26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
brána 19.5.2009 15:37

Moskva nás prodala Evropě

Už to ví i Bobošíková. Však to i Palátové zítra dojde.

Prorok 19.5.2009 15:20

To jsou jenom vylhané účelové kecy.

Ostatně, co si děláme ve vlastní zemi, je jen naše věc.

Prorok 19.5.2009 15:18

Až budu chtít slyšet názor nesoudného emigranta, tak se vám ozvu Marate.

Niky 19.5.2009 14:45

Re: Palatovou podporuje eurokomunista Télička - to hovoří za vše.

V.r.1998 poslala bývalého prominentního komunistu Teličku do Bruselu,jako hlavního vyjednavače z EU vláda vedená bývalým prominentním komunistou,estébákem a milicionářem Josefem Tošovským,kterého premiérem jmenoval Václav Havel.Tošovského vláda dala Teličkovi jediný úkol,vyjednat pro Česko co nejhorší možné podmínky a Telička svůj úkol splnil!

Niky 19.5.2009 14:28

Německý ústavní soud,

sdělí,že Lisabonská smlouva je v přímém rozporu z Německou ústavou,oni už vědí kdo kope za Moskvu a co jsou zač Schroder a Merkelová.Není náhoda,že Václav Klaus dostal nejvyšší Rakouské státní vyznamenání a dnes mu Bavoři v Mnichově udělili zlatou medaili Konráda Peutingera!

Pete Brich 19.5.2009 14:10

"Autorka je kandidátkou SNK ED do Evropského parlamentu"

Kdyby to neměla u podpisu napsáno, ani by mě to nenapadlo!!;-D;-D;-D

PB

Severin 19.5.2009 14:03

Re: To už ale okecáváte moc okatě

No, to teda jsou  nejvyšší nemečtí politikové - minulý, teď už niemand Stoiber, poskok Posselt, o kterém běžný němec nikdy v životě neslyšel, bývalý šef SL Franz Neubauer, o kterém běžný němec jakbysmet nikdy neslyšel atd atd. To tedy mají být ti nejvyšší němečtí politikové?

Takže dle Vás, oni sice ti nejvyšší němečtí politikové jako třeba Angela Merkel a spol.  tajně podporují požadavky SL na navrácení pohraničí, ale nemohou to veřejně prohlásit a tudíž není možno to  dokázat. To bych teda klidně mohl prohlást, že Medvědev na východě chce zřídit mimoteritoriální ruskou gubernii v okolí jistého města v severozáp. Čechách, ale jelikož to nemůže veřejně prohlásit, tak to nejde dokázat.

čtenář 19.5.2009 13:42

Autorka se mýlí.

I bez Lisabonské smlouvy vznikl právní spor o navrácení konfiskovaného majetku. jednalo se začátkem 90. let o obraz "Velká vápenka" vystavený v Kolíně nad Rýnem(?). Zapůjčený obraz (z Lednice?) nebyl navrácen, protože ho Lichtenšteinové prohlásili za svůj neprávem zabavený majetek. Došlo k soudu, který trval asi 3 roky a ČR tenkrát u německého soudu vyhrála na základě rozhodnutí poválečné konference o reparacích z prosince 1945, kdy zanechaný sudetoněmecký majetek byl prohlášen za část dlužných válečných reparací. Odsunuté sudetské Němce měla za něj odškodnit Spolková republika, což se mezitím taky stalo.

Nula 19.5.2009 13:42

Re: Nemakačenka Palatová...

Genau.

Mejla 19.5.2009 13:37

Palatovou podporuje eurokomunista Télička - to hovoří za vše.

.

Mejla 19.5.2009 13:34

Nemakačenka Palatová nechce znát starou sudeťáckou taktiku postupných požadavků.

Nastolí se dílčí požadavky, které jsou nazvány konečnými. Po jejich splění však přijdou další "konečné" požadavky, které jsou ve skutečnosti postupnými kroky atd. Taktika totožná s postupem Němců při protektorátu ČSR anebo Rusáků při "dočasném" pobytu jejich vojsk. Churchill moc dobře věděl, když říkal "neustupujte ani o píď".

Marat 19.5.2009 13:29

Re: Schovej si toho bolševika do své tupé lebky, nečeský pablbe

Komunisté by v ČSR získali moc i bez Německa a Hitlera. A s tím vyhubení čechu to je stejné, jako s těmi výroky které údajně pronesl kardinál Piccolomini na Kostnickém Koncilu, nebo ten obdivuhodný výrok na adresu Čech který měl pronést kancléř Bismark. Nebo i s  přeslavnými Rukopisy.

Kdyby ti nacisté chtěli vyhubit takové čechy, jakým ráčite být vy falešný Proroku, tak myslím že by to nebyl špatný nápad.

Harpyje 19.5.2009 13:26

Chlape, s nickem K (komunista?),

lžete, až se Vám práší od huby! ;-€(Y)

Ivan Nový 19.5.2009 13:21

Zajímavé je,

jak jsou argumenty našich kolaborantů v čase stejné, podbně psali kolaboranti za protektorátu a podobně psali i kolaboranti za normalizace.

Marat 19.5.2009 13:21

Re: Vezměte to hezky popořádku a nemíchejte koše s baňama

Vy "K", vy jste přece jen zaslepenec. To ten Vilem v Rusku bojoval v těch Ulajnovoových hordách? Tu občanskou válku nerozpoutal a i když dodal do Ruska Uljanova s jeho bandou. Bojovali tam rusové proti rusum a bojovali tam mezi bolševiky i češi. Rovněž nikdo ve volbách v r. 1946 nenutil české občany aby volili komunisty. Rovněž nikdo nemusel se hrdě hlásit k LM.  Ten socialismus a ničení země a státu se dělo českými rukami a nesvádějte to na Hitlera ani na Německo. Proniknutí bolševiku do Europy se nezasloužilo Německo. Naopak nájezd na Europu plánoval miláček osvoboditel Čech báťuška Stalin. Nebo to byl Hitler kdo plánoval a usiloval rozšířít komunismus po celém světě? Mimochodem, KSČ měla v předválečném parlamentu deseti procentní zastoupení. Tedy už tehdy to byla silná strana. A soudruh Gottwald už v r. 1929 sliboval co s ČSR provede a svůj slib splnil. Tak to oslové nesvádějte to, co jste sprasili sami  dobrovolně, horlivě a s nadšením. Ostatně, ten Vilém který poslal do Ruska darebáka Uljanova, neudělal nic jiného, jak Sověti když za války posílali do Čech své agenty.

K. 19.5.2009 13:10

Re: To už ale okecáváte moc okatě

Důvěryhodný pramen? Projevy E.Stoibera, Fr.Neubauera, K.Kinkela, B.Posselta a jiných. A Vy mi zase ukažte, který zloděj, než se vydá někoho vyloupit, mu to předem oznámíé písemně, s vlastnoručním podpisem?!!! Vy vtipálku.

amos 19.5.2009 13:10

Re: 5. a 6. června všichni k volbám!

Ale i v Praze  nebo v Brně žijí tebou uváděné národnosti a nikomu to nevadí. České v případě Sudet znamená, že  území nepatří Německu a žijí tam převážně občané ČR i když různého původu. 

Marat 19.5.2009 13:02

Re: To je sice hrozné, ale pořád lepší než kdyby v českém pohraničí vládli Germáni.

Jistě Proroku. Není nad to, když čecha třiská po hřbetě český dráb českého pána, nežli aby na českého blbce padl i jen stín Germána. Ten Germánuv stín čecháčkovi oblíží mnohonásobně víc, jak krvavá záda od karabáče českého drába.

Češi sami zničili tu svou zem a né jen Sudety dalko víc, jak by dokázal nájezd těch nebarbarštějších vandalu ve středověku. Tak by ste měli být ticho.

Mejla 19.5.2009 12:59

Palatová je to, co nazýval Lenin užitečným idiotem. Tito pseudointelektuálové

prorazili socialistům nejen v Rusku a Německu cestu k moci a vraždám. Prchající německá socialistická vojska pak za sebou přitáhla do Evropy socialistická vojska SSSR. Bolševici při pokusech dobýt Evropu byli vždy odraženi, ať ve Finsku či v Polsku.

Severin 19.5.2009 12:56

Re: To už ale okecáváte moc okatě

A nějaký důkaz pro Vaše tvrzení by nebyl?

Marat 19.5.2009 12:55

Re: Někteří lidé zase čekají na Marťany

"K", jste omezený český šovinista.  Velice bych se divil, že vy takový omezenec by někdy četl stránky Landsmanšaftu. Na svět,kde žije české komunita, si češi zakládali své spolky a nikoho v těch zemích nenapadlo, že to jsou ti češi agresoři a že chtějí původní obyvatele vyhnat a oloupit je o jejích majetek. 

Lidé většinou si vzpominají rádí na místa kde prožili své dětsví a jen oslové vašeho kalibru v tom vidí zločiné úmysly. Nechte ty Suděťáky na pokoji a nevšimejte si jích. Nedělají nic jiného, jak to co děláte i vy. Vzpomínají jen na své někdejší domovy, na místa kde prožili kus dětsví. Já si také rád vzpominám na místa kde jsem kdys rád chodil.

Mejla 19.5.2009 12:55

Jediná záruka míru v Evropě je ta, že Skopčáci už NIKDY nebudou vládnout tam,

kde kdysi chěli Heim ins Reich.

Prorok 19.5.2009 12:53

Nesmysl

Většina obcí měla český i německý název a smíšené obyvatelstvo.

Prorok 19.5.2009 12:51

Schovej si toho bolševika do své tupé lebky, nečeský pablbe

Nikdo by české Němce nevyháněl, kdyby se nesnažili vyhubit Čechy a zabrat území Koruny české. Komunisté získali moc právě díky druhé světové válce, kterou vyvolali tvoji němečtí soukmenovci, natvrdlíku. Tak si tu pořád nehoň triko a neomílej ty své nesmyslné s r a č k y.

Frantisek S 19.5.2009 12:47

EU

Zajimave a diskutovane tema, lisabonska smlouva nas rozhdne bude omezovat ve spouste veci, navic bude nase povinost poslouchat a plnit co nam diktuje EU s minimalni moznosti protestu. Stale mam obavy, ze EU je jen 4. rise, ktere vladne DE + FR.

Marat 19.5.2009 12:46

Re: Všem naivistům doporučuji,

Pan "K" vlastní nedostatečně vybavenou myslivnu. Pokud vím, tak i na českých mapách jsou Německá města uváděná pod českými nazvy. Ostatně je slovo "Němec" slovem germánským? Říkají si ti germáni : "my Němci"? Tak co se čecháčku čílíte? Prostě ti "Sudeťáci" pořád jmenují tá města a vesnice tak jak se jmenovali od svého vzniku a tak není důvod se čílít.

Prorok 19.5.2009 12:46

To už ale okecáváte moc okatě

Jste naprosto nedůvěryhodný.

Severin 19.5.2009 12:40

Re: Někteří lidé zase čekají na Marťany

Můžete mi udat nějaký důvěrohodný pramen, kde se uvadí, že program znovuzískání (českého) pohraničí ma podporu i mezi nejvyššími německými politiky? A neuvádějte jako důkaz stránky landsmannschaftu, ti blábolí zrovna tak, jako třeba u nás blábolí Haló noviny.To množství sudetoněmeckých organizací? Dle Vás to vypadá, že jich jsou tisíce a opět tisíce. Je jich spíš pod stovku a většina z nich sestává z  přestárlého výboru a pak tří nebo čtyř členů. Část  z nich má jenom sociální funkce - starat se o své staré. Jejich setkání je setkání dědečků a babiček, kteří, jako všichni staří se rádi setkají a zavzpomínají na své mládí a to je všechno. A že  ty "ideologicky zaměřené" organizace sudetských němců přijímají za členy nejenom sudetské němce ale i jiné? Při tom ubývání   regulérní členské základny věkem jim nic jiného nezbývá, aby nezašli na úbytě úplně. Vždyť i KSČM , která má podobné problémy se stárnutím regulérní členské základny přijímá lidi, co "souhlasí s programem".

K. 19.5.2009 12:03

Re: Někteří lidé zase čekají na Marťany

Nejde o nějaká "nahnědlá" dvě procenta, ale o to, že program znovuzískání pohraničí má podporu i mezi nejvyššími německými politiky. A hlavně si prohlédněte stránky landsmanšaftu (www.sudeten.de) - to množství organizací, přijímání za členy každého, kdo souhlasí s programem, vůbec nemusí být původem sudetský Němec! Jde o systematickou činnost, zaměřenou na budoucnost a se zásadními politickými důsledky pro nás.

K. 19.5.2009 11:53

Re: Vezměte to hezky popořádku a nemíchejte koše s baňama

O vznik komunistického režimu v Rusku a tudíž i rozšíření komunistických "pořádků" do okolních zemí se postaralo (Vilémovo a pak i poválečné) samo Německo, které bolševickou revoluci financovalo a dlouhodobě podporovalo. O proniknutí bolševiků do střední Evropy se zasloužilo Hitlerovo Německo. Že je pravdou, že "kdyby tady nebyli po roce 1948 komunisté, ale normální demokratický právní řád, ...", to je přece jasné, jen nevím proč to říkáte. Západní mocnosti prostě vyměnily kus Evropy za pomoc ve válce v Asii. Ale řekl bych, že i bez tohoto dobrovolného ústupku by Stalin udělal maximum, aby měl po válce co nejbližší přístup k co nejdelší části německých hranic, a že by si při tom nebral servítky. Už jen z důvodu bezpečnosti.