

Ještě si dovolím dodat, je zcela zřejmé, že v JETE a na Úřade pro jadernou bezpečnost působí tzv. "Pátá kolona" rakouských zelených v závislosti na konkurenčních energetických společnostech ze SRN. Chybou paní Drábové je že toto silně podceňuje a nepodniká v tom odpovídající opatření. Smutné je že policie a BIS by v tom měl již dávno udělat jasno a rovněž v tom nepodniká opatření. Lze zcela jasně říci, že tato "pátá kolona" je v současné době  schopna dprovést uvnitř  JETE teroristický útok.

František 14.3.2007 8:57

Re: Re: Jednoduchý závěr

Před mnoha roky byla tato planeta pokryta bujnou vegetací jako kožichem. Dnes se sekundární produkt tohoto zalesnění těží. Ta vegetace tu byla proto, že k tomu byly podmínky - teploty, intenzita srážek atd. Před dohlédnutelnými roky byla česká kotlina pokryta neprostupnými hvozdy, kde žili hlavně medvědi, vlci a lišky dávaly dobrou noc. Kde je tomu konec. Třbaže může být naše úsilí devastující ( z krátkodobého pohledu ), je pro vývojovou tendenci rozhodující přísun sluneční energie, což je věc proměnná. Charakteristickým příkladem je šířka pouštního pásu, který obepíná planetu a jehož šířka kolísá od nuly do stovek kilometrů ( Saharská poušť někdy sahá od rovníku ke středozemnímu moři a jindy je celá zelená, stejně jako Grónsko je někdy pokryté ledem a někdy pokryté postvinami.

Zirk.J 14.3.2007 8:54

Bursík a státní správa

Nevím čemu se pisatel stále diví, toto jsou obecně známé věci o všech poslancích a senátorech , rozdíl je v tom, že někoho platí rakušáci - jako třeba manželku Bursíka tudíž musí je Bursík poslouchat. Jiné platí organizovaný zločin. Lepší by bylo kdyby autor  se snažil dopátrat větších konkrétností a nehovořil jen v obecné rovině.

RomanL 14.3.2007 8:53

Re: Re: SItuace se opakuje

Ono to tak není - všechny kroky civilizace vedou k přizpůsobení přírody k potřebě člověka - ale to se NEROVNÁ likvidaci!!!

AdVy 14.3.2007 8:51

Re: Kdysi jsem viděl na nějaké fotografii amerického demonstranta s nápisem

Ty nejsi historik ale hysterik.

oakman 14.3.2007 8:49

Opět intelektuálská arogance

Bursík je věcně mimo. Drábová se bát nemusí, ale bát by se měl managorát ČEZ a JETE. Jedna věc je debata o použitelnosti jádra, druhá o socialistickém bordelu v JETE. V konečném důsledku je to ČEZ a JETE, kdo podráží Drábové nohy. Musíte si miláčkové zvyknout na politickou oponenturu. Ale k tomu titul z fujtaflu nebo matfyz nestačí. My všichni víme, že vás tam naučili počítat. Škoda, že většina z vás přestane být tím "velemozkem" hned za dveřmi ústavu a nastává problém, jak si geniální autista koupí jídlo, oblečení apod. Vy jste typický příklad rěžimní šlechty - bez nadšeného potlesku veřejnosti, řízené stranou a vládou jste nervosní jako prvničky. Jen to odhaluje dětinskost geniálního idiota, kterému berou vysněnou hračku. Pokud považujete ostatní za laické diletanty, tak pánové budete dle vlastního názoru držet pec a krok v bance, u lékaře, u soudu atd........proč? Protože na to nemáte diplom!! Líbí? Asi mc ne. Tak nás nenuťte k tomu samému.

RomanL 14.3.2007 8:48

Re: TE a JE

Radikálně se sníží produkce škodlivých emisí včetně CO2 (odhlasované příčiny globálního oteplování) na nejnižší možnou mez. Nebude pokračovat devastování krajiny povrchovými ani hlubinnými lomy. Zmizí produkce miliónů tun pevného odpadu a hlušiny. Je to tak nějak jasné, nebo se tu pro zelené mám i vy*rat?

AdVy 14.3.2007 8:47

Jedeme z kopce

Tak vidím,že velká většina lidu raději píše než přemýšlí.Z této cesty zřejmě není návratu.

AdVy 14.3.2007 8:37

Re: SItuace se opakuje

Dovolil bych si tento výrok upřesnit.: Všechny kroky civilizace vedou k likvidaci přírody a životního prostředí.

Historik 14.3.2007 8:37

Kdysi jsem viděl na nějaké fotografii amerického demonstranta s nápisem

The good red is a dead one. Asi by bylo na čase slovo red nahradit slovem green...

Nebo možná doplnit, protože když se zkříží rudý se zeleným, vznikne z toho Pol Pot. Greenpeace ovšem už tím křížencem jsou, stačí si rozebrat jejich politiku v jiných oblastech, než je životní prostředí.

Ovšem pan ministr je spíše nebezpečný šíbr. Ti padouši přijdou až v dalším kole, připustíme li je.

Saša 14.3.2007 8:28

Pan ministr by dle mého odhadu

měl problémy se samotnými pojmy působnost, příslušnost, pravomoc. Kdepak chtít po něm jejich specifikaci na SÚJB:-/.

Saša 14.3.2007 8:26

Tentokrát s Vámi nesouhlasím.

Móda nezvdělaných a "komunikativních" tiskových mluvčích se mi přící. Nevidím důvodu, proč odborné informace překládat do primitivní řeči pro blbce. Naopak se mají užívat výhradně odborné termíny, nejlépe v latinské a řecké podobě, a konkrétní faktografické údaje bez zbytečných komentářů. Přizpůsobování se blbcům povede jedině ke zblbnutí všeho a všech.

Když někdo něčemu nerozumí, má buď o tom držet hubu, nebo se to má jít do školy naučit.

Haf 14.3.2007 8:26

Re: Re: neštěstí

Podoba k akci klín .  zelení ´= Havel, Brusinka, Dientsbier...

Jenom zpravodajské hry.

Pořád.

zubr.z 14.3.2007 8:23

Re: Jednoduchý závěr

Již včera (nebo to bylo předevčírem?) jsem navrhoval páně Bursíkovu politickou smrt.Čím dřív,tím líp.Jiho-a i jiné české matky nekomentuji,taková písmenka má klávesnice vůbec neobsahuje.A závěrem,počasí z planetárního hlediska si v příštích deseti-,sto- i tisíciletích bude dělat to,kam ho povedou fyzikální zákony.A protože neumíme udělat planetární model chování počasí atd.,nemůžeme cokoliv předpovídat...bude to jen jakoby vědecky podložený blábol.Ovšem kácení amazonských i jiných lesů v míře velmi nadbytečné je planetární zločin-a lidský.

Haf 14.3.2007 8:22

Tak nevím, zda se to v Prase neví

že to chytrý prase je skoro zeť kandidáta na prezidenta

čtenář 14.3.2007 8:21

Re: neštěstí

Bursík sám není se SZ v parlametu, aby tam obhajoval nějaké bláznivé zelené myšlenky. Jeho úkolem bylo nahradit pro osiřelé voliče nebožku US a dělat potíže velkým stranám. To, že to je za cenu toho, že si s sebou přivedl kohortu zelených bláznů, kteří nám všem nesmyslně komplikují život, je v celém plánu jen vedlejší efekt. Nicméně, občas kvůli nim musí ze sebe udělat blbce, viz případ Drábová. Je to poučení do příštích voleb, víc se s tím dělat nedá.

Emp 14.3.2007 8:18

Re: Paní Drábová (PT)

No, já bych to chtěl vidět - jak by všichni řvali, když by ten pomyslný tiskový mluvčí situace ještě odlehčoval...?

A.S. Pergill 14.3.2007 8:11

Paní Drábová (PT)

je vysoce kvalifikovaný odborník, pokud někde kontroluje měření, dodržování předpisů apod. Měla by ale urychleně najmout kvalitního tiskového mluvčího, který sice nebude mít takové vzdělání a praxi, ale bude schopen konverzovat, házet bonmoty a v mezích zákona leč nekompromisně dělat z oponentů totální blbce. Na to dotyčná dáma nemá, neboť "kumu pánbu nedá, v apatyce nekoupí" a ona holt šla dvakrát když rozdávali vědu a vynechala vtipnou kaši.

Karel 14.3.2007 7:58

neštěstí

Zelení v současné podobě jsou neštěstím české politiky, především pro roli nutnou kterou mají ve vládní koalici. Bursík je obratný manipulátor a před jemu podobnými nás Bůh chraň. Podívate-li se na lidské a odborné profily jejich poslanců a s výjimkou KSchw i ministrů, tak je to katastrofa. Jaké zoufalství mohlo vést voliče k tomu dát takové nekompetentní bandě hlasy? Bursík suverénně mluví o věcech, kterým vůbec nerozumí a k nimž už vůbec není povolán dávat soudy. Po dr. Buzkové jsem si myslel že horší a neschopnější ministr školství už být nemůže - paní Kuchtová mne z tohoto omylu vyléčila. A Džamila? To už je rovnou vtip.

Delfin 14.3.2007 7:39

Re: Re: Re: TE a JE

Ale blazinku, naftu preci nikdo nedotuje!

Jan Hájek 14.3.2007 7:33

Re: Re: TE a JE

Není jednodušší a efektivnější tu naftu na výrobu hnojiv, pěstování, sušení a převoz šťovíku spálit rovnou v elektrárně?

david 14.3.2007 7:26

SItuace se opakuje

Vypomeňte si co udělal jako jednu z prvních věcí v úřadu Jürgen Tritin.

Všechny kroky Zelených vedou k likvidaci civilizace tak jak ji známe nyní.

Netřeba 14.3.2007 7:08

Re: TE a JE

Co takhle naopak? Jenom místo uhlí budeme topit šťovíkem.

Budeme ho pěstovat sami, nebo vozit přes odblokované hraniční přechody z Rakouska?