30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav 19.7.2006 7:05

Souhlas

Jak říká zlý kukuč, zeleným pomatencům nahrává především blbé politikaření ČSSD a ODS,obě strany v honbě za každým hláskem ve sněmovně jsou ochotni prodat i elementární zájmy a potřeby této země. A Bursík nesahá Drábové ani po zadek, co do znalosti a užitečnosti existence.

Delfín 19.7.2006 6:47

Re: Stoji za to pripomenout svedy

Jiz ted maji jaderky ve Svedsku vetsi instalovany vykon nez pred jejich rozhodnutim o utlumu jaderek. Hold pohadka o OZE a usporach se nekonala.

honzak 19.7.2006 6:26

je nutné nazývat

věci a činnosti pravými jmény. Ekologie je hlavně IDEOLOGIE. A její hlasatelé jsou typově techničtí nedouci, kteří pouze kritizují stávající nedokonalé technologie (ty opravdu nedokonalé jsou, včetně jejich větrných elektráren), nemajíce jiné a FUNKČNÍ řešení. 

Jaderná energetika se jim výborně hodí jako strašák pro ty spoluobčany, kteří se rádi bojí a rádi mají jednoznačně identifikovaného nepřítele. A tito spoluobčané je volí. Bude opravdu velkou tragédií, až se politickému turistovi a neúspěšné učitelce podaří prosadit do vládního programu redukci jaderné energetiky.

Německo a Švédsko ukazují, že to není problém jen Česka, určité procento ekotrotlů se vyskytuje v každé populaci.

zlý kukuč 19.7.2006 5:35

Zelení a jejich vztah k jádru jsou největším nebezpečím těchto voleb

Nejhorší variantou je jejich podíl na jakékoliv vládě podmíněnné zastavením rozvoje jaderné energetiky. ODS i ČSSD jsou schopny při své touze po moci jim to odkývat - proboha.

Stojíme na prahu velké, vleklé energetické krize, bez jídra to nepůjde. Metylester řepky, na který jezdil před volbami Bursík má EROEI menší než jedna.

Zelení jsou jako lékař, který správně diagnostikuje, že pacient má gangrénu v jedné noze a navrhuje amputaci obou jako jediné možné řešení !!!! Idioti!!!!

Martin 19.7.2006 2:17

Stoji za to pripomenout svedy

pred par lety se rozhodli v referendu zrusit u sebe jadernou energetiku drtivou vetsinou a dnes uz vetsina ma opacny nazor a likvidace reaktoru se brzdi a asi i uplne zastavi