30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PetrH 20.1.2007 11:26

Re: Re: Re: Re: Re: Hezké,ale

Je oprvdu k nevíře, že někdo v období NEJVYŠŠÍHO EKONOMICKÉHO RŮSTU dokáže bezprecedentně zadlužit nás všechny včetně našich dosud nenarozených dětí. Ano, to ostatní jsou jen kecy.

jan 20.1.2007 19:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezké,ale

Na kecy o státním dluhu může skočit jen hlupák, který o ekonomice nic neví. Podívejte na státní dluhy USA a dalších zemí. A konečně snižování deficitu ke kriteriím Mastrichtu přestalo po předvolební rozdávací euforii poslanců všech stran, hlavně lidovců. A největší deficit v historii už jde na vrub Tlustého, tak si nepleťte pojmy s dojmy. Osobně lituji, že Sobotka nepřipravil Tlustému vyrovnaný rozpočet, to by pak pochopili i takoví zabedněnci jako vy o co jde.

Přemek 23.1.2007 9:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezké,ale

Není tolik důležité, zda se dluh dělá nebo ne, pokud jsme schopni splácet, ale na co se peníze půjčují! Když mi těžce onemocní blízká osoba, nebudu váhat vzít hypotéku třeba na operaci v USA apod., ale vzít si hypotéku na 20 let (a ručit vlastní střechou nad hlavou), abych mohl na měsíc na luxusní dovolenou (a peníze tak prožral), to si asi nikdo z nás nedovolí...

jirka.s. 20.1.2007 11:33

Re: Re: Re: Re: Re: Období nejvyššího ekonomického růstu a ....

....období nejvyššího růstu státního dluhu !!! Nebo snad ne? Závěry všech rozumných ekonomů, že v období ekonomického růstu by mělo být logické i SNIŽOVÁNÍ státního dluhu, to je pro tebe, honzíku, jen takové povídání před spaním, že?

na.raná OSVČ 20.1.2007 12:58

kecáš nesmysly

Blábolivý soudruhu hloupý Honzo! Čas ukáže, jaké že to zákony nám tu socani zanechali. Dost jich totiž míří k ústavnímu soudu, a mnohdy dojde s velkou pravděpodobností i na Evropský soud pro lidská práva (takže hrozí další hromadné žaloby na stát - "zregulovaní" majitelé nejsou určitě poslední). Pak uvidíme.

A to, že někde něco prosperuje není zásluha nějakého vypodloženého Paroubka vulgo "zhovadilá potřeba", to je jen sebezáchovný reflex těch, co se o sebe snaží postarat (nic jiného jim ostatně nezbývá). Bohužel sebou musí nedobrovolně vláčet břemeno v podobě těch, kteří se chtějí jen "povozit".

Lida 20.1.2007 13:36

Re: Re: Re: Re: Hezké,ale

takže , co kdyby oba poslanci vrátili peníze, které stálo jejich zvolení?Díky tomu,že jsou poslanci si te´d přijdou na celkem dost peněz.

Přemek 23.1.2007 9:25

Re: Re: Re: Hezké,ale

Pravicovou vládu nepodpořil, ale umožnil ji vznik svou tolerancí a sportovním uznáním vítzěze voleb. Zachoval se podle usnesení své organizace v ČSSD, které je členem a která jediná ho může vyloučit z ČSSD. Neporušil ani volební program ČSSD, za který kandidoval. Čím zradil?

jirka.s. 20.1.2007 11:26

Re: Mediální pozornost že mu dělá moc dobře ?

Pomatenče! Pokud jsem si já mohl v televizi všimnout, vždy se snažil před reportéry prchnout! Na rozdíl od našeho nejvyššího, vyšší mocí nám přiděleného!

pomi 20.1.2007 12:18

Re: Hezké,ale

Já jsem naopak přesvědčen, že p. Melčák je jeden z mála poslanců, který plní slib v tom smyslu, že vše, co učiní je v zájmu občanů republiky. To, že byl zapsán na kandidátce nějaké strany, ho rozhodně nezavazuje k tomu, aby hájil mocenské zájmy diktátora, který tu stranu vede. Jediný spravedlivý systém by umožňoval volit osobnosti a politické strany jako takové by zakázal. Mimochodem, několik zmínek v projevu p. Melčáka velmi přesně ukazuje o tom, nakolik je to strana demokratická a jednání p. Paroubka tyto obrázky jen potvrzuje.

IS 21.1.2007 22:35

Re: Re: Melčák by měl ČSSD uhradit volební náklady !

To by bylo nanejvýš spravedlivé !

Přemek 23.1.2007 9:21

Re: Hezké,ale

Najděte mi ve volebním programu ČSSD, za který pan Melčák kandidoval jediné ustanovení, které zradil. Asi neumím dobře číst... Děkuji!

Aquagenic 20.1.2007 2:58

Video Melčákův projev

http://www.obrazovka.cz/politika/melcak.wmv

(16 MB)

Ladislav N. 20.1.2007 3:45

Re: Video Melčákův projev

A co Jandova (Olympic) OSA Nostra, nepošle na nás ozbrojené komando, když se podíváme? ;-)

skeptik160 20.1.2007 11:00

OSA Nostra

je už na nás krátká po té co byla legalizována jakákoliv (tedy i potenciální) forma autorského pirátství zavedením povinného desátku za cokoliv, co by mohlo být i omezeně použito pro kopírování autorských děl. Takže od té doby jedině totální idiot kupuje origo CD/DVD, když už to všechno stejně chtě-nechtě musel zaplatit ...

Dag Badman 20.1.2007 13:20

Re: OSA Nostra

to můžete tvrdit jen do doby, než vás zavřou za porušování autorského zákona a nahrávací průmysl se s vámi začne soudit o náhradu škody. To teprve poznáte, zač je toho loket :-P

skeptik160 20.1.2007 20:21

Re: Re: OSA Nostra

A proč by mě zavírali? Vždyť přece autorské poplatky platím za kdejakou ptákovinu!  Nebo to nejsou autorské poplatky a je to něco jako daň z blbosti, která mně k vůbec ničemu neopravňuje?!? Co si tím tedy předplácím ?

Dag Badman 21.1.2007 0:50

Re: Re: Re: OSA Nostra

Ne, tento poplatek vás k ničemu neopravňuje. Jenom k placení :-)

karolina 20.1.2007 10:58

Re: Video Melčákův projev

dela to na mne dojem,ze se ten clovek nemalo klepal strachy a rozrusenim,cemuz se nelze divit-z pohodli luxusniho koryta za poslaneckou lavici vykrocil do velice pro nej zlych casu.Ted mu to daji socdemaci sezrat,pricemz ani opacna strana ho moc rada mit nebude,navzdory tomu,ze ji umoznil se pohnout nekam dal.Prebehliky nema rad nikdo.Rozhodne mi to ale neprijde jako jen takove gesto.Pokud by se chtel mit dobre a mit vyhody,drzel by prece dal hubu a basu s Paroubkem.Ze bychom tam meli v parlamentu par docela normalnich lidi?No,casem uvidime,kdo lhal a kdo ne.Nezbyva nam nez cekat.Mimochodem kdo jiny si aky vsiml jak Paroubek zhluboka inhaloval vzduch?ten byl asi hodne namosureny;-D8-o!skutecny kmotr mafian.

IS 21.1.2007 22:38

Re: Re: Melčák je přece na své poslední štaci, a tak se činí, aby si ji udržel.

Jana 20.1.2007 2:13

Výhody pro Roka

Nejlepší na tom všem je, že Roko pěkně ostrouhal. Ale na druhou stranu bude mít víc času a tak muže jít v únoru pomáhat Kočkovi trhat listky ke kolotoči na Matějskou pouť.

Ladislav N. 20.1.2007 0:46

Paroubek v "císařových nových šatech"...

Informace, které sice dobře známe, ale když je veřejně a tváří v tvář přednese člověk, co zná Paroubka dobře "zevnitř",  lze je považovat za ověřené.

Ač jistě s poslancem Melčákem nesdílím politické přesvědčení, zaslouží uznání, že navzdory těžkému vyhrožování Paroubkovy mafie se nebál a postavil se proti jeho gaunerství.

R^

Ladislav N. / LN 20.1.2007 0:50

Re: Paroubek v "císařových nových šatech"...

Vážná nemoc ČSSD:

Paroubkova nekontrolovaná agresivita ohrožuje principy právního státu ...

Jana 20.1.2007 1:12

Re: Paroubek v "císařových nových šatech"...

Kdo by to byl řekl, že se najde slušný socan.Vždyť taky Parub a ta jeho squadra vypadala, že budou Melčáka, po jeho projevu, lynčovat přímo ve sněmovně.

Dag Badman 20.1.2007 1:34

Re: Re: Paroubek v "císařových nových šatech"...

Slušný je ve vašem slovníku "ten který peče s námi"?

Jana 20.1.2007 2:09

Re: Re: Re: Paroubek v "císařových nových šatech"...

Ne, ne, tak jsem to nemyslela. Mluvil skutečně slušně, bez emocí a řekl Rokovi co si myslí pěkně na rovinu. Však to taky byla pro Roka pěkně studená sprška od soukmenovce. Nevím, neznám pana Melčáka, ale docela mu věřím to co říkal.

Dag Badman 20.1.2007 8:53

Re: Re: Re: Re: Paroubek v "císařových nových šatech"...

Dobrý řečník dokáže slušně a bez emocí vysvětlit i to, že když zneužil malé dítě, že to udělal pro jeho dobro... :-)  Neznamená to ovšem, že bychom se měli nechat oblbnout sladkými řečičkami.

Kryštof 20.1.2007 6:06

Ne, slušný v tomto kontextu znamená..

..samostatně myslící a samostaně činící závěry a konající bez ohledu na to, zda se jeho ostatním soukmenovcům líbí či ne. Prostě slušný tím, že plní slib danný při vstupu do sněmovny, že bude hájit České republiky. Přečtěte si knihu Profily odvahy (Profiles in Courage) od J.F. Kennedyho.

Dag Badman 20.1.2007 8:49

Re: Ne, slušný v tomto kontextu znamená..

Tak to je dost blbá definice, protože něčemu takovému by odpovídala spíš statečnost nebo odvaha, rozhodně ne slušnost. Domnívám se, že toho pána k něčemu takovému vedly úplně jiné pohnutky.

herakleitos 20.1.2007 2:08

Re: Re: Paroubek v "císařových nových šatech"...

Zrada zůstane zradou anesnažte se veřejnosti předkládat jiné výklady.;-€;-€;-€