30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N. 20.1.2007 20:19

Re: IS- "...Ivane Solanský, dnes nějak ztrácíte glanc. Býval jste lepším demagogem. Nejste churav?"

A komunistovi IS to vadí, a ač taky souhlasil se vstupem vojsk na území ČR a musel projít "prověrkami loajality", vytahuje tytéž hnusoty na Melčáka. Jenože Melčák nenadává bývalým komunistům do komunistů, on jenom poukázal na návrat bolševických metod skrze Parobkovu mafii zpět do politiky...

IS 20.1.2007 21:02

Re: Re: LN - Melčák nadává do komunistů nebo bolševických metod - není to jedno ?

Komunista bez bolševických metod nemůže být snad ani komunistou. Jinak se mýlíte, za normalizace se vytvářely různé kliky Melčáků, aby si zachránily kůži a vyhazovaly z práce kdekoho (třeba i uklizečky), i když nebyl v KSČ ani SSM jako já. Počtem vyhozených se dokladovala očista pracoviště. M.Zeman se kdysi nechal slyšet, že by se nestal sociálním demokratem, nebylo hloupých pravičáků, což je asi zase váš případ.

Ladislav N. 21.1.2007 18:14

Re: Re: Re: LN - Melčák nadává do komunistů nebo bolševických metod - není to jedno ?

Paroubek podle vás není bolševik? ;-)

janoryna 21.1.2007 12:01

Re: Re: Ing. Miloš Melčák, CSc. – věrný sluha komunistů a 99 % pravicových

poslanců má takové CV. Každý, kdo za totáče studoval tak jen proto, že on a jeho rodina nevystupovali proti socialistickému zřízení. Stačí začít od prezidenta, přesedy ODS, ministry financí, současného ministra vnitra atd. Takže chytrý horáku, to moc chytré není !

Ladislav N. 21.1.2007 14:52

Re: IS ("Ivan Solanský s rodinou" a jejich bláboly)

Potíž je v tom, že levicoví poslanci obvykle VŠ vzdělání nemají. A ti, co mají, jsou "bývalí" komunisté... ;-P

IS 21.1.2007 17:58

Re: Re: IS ("Ivan Solanský s rodinou" a jejich bláboly)

Ladislave N, s tím vzděláním se snad poprvé shodneme, s tím Ivanem Solanským ne.  

kNEDEL 23.1.2007 8:37

Re: Re: Ing. Miloš Melčák, CSc. – věrný sluha komunistů

a kolikm je jich v ODS?!to nám nepráskneš,že!?

Pešek 20.1.2007 23:35

Re: Ing. Miloš Melčák, CSc. – věrný sluha komunistů

Trochu tušení o přidělování titulů mám, vypadá to, že vy asi taky, takže sám víte, že plkáte nesmysly, pokud se chcete stavět jako podstatně lepší člověk, asi jste na titul prostě neměl, ne každý byl za politickou práci. Moc rád čtu odsudky člověka, který se schová za nick a nikdo široko daleko o něm nic neví, jenom to že je daleko lepší, než ten lotr Melčák. Člověče, jak se projevil váš charakter? Kdo jste, že takhle plivete kolem sebe a proč jste neplival, když Melčák první vládu nepodržel? To totiž ještě byl charakter! Teď, když má jiný názor než vy, je to lotr.

IS 21.1.2007 14:34

Re: Re: Ing. Miloš Melčák, CSc. – věrný sluha komunistů

Melčák při televizním vstupu během dnešní diskuse na Primě  Paroubkovy metody přirovnal k metodám normalizace, kdy Melčák obdržel titul CSc. a pravděpodobně  mu byl zvýšen plat. Za CSc. býval příplatek  300 Kčs měsíčně. Hodně lidí by bylo rádo tak pronásledováno jako Melčák, který se i dnes projevil jako křivák.

Diskuse se vede o Melčákov, moje osoba je nepodstatná. Jen se uchylujete k osobnímu napadání. Mohu vás parafrázovat :  "také si moc ráda čtu odsudky člověka, který se schová za nick a nikdo široko daleko o něm nic neví".  Až se bude jednat o mně, můžete projevit svůj názor. Že existuje nějaky Melčák jsem vůbec nevěděla, do povědomí se mi dostal tím, že ležím kvůli viróze a ve zprávách se stále omílá Melčák, což mi navodilo vzpomínky, jak se o aspiranturu marně snažil můj otec, jehož postupy byl i patentovány a stát na nich vydělal milióny. Byl jistě neschopný, protože to nebyly miliardy.

Abdéřan 21.1.2007 11:16

Re: Ing. Miloš Melčák, CSc. – věrný sluha komunistů

Pane kolego IS, zapomněl jste říci svůj názor, jak se tedy dostal k titulu CSc. náš pan prezident (platí o něm stejné "zlé větičky" jako o panu Melčákovi?)

IS 21.1.2007 14:47

Re: Re: Ing. Miloš Melčák, CSc. – věrný sluha komunistů

Klaus nepochybně také musel prokázat loajalitu komunistům, jinak by titul nedostal. Určitý rozdíl však je, Klaus dělal práci v době "oteplení" a Mečák v době "normalizace" po Chartě 77, ke které se Klaus nemusel vyjadřovat. Ostatně, raději mlčí, Melčák naopak veřejně obviňuje Paroubka ze zavržehodních metod doby normalizace, které Melčákovi zajistily životní existenci.   

Ladislav N. 21.1.2007 18:13

Re: Melčák naopak veřejně obviňuje Paroubka ze zavržehodních metod doby normalizace...

A to činí správně. Paroubek se chová jako komunistické prase z 50. let.

Bolševické metody zajišťovaly živobytí především (jinak neschopným) bolševikům. A že jím Paroubek je dnes, o tom není třeba pochybovat.

IS 21.1.2007 21:48

Re: Re: Melčák byl komunistou v 50.letech

Ladislave, milánku, Paroubek se tedy podle vás chová jako Melčák -  "prase z 50 let". Teď jste tomu dal! Nejste už nějak přetažený?

franta ze mlejna 21.1.2007 11:23

Re: Ing. Miloš Melčák, CSc. – věrný sluha komunistů

Idiote,

víš houby. O technické tituly CSc. se laskavě neotírej.

IS 21.1.2007 14:58

Re: Re: Ing. Miloš Melčák, CSc. – věrný sluha komunistů

I za komunistů se jistě vyskytovali technicky erudovaní lidé, kteří něco dokázali. Jenže v případě Melčáka nejde o  techniku, ale o podmínky, za jakých titul získal. Jiní technikové takové štěstí neměli, protože nepřistoupili na morální korupci. 

Výsledek je znám, komunsitická technika nestačila rozvoji ostatního světa a režim se zhroutil. Připadá mi komické, že v touze po moci je pravice schopna oslavovat i komuisty.

Olinka 21.1.2007 15:38

Re: Re: Re: Ing. Miloš Melčák, CSc. – věrný sluha komunistů

mam par pratel, kteri maji CSc....obdrzeli jej,  protoze byli DOBRI ve svem oboru!!!R^...a nemuseli vstoupit k bolsevikum, ani se jinak zaprodat....nelze zevseobecnovat!! je to pripad od pripadu jine

IS 21.1.2007 17:52

Re: Re: Re: Re: Ing. Miloš Melčák, CSc. – věrný sluha komunistů

Také znám nositele titulu CSc, kteří nebyly komunisty. Bez ohledu na to museli být shledání jako loajální režimu, jakkoli byli odborně dobří. Současný předseda Akademie Věd Pačes dokonce dostal cenou Klementa Gottwalda. Je jistě dobrý, ale současně režimní korouhvička.  

Marek 21.1.2007 11:26

Re: Ing. Miloš Melčák, CSc. – věrný sluha komunistů

To co tvrdí pisatel platilo na ústavech humanitních, ale ne na technikách. Tam byl titul CSc. udělován po obhajobě předložené odborné práce komisí složenou převážně z odborníků v daném technickém oboru. Jiná věc ovšem je, že řada kandidatur byla bez uvedení důvodu pozdržena tím, že na příkaz (zřejmě OV) KSČ prostě po podání práce nebylo řízení k obhajobě třeba několik let vůbec zahájeno a práce ležela někde na příslušném rektorátě, aniž by se autor dozvěděl, proč její obhajoba neběží.

IS 21.1.2007 14:03

Re: Re: Ing. Miloš Melčák, CSc. – věrný sluha komunistů

I na humanitních oborech se komise prohlašovaly za odborníky v oboru. To byste je hodně rozlobil. K pozdržení obhajob v dobách normalizace došlo tím, že byly zrušeny všechny komise pro obhajoby a nové ustaveny až po důkladném prokádrování nových členů - včetně těch na technikách. V některých oborech to trvalo několik let, angažovaní odborníci nebyly tak snadno k mání. To ovšem nevylučuje místní intrikování a různé odobní msty.

AeroKarel 21.1.2007 16:18

Re: Ing. Miloš Melčák, CSc. – věrný sluha komunistů

Jo, asi ano. Ale já za něj nevdávám dceru, já hodnotím co udělal při hlasování (užitečnou věc) a jak vystihl Paroubka (přesně). O nic víc nejde.

IS 21.1.2007 21:54

Re: Re: Ing. Miloš Melčák, CSc. – věrný sluha komunistů

Bať, bať. Už i soudruh V.I.Lenin ( dnes má výročí úmrtí) kdysi poznamenal něco o užitečných idiotech.

Petra. 20.1.2007 18:26

OK,

pro mne to má hlavu a patu a dovedu si představit, že tohle někdo doopravdy cítí. Je docela odvaha s tím veřejně vystoupit.

IS 21.1.2007 22:15

Re: Každý psychopat cítí své názory doopravdy a má odvahu s nimi vystoupit.

Odmítáni nemoci je typickým příznakem nemoci a Melčák už připustil, že byl vyšetřen psychicky.

V. 20.1.2007 17:28

Díky..

Bruno 20.1.2007 15:15

Zastrašování v přímém přenosu. Nebo snad zoufalství?

A dívali jste se včera při projevu Melčáka, jak si tam všichni výhružně stoupli, jeden poslanec mu pak zabral místo, že si Melčák nemohl ani sednout. Fakt jsem obdivoval, že v takové atmosféře vystoupil a celkem krátce a výstižně popsal styl Paroubkova jednání, křivárny, prasárny, lži, ale hlavně, že za koryto je snad ochoten zaprodat cokoli. Je jen dobře, že ztratil všechno a doufám, že vládní koalice bude neoblomná v tom, že Sněmovna už předsedu ze strany ČSSD má a nebude vstřícná k převolení.

Těm, kteří nadávají, že Melčák byl v KSČ. Takových ve své straně máte skoro polovinu a taky se tváří, že najednou zastávají jiné názory. Nebo snad  chcete říci, že stále setrvávají ve svém původním přesvědčení? Tak si to krapáček ujasněte.

Ladislav N. 20.1.2007 15:37

Re: Zastrašování v přímém přenosu. Nebo snad zoufalství? Video Melčákův projev...

Autor: Aquagenic

http://www.obrazovka.cz/politika/melcak.wmv

(16 MB)

Milan 20.1.2007 16:33

Chovají se jak nacionální socialisté v Říšském sněmu.

Myslím, že ing. Melčák i MUDr. Pohanka a jejich rodiny potřebují policejní ochranu. Ti grázlové jsou schopni je zavraždit, abys se dostali k jejich mandátům.

IS 20.1.2007 21:04

Re: Jidáš se pověsil sám , stačí vyčkat.

vládík 21.1.2007 13:19

Re: Re: Jidáš se pověsil sám , stačí vyčkat.

Dnes se soudí, že toto tvzení je falsifikát.

IS 21.1.2007 22:17

Re: Re: Re: Jidáš se pověsil sám , stačí vyčkat.

To jsou jen spiklenecké teorie, církev oficiálně nic nepotvrdila.