2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Nemo 20.6.2009 0:23

Integrace

Já si zase nepřeji hlubší integraci s podfukáři, kteří natahují krátké nohy. Tak jak to udělat?

Joel :: Dan Drápal

DuCh 20.6.2009 1:05

Re: Integrace

Proč soudíte, že je Dan Drápal podfukář? Přečetl jsem si uvedený odkaz, je to svědetctví, které nevydává Dan sám o sobě, podává jej o něm někdo jiný. Je zcela na vás, jestli tomu uvěříte, nebo ne, posuzujete přitom ale věrohodnost autora onoho blogu, a ne Dana Drápala.

Takže jak to udělat? Co třeba přijít s opravdovými argumenty? Danův článek se argumenty přímo hemží, takže pokud se vám něco nelíbí, proč neuvedete svůj názor a nepodpoříte ho svými argumenty?

Nemo 20.6.2009 7:43

Re: Integrace

Pokud se autor článku dovolává Masaryka jako člověka vysoce morálního (Ježíš - ne Cézar), pak by také měl znát jeho teze, že náboženství má být bez rituálů a zázraků.

Já zase očekávám, že pan Drápal dementuje, že by se kdy podílel na takových "zázracích". Protože to opravdu nepatří do Evropy.

S takovou Evropou bych zase já nechtěl mít nic společného.

Jakub S. 20.6.2009 1:15

Re: Integrace

Ježíšikriste. On fakt podle autora (koho?!) toho odkazu před jeho zrakem protáhl dvěma lidem mýrnykstýrnyks nohy. Viditelně. A jenom tak, a jede se dál!

Tak toto ne. Ať to byla sugesce, hypnóza či cokoliv jiného (moc už toho nezbývá, že?) - tohle, nyní a tady, ne. Velice díky za upozornění, kapitáne!

JF 20.6.2009 19:11

Re: Integrace

Dan Drápal tento podvod s protahováním končetin dělal i se svým synem. Ten, ale nic protahovat nepotřeboval. Jeho syn to s ním nehrál, ale Drápal je slušnej manipulátor a syn se prostě podřídil. Drápal má dost vážnou poruchu osobnosti a každý kdo se pohybuje delší dobu v jeho blízkosti to musí poznat. I když je v něčem blázen, tak si jeho články rád přečtu a téměř vždy v nich něco překvapivého objevím. S jeho názory většinou souhlasím, zvlášť s těmi, co varují před muslimi.

Nemo 20.6.2009 19:35

Re: Integrace

A takové kejkle na úrovni Davida Copperfielda, to je křesťanské?

Nebo se vracíme do 17. století?

noha

JF 20.6.2009 20:34

Re: Integrace

Drápal tvrdí, že to neprotahuje on, ale Bůh. Je to velkej manipulant. Kdyby to bylo na úrovni Copperfielda, tak by to bylo OK. Tam je člověk dobrovolně "podveden" a může přemýšlet, jak to ten člověk dělá, ale u Drápala se žádný nohy neprotáhnou. On se prostě za toho člověka modlí a pak se nic nestane. Dělal to často a nikdy se nic nestalo. Pak se objeví nějakej trouba a ten tvrdí, že to protažení viděl na vlastní oči. Jedna bezdomovkyně po takové modlitbě (né od Drápala) zahodila berle a šla bez nich. Lidi tleskali, ale ona bez nich občas chodila i před tím. Další den už jsem jí zase viděl s berlema. Asi chtěla být "hvězdou dne". Momentálně sedí ve věznici na Ruzyni :-)

Jakub S. 20.6.2009 22:46

Re: Integrace

Prostě jsi podvodník, cynický, a darebák, Drápale. Kudla se v kapse otvírá, jak se chováš k prostým naivním lidičkám.

JF 21.6.2009 11:07

Re: Integrace

On možná není podvodník. Možná tomu opravdu věří. Jinak by to snad nemohl dělat. Kudla na Drápala je přehnaná! Stačí jen říkat pravdu. To znamená i tu, která ho řadí mezi velké intelektuály.

iq 20.6.2009 19:49

Re: Integrace

muslimi nebo muslimy, nebo musliama 8-o:-D