30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
lomihnát 20.1.2007 11:49

Re: Kdo s čím zachází...

Souhlas, obzvlášť poslední věta se vydařila.R^

vládík 20.1.2007 11:52

Re: Kdo s čím zachází...

R^R^R^

SAPI 20.1.2007 13:17

Re: Kdo s čím zachází...

Naprosto přesné! R^R^R^

Jan 20.1.2007 14:00

Re: Kdo s čím zachází...

Paroubek se musi od Topolanka jeste hodne ucit. Ten napad, ze se vzdy dva poslanci ODS maji navzajem kontrolovat, jak kdo hlasoval, se muze uplatnit jen v totalitni bolsevicke ODS.(Y)

jirka.s. 21.1.2007 11:23

Re: Re: Kdo s čím zachází...

To tedy ty holt budeš muset zajít na blbost! Statisticky je dokázáno, že nejsnáze se domlouvají dva. S přibývajícím počtem je to s domluvou horší a horší. Proto náš nejvyšší, vyšší mocí nám přidělený, to vyřešil rázným způsobem. Hlasovací lístky mu museli prostě přátelé odevzdat. A bylo vymalováno! Nicht wahr?

jan 20.1.2007 10:40

Zloděj křičí, chyťte zloděje,

pane poslanče, můžete si kecat co chcete, pro mě jakožto Vašeho voliče, nejste nic jiného než zkorumpované prase.

skeptik160 20.1.2007 10:49

Logika gangstera:

Pane, okamžitě mi odevzdejte všechny vaše peníze a další cennosti, nebo střelím. A buďte ujištěn, že z mé strany vůbec nejde o krádež! Dělám to zcela nezištně a jenom ve váš prospěch. Už se prostě nemohu dívat na to, jak ty prachy negativně ovlivňují váš charakter. Takže sem s nimi a ve dne i v noci mi děkujte mi vaši záchranu!

vládík 20.1.2007 11:10

Prase mluví jako prase

Tím jste se prozradil. Soudíte prostě podle sebe (nebo podle Paroubka + Ratha, což je totéž).

PetrH 20.1.2007 11:36

Re: Zloděj křičí, chyťte zloděje,

Ostatní Vaši poslanci jsou prasata křišťálově čistá? (Y)

pomi 20.1.2007 20:43

Re: Zloděj křičí, chyťte zloděje,

Naivně jsem se domníval, že p. Paroubek je Jiří. A vida, on se nám tu podepisuje jan.

jjj 20.1.2007 9:24

hezké ale

Po shlédnutí přenosu z PS jsem spíš získal dojem, že mu ten projev někdo napsal, četl to tam z papíru. Nepůsobil na mě tímto moc přesvědčivě.

Teofil Opyc 20.1.2007 9:50

Re: hezké ale

No, netroufl bych si takhle citlivý a i osobní projev pronést zpatra... myslím, že každý člověk, který vysteupuje na veřejnosti by si to také napsal... doba Talleyranda už dávno není...

Ladislav N. 20.1.2007 12:34

Re: Re: hezké ale

Nehledě na to, že se kolem Melčáka výhružně sešli "Paroubkovi šibalové", viditelně ve snaze jej při projevu ovlivňovat. Kamera (pohledy z různých stran) situaci zdokumentovala dostatečně názorně...

JJ 20.1.2007 9:50

Re: hezké ale

Pokud by jste byl pod takovym tlakem jako Melcak, tak si ten projev take dopredu napisete, aby vyznel dobre a aby jste na zasadni vec nezapomnel. Zvlaste, kdyz vite, ze ten projev bude s velkou pravdepodobnosti itovan ci pretisknut v novinach. Take musi balancovat, aby toho z vnitrniho zivota CSSd nerekl vic, nez je zdravo.

vládík 20.1.2007 11:51

Re: hezké ale

On to byl první diskutující, který četl svůj projev (že jste si toho všiml)?

Ona ČSSD vybírá kandidáty natolik blbé, že jim někdo musí psát projevy (jak by se dalo soudit z vašeho příspěvku)?

Arab. 20.1.2007 8:37

Soudnost.

Vážil jsem si chartisty ,vážím si i p.Melčáka.

k. 20.1.2007 10:43

Re: Soudnost.

Naprostý souhlas.Vážím si p.ing.Melčáka Csc.za jeho statečný postoj.Vychutnával jsem si u televize prohru Paroubka,který vůbec nebyl schopen reagovat na vystoupení p.Melčáka.Je to hrůza,když Paroubek veřejně prohlašuje,že ho budou pronásledovat až do konce jeho života.Byl jsem zhnusen vystoupením Ratha,Sobotky a ostatních nohsledů Paroubka.

tatina 20.1.2007 10:51

Re: Re: Soudnost.

Tak s tím musím jenom souhlasit.Vystoupení s.Ratha byla fraška a nenávistná kampaň proti všem,kdo se s.Paroubkem a jím samotným nesouhlasí.Nejsem sice nadšen,že pan Topolánek získal tímto způsobem podporu své vlády,ale o to více si vážím postoje pánů Pohanky a zvláště vystoupení pana Melčáka,kteří projevili notnou dávku odvahy postavit se takovým lidem,jako jsou Sobotka,Rath a zvláště Paroubek.Jsem přesvědčen,že časem se takových odvážlivců v řadách ČSSD najde více a tato strana se zbaví všech těch parazitů(Paroubek a spol.)

skeptik160 20.1.2007 11:05

notnou dávku odvahy

je skutečně nutno mít k tomu, aby si člověk nechal vyplatit zvalorizovaných "30 stířbrných".

vládík 20.1.2007 12:03

Re: notnou dávku odvahy

To soudíte podle sebe?   Pokud to myslíte vážně: jsou to rudé argumenty. Soudruzi je používali proti těm, kdo nesouhlasili s okupací "spřátelenými vojsky", proti chartistům, proti těm, kdo to tady už nemohli vydržet a utekli. Ti všichni měli vlastní hlavu, proto museli být skandalizováni. Někteří závistiví na argument "30 stříbrných" rádi slyšeli i slyší (a slyšet zřejmě budou).  Stejně jako na vysoké příjmy a na kapitalisty vůbec.

Jinak souhlasím, že ti dva pánové opravdu notnou dávku odvahy mít museli. Věděli, co dokáže láje vzteklých štěkajících psů. Věděli, jak budou lidmi s nulovou morálkou pomlouváni, dehonestikováni. Přesto se odhodlali.

PS: Z jakého zdroje máte informace o charakteru a výši úplatku. Doufám, že ne od Dr Ratha, který se nechal v předvolebním období uplatit křeslem ministra, aby přestal se svou (oprávněnou) kritikou nesmyslné politiky ČSSD v oblasti zdravotnictví. Za těchto 30 stříbrných ji pak (ještě hrubiánsky) začal uplatňovat. A kdopak že ho tím křeslem korumpoval?      Ti pánové soudí výhradně podle sebe.

skeptik160 20.1.2007 12:14

Re: Re: notnou dávku odvahy

Pane, pokud si myslíte, že hošíci jednali křišťálově čistě a zcela nezištně, tak si to klidně myslete dál, nikdo vám vaši svatou víru nebere. Je docela i možné, že i ta Karkulka sežrala vlka ... A blahopřeji vám k vašemu samooznačení  "Člověk s nenulovou morálkou". Super!

Dag Badman 20.1.2007 13:22

Re: Re: Soudnost.

Proč označujete "p.ing.Melčáka Csc." za pána, když je to taky soudruh? Možná větší než Paroubek? A Rath je taky soudruh jenom podle označení strany. Kovaný soudruh je spíš Melčák.

Hasan 20.1.2007 3:48

Hezké,ale

nic to nemění na faktu,že je Melčák zrádce.Jsem rád,že hlasoval pro vládu,ale doufám,že ho nenapadne vstoupit do ODS.Navíc mám pocit,že mu mediální pozornost dělá moc dobře a mohou s ním být v budoucnosti nemalé problémy,když si bude chtít zopakovat svých pět minut slávy.

Ladislav N. :-))) 20.1.2007 3:54

Re: Hezké,ale

Další bolševický výklad nesamostatného jedince... ;-)

exulant 20.1.2007 6:21

Re: Hezké,ale

Co podle vas zradil? Svoji tvar? Svoje presvedceni? Rozhodne ne. Davate prednost stadu ovci?

Dag Badman 20.1.2007 8:50

Re: Re: Hezké,ale

Co třeba svoje voliče? Jeho voliči ho určitě nevolili proto, aby podporoval pravicovou vládu.

karolina 20.1.2007 10:34

Re: Re: Re: Hezké,ale

nevolili ho kvuli pravicove vlade,ale na druhe strane ani ne proto,aby umoznila jeho strana vetsi podil na moci komancum a aby stat byl bez vlady tak dlouhou dobu.Neni to jeho vinou,ze nakonec nevydrzel a sel od Parobkovic valu,je to jen a jen vinou moci chtive svine s napoleonskym komplexem,ktera si mysli,ze CR je jedne velke koryto,ktere je urceno akorat proto,aby ona z ni mohla zrat a zrat.To,jak neodbytne Paroubek nici vsechno dobre v CSSD ukazuje jen na jedno-obrovska touha po moci,ktera se nezastavi pred nicim.Skutecne se divim,proc ho jeste jeho vlastni soukmenovci nevystipali,vzdyt jim jedine skodi.Nekteri moji znami se od CSSD odvraceji prave jen kvuli nemu,nebot jim presprilis pripomina soudruhy se svymi zpusoby.Nevim,nakolik se v Melcakovi a Pohankovi skutecne hnulo svedomi,ci nakolik se jen chteli nejak zviditelnit,nicmene veci se aspon pohly dal.Osobne vidim tuto vladu jako dalsi narodni tragedii,ale bylo jasne,ze si to budeme muset odbyt a pretrpet,takze cim driv,tim lip.Nikoho lepsiho by tam stejne nedali,a politicke tahanice,a taskarice by nebrali konce.:-(

tatina 20.1.2007 10:54

Re: Re: Re: Re: Hezké,ale

R^R^R^

jan 20.1.2007 10:54

Re: Re: Re: Re: Hezké,ale

Karolino, nevím nakolik jste trpěla za Paroubkovy vlády, mimochodem období nejvyššího ekonomického růstu, a nakolik jste ovlivněna mediální masáží. Dnes se vládne pomocí zákonů a ty Paroubkovy byly nutné a dobré (registrované partnerství, zákoník práce, neziskové nemocnice...) To ostatní jsou jen kecy.

karolina 20.1.2007 11:10

Re: Re: Re: Re: Re: Hezké,ale

...a k tomu stala vetsi armada pobiracu socialnich davek kteri uz se ani nenamaji se radeji uzivit sami,protoze na nejakou davku proste maji narok.Takze ti schopnejsi jen plati a plati dane a vselijake odvody jak hlupaci a sami z nich maji houby.Pane,to co dela socdem s lidmi,kteri chteji byt sami strujci sveho osudu,maji schopnosti a touhy podnikat a uplatnit sva nadani je cilena likvidace podnikani,presne v komunistickych intencich.A netvrdte mi,ze to neni pravda.Dnes uz az na male vyjimky muze podnikat jen ten,kdo ma zaludek na podvody a nevadi mu,ze zije dvoji zivot-viz cela ta cerna ekonomika,dvoji priznavani dani apod.Mam svou vlastni zkusenost,tak mi netvrdte opak.Na lidech jako jsou drobni remeslnici ci obchodnici se socani vyradili naprosto,a taky diky jim neni zadna podpora podnikani v Ceskem state,vyjma podpory sibrum s velkych podniku,s nimiz hnoji jako Slouf apod.uzaviraji kartely za oboustranne vyhodnych podminek.K teto situaci nemalou merou ovsem prispela i pravice,jenz se za skutecnou pravici da povazovat jen stezi.Ceska politicka a hospodarska scena je zhluk vselijakych mafii a polomafii,s obcasnym vyskytem nekoho jakz takz normalniho.Nic vic vsak v teto chvili asi chtit nemuzeme,tot pouze dedictvi 40let vlady rolniku,delniku a pracujici inteligence,ktere budeme rozchazet jeste hooooodne let.