26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

EVROPA: Právo na obranu v zeleném

Když před čtyřmi lety zahájil Izrael invazi do Gazy proti trvajícímu raketovému ostřelování Hamásem, Topolánkova vláda se právě ujímala předsednictví v Evropské unii. Jasně se postavila za právo židovského státu na sebeobranu a vicepremiér Martin Bursík, tehdy šéf Strany zelených, ani necekl.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jurax 29.11.2012 21:39

Zelení jsou zemští škůdci.

H. Lukešová 29.11.2012 22:54

Re: Ano jsou.

L. Orlita 29.11.2012 20:54

inu napětí musí být,

židé jsou zvyklí už celá tisíceletí, že je furt někdo nemá rád. Nezbývá jim nic jiného než pracovat na svém vývoji, nadále budou mít nejvíc lidí oceněné Nobelovou cenou za vědu (ne za "mír) a prostě a jednoduše budou nadále respektovat lidskou hloupost, závistivost a nenávist. Platilo a bude platit nadále,  že tvůj nepřítel z tebe dostane ten nejlepší výkon.

F. Eliáš 29.11.2012 17:44

Jenom jedna strana se brání

Tou stranou je Izrael. Palestinci jsou útočníky. Proto se každý rozumný člověk staví na stranu civilizace

P. Han 29.11.2012 17:49

Re: Jenom jedna strana se brání

Podle Frau Netzer se Němci zdrží hlasování. Takže je jim civilizace fuk. Což už prokázali v dějinách nesčíslněkrát, teď to aspoň (pro tento velmi krátký okamžik) budou mít zadarmo.

J. Jurax 29.11.2012 21:40

Re: Jenom jedna strana se brání

Palec nahoru

H. Lukešová 29.11.2012 16:12

A je to tady, EU vydala seznam "agresivních Židů z osad",

kterým zakazuje vstup do EU. Otázkou je, kdy se zákaz bude stahovat na všechny Židy. Norimberské rasové zákony v praxi.

J. Jurax 29.11.2012 21:43

Re: A je to tady, EU vydala seznam "agresivních Židů z osad",

A vydala již EU seznam agresivních Palestinců, jimž se zakazuje vstup do EU? Nevydala a platí Palestncům z našich daní "humanitární" pomoc, aby měli víc na rachejtle. Signifikantní

H. Lukešová 29.11.2012 16:06

Kdo také je při palestinských Arabech?

Na pondělním (26.11.) plenárním zasedání maďarského parlamentu v Budapešti opět „zaperlil“ další z poslanců za extrémní nacionalistickou a antisemitskou stranu Jobbik Márton Gyöngyösi. Ve svém vystoupení se obrátil na státního tajemníka pro zahraniční záležitosti Zsolta Németha s kritikou maďarské vlády, která podle jeho mínění během konfliktu v Gaze stála jednoznačně na straně Izraele. Gyöngyösi řekl, že „v první řadě, kdo ohrožuje světový mír, je Izrael“ a dodal, že v souvislosti s tímto konfliktem je nyní ten pravý čas na to, aby vláda připravila seznamy lidí židovského původu žijících v Maďarsku, včetně takových členů parlamentu a vlády, kteří podle jeho slov představují reálné nebezpečí pro národní bezpečnost Maďarska...

http://eretz.cz/2012/11/madarsky-antisemitismus-novem/

Muslimy podporují nacisté a bolševici, mezi tyto lidi patřit nechci...Klidně si mě urážejte, takový sprosťák mě nemůže vykolejit.

E. Sevrát 29.11.2012 16:32

Re: Kdo také je při palestinských Arabech?

Kopretino,trochu jste to posunula.On chtěl seznam Židů,kteří jsou v Maďarském parlamentu či vládě a mají zároveň Izraelské občanství.Souhlasím s vámi,že řešit takto opravdu rasisticky tuto situaci je odpudivé.Ale,já bych taky v parlamentě či vládě nechtěl příslušníka zároveň i jiného státu,ať by to byl Izraelec,Iránec,Němec atd.Když jdu do veřejné služby tak si holt musím vybrat,kterému státu jsem přísahal věrnost a vzdát se druhého občanství.Za vše se platí.Bohužel i dnešní dva kandidáti na presidenta ČR mají dvojí občanství.Co kdyby nastala válka /třeba pouze obchodní/ mezi  státy,komu dá ten člověk přednost ??

Paušalizace,že muslimy podporují pouze nacisté či bolševici je v duchu kolektivní viny a nemá žádné opodstatnění.

H. Lukešová 29.11.2012 16:43

Re: Kdo také je při palestinských Arabech?

Pane Serváte, Vaši odpovědi si vážím, je slušná a neurážející. A nejste na úrovni pana Robina. Máte názory, se kterými mnohdy nesouhlasím, ale diskutujete slušně.

E. Sevrát 29.11.2012 17:09

Re: Kdo také je při palestinských Arabech?

Kopretino,děkuji. Já s Vámi taky většinou nesouhlasím ,ale vážím si toho že máte konzistentní názory, i když mi často nejdou pod fousy.Ale, necítím z vás čirou a bezbřehou nenávist vůči Arabům či muslimům jako u některých přispěvovatelů .Někdy se necháte unést ,ale to já taky.Ono to k  té "adrenalinové" rozpravě trochu patří.Já někdy později lituji,že jsem

byl příliš tvrdý nebo přisprostlý.Bohužel jak říkal ten starý moudrý Indián "slovo je jako pták,když  ho vypustíš tak už ho nikdy do klícky nedostaneš".

H. Lukešová 29.11.2012 17:15

Re: Kdo také je při palestinských Arabech?

Já k Arabům a muslimům necítím nenávist, neodsuzuji všechny muslimy do jednoho, byť to vypadá, že útočím na všechny, ale útočím na ty, o kterých jsem psala, co vykřikují "smrt Izraeli" atd.atd. Jsem při Izraeli a jako mnozí lidé svůj postoj demonstruji. Psát o tom, že by měli být Palestinci vyvražděni je hnusné a s tím nesouhlasím. A diskuse jsou adrenalin, tak to je, vždyť mě znáte, od roku 2006, co jsem diskutovala na Psu. Dlouhých 6 let a baví mě to.

J. Jurax 29.11.2012 21:44

Re: Kdo také je při palestinských Arabech?

A což kníže Schwarzenberg, ten Vám nevadí?

S. Robin 29.11.2012 15:32

Pí Lukešová

Pí(č) Lukešová nepřestává fascinovat... :D Kdo podporuje muslimy,schvaluje holocaust a masové vraždy ... nakonec i mezinárodní terorismus,ne? :D Je zde krásně vidět,kdo je zde netolerantní vůči ostatním náboženstvím a rasisticky smýšlející...

Mimo to, úroveň vyjadřování výše zmíněné paní,kdy vulgárně osočuje vyznavače Islámu a uráží je kvůli jejich víře , je hodná pubertálních komentářů psychicky labilní čtenářky Brava.

Pí(č) Lukešová bude nadále bezmyšlenkovitě obhajovat politiku Izraele,i když ví kulový,co se děje na jednáních za zavřenými dveřmi a v životě nenajde smysluplnou odpověď na otázky ohledně válečných zločinů, které Izrael páchá a páchal...

H. Lukešová 29.11.2012 16:02

Re:Robine, co jste to napsal za pubertální a vulgární výšplech?

Zamyslete se nad sebou. Tak já osočuji muslimy, že upozorňuji na jejich radikální chování? Když muslimové vyřvávají "smrt Izraeli", "Pryč s Izraelem", "Odmítáme dvoustátní řešení", "Palestinu od řeky k moři". To je asi normální. Sám čtete nejpokleslější bulvár úrovně Haló novin. Sám nevíte vůbec ale vůbec nic, slepě hltáte jednostrannou protižidovskou propagandu, jaké "válečné zločiny" páchal Izrael? To by mě doopravdy zajímalo? Máte stejné názory jako uřvaný hamasník v Gaze. A urážkami ad hominem se řadíte mezi lidi čtvrté cenové skupiny. Mám chuť Vám něco říci od srdce, ale ovládnu se, nejsem tak sprosté, pyšné a vulgární individuum jako jste Vy. Holt kritika islámu se zakazuje, řekněte rovnou, že se muslimové nesmějí kritizovat, že Izrael lze jen špinit.

D. Švik 29.11.2012 16:23

Re: Pí Lukešová

Myslím, že tatínek tě málo fackoval (a nebo možná příliš).

J. Urban 29.11.2012 16:55

Re: Pí Lukešová

Podle jeho projevu byly asi často i rány pěstí do hlavy. To zanechá trvalé následky. Chudák.

B. Volarik 29.11.2012 17:45

Re: Pí Lukešová

Vy tomu nerozumite. On ma francouzske vychovani. Dostaval od papa bouchance (vyslov: Bushons).

J. Jurax 29.11.2012 21:46

Re: Pí Lukešová

Možná to má od narození, chudák ...

E. Heusinger 29.11.2012 10:10

Haagský soud

má dnes vynést rozsudek na jistým Kosovanem. Tipuji zproštění v plném rozsahu. Zdůvodnění - není to Srb.

H. Lukešová 29.11.2012 11:01

Re: Haagský soud

Tentokrát s Vámi souhlasím. Proti Srbům je vedena cílená nenávistná kampaň. Srbové, no jó, to jsou ale zločinci, celé je to fraška, tak, jak je vedena nenávistná kampaň proti Izraeli. Tak jak platí zločinec Srb, oběť Albánec, tak zločinec Izraelec (Žid), oběť Palestinec (Arab). Není to ďábelsky jednoduché?

S. Netzer 29.11.2012 11:18

Re: Haagský soud

Pro ty, kdo neumi nic jineho nez pausalizovat, je to skutecne "dabelsky jednoduche".

H. Lukešová 29.11.2012 11:38

Re: Haagský soud

V drtivé většině to tak platí, bohužel. Nic s tím neuděláme.

J. Jurax 29.11.2012 21:50

Re: Haagský soud

A to myslíte, že by se nenašel třeba mezi kosovskými albánskými hrdlořezy vhodný kandidát před haagský soud? Ale když se už jednou rozhodlo, že ti zlí jsou Srbové, tak ti druzí musí být hodní, jinak bychom je (my USA, NATO) přece nepodporovali, že ano ...

E. Heusinger 29.11.2012 9:29

Veškerá propaganda

se vede stylem: Jedni jsou hodní, druzí jsou zlí. Což není a nemůže být pravda.

Příklad: Albánci hodní, Srbové zlí.

P. Lenc 29.11.2012 9:09

Tady se názorně

ukazuje  co to je levice.Evropští socialisté a je jedno jak si říkají jsou pouze jiná odrůda nacismu a komunismu.Nakonec vždy, když se potřeboval najít viník především stagnující ekonomiky a z toho plynoucích sociálních problémů, vždy za to mohl Žid, takže nic nového pd sluncem.Dříve více skrytý, dnes již daleko otevřenější antisemitismus evropských elit nahání husí kůži každému, kdy má aspoň trochu historického povědomí.Doufejme, že se u nás nedostanou k moci Liškové a spol.Je jich po Pražských kavárnách vic než dost.

P. Kolář 29.11.2012 7:52

Co takhle uspořádat sbírku

a vyslat ty zelené výtečníky do Palestiny,aby na vlastní oči viděli,jak vypadá demokracie a lidská práva.Třeba by se zalíbilo i Kačence nošení burky.Mohli by tam zavádět levnou alternativní a pravou zelenou elektřinu.A zpátky by se nám mohli vrátit jako Ali Liška a Muhammad Bursík.

I. Schlägel 29.11.2012 8:06

Re: Co takhle uspořádat sbírku

Tak to pozor, to oni né, oni tu složitou situaci dobře znají i ze svého teplého místečka v zatím bezpečných Čechách. Salonní levičáci necestují nikam, kde nemají v hotelu svůj civilizační standard. A navíc, co kdyby jim tam někdo udělal bebí?

H. Lukešová 29.11.2012 11:03

Re: Co takhle uspořádat sbírku

A vůbec, všelikou protiizraelskou verbež bych poslala do Saudské Arábie, Íránu, do Libanonu k Hizballáhu a k Hamasníkům do Gazy, když ty muslimy tolik milují.