26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jenik 3.12.2008 11:17

Re: Suverenita

Nemuvíš pravdu, LS chce určitá většina evropských POLITIKŮ - příkaz zněl "hlavně žádná referenda" a "musí to být napsané tak, aby tomu nikdo nerozuměl"

Fleischer 2.12.2008 6:17

Suverenita

Ať se nám to líbí nebo ne, většina Evroppy, vlastně celá Evropa, chce Lisabonskou smlouvu. My se můžeme rozhodnout, jestli ji ratifikujeme nebo ne. Pokud ne, je dost možné, že většinová Evropa nebude chtít mít nic společného s tou menšinou Evropy, tedy námi (a možná Iry). V lepším případě zůstaneme na okraji Evropy (= dvourychlostní Evropa). V horším případě z EU uraženě vystoupíme. Pak zůstaneme suverénní, ale jen do té doby, než nás některá velmoc o suverenitu připraví. Kdo nám pak pomůže? Evropa, které jsme se dobrovolně zbavili? USA které jsou daleko? Rusko?

levap 2.12.2008 0:19

Občane, zamysli se

Paní Bobošíkovou "nemusím",zejména od té doby,co kandidovala za KSČM v presidentských volbách,nikoli proto,že kandidovala proti Klausovi ale proto,že se zahodila s komunisty - bylo to trapné divadlo.Divím se,že si to při své inteligenci neuvědomila.Leč zpět k jejímu článku - má pravdu! Naprostá většina občanů je pohoršena (slušně řečeno) chováním "našich opálených spoluobčanů",kteří naprosto přesně znají svá práva a dovedou je hlasitě na úřadech sociální péče vymáhat,avšak o povinnostech nevědí zhola nic.A tak průměrně vydělávající občan a řádný plátce daní živí onu "opálenou menšinu".Předem odmítám nařčení z rasismu - ale když se přestěhuji do komunity nějakého afrického kmene,tak nebudu vyžadovat,aby všichni nosili společenský oblek a chovali se podle měřítek euro-atlantické civilizace. form;Doufám,že jsem to řekl zřetelně.] Nelze se proto divit,že i onen průměrně vydělávající a průměrně slušný občan podpoří excesy tzv. extrémistů.Nechť si soudruh Uhl nebo Džamila Stehlíková zkusí nějakou dobu žít v takové komunitě.Takže naprosto souhlasím - zákazy tzv.extrémistických stran, zákazy demonstrativních pochodů nebo dlohodobé pronajímání si veřejných ploch jen proto,aby se na nich nemohly uskutečnit jiné akce, nic nevyřeší, pouze to zvyšuje vzájemné animosity.

janvanek 1.12.2008 23:26

Ta, bobo

za koho budeme kandidovat příště?;-D

xxx Kubeš 1.12.2008 18:47

se jí to krátí, pokouší se tedy dělat vše možné, aby nula nebyla nulou.

pája 1.12.2008 18:42

nu, i slepé kuře občas zrnko najde

Ale zde jde o kuřátko vidoucí a velmi čilé, prostě jen ke skutečným zrnkům přidala pro čtenáře trochu své dojmologie. A hlavně: "Publish or perish" :-)

jirka.s. 1.12.2008 18:18

Re: Lisb.smlouva

Ale no tak, promirule!!! Mandát jí pomalu končí, nové volby do EP se zase blíží, tož co by se neodvážila. Nevím, jestli jste si toho všiml, ale podobných reakcí jako je ta Vaše dnešní, se už tady pod jejími demagogiemi objevilo povícero! Ono je to velmi jednoduché pozvednout, s její imunitou, dokonce i klacek na cikány!  Pár hlasů to zaručeně přinese!!! No, a když pánbůh dopustí, i motyka spustí! Další volební období v Bruselu, by přece nebylo k zahození! ;-)

promirul 1.12.2008 18:04

Lisb.smlouva

Paní Bobošíková,velice často jste jen žvanila,ale dnes musím konstatovat,že jste řekla něco,co se jiní více zainteresovaní,neodvážili a neodváží.Mám ale bohužel domněnku,že nebýt  těch akcí proti cikánům tak asi byste zase sklouzla na mlácení prázdné slámy.Ale je třeba vám poděkovat za vaše slova,i když si myslím,že ti jichž se to týká,strkají stejně hlavu do písku,což se jim stejně nevyplatí.

ladislav 1.12.2008 16:48

Re: Přesně tak, s. Bobošíková,

Ááááá, další vypelichaný kádrovák, ty bys asi za minulého režimu věšel lidi, ne ?

ladislav 1.12.2008 16:45

Re: Názor

Co to meleš,bábo,co sem taháš komanče, nemá snad Bobošíková s cikorkami pravdu ? Nejsou snad naši politici podělaní, jen zahlídnou tmavočecha ? Copak je to normální, jak cikánům furt foukáme bebíčka a nejsme schopni rovného přístupu z pohledu jakéhokoliv zákona ?

Jarin 1.12.2008 16:39

Kde Vy se tu berete?

To Reflexu spadl server, ci co?

Jarin 1.12.2008 16:10

pani Bobosikova

...uz se ji to krati... ;-D

mirek 1.12.2008 14:55

Re: předsedkyně akčního výboru Národní fronty,

Vážená Dog-Tag. Paní Bobošíková pravdu nemá, paní Bobošíková jen popsala to, jak vypadá z křesla obýváku v její televizi aktuální stav v Janově. Paní Bobošíková se dodnes na toto téma ani jednou nevyslovila.

Zkuste si položit otázku. Kolikrát paní Bobošíková vystoupila s tímto problémem a na takovéto téma v Evropském parlamentu ? Kolikrát se jako zástupce českých občanů v EP byla podívat v Janově, či v jiném místě s podobnými problémy ?

Popis situace, navíc tendenční, kvůli navázání na Lisabonskou smlouvu, není pravda. To je jen popis.

Navíc její podání textu Lisabonské smlouvy je již v kategorii lží a vytváří svou interpretací dojem, jako bychom byli v RVHP a ve Varšavské smlouvě, kde jsme museli strpět "bratrskou pomoc".

mirek 1.12.2008 14:43

V klidu rozebrat text

To totiž znamená, že se paní Bobošíková sama usvědčí ze svých podivných názorovývh obratů. Vyzývá k rovnosti před zákonem, ku spravedlivému měření metrem všem. Tak to se pak nestačím divit, že kandidovala se Železným v době, kdy již čelil obviněním z porušení zákona, to se pak nestačím divit, že kandidovala na prezidentskou funkci za Komunistickou stranu Čech a Moravy, přímou dědičku Komunistické strany Československa, strany, která svou existenci postavila na nerovnosti občanů před zákonem, dá se říct, díky různým procesům a exekucím majetku a spoustě dalších skutků, strany, která nedodržela ani své protiprávní zákony.

Pravidelné uchopení aktuálního tématu, který i jen lehce pohne republikou, není volební program, není pak už vůbec programem na zvolení a podíl na moci.

Je to jen stará hra na to, že účel světí prostředek.

Účelem je další bezpracné zvolení do placené funkce, prostředkem oblbnutí voličů bez znalosti intrik.

Lída 1.12.2008 13:56

Názor

    Já se divím,že této SOUDRUŽCE se ještě dává prostor v těchto novinách. Ta patří do HALÓ NOVIN. Raději jdu číst něco zábavnějšího;-O

Jirka 1.12.2008 13:19

Tak tahle paní se svými názory

už dlouho nebude v evropském parlamentu. Hodila by se do nové klausovy evuofobní strany, byl by to skanzen dinosaurů.

Marat 1.12.2008 12:17

Re: Na populistickou strunu ...

Pepku co myslíte,proč jsou ty věznice plné barevných? Zaručeně tam nejsou proto že jsou barevní,ale jsou tam proto,že se dopouští daleko více trestných činu,jak místní bělošká populace.

Pepku vy také patříte mezi zaslepence a mimořádné hlupáky,když odmítáte fakta.Asiaté jsou rovněž rasisté jako běloši.Dokonce i Afričtí černoši a jsou jejích kriminály plné bělochu? Nikoliv a to proto,že se zdaleka v takovém množství nedopouští všech možných zločinu,jak ti barevní.

Dog-Tag 1.12.2008 11:46

Re: předsedkyně akčního výboru Národní fronty,

Paní Bobošíková je sice asi všechno možné co píšete - což na druhé straně nevylučuje, že má tentokráte pravdu. Navíc otázka cigánů není bohužel otázkou víry či nevíry (možná pro někoho v Hondurasu) ale my žijeme tady a teď a máme s cigány své zkušenosti - vidíme a zakoušíme vše ON-LINE takže se nemusíme opírat o víru v dané věci. Jsou tu očití svědkové, oběti cigánské kriminality a otazníky co s tím. Stát nám nepomůže, EU nám nepomůže. Na řadě je domobrana a soudce Lynč. :-(

brána 1.12.2008 11:40

I vy krásná lstivá ženská

Vaše obhajoba občanů před terorem menšin je péčí o náhon hradní mlýnice Libertas, nebo atentát na mlynáře.  Jste pana mlynáře stárek, či co?

Dog-Tag 1.12.2008 11:38

Re: hadí žena Bobo

Uvědom si že našim problémem je v prvé řadě cigánský neřád. Začíná to vypadat na to, že v určitých enklávách nastává nevymahatelnost práva (Ostrava Hrušov, Karviná (třeba Osmistovka), Havířov Šumbark, ale také Most, Klano, Janov a další. Už teď je pozdě to řešit. Za daných okolností je jedno kdo podá pomocnou ruku. (Bývalý Milicionář, třeba fašista, komunista nebo jak říkáš náckové a rasisté z žumpy-vše jedno.) Pokud si teď nepomůžem sami tak nás cigáni za pár let sežerou i s chlupama. !!

vladimír ondys 1.12.2008 11:26

Zajímavý postřeh

a docela až děsivě výmluvný z pera znalkyně poměrů v evropském parlamentu, ani se mi dnes nějak nechce být jízlivý.Rv8-oR^

http://ondys.wordpress.com

Jouza 1.12.2008 11:10

Re: DobréAno dobré!

Jedno,kdo to napsal!Ta žena má dobré články a navíc nikoho neškatulkuje a navíc nikoho sprostě neuráží!

whaler 1.12.2008 10:25

Re: Pěkně napsaný článek

Omyl - Klaus mluví i rusky a anglicky.

Adam Roskowetz 1.12.2008 10:05

Paní Bobošíková

Jste k nepotřebě. Volby do EP se blíží, že?

PROKOP BUBEN 1.12.2008 9:57

NO ANO

Bobule se snaží seč jí síly stačí, ovšem když se někdo zařadí mezi skupinu, které není možné věřit ani pozdravení......kLausova Libertas cz. snad ale kyne.....

Richard Houška 1.12.2008 9:52

předsedkyně akčního výboru Národní fronty,

kariéristka z principu, nám tu najednou hájí národní české zájmy.

Vážená soudružko, naučila ses hezky mluvit, hezky oblékat, my, soudruzi učitelé Kléma s Tondou ti tleskáme, protože ti co se k nám otevřeně hlásí, jako Mirda Štěpánů a Dr. Falmer-Filip ti nesahají ani po paty.

A teď vážně, vážená paní Bobošíková, opravdu máte pocit, že Vám ještě někdo v téhle zemi něco uvěří?!

666 1.12.2008 9:43

Re: hadí žena Bobo

Tvoje nemoc šílených krav je právě v plné síle, že!!!

majilenka 1.12.2008 9:18

Na populistickou strunu ...jede i Bobošíková

nebudu řešit žádné vězení ani ulice, ale nějak nevěřím na "renesanci" paní Bobošíkové, je to dáma velmi inteligentní a ambiciozni, (viz dávné působení na ČT v 21, a pak její neskonalá snaha dostat se post šéfa ČT, naštěstí nepodařená), jako europoslankyně má jistě nějaké možnosti ovlivnit politiku nejen v médiích, nebo má snad jenom potřebu si z EU dělat zabezpečovací ústav - viz manžel asistent (mimochodem poslanci ze starších členských zemí už od praktit asistentů z rodiny ustoupili, zřejmě pod tlakem slušnosti a svědomí nebo sebevědomější veřejnosti?) nevím nevím, vážně jsem skeptická, revoluční změny v životní filosofii vesměs zažívají lidé dříve než před padesátkou, hádám, že se na mě zde sesypou všichni ochránci nás bílých, tak vězte, že už jsem zvyklá ;-))))

novaz 1.12.2008 8:58

hadí žena Bobo

Tak náckové a rasisté z žumpy, která si říká dělnická strana, jsou pro Bobo "ostří hoši". Hm, zajímavé. Politická turistka Bobo, stižená nemocí šílených krav, završuje tak své názorové veletoče od kandidatury na presidentský uřad za komunistické vrahy a zloděje až po shovívavost a jistou míru pochopení pro neonacismus v naší společnosti. Ále co Bobo, hlavně že to v evropském parlamentu sype, no ne?

emil 1.12.2008 8:41

Dobré

souhlasím s článkem. Jen mi nějak neleze na rozum, že stejná témata nebyla nastolena při vaší volbě do europarlamentu. Tam jste vystupovala trochu jinak, hlavně aby europost byl v kapse. I když se článkem souhlasím, vám po zkušenostech nevěřím.