5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

EVROPA: Právo na obranu v zeleném

Když před čtyřmi lety zahájil Izrael invazi do Gazy proti trvajícímu raketovému ostřelování Hamásem, Topolánkova vláda se právě ujímala předsednictví v Evropské unii. Jasně se postavila za právo židovského státu na sebeobranu a vicepremiér Martin Bursík, tehdy šéf Strany zelených, ani necekl.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Netzer 29.11.2012 11:10

Re: Co takhle uspořádat sbírku

I ty levicacke a "vlastizradne" "shit jews"?

H. Lukešová 29.11.2012 11:34

Re: Co takhle uspořádat sbírku

Ano. Zlo se vyskytuje napříč rasami a národy. Zlo není ohraničeno na jeden určitý národ. Žid nebo Nežid, je-li někdo špatný, tak ať se poučí...

L. Křivan 29.11.2012 11:54

Re: Co takhle uspořádat sbírku

Levičáky ? Ty jako první !

J. Jurax 29.11.2012 21:52

Re: Co takhle uspořádat sbírku

Jistě.

P. Pavlovský 29.11.2012 13:58

Re: Co takhle uspořádat sbírku

Inteligence předpokládá schopnost ROZLIŠOVAT!

Neházejte Lišku a Bursíkja do téhož pytle, Bursík pacifista není, jako člen vlády vyslovil za SZ souhlas s obranným radarem v ČR.

Především toto mu teď na kongresu SZ O. Liška vyčetl, především proto nebyl Bursík zvolen předsedou SZ. Bursík je středový politik, Liška je beznadějný levičák.

Bursík byl v roce 2006 volitelný a někteří liberálové, sirotci po US, LDS, DEU a pod. jej též volili, proto se SZ tehdy dostala do sněmovny. Naopak pod Liškou jsou zelení trvale nevolitelní.

Budou je volit jen zelení baťůžkážři, ostatní levicoví voliči volí KSČM, ČSSD, Zemanovce, Bobo a pod.

J. Urban 29.11.2012 7:17

Už brzo se bude v OSN hlasovat

o přistoupení Palestiny jako nečlenského státu (jako je třeba Vatikán). Pro bude jistě Francie, Belgie a Španělsko. Itálie a Německo svůj postoj ještě zvažují. Flus.

S. Netzer 29.11.2012 11:12

Re: Už brzo se bude v OSN hlasovat

Nemecko se zdrzi hlasovani.

L. Křivan 29.11.2012 12:09

Re: Už brzo se bude v OSN hlasovat

Velice zbabělé.  Zbabělé a předpos rané.

P. Han 29.11.2012 17:47

Re: Už brzo se bude v OSN hlasovat

Fuj. Česko se nezdrží a bude proti. Takže se do nás zase pustí stejná banda politicky korektních multikulti idiotů, jako za náš postoj ke Kubě. Nevím, do jaké míry jsou ovlivněni nenávistí k USA a do jaké pouze blbostí.

P. Pavlovský 29.11.2012 7:08

Pacifismus, metla lidstva

Stop válkám! Nebraňte se! Zajistíte tím věčný mír na celém světě!

Ano, toto je důsledný pacifismus. Zapříčinil II. světovou válku, alespoň v té podobě, v jaké proběhla; zavinil poválečný zábor východní a střední Evropy Stalinem. Appeacement, mnichovanství, détente.

Při důsledném pacifismu by tu dnes byla celká síť Osvětimí, na východě kombinovaná s jejich předobrazy - gulagy.

Na to po vzniku IZRAELE odpověděli zbylí Židé: UŽ NIKDY MASSADA! Na Massadě, dva roky obléhané Římany, žili důslední pacifisté, odpůrci násilí. Nakonec je ale realita usvědčila z omylu: museli se - zajisté násilně, jakkoli "dobrovolně", navzájem povraždit.

V tom snmyslu je dnešní Izrael nadějí naší civilisace: i kdyby pacifistíé zvítězili na celém světě, kdyby chelčicko - tolstojovské vidění světa totálně převládlo a násilníci celého světa triumfovali, Izrael bude bojovat Už nikdy Osvětim!

T. Kočí 29.11.2012 8:17

Re: Pacifismus, metla lidstva

Zcela správně.Liška není vůl, je korunovanej.A Bursík ? Vice - korunovanej.

H. Lukešová 29.11.2012 11:06

Re: Pacifismus, metla lidstva

Zelení jsou tupá vylízaná paka. A podobní jsou socani. Evropská levice bude vždy při palestinských Arabech a obecně při všech muslimech.

S. Netzer 29.11.2012 11:17

Re: Pacifismus, metla lidstva

Ano, napriklad typicky je pripad Felipe Gonzalez., Friend of Israel. :-(

H. Lukešová 29.11.2012 11:37

Re: Pacifismus, metla lidstva

To je kapka v širém moři, nic neznamenající. To na situaci nic nezmění. Víte paní Netzer, Evropa zemřela v Osvětimi, příslušníky starobylého národa, který světu dal tolik dobrého, jsme zničili v Osvětimi (mluvím obecně o Evropanech, já ani Vy jsme žádného Žida nezabili) a nahradili jsme ji muslimskou kulturou, v Dánsku doporučil politik, aby se Židé vystěhovali pryč. Evropa bude Židů-prostá...

J. Urban 29.11.2012 7:08

Židé budou levičákům

vadit vždy - a kdyby jen proto, že Židé jsou pracovití a sebevědomí (ve většině případů, výjimky se jistě taky najdou). Ty zelené magory nijak zvlášť nesleduju, tak mi jejich extempore ke Gaze ušlo. Je-li to opravdu tak, je to trapné a nehodné vzdělaného a civilizovaného člověka. Holt se zelení asi chtějí kvalifikovat mezi nějaké jiné "lidi" - možná dokonce mezi tzv. "nadlidi", strůjce ráje na Zemi v letech 1933-45.

O. Uživatel 29.11.2012 3:05

Uživatel požádal o vymazání
H. Lukešová 29.11.2012 0:34

Nedávno se ve Vídni sešla skupina pokrokářů a "bojovníků za mír"

Demonstrace se účastnili Arabové, Turci a příslušníci pokrokové levice. Islamisté vyřvávali za přihlížení levičáků "Svobodu pro Palestinu" , "Pryč s Izraelem" a "smrt Židům". "Jsme proti řešení dvou států" , "Jsme pro svobodnou Palestinu od Jordánu k moři", "Izrael musí zmizet. Demonstranti vyjadřovali podporu vládnoucímu režimu v Gaze. Dr. Šimon Samuels z Centra Simona Wiesenthala pro mezinárodní vztahy poznamenal "Holocaust začal slovy, která se proměnila v peklo".

Jednoduše řečeno, ti, kdo podporují muslimy, schvalují holocaust, masové vraždy. Během šestidenní války byli Izraelci šokovaní, když zajali prominentního nacistu, dozorce z Treblinky v egyptské uniformě, samozřejmě, že tohoto milého pána popravili.

V. Kain 29.11.2012 10:56

Re: Nedávno se ve Vídni sešla skupina pokrokářů a "bojovníků za mír"

I když by proti Izraeli byli všichni levičáci v připodělané a zbabělé západní Evropě,tak izraelci mají jasno.Nikdy se nepodvolí tomu arabskému ksindlu i kdyby měli zlikvidovat celý střední východ a k tomu jim dopomáhej bůh.Muslimové jsou neštěstím pro celou západní civilizaci.

S. Netzer 29.11.2012 11:21

Re: Nedávno se ve Vídni sešla skupina pokrokářů a "bojovníků za mír"

Jediny trest smrti v Israeli byl vykonan na A. Eichmanovi. Ten byl lapen v Argentine, takze se tam asi sotva pohyboval v "egyptske uniforme".

H. Lukešová 29.11.2012 11:32

Re: Nedávno se ve Vídni sešla skupina pokrokářů a "bojovníků za mír"

Tady to máte

http://ziegler.blog.idnes.cz/c/305008/Vivat-Izrael-palestinsti-fanatici-dostanou-poradnou-nakladacku.html

Nacistický válečný zločinec Bredow, "pracující" v Treblince v egyptských službách.

L. Křivan 29.11.2012 12:06

Re: Nedávno se ve Vídni sešla skupina pokrokářů a "bojovníků za mír"

Mnoho nacistů emigrovalo do arabských zemí. Tam svůj socialistický antisemitismus nemuseli skrývat jako v Argentině, a mohli aktivně připravovat likvidaci Židů. Vývojem zbraní (rakety a letadla) pro Egypt.

H. Lukešová 29.11.2012 14:20

Re: Nedávno se ve Vídni sešla skupina pokrokářů a "bojovníků za mír"

Ano, v muslimské země mají antisemitismus jako součást státní ideologie. Další stvůra žila v Sýrii a to Alois Brunner, který psal, že Evropa byla "očištěna od odpadků", myslel tím Židy.