5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

EVROPA: Bezpečný, celkem bohatý stát v krizi (1)

Tím myslím naši milou republiku. Je tady bezpečno, je tady celkem bohato (což se obecně těžko chápe, ale je to tak) a je tady čím dál tím víc dusno.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Langer 24.7.2017 9:02

Re: No, ty vinařské cyklostezky

Tak chodit pěšky se může, ale proč potom budovat ty cyklostezky... ;-)

R. Langer 24.7.2017 9:01

Re: Velmi dobře,

Ano, to je přímo ukázkový paradox. Lidé absolutně nechápou, o čem ANO vlastně vůbec ve skutečnosti je. A pak se zase budou hrozně divit, jak je "něco takového" vůbec možné... Vždycky si vzpomenu na tu větu z Obecné školy: "Jsme proti zavádění kolchozů a proti jakýmkoli formám násilného

združstěvňování. Komunisté jsou pro zdravý rozvoj řemesel, živnosti a

maloobchodu."

Ach jo. :-(

Š. Hašek 24.7.2017 8:55

Re: Velmi dobře,

Připojuji se. Trefný článek.

Bohužel, někdy musí být opravdu špatně, ........ aby pak bylo líp.

R. Langer 24.7.2017 8:51

Re: Vlk evidentně nepochopil,

No, mně to zase jako taková legrace nepřipadá.

R. Langer 24.7.2017 8:50

Re: Policie postupuje správně!

Tak tak! Na vobyčejnej lid holt muší bejt přísnost!

M. Hoblík 24.7.2017 8:47

Policie postupuje správně!

Vodáci nemají co chlastat, co kdyby spadli do vody a namočili se! Stát se o nás stará a my si toho nevážíme, jsme nevděčníci nevděční a to se nám vymstí. Jenom Babiš kolik vynaložil úsilí za náš blahobyt, státní dluh se radfostně blíží dvěma bilionům a my se handrkujeme o hloupý rozdíl v kvalitě potravin u nás a v Německu...

P. Lenc 24.7.2017 7:54

Re: Velmi dobře,

Ano paní Těhanová, bude hůř.Článek naprosto výstižný.

P. Maleček 24.7.2017 7:19

Vlk evidentně nepochopil,

že ty jím citované blbosti tam nenacpali jím uvedení odbornící, ale prokuřácká parlamentní lobby, to aby ten zákon, až poleví protikuřácké hysterčení, šel snadno prokuřácky novelizovat či jako celý zrušit.

No a ostatně ta vodácká putování, protože už se smí skoro všechno, už byla čím dál větší nuda. No a tak jejich zpestření v korytě řeky se potácejícími policajty, snažícími se projíždějící vodáctvo (loď jak známo nemá brzdu) zastavit, legitimovat a dát mu fouknout, zas vodáctví vrací tu starou dobrou šťávu, kdy bylo i lehce protirežimní recesí.

A tak sevrací i ta tehdejší večerní prča, když se vypráví jak se kde podařilo otravného policajta oblafnout či dokonce při předstírání nezvládnutého brzdění lodě do vody srazit.

S. Ševeček 24.7.2017 6:55

Jsme už osmnáctou krajinou*** Německa

a nigrace bude, soudruzi!

(*** spíš ukrajinou, s rádoby bohatými obyvateli)

E. Vašátko 24.7.2017 6:48

Dobře, ve všem máte pravdu,

ale co s tím, když je v tomhle státě snad 30 % lidí, kterým to nevadí a kteří jsou schopni zvolit za premiéra nového Lukašenka nebo Mussoliniho za koblihu a prázdné sliby ? Co s voliči, kteří byli schopni a stále jsou schopni zvolit ruského agenta a ožralu za prezidenta ?

M. Těhanová 24.7.2017 6:40

Velmi dobře,

krásně politicky nekorektně vyjádřená realita dneška. A bude hůř, lidé hledají záchranu u takového individua, jako je Babiš, který bude jen přitvrzovat. Ach jo!

J. Mrázek 24.7.2017 5:28

Stručné, pravdivé, trpké, na klacek ...

Nicméně je to zatím pouhá desetina toho,co bude, až se EU "pořádně budovatelsky vzchopí", potom to teprve bude tanec... honem pryč !!!

P. Dvořák 24.7.2017 3:14

Ještě že máme v EU tu Joudovou,

která umí přesně rozeznat, zda v nějaké zemi z našeho okolí nebují nová totalita třeba tím, že orgány lidmi zvolené dělají to, co orgánům veskrze nevoleným a docela nepochopitelně neodvolatelným nejde pod nos.

J. Sinnreich 24.7.2017 2:14

Ockovani normalizaci

Ty roky komunisticke totality a normalizace mely ovsem jeden kladny vliv. Pusobily totiz jako preventivni ockovani obyvateltva na rozpoznani neschopnosti, lzi a propgandy vladnouciho rezimu. Toto ockovani, bohuzel, obyvatele nami obdivovanych zapadnich spolecnosti nedostali. Proto se jako stado daji oblbovat Eurounionistickou propagandou socialnich inzenyru a zelenych blouznivcu, celkem bez viditelneho odporu. Bohuzel, jedinou lecbou na to je nakaza stejnou chorobou. Zalezi ovsem na tom, zda ji pacient prezije.

J. Jurax 24.7.2017 1:07

No, ty vinařské cyklostezky

byly jistě vybudovány za přispění EU.

Už tehdy to byla vzhledem k našim zákonům pošetilost, neboť i tehdy - před tímhle zákonem nazývaným protikuřácký podle největší hovadiny v něm obsažené - ani picyklista nesměl šlapat do pedálů, když požil. No a dnes tuplem.

Jenže se to tolerovalo, protože jezdit od sklípku ke sklípku bez možnosti konzumace vína je počínání celkem zoufalé.

Ale chodit pěšky i po požití se tam prý může.

Ovšem Zákon je Zákon. A samozřejmě - s blbostí našich zákonodárců je nutno počítat jako s faktem.