3.6.2024 | Svátek má Tamara


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
milan007 15.3.2007 9:42

má dubový mužíček dubovou hlavu ??

astro 15.3.2007 9:34

Re: Re: Kolaborace?

Souhlasím! Ministr, který pracuje proti vlastní zemi - to snad nikde ve světě není. Měl by být okamžitě odvolán.

kdokoli 15.3.2007 9:34

Re: Jo,jo

Dotčené armatury, příruby a těsnící uzly jsou vyrobeny v ČR dle původně ruského projektu. Problém je jinde - šetření na servisních firmách, neustálé zkracování termínů a nedostatečná kontrola provedených prací.

JC 15.3.2007 9:33

Re: Re: Jak bude na Bursíkovo extempore reagovat p. Schwarzenberg?

Vy Bursíkovu výzvu Rakušanům, aby si stěžovali na ČR snad považujete za bezvýznamnou či dokonce úsměvnou maličkost? Tak to já naopak za velice závažný a neomluvitelný krok.  A pokud se kouknete na diskuse i na jiných serverech, nebudu zřejmě sám.

kdokoli 15.3.2007 9:30

Re: Re: Jak bude na Bursíkovo extempore reagovat p. Schwarzenberg?

R^

kdokoli 15.3.2007 9:30

Re: Hanzlicek...

Jelenová - kráva

Vlastimil 15.3.2007 9:20

Re: Jak bude na Bursíkovo extempore reagovat p. Schwarzenberg?

Karla Schwarzenberga považuji za jediného slušného ministra, kterého strana zelených do vlády nominovala. Zatím se vždy vyjadřuje uvážlivě a loajálně k zájmům ČR. Například jeho jednoznačný postoj k umístění americké základny na území ČR není rozhodně populistický a jistě se většině zelených nelíbí. Nemůžete po něm chtít, aby reagoval na každou hloupost ať už ze zahraničí nebo z domácí politiky.

a m i Z .M 15.3.2007 9:19

Zde se říká

"1 A". Ale na konec týdne přijde Zima.

hodne neRtah 15.3.2007 9:12

Re: Vážený intelektuální příživníku

dubovy muzicku... JESTE....

oakman 15.3.2007 9:10

Vážený intelektuální příživníku

Jste s Brezinou dvěma památnými užitečnými blby devadesátých let, kdy jste pod pláštíkem "hjiného vědeckého pohledu" na téma životního prostředí medálně zaštiťovali Klausův teorém přírody  - Krušnohoří - hromada uhlí - vytěžit!. Středohoří - hromada štěrku - vytěžit, prodat "za modrý", prachy vydělá Čermák a Whimpey, zaůčtuje Nemec (ODS). Český Kras - cement, vytežit, prodat Heidelberger Zement, která pod hlavičkou Bohemia Cement doveze cement do BRD za nemravně nízkou cenu a pan Klaus jménem ČR zaplatí pokutu za dumping. Teď vám jde opět o limity, tak se snažíte zelené odpálit na atomu, aby jejich odpor k pokračování v destrukci Mostecka pro škváru pro Komárka a jeho KGB akcionáře. Kolikpak "upadne" Římanovi?? Bursík vám pomáhá, protože jeho odpor k jádru je spíš povahy církevní než vědecké - víra předběhla poznání. Pokud nezpochybňujete demokratický mandát komoušů, kterým jste většinu života statečně lezl do zadku, tak se tu nepouštějte do kriminalizace jiného mandátu. Jen v sobě odhalujete genetického bolševika, kterým bezesporu jste. Povědomí většinového primipiva, kterému tu foukáte do plachet je příroda prostor, kde stát má uklízet bordel, který navezeme, jsouce líní platit popelnice, uklidit na prázdniny, ale kromě dovolené, kdy nadáváme na špinavé vodní nádrže, je pro nás příroda dřevo, maso, šutr, hlína - vše na kšeft, vše pěkně po komunisticku zboží. Vaše generace ukázala, o co jí jde, bylo nám 40 - 50, přežili jsme Husáka, pak šlo o to se nakapsovat, doklepat to do důchodu, okrást znovu své děti, tentokrát o peníze a pak se jako penzista pověsit na jejich kapsu - státe naval, jsem starej. Hanzlíčku bacha!! Jestli by ty peníze na tvůj chleba měly jít z kapes mých dětí, chcípneš hlady!!!

Zdenka Jelenová 15.3.2007 9:10

Hanzlicek...

...hajzlicek!

honza 15.3.2007 9:05

sabotáže

Placený informátor nebo rovnou je tam někdo, kdo ty "havárie" vyrábí aby si své grošíky zasloužil? Není to až tak složité - na obě strany - zapomenout zavřít ventily i zjistit kdo to dělá a zda se to neopakuje nápadně u určitých osob.

JC 15.3.2007 9:04

Jak bude na Bursíkovo extempore reagovat p. Schwarzenberg?

(Původněno omylem umístěno k úvodníku.)

Pokud si vzpomínám, při jmenování ministrem pronesl větu v tom smyslu, že bude prosazovat zájmy této země, bez ohledu na to, kým byl do funkce navržen. Zatím se tomuto slibu nezpronevěřil; připadá mi jako člověk, pro něhož  je hlavní životní zásadou čest.  

Zbývající 3 ministři nominovaní za Zelené ovšem nic takového neslíbili, takže se cítí být oprávněni konat dle libosti - v zájmu jiného státu. Bursík tomu ovšem dal korunu!!Rv

Pesimista 15.3.2007 9:02

Věřím, že o kariéru jde panu Bursíkovi a zřejmě nejen jemu, až na prvním místě

Nevím, jestli si to pamatuji správně, ale těsně po volbách zveřejnila média něco o levicové frakci ve straně zelených. Za 14 dní byl sjezd (nebo konference???) této strany a hle: předseda pan Bursík sdělil do kamery, že levou frakci si vymyslela média, že žádná nikdy nebyla. A na druhý den se zjistilo, že na zasedání byla vyloučena zakladatelka strany zelených. (To je zhruba to, co si pamatuji, nikde jsem to neověřoval).

Tento postup však naprosto odpovídá tomu,  jakou politiku nadále praktikuje pan Bursík. Pro to, aby se dostal do vlády udělal opravdu všechno. No, a teď zase udělá všechno proto, aby v ní zůstal stůj co stůj. Je úplně jedno, jestli ministerstvo pod jeho vedením zbabralo žádost o dotaci na čističky vod. To nejdůležitější je JETE, protože jak jinak se zviditelnit v mezinárodním měřítku?

Zdá se mi, že celá naše  polická scéna, a to napříč politickým spektrem, by byla k smíchu, kdyby nebyla k pláči. Předesda jedné je bývalým agentem Stb, předseda druhé žene svou mocichtivostí stranu do záhuby, a to i ekonomické, předseda třetí je vyšetřován pro korupci, předseda další - viz výše - pracuje proti vlastní zemi a pan premiér je všechno jiné než vůdce-frajer, který by dokázal, že je dostatečně velkorysý, aby zabezpečil bývalou manželku i současnou partnerku a aby raději stál za svým gestem ve sněmovně a zaplatil pokutu, než se ztrapňovat výmluvami.

Moc těch "velkých" v politice nemám, což?!

XiXao 15.3.2007 9:01

Re: Hanzlíček,

Jaké je počasí v Německu, pane Zimo?

Historik 15.3.2007 8:55

Ano, měli nechat jistého Hitlera nastolit Nový evropský pořádek

Konec konců, vyvražďování Židů a dalších byla čistě vnitrostátní záležitost Velkoněmecké říše, konec konců Auschwitz stál na jejím území (za které prohlásili celé Česko (protektorát) a část Polska (Generální government)).

jerry 15.3.2007 8:55

Re: Co třeba petici ?Souhlas - zaručuji podpisy celé mé rodiny a ještě několik známých:-)

Michal 15.3.2007 8:54

Re: Biomasa - co se o ní neříká a na co zelení už zapoměli.

Nejekenomičtější a nejekologičtější je spalování biomasy jako přídavku paliva v uhelných elektrárnách a teplárnách (případně spalovnách). Ty mají lepší možnost minimalizace emisí a prakticky odpadají investiční náklady. Pokud vím, něco takového ČEZ nabídl.

jerry 15.3.2007 8:54

Také Bursíkovo myšlení vykazuje značnou poruchovost,

navrhuju odbornou psychiatrickou léčbu.:-)

PETR 15.3.2007 8:45

Co třeba petici ?

Má-li někdo z přispěvatelů prostor na webu a umí udělat stránku, co takhle zorganizovat petici za Bursíkovo odvolání? Důvod: jako vysoký státní představitel nabádá cizí stát k jednání poškozujícímu zájmy vlastního státu. Domáhat se v cizině práva proti vlastnímu státu je zcela v pořádku, pokud tak činí řadový občan, kterému bylo státem ukřivděno a který vyčerpal všechny možnosti obrany jež mu stát poskytuje. Nemůže tak ale činit představitel vlády, protože ten má z titulu své funkce nástroje i odpovědnost k odstranění stavu, který pokládá za nesprávný. Musí tedy buď konat, nebo musí vládu opustit a pak hájit svůj zájem jako řadový občan. Žalovat na svůj stát v cizině a přitom stát v jeho čele je naprosto neslučitelné a ukazuje na to, že žalujícímu nejde o nápravu, ale pouze o jeho osobní zájem v rozporu s funkcí, kterou zastává.

R 15.3.2007 8:37

Re: Biomasa - co se o ní neříká a na co zelení už zapoměli.

Tento příspěvek o dioxinech v biomase je nesmyslný do té doby, dokud se u nás bude topit uhlím.  Uhlí totiž obsahuje toho chlóru mnohem více, takže těch dioxinů z uhlí je o řády více.  Jinak řečeno jakmile jeden dům ve vesnici je vytápěn uhlím a ostatní biomasou, tak ten jeden dodá do prostředí více dioxinů než všichni ostatní s biomasou.

Ota First 15.3.2007 8:30

Re: Re: proč bychom nebudovali

Na to by vám rychle přišli podle odběru motoru. Musel byste se domluvit se sousedem a elektriku táhnout káblem od něj. Ale jinka dobrý. ;-)

dvd 15.3.2007 8:26

Zimo

Proc jste si dnes rano zase navzal prasek?

Václav 15.3.2007 8:26

Re: Re: Mě spíš vadí, že

Copak o to, on nemá nejspíš ani ponětí o tom, do čeho tady tak vehementně kecá. Jeho znalosti o energetice se podle všeho pohybují někde na úrovni toho, že "elektřina není vidět a kope". Na větší hloubku bych to neviděl.

Saša 15.3.2007 8:22

Protistátní ministr.

Takoví lumpové seděli ve vládě za KSČ po roce 1946 - a podařilo se jim zbavit náš stát suverenity a občany svobody. Pokud se z toho nepoučíme, čeká nás to znovu.

a m i Z .M 15.3.2007 8:17

Je trochu škoda,

že nemáte na víc, nudíte mě.

Saša 15.3.2007 8:12

Ladislave, Vy nevíte, kdo to je?

To není český občan - je to občan SRN, který se mezi svými novými německými spoluobčany stydí za svůj český původ a proto Čechy a všechno české nenávidí až k smrti. Vůbec mu nejde o Temelín - jde mu jen a výhradně o útok na Čechy. Kdybychom my tady vystupovali proti JETE a dštili na ni obraznou síru, on by ji hájil do roztrhání těla, jen aby mohl rozhlašovat, že Češi jsou hlupáci a primitivové.

On má problém duševní, nikoli fysikální.

ladislav 15.3.2007 8:12

Re: Mě spíš vadí, že

Odhadl jsem tě správně,zamindrákovaný idiot, který o skutečných lidských hodnotách nemá ponětí.

krok 15.3.2007 8:11

Re: proč bychom nebudovali

Jo, jo, tak nejak:

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007030402