2.7.2024 | Svátek má Patricie


Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Langer 3.6.2024 10:32

Takové neznám. Nevím o nikom, kdo by šel bojovat za Rusko, nebo tam někoho za sebe někoho bojovat posílal. Vy, někoho takového opravdu znáte? Zajímavé... 8-o

M. Kocián 3.6.2024 10:30

"Od 1. července musí všechny nové auta fungovat tak, že sami zpomalí, pokud řidič překročí povolenou rychlost..." To není jen nebezpečné, to je přímo vražedné, pokud se rychle potřebuji vyhnout třeba autu jedoucímu v protisměru. Takže důkaz Stalinova "když se kácí les, padají třísky." - na (vašich) životech nezáleží, jen když bude po mém.

M. Zasazabanovaný 3.6.2024 10:22

A takíto "odborníci" ich proti nám použijú.

https://necenzurovanapravda.cz/2024/06/fauci-pri-vyslechu-priznal-ze-silena-covidova-narizeni-nemela-zadny-vedecky-zaklad/

M. Zasazabanovaný 3.6.2024 10:20

R^ Ešte by som dodal, že súčasťou tohto úderu je aj aktuálne prijatie zmien Medzinárodných zdravotníckych predpisov.

https://www.inenoviny.sk/who-prijalo-zmeny-ihs-totalita-zacina-do-roka-pandemicka-zmluva-a-potom-pandemia-co-nas-caka-atentat-fica-posluzil-aby-ludia-mali-co-riesit-a-nemiesali-sa-do-tak-dolezitemu-kroku-k-totalite/

J. Hanzal 3.6.2024 10:17

A kam došly?:-/

J. Hanzal 3.6.2024 10:15

R^R^

Z. Lapil 3.6.2024 10:09

Každý ne. Jsou i hrdinní bojovníci za Rusko.

K. A. 3.6.2024 10:07

To, že EU je tak nějak garantem politiky nemožného, na to jsme si už zvykli.

Od 1. července musí všechny nové auta fungovat tak, že sami zpomalí, pokud řidič překročí povolenou rychlost. Údajně kvůli klimatu. Tak nevím, jestli to bude platit i pro vojenská auta a vojenskou techniku. Třeba tank by mohl zastavit, až vyprodukuje příliš mnoho emisí.

Ale oni i zachránci klimatu slibují nemožné: Ekologie plus neomezený růst další spotřeby díky elektromobilům etc. To je při tom stejný nesmysl jako ženy s penisem. Vítejte v liberálním ráji.

J. Krejčová 3.6.2024 9:56

No vidíte, USA na vavřínech vítězství ve studené válce neusnuly i když je nikdo neohrožoval. Chtěly víc a chtěly dál. A také šly dál a dál a nepřetržitě. Krůček po krůčku.

P. Pepax 3.6.2024 9:36

Tčžký průmysl si tzv. západ v honbě za ziskem vyexportoval do rozvojových zemí, návrat zpět je asi nemožný, v EU se na průmysl obecně pořádá hon na čarodejnice a pokud si někdo myslí že západ může porazit Rusko a Čínu tak je blázen.

P. Pepax 3.6.2024 9:26

R^:-)

J. Nevrkla 3.6.2024 9:16

Jsme chudnoucí, zadlužení, neprosperující, bez přírodního bohatství, nemáme nic, co by od nás mohl nepřítel získat.

J. Nevrkla 3.6.2024 9:12

Na to Donbase a Krymu žije velká většina Rusů, kteří nebyli s novou popřevratovou protiruskou kyjevskou vládou zásadně nespokojeni. Vy se jim opravdu divíte? Já ani trochu.

F. Navrátil 3.6.2024 8:46

Jesliže se chcete připravovat na válku, tak musíte v první řadě definovat nepřítele, nastudovat válčiště a podle toho volit výzbroj, taktiku a strategii. Jinak se vám stane, že elitní a nejmodernější technickou vyzbrojenou armádu "number one" vypráskají otrhanci na mopedech s kalašnikovy na špagátě. Největším vnějším nepřítelem Evropy je invaze islámských nelegálů a největším vnitřním nepřítelem je bruselská byrokracie. Jak ukazuje Migrační pakt, který podepsal Rakušan a mlčky přijala fialová vláda, tito nepřátelé postupují koordinovaně. Jerišské trouby politiků a médií obrácené na Rusko, jen odpoutávají pozornost od směru hlavního úderu.

J. Hanzal 3.6.2024 8:46

Zbraně se bez těžkého průmyslu vyrábět dají, např. luky, oštěpy, sudlice i ty meče, ovšem munice dost těžko!! Vlastně nějaká jo, např. šípy, a taky kamení do praků, ovšem jestli by to mělo někajý účinek proti kulometům...hmm nevím, nevím. Ale zeleným šílencům by se nejspíše velice líbilo!!:-)

Taky ironie, ikdyž....

R. Langer 3.6.2024 8:44

Kdepak, nastala staletí lásky, míru a pokroku pod vedením církví, na které se dnes tak nadšeně odkazujeme jako na náš základ civilizace. ;-D ;-D ;-D

M. Zasazabanovaný 3.6.2024 8:40

Mýlite sa. To je plán boľševikov už z 50-tych rokov XX storočia, keď sa prvýkrát objavuje "hrozba" CO2, ale i jasne Moskovou definovaný plán na rozvrat Západu (nadmerná sexualizácia, podpora deviácií, ovládnutie univerzít...). A Gorbačov bol tiež iba jedným z pokračovateľov tejto diverzie. (Keby nedoštudovaný teológ a nájomný vrah Stalin neodstavil žida Bronsteina/Trockého, tak to asi začalo o pár dekád skôr...)

https://www.gcint.org/who-we-are - Green Cross International is an environmentalist organisation headquartered in Geneva, Switzerland, founded by former Soviet leader Mikhail Gorbachev in 1993.

https://svet.sme.sk/c/3523299/gorbacov-usa-konecne-povazuju-globalne-oteplovanie-za-vazny-problem.html

https://www.lidovky.cz/svet/svet-podle-gorbacova-potrebuje-trvale-udrzitelnou-perestrojku.A130418_162918_ln_zahranici_hm

R. Langer 3.6.2024 8:35

Jo, a u klávesnice je každý hrdinným bojovníkem za Ukrajinu.

Roman Langer :-P

L. Harvánek 3.6.2024 8:29

Pochybuji, že by se zbraně a munice k nim dala vyrábět bez těžkého průmyslu. A ten je energeticky velmi náročný a to odporuje cílům GD. Takže v Evropě jsme si těžký průmysl skoro zlikvidovali a jsme závislí na tom, jestli nám někdo něco prodá. A co takhle zapojit technologii 3D a zbraně s municí vyrábět třeba z papíru.bUde to sice na jedno použití, zato při ústupu žádný vojenský materiál nepříteli nenechají. To od čtvrté věty je ironie.

O. Vašíček 3.6.2024 8:22

Ono je to složitější. A historie tomu dává za pravdu. Ukažte mi nějaký státní útvar, který kdy existoval (nějakou rozumně dlouhou dobu) nebo stále existuje a nemá vlastní armádu nebo "spojence", který zaštiťuje jeho bezpečnost (a přitom se jedná o samostatný a svobodný útvar)?

Myslím,. že takový nikdy (dlouho) neexistoval. I sebelepší a "svobodný" soused si jednou, prostě, "přijde" pro to, co se mu bude líbit. A žádné protesty, které nebudou opřeny o nějakou "sílu", tomu nezabrání.

Bohužel. Válku nelze, s nepřítelem, "odhlasovat". ;-)

Nelze agresorovi vzkázat, že jsem úplně proti válce a tak ať se o nic nepokouší a táhne domů. :-)

R. Tichý 3.6.2024 8:18

To mi reknete proc rusaci tak chteji od Ukrajiny odtrhnout Krym a Donbas a Cinani potrebuji Tchajwan a buduji si falesne ostrovy.

Kdyz teda nemaji imperialni choutky.

R. Tichý 3.6.2024 8:16

GD je ekofasisticka lez. Nema nic spolecneho s ekologii, pouze dochazi ke skryti spiny v daleke cizine, aby nasi ekofasiste meli dostatecne modrou oblohu.

Hlavnim smyslem GD je vsak zchudnuti bilych Evropanu, protoze levicaci pochopili, ze neschopne spolecenske systemy rozvojovych zemi nemaji nikdy sanci dohnat nasi uroven.

V. Petr 3.6.2024 8:13

R^R^R^

V. Petr 3.6.2024 8:12

Jsme bohatá (zatím) a přitom téměř bezbranná KOŘIST!

V. Petr 3.6.2024 8:10

Milý pane, i ti Římané stáli vícekrát na prahu katasa trofy, když museli odrážet migrující kmeny, které se chtěly usadit na jejich území a je samé vytlačit. Na pacifismus nebylo absolutně místo platilo to "fotbalové" nedáš - dostaneš.

Roku 387 př. n.l. dokonce dobyli Keltové (Galové) samotný Řím udržela se jen pevnost na Kapitolu. Další nebezpečný vpád Galů nastal někdy kolem roku 225 př. Kristem. Těsně před rokem 100 před Kristem zaútočili na Řím germánské kmeny Kimbrů, Teutonů a Ambronů, které uštědřily Římanům vážné porážky, ale nakonec byly téměř vybity vojsky Gaia Maria.

Potom už dokázaly legie nebezpečí dlouho odvracet, což umožnilo vynik degenerovaného křesťanství, s jeho počátečním nesmyslným pacifismem, jehož obrození zažíváme dnes.

Když Římané ztratili bojovnost, byla jejich říše vyvrácena barbary a nastalo deset "temných století..."

J. Gottlieb 3.6.2024 7:51

R^

Z. Lapil 3.6.2024 7:45

Ale vůbec ne. Kolaborace s Ruskem je výsledek inteligentní úvahy, byť založené na chybných předpokladech, a navic - svět založený (krutě zjednodušeno) na Rusku místo USA může fungovat. Green deal je hloupost od samého počátku a fungovat nebude, technicky, klimatický ani geopoliticky.

Z. Lapil 3.6.2024 7:37

Jsme slabí? Malí? Dosti těchto řečí. Jen kdo tak zoufá sláb a malý jest.

S. Čech.

Z. Lapil 3.6.2024 7:33

Jako jo, ale jsem-li připraven na válku, mám možnost volby.

P. Dvořák 3.6.2024 7:26

Srovnání s EU sedí - Horní Volta neboli Burkina Faso. Jeden z nejchudších států na světě. A jak jsme se dočet, tak v Evropě stejně jako v Burkina Faso

"... od roku 2015 probíhá džihádistické povstání. V dubnu 2023 povstalci ovládali asi 40 % území státu."

Když vezmu v úvahu, že Anglie, Německo, Francie, Belhie, Holandsko, Švédsko - tedy již téměř islámské džamahírije jsou značná část rozlohy Evropy . . . .