10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
whaler 1.12.2008 10:25

Re: Pěkně napsaný článek

Omyl - Klaus mluví i rusky a anglicky.

Lupus 1.12.2008 6:36

Tentokrát

máte madam plnou pravdu!

Brabec 1.12.2008 4:30

Dobrý článek

SOuhlasím a autorce radím - nevšímat si hlupáků , pište dál.

Niky 1.12.2008 3:52

Paní Bobošíková má pravdu!

Media informují o levicové Dělnické straně,která vystupuje proti cikánům,infantilní darebák Langer zakazuje Dělnickou stranu a tvdí,že do Evropy rasismus a neonacismus nepatří!Nikoho ovšem nezajímá,že v Německu sedí neonacisté ve velkém počtu v zastupitelstvech,nejenom mnoha měst a obcí,ale i v zastupitelstvech spolkových zemí,mnoho těchto členů neonacistické NPD má kriminální minulost a dnes už nikdo v Německu neuvažuje o zákazu NPD!

pavpek 1.12.2008 2:19

Pane Bože,

to je blbej článek.Jako autorka

Raff 1.12.2008 7:16

Re: Pane Bože,

No, vám chytrejm to tak může připadat.

Belana 1.12.2008 7:55

Re: Pane Bože,

Já osobně paní Bobošíkovou neznám, ale tady to klubko chytla za správný konec. Nikdo nebude cigánům nadávat kvůl barvě pleti, takovou blbost si dovolí jen lidé s pubertálním myšlením dětí posmývajícíc se spolužákům kvůli čemukoliv. Ale otevřeně říct, tento cigán krade a tento ne, tento pracuje, tento nato kašle zas takový problém být nemůže, ne?

Frank 1.12.2008 8:05

Re: Pane Bože,

Článek je naopak velmi dobrý. Ale to se  hňupovi dá vysvětlit je velmi těžko.

Papouch 1.12.2008 2:09

nasledky obcanskeho konfliktu jsou odhadnutelne docela dobre

Bily Cechy. Bila Evropa.

Odsun je to civilizovane reseni, ktere funguje. Historie, vcetne te nasi, to mnohokrat potvrdila.

Necivilizovane reseni je fyzicka likvidace, taky funguje, ale z PR hlediska je narocnejsi na odkomunikovani (napriklad polozapomenuta Armenska genocida).

Josef 1.12.2008 0:36

Na populistickou strunu ...

Bobo hrat umi ! Zrovna tak jako Langer s temi vizy a raziemi na trznicich ! Ma to u TV obrazovek jedinecny dopad, sklizi to spontalni potlesk! Zrovna tak bude Bobo v teto diskusi chvalena. Chtela v tomto clanku litovat bilou rasu a stezovat si na nerovnost . At se ale jde nejdrive presvedcit do nejakeho francouzskeho nebo holandskeho vezeni a potom at tu kaze !! Barevni jsou tam ve vetsine a nikdo se tam s nimi nemazli ! Na ulici jsou jim take zandarmove a carabinieri v patach. A to jeste nevidela Chicago !

Hadí oči 1.12.2008 1:06

Re: Vy jste expert přes kriminály nebo rasismus?

Většina z nás neviděla Chicago. Jsme snad proto blbci?

Jestliže ve francouzském, holandském, českém nebo (nedejbože!) i chicagském vězení jsou většinou barevní, jistě to není proto, že by si na ně místní policie zasedla.

Naopak. Že v těch vězeních nejsou téměř výhradně jenom barevní svědčí o tom, že u orgánů činných v trestním řízení mají neobyčejnou protekci. Aspoň tak posuzuji podle situace u nás, kde mají dokonce své vládní zmocněnce.

Jakého zmocněnce mají ti nebarevní, kteří si  ( jenom jako drobný příklad z jiného soudku) musí byty kupovat a opravovat na své náklady a to většinou jeden byt na celý život.

Jenda 1.12.2008 1:35

Re: Na populistickou strunu ...

Spravne Josifku. Je potreba zavest paritu! Presne podle procentrniho zastoupeni v populaci! Ted jenom nevim jestli budou prebytecni barevni propousteni nebo nedostavajici se bili chytani a zavirani pro doplneni stavu a udrzeni spravneho pomeru.

majilenka 1.12.2008 9:18

Na populistickou strunu ...jede i Bobošíková

nebudu řešit žádné vězení ani ulice, ale nějak nevěřím na "renesanci" paní Bobošíkové, je to dáma velmi inteligentní a ambiciozni, (viz dávné působení na ČT v 21, a pak její neskonalá snaha dostat se post šéfa ČT, naštěstí nepodařená), jako europoslankyně má jistě nějaké možnosti ovlivnit politiku nejen v médiích, nebo má snad jenom potřebu si z EU dělat zabezpečovací ústav - viz manžel asistent (mimochodem poslanci ze starších členských zemí už od praktit asistentů z rodiny ustoupili, zřejmě pod tlakem slušnosti a svědomí nebo sebevědomější veřejnosti?) nevím nevím, vážně jsem skeptická, revoluční změny v životní filosofii vesměs zažívají lidé dříve než před padesátkou, hádám, že se na mě zde sesypou všichni ochránci nás bílých, tak vězte, že už jsem zvyklá ;-))))

Marat 1.12.2008 12:17

Re: Na populistickou strunu ...

Pepku co myslíte,proč jsou ty věznice plné barevných? Zaručeně tam nejsou proto že jsou barevní,ale jsou tam proto,že se dopouští daleko více trestných činu,jak místní bělošká populace.

Pepku vy také patříte mezi zaslepence a mimořádné hlupáky,když odmítáte fakta.Asiaté jsou rovněž rasisté jako běloši.Dokonce i Afričtí černoši a jsou jejích kriminály plné bělochu? Nikoliv a to proto,že se zdaleka v takovém množství nedopouští všech možných zločinu,jak ti barevní.