10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
SelskýRozum 21.5.2009 4:49

Re: Ano i ne

R^ Trefne! Chce to jen rozumny kompromis.

Pavel 73 21.5.2009 4:59

Re: Ano i ne

Nezlob se ale vubec nerozumim co chces rici. Sr@t na ulici? Tolik lidi a psu a koni a holubu to prece dela! A jak casto - ve dne i v noci! Tak jaky pak show? Znam jednoho take Pavla co se musel vysr@t v Praze na Vaclavaku za dvermi hotelu kdyz to neho prislo a udelal to v rekordnim case a pak se rozciloval kdyz prave vcas si natahnul kalhoty a baba Jaga sestupovala schodami a zacala rvat a kricet co to tam je za smr@d a tak velke h/o/v/n/o a on ji pritakaval ze uz po druhe nikdy neprijde navstivit nikoho v tom dome!

Pavel72 21.5.2009 6:53

Re: Ano i ne

To nevadi, v diskusi to neni povinne (rozumet). Nic si uz toho nedelej a precti si jine prispevky a na tento zapomen.

Houba 21.5.2009 8:48

Re: Ano i ne

Něco podobného mě napadlo taky. Občas mi jde hlava kolem, co jsou lidi schopni v TV ze sebe vypustit. Proti sprostým slovům nic nemám, dokonce je sbírám ;-), ale zastávám názor, že mají v jazyce své místo. Když si upustím kladivo na nohu, je zcela na místě zařvat *****! nebo #@¢§!, když to budu používat za každým druhým slovem, budu za sprosťáka. I když znám pár charizmatických jedinců, kterým i ty sprosťárny člověk odpustí, protože to k nim prostě patří, u většiny sprosťáků to není charizma, ale tupost.

Do veřejných sdělovacích prostředků by takové výrazy neměly pronikat jako na běžícím pásu. Proto mi ta 22 h hranice an sich nijak nevadí, jakkoli o cenzuru nestojím. Ovšem není to, že většina soudných lidí nevystrčí holou zadnici na ulici vlastně taky cenzura?

chouan 21.5.2009 0:18

... nepředpokládám, že by byla EU řízena partou dementů

Obávám se, vážený pane Vlku, že nepředpokládáte špatně ;-P

těchňik 21.5.2009 0:38

Re: ... nepředpokládám, že by byla EU řízena partou dementů

Možná tam funguje něco podobného jako u psychologie davu. Samotný EUúředník je třeba ještě inteligentní, (sebe)kritický a rozumný. Je-li však v byrokrativkém EUstádu, stává se z něj ..... (ad libitum).

Otto 21.5.2009 11:48

Re: ... nepředpokládám, že by byla EU řízena partou dementů

Přesně tak. Pro naprostou většinu Euroúředníků, jakožto pro jednotlivce, platí, že jde o inteligentní, vzdělané, jazykově dobře vybavené lidi. Jakožto masa produkují naprosto totální blbiny.

Prý je zjištěným psychologickým faktem, že pokud má skupina podprůměrných či průměrných lidí řešit nějaký problém, zpravidla přijdou jako skupina s lepším řešením, než s jakým by přišel libovolný člen té skupiny. Pro skupinu nadprůměrných lidí je to přesně naopak. 

Kanuk 21.5.2009 17:09

Re: ... nepředpokládám, že by byla EU řízena partou dementů

Lidi, zdá se mi, že jste stejně alternativně inteligentní, jako spousta Kanaďanů a asi i Američanů. Ti si myslejí, že když se jejich provinciální politik dostane do federálního parlamentu, tak se z něj stane blbec, že jejich provinciální politici jsou menší blbci, než ti federální a tak podobně. Provinciální politici jsou "my", federální politici jsou "oni", kteří "nás" jenom okrádají o peníze atp. Já chápu, že v té EU je to trochu větší míchanice, ale princip asi bude stejný.

P.H. 21.5.2009 0:13

Vlku, máte 100 bodov.

Jen nevím, jestli by tu ten článek měl být i po šesté ráno :-)