19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vita 14.7.2008 14:46

Re: ...Zalez,...

Mrtvoložrout se rozhodl ilustrovat a dokázat pravdivost předchozího příspěvku?

Pak měl úspěch!

Larsen 14.7.2008 14:23

Re: Bushevik=bolševik

a jste Čech nebo Rus?

Malý Aston 14.7.2008 14:25

Re: Re: Bushevik=bolševik

Takovou volovinu mohl napsat jen Zaorálek.:-D

Občan 14.7.2008 14:30

Re: Re: Bushevik=bolševik

Čech. Ono ale asi není podstatné, kdo je jaké národnosti. Když začnu odsuzovat lidi podle jejich národnosti, budu se podobat Hitlerovi :-D Příklad: Je mi milejší pravdomluvný a tolerantní Turek než český zaslepený nácek

novaz 14.7.2008 14:33

Re: Bushevik=bolševik

V duchu nepřestávám blahořečit současné vládě, že kvůli radaru nevypsala referendum. Představa, že o tak vážné a důležité záležitosti, jakou je obrana státu by mělo spolurozhodovat individuum bez mozku, které se zde prezentuje pod nickem "Občan", jímá mně děs a běs. Hloupější a nesmyslnější příspěvek už sem hodně dlouho nikdo nenapsal.

Občan 14.7.2008 14:38

Re: Re: Bushevik=bolševik

Pán je zřejmě odborní na mezinárodní vztahy, zná dokonale technické parametry chystaného radaru a ze strategie měl jedničku. No jo, smekám před vašimi argumenty :-D

libero 14.7.2008 14:48

Re: Bushevik=bolševik

Ano, Blicí listy jdou nám Bushevikům příkladem v kultuře diskuse.

Vole.

Občan 14.7.2008 13:58

radar

Radar tady asi naše patolízalská vláda prosadí. Bohužel se staneme blízkými spojenci amerických neokonzervativců a jejich doktríny preventivních válek kdekoliv na světě. Jak ukazují americké průzkumy, sami američané už mají vlády v čele s Bushem  plné zuby, ale ne tak naše vláda. Slabí, kteří se dostali k moci, byli vždycky papežštější než papež. Jaké to bude mít následky do budoucna je těžké odhadnout. Zatím se bude veřejnost oblbovat nebezpečím ze všech možných stran

babča 14.7.2008 14:06

Re: radar

Alespoň jeden národ je ochotný dělat nepopulární věci a bránit morálku a lidské svobody. Že se to americké levici nelíbí, není divu - jsou to salóní levičáci typu Kima Philbyho. Zato naše evropská civilizace už na sebeobranu rezignovala, je tak vyčůraná a korektní, že se nechá převálcovat kýmkoli, kdo nemá zábrany - Rusy-Asiaty-Araby... Hlavně se někoho nedotknout, co na tom, že to považuje za naši slabost a dá nám to sežrat. Já dám vždycky přednost USA před Ruskem - na základě prožitých zkušeností. A o nic jiného tu nejde. Vy radši Ivana?

loula 14.7.2008 14:10

Re: Re: radar

Nemám raději Ivana, jenom mě není nějak jasné, jak tady radar bude bránit morálku. A mimo to, opravdu si nemyslím, že oprvotním cílem USA je bránit morálku a svobodu tady v Evropě, prvotním cílem je chránit svobodu na území USA a zisky zbrojních koncernů.

Malý Aston 14.7.2008 14:22

Re: Re: Re: radar

Vy hodně posloucháte Zaorálka a málo se zajímate o dějiny a současné problémy nejen Evropy ale celého Světa.Tak mám dojem,že i v tom Rusku mají tržní systém tedy zbrojní koncerny a již všelidové vlastnictví zrušili neboť to byla volovina.A proč by zbrojní koncerny ruské nechtěli zakázky?:-D

Občan 14.7.2008 14:24

Re: Re: Re: Re: radar

Samozřejmě, že ruští zbrojaři mají z radaru radost. Bude záminka k dalším kšeftům. Zbrojaři jsou všude stejní, jde jen o to, hjaký mají vliv na vládu

loula 14.7.2008 14:30

Re: Re: Re: Re: Re: radar

Vidíte, tato souvislost mě nenapadla. Takže pro zbrojní koncerny ( ruské nebo americké) je přímo požehnáním, že se politici nemohou dohodnout.

gerontusinza 14.7.2008 17:02

Bez připomínek........Re: Re: Re: Re: Re: Re: radar

R^R^ proto se taky jirka s Vladimírem vždy "dohodli" podle jiřího...... Nejvíc mě ovšem dostali veřejně proklamovanými idiotskými představami o nebezpečí pro Evropu ze strany "zlých" režimů jako je KOREA a Írán a jejich schopností stžílet okolo zeměkoule rakety jako by nic....... A co blbců začalo papouškovat.....;-D A nejvíc mě dorazili poslední animací sestřelení raketky nad atlantikem, jak ta spravedlivá raketaq dohání tu nespravedlivou a jak jí to nádherně vyjde..... ;-Dnemám slov.... Nějak mě unikla ta "forsáž" té nejspravedlivější raketky nad mořem.......;-D

loula 14.7.2008 14:29

Re: Re: Re: Re: radar

Samozřejmě, Ruské koncerny také jdou po zisku. jenže ten radar asi ruské koncerny stavět nebudou, takže jde o zisk koncernů amerických. I když kdo ví, Američané od Rusů kupují raketové motory řady RD1xx, takže možná ten radar budou stavět američané, ale na těch raketách se mohou podílet Rusové. Vůbec bych se nedivil.  A konec konců na tom radaru se také mohou podílet, má být repasován, a radar v Gabale má lépe propracovaný systém vychylování hlavního paprsku, takže možná Amíci toto zlepšení od Rusů nakoupí. Možné je všechno.  

babča 14.7.2008 14:26

Re: Re: Re: radar

Zaplať pánbůh za morálku alespoň někde. A bylo hodně např. Iráčanů, kteří PŘED VÁLKOU žádali o vojenský zásah, ať třeba půlka z nich zahyne, jen když Saddám padne (slyšela jsem osobně). A morálka je v tom, stát vedle spojence a s ním, ne zalézt a tvářit se, že se zrovna neznáme, ať nás brání kdyžtak sám, jen ať nemusíme my nic.

Ohledně toho anonymního blba dole je škoda reagovat - neumí ani poskytnout nick a netuší, že už pan Chamberlain a panem Daladierem sdíleli jeho omyly.

---------- 14.7.2008 14:18

Re: Re: radar

Nezapomněla jsi ještě vyjmenovat, že u tebe doma tě nechce převálcovat nikdo a tak tě z toho chytla fantas a plácáš nesmysly o válčení? Měla jsi někdy v ruce samopal? Ono se ti to doma u kafe hezky kecá, jako všem b l b ů m , co chtějí jiné nahnat do války a dívat se na to v televizi. Jdi s tou modrou uvědomělostí a všemi těmi salonními kecy do p r d e l e, babčo. Jediné čeho dosáhnete bude, že plno klukjů vám sekne s flintama a v y s e r o u se vám na tu vaši válku.

Občan 14.7.2008 14:22

Re: Re: radar

Vašemu postoji rozumím. Je hodně rozšířený. Žijete v zajetí neustálého strachu z jiných národů a kultur na jedné straně a na druhé jedním dechem schvalujete rychlé uznání muslimského Kosova. Vaše přesvědčení vám nikdo zazlívat nemůže, ale chtělo by to možná, oprostit se od pojmů levičák, pravičák. Předsudky vám totiž nikdy nedovolí hodnotit neuzaujatě, vždycky budete ve vleku naučených myšlenkových schémat ;-)

babča 14.7.2008 14:36

Re: Re: Re: radar

Ale ne. Cizí kultury a vlivy jsou príma a já si je vychutnávám. Rozmanitost je osvěžující. Dost jsem si ji užila za posledních 18 let  na stážích a prac. pobytech..  Ale jsem radši, když mi ty kultury neříkají u mě doma, co mám dělat já (1948-1991), neoznačují mě za nevěřícího a nepodléhají dojmu, že u mě doma mohou dělat oni vše, co jsou zvyklí a já to musím tolerovat. Prostě si NA ZÁKLADĚ ZKUŠENOSTÍ nedělám iluze o povaze velkých národů nebo rozpínavých národů. Vy doma nezamykáte a píšete si na dveře, že krást se nemá a že vy nekradete? Nebo děláte předběžné patření - otočíte klíčem?

A pro malé národy bez bohatství Švýcarska jiná možnost není - buď východ, nebo západ. Tak radši US se všemi chybami, které lze kritizovat než Ivana-dominátora.

Hrad 14.7.2008 18:55

Re: Re: Re: radar

Jako ty!!

Roy Boehm 14.7.2008 14:22

Re: Re: radar

No, že jim za Bushe ještě nějaká ta svoboda k bránění zbyla. Libůstky typu Patriot Act, vznik ministerstva pro špiclování, oprávnění k únosům a mučení,...

Hrad 14.7.2008 14:47

Re: Re: radar

Babčo, ty to máš popletené(sémanticky): Co je populárnějšího a sladšího než lidská svoboda? Její obrana je nepopulární? Na jejím obranu  potřebuje každý z nás USA? Té nejelementárnější svobody mě zbavila maminka, když mě nekompromisně a s lízátkem v ruce posadila na nočník. Tak jsem spolu s miliony jiných vstoupil do říše civilizace a nesvobody. Babčo, ty svobodně kálíš kudy chodíš? Pak s tebou pobývat musí být zážitek. Jinak připomínáš dřevorubce z Vysočiny, který na základě svých zkušeností s odkorování smrků, zasvěceně mluví o ekologii lužního lesa. To že to nepoznáš, tě skvěle definuje. Já dávám přednost sobě. Jestli tě osvobozovali vojáci Pattona, je to pochopitelné. Na sladké zážitky z mládí se nedá zapomenout.......VV

jirka.s. 14.7.2008 17:02

Re: Re: Re: radar

Áááá! Zřícenej koprofág je opět ve svém živlu! (Plný nočník, babča kálí kudy chodí) ;-D Tvé duševní pochody jsou ovšem poměrně stereotypní! Začneš svobodou, dostaneš se neomylně k plnému nočníku a přes dřevorubce z Vysočiny se dostaneš k Pattonovi! Vskutku záběr hodný génia!

BTV: Co sis dal dneska k obědu? Vyhovuje ti tenhle jídelníček? http://galerie.albumfotek.cz/950/

Občan 14.7.2008 14:50

Re: Re: radar

Jsme Evropané, není důvod se tiknout k USA, protože tato země má na mezinárosním poli zcela odlišné zájmy. Stejně tak se nemusíme tisknout k Rusku. Přátelé ale můžeme být s obojími, ne?

Honza 14.7.2008 16:22

Re: Re: Re: radar

R^ Přesně tak.

gerontusinza 14.7.2008 18:03

Jak chcete něco podobného od blba, který plive na lidi Re: Re: Re: Re: radar

kteří měli "štěstí" volit mezi jistou smrtí v e Stalinském (nikoli ruském) GULAGu a šancí na ˇživot" na frontě a dokonce i v československé jednotce nebo v trestních jednotkách sovětských...... A to pro tyto blby jsou jenom "rusáci" kterými lze jedině pohrdat....  Proto s vámi souhlasím, ano přesně tak....

H-l-e-d-a-j-í-c-í 14.7.2008 13:39

Rusko vydírá?

Co by jste vy dělali se sousedem, který si postaví hnojniště co nejblíže vašeho domu, a ještě bude požadovat aby jste ho miloval, a dával mu ze své zahrady ty nejlepši plody?

Proč by se měl Rusko radovat, a dávat vám lacino energii? To se v kapitalismu nedělá! Rusko z ČR nic nemá, a ČR mu k tomu ještě dělá potíže. Vy jste úpně hloupí, když si myslíte že ČR projde  bez problémů ta USA radarová základna. Teď se ukáže jakým spojencem jsou USA.

Harpyje 14.7.2008 13:44

Re: Rusko vydírá?

Rusko někomu dává levně energii? Co to plácáte, člověče?

H-l-e-d-a-j-í-c-í 14.7.2008 13:49

Re: Re: Rusko vydírá?

Harpyje svoboda projevu znamená, že každy může projevit svůj názor, i když se vám nelibí. Tak nechte druhé svůj názor vysslovit, a neurážejte lidi, kteři mají jiný názor než vy.