24.5.2024 | Svátek má Jana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
honzak 13.3.2009 10:16

myšlenkové pochody

zdepřítomných melounistů by si zasloužily zásah kvalitního psychologa.  Asi by je charakterizoval (ty melounisty) jako psychopaty. A měl by pravdu.

westík 13.3.2009 10:13

Re: Pane Hanzlíček, že je Burcík vůl, je stará známá záležitost.

nevím, Zímo, jak komu....ale Vaše příspěvky už lezou krkem mně ! :-( Nevím sice, kdo jsou ti "jak takž  myslící čtenáři ", ale Vy mezi ně určitě nepatříte ....alespoň IMHO zcela určitě nemyslíte hlavou !:-/

honzak 13.3.2009 10:13

Re: Pěkné, pěkné

jistě není. Nicméně z toho textu trčí melounismus jak vyšitý. Proto ta otázka na volbu (do které mi opravdu nic není). Ale jeden z nich to bude, že?

honzak 13.3.2009 10:10

Re: Pane Hanzlíček, že je Burcík vůl, je stará známá záležitost.

Co kámoš Zimo - jaké jsou předpovědi přerozdělení sluneční a větrné elektřiny do distribuční sítě EU? Bude slušně foukat...

Začni studovat pojmy "dostupnost" a "pohotovost", určitě si koupíš slunečník a pojedeš kompletně na úžasnou čistou  energii "aus Sohne":-D!

westík 13.3.2009 10:10

Re: "Strana zelených ve vládě dokáže využít všech prostředků, bez ohledu na mizivou podporu a zájem občanů, k prosazení vlastní ideologie.

já  s autorem také souhlasím ! R^

westík 13.3.2009 10:09

,Rexi!

škoda, že jste své přání"po nás potopa" nevyslovil dříve! Pozvala bych Vás na Vysočinu, neb u nás skoro menší potopa byla - mohl jste se docela v pohodě utopit ! Nevím ,jak doma hospodaříte -zřejmě špatně vzhledem k  tomu, že Vás z toho "hospodaření bolí hlava !  Tak se více snažte !  :-/ 

Ladislav N 13.3.2009 10:09

"Strana zelených ve vládě dokáže využít všech prostředků, bez ohledu na mizivou podporu a zájem občanů, k prosazení vlastní ideologie.

R^Naprostý souhlas s autorem článku!!

PetrKiebel 13.3.2009 10:07

Re: ano profesor Klaus to rekl

To jako, že se jakékoliv ekologické opatření má momentálně škrtnout? Co to je za hovadinu? Vždyť odstraňování následků po vypnutí čističek a pod. by posléze stálo mnohem víc...ohle může navrhnout jen úplný b.l.b.Ač Klause nemusím, prostě nevěřím, že by podobnou hovadinu vypustil z úst.

A na severu že jsme to vydrželi? vydrželi, ale umíráme dřív, máme větší výskyt rakoviny a pod. Děkuju, ale svůj život a zdraví nehodlám obětovat na oltář podobných hovadin...

tosek 13.3.2009 10:07

Re: ano profesor Klaus to rekl

To vám gratuluji, možná, že jsme se tam někde potkali - starý Most si také pamatuji ještě dobře, stejně jako Komořany, Kopisty nebo Dolní Jiřetín. Jak jste si jistě povšiml, nikde jsem nenapsal, že snad velký neomylný VK osobně tyto oblasti zničil. Říkám jenom tolik, že jeho popírání poškozování životního prostředí je zcela absurdní. Buď je to nevzdělaný blb nebo gauner. Je samozřejmě otázka, co je horší.

I-Worm 13.3.2009 10:07

Re: ano profesor Klaus to rekl

víte-li pak, jaký je rozdíl mezi kozou a vozem?

M. Zima 13.3.2009 10:05

On ten Klaun řekl víc:

chtěl zrušit i jakoukoli ochranu zaměstnanců a také podíl zaměstnavatele na sociálním zabezpečení zaměstnanců. Je jenom málo zemí, kde ho za takové myšlenkové pochody nenakopou do hyždí, na to jsou Češi jistě hrdí.

I-Worm 13.3.2009 10:05

Úplně zbytečná otázka

kdo hradí výsledky arbitráží za |NOVU, DiagHuman atd. ?

M. Zima 13.3.2009 10:01

Pane Hanzlíček, že je Burcík vůl, je stará známá záležitost.

Kdyby nebyl Neff ubožák, tak by vyžadoval od příspěvků něco nového, a ne jenom pořád "špatný Paroubek, nebezpeční Zelení a výborná ODS", to už musí lézt každému jakž takž myslícímu čtenáři krkem. Místo těchto kravin byste měl např. napsat, že se cenově propadají solární panely a solární elektřina se přiblížila rentafilitě klasických zdrojů.

westík 13.3.2009 9:58

Re: ano profesor Klaus to rekl

milý tosku, sice nevím , co Vám osobně Klaus provedl ,ale tolik zaryté nenávisti si jistě nezaslouží ! Já severní Čechy znám velice velmi ....vím, jak tam krajina po povrchové (a částečně i hlubinné) těžbě uhlí vypadá, dokonce si pamatuji, jak vypadal starý Most před zbouráním !.  A také naprosto jistě vím, kdo za to může ....ale mohu Vás ujistit, že Klaus s touto devastací krajiny nemá vůbec nic společného !  Bylo by už načase,abyste  odložil své "černé brýle mámení" při pohledu Klause !  Víte," přílišná nenávist vede k šílenství" !

tosek 13.3.2009 9:48

Re: ano profesor Klaus to rekl

Ona to příroda v severních čechách vydržela??? Asi by bylo dobré, kdybyste někdy opustil internetové stránky nejgeniálnějšího prezidenta v dějinách vesmíru a přilehlého okolí, koupil si jízdenku na vlak či autobus a zajel se tam podívat.

kuk 13.3.2009 9:43

ano profesor Klaus to rekl

nedavno v tech rakouskych novinach. Mely by se prechodne nebo trvale opustit ekologicke standardy. Odsirovani neni zadarmo, provoz cisticek taky a v dnesni krizi by tyto uspory pomohly podnikatelu. Az bude zase ekonomika slapat budou zase penize na peci o zivotni prostredi. ted si to proste nemuzeme dovolit. Priroda na severu cechvydrzela 40 let socialismu, tak bude muset vydrzet i tuto mimoradnou situaci. Proste ted na to nejsou penize. ekologie je jen tresnickou na dortu, to prezident rekl naprosto jasne uz nekdy v devadesatych letech.

ted proste nejsou penize na utraceni za nejake ropuchy, kytky a motyly.  Podniky ted budou moci odkladat platby do socialniho pojisteni, je v takove situaci vyhazovat za penize na 'ekologii'?

R 13.3.2009 9:40

Re: Pěkné, pěkné

To je typická argumentace omezených, když nemám pravdu, udělám z toho druhého pohrobka socialismu.

Za komunistů se ničila půda a dělal průmysl, preferoval jeden na úkor druhého  tak nějak "budovatelsky",  dneska se ničí půda a preferuje jeden průmysl a ničí druhý tak nějak " zeleně a ekologicky" , ale výsledek je zhruba stejný. Vždycky ožebračení lidí.

knihovnik 13.3.2009 9:36

Re: Pokud se najde dost pitomců,

zase to plati Lukoil?

R 13.3.2009 9:32

Re: Pane Hanzlíčku!

R^R^

tosek 13.3.2009 9:31

Re: Pěkné, pěkné

Do toho koho budu volit vám s dovolením vůbec nic není. A jinak doporučuji přečíst si můj text znovu. O vámi zmiňovaných osobách tam nestojí ani písmeno.

tosek 13.3.2009 9:29

Re: Pěkné, pěkné

V 60. letech vládla v Británii Margaret Thatcherová? Máte ještě nějaký podobně dobrý fór nebo jste se tímhle vyčerpal?

Harry 13.3.2009 9:27

Re: Pěkné, pěkné

"zlepšení prostředí v Londýně bylo dosaženo v šedesátých letech po tvrdých vládních regulacích. A že by byla Alžběta komunistka, se mi nechce věřit.:-)" Jeji velicenstvo se do politiky neplete. Vladne kabinet a tudiz hlavounem v te dobe byla tusim Zelezna Lady- M.Thatcher. A ta byla pravicak jako remen.

honzak 13.3.2009 9:25

Re: Pěkné, pěkné

i tvoje je království nebeské. Budeš volit kuchtu nebo buršíka?

Kukulín 13.3.2009 9:25

houby zelená energie

Žádná zelená energie, ale zatraceně předražená. Prohlídněte si pořádně účet za elektřinu. Stát nic nedotuje, dotujeme to všichni na příkaz státu. Nejdřív dotujeme z daní výstavbu a následně tu předraženost jsme nuceni kupovat.

tosek 13.3.2009 9:12

Re: Pěkné, pěkné

Jistěže je komunismus, vegetariánství, fašismus a další myšlenkové konstrukty vírou, stejně jako liberalismus a víra ve všemocnost svobodného trhu bez přívlastků. A mimochodem naši komunisté měli nepochybně větší viv na dění v Československu nežli měla a má britská královna na dění v Británii.

Rex 13.3.2009 9:06

Pane Hanzlíčku,

Vaše starost a náhradu ekonomických škod je dojemná. Ono totiž při současném způsobu "hospodaření" už brzo nebude co komu hradit. Ale Vás už z toho asi hlava bolet nebude. Po nás potopa.

Vlad 13.3.2009 9:00

Re: Pěkné, pěkné

Všimněte si toho smajlíka :-)

Jinak: kolik vlivu měli naši komouši na to, co bude tenhle stát vyrábět nebo kam půjde jako dar za osvobození uran ze severu? Komunismus je víra, jako křesťanství, mohamedánství, vegetariánství, fašismus. Bolševismus je násilná metoda přizpůsobování skutečnosti poučkám. Takže ani zelení nejsou nebolševičtí, jau, jau :-)

JKKK 13.3.2009 8:57

Pravda vítězí?

To si raději plivnou na svého prezidenta. Zelené Grónsko a divoké víno na Labradoru jsou fakta na kterých obchodníci s deštěm nemůžou vydělávat.

Vlad 13.3.2009 8:54

Re: Pryč s nesmyslným plýtváním na zelené chiméry

K tomu Grónsku.  Říká se, že výkyvy globální teploty ovlivňují mořské řasy. Když stoupá obsah skleníkových plynů, otepluje se vzduch i moře a řasy pribývají. Pak je jich moc, spolykají oxid uhličitý, ochladí se. Řasy odumřou a opět CO2 přibývá. Odkud se bere? Hnilobné a trávicí procesy. Jak jsem koupil, tak prodávám. 

tosek 13.3.2009 8:54

Re: Pěkné, pěkné

Věřit samozřejmě můžete čemu chcete, jenom si dovoluji upozornit, že v britském politickém systému má panovník na faktický výkon moci prakticky nulový vliv, takže smýšlení královny Alžběty v tomto problému, a samozřejmě i v dalších, nemělo žádný význam.