Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

DOKUMENT: Projev Viktora Orbána

Premiér Orbán vystoupil s tradičním projevem na maďarské letní univerzitě v Transylvánii. Zkritizoval protiruské sankce, válka podle něj vypukla i proto, že Evropě chybí Angela Merkelová. Věnoval se i budoucnosti západní civilizace, která se dle něj kolem roku 2030 rozpadne.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

Tak se na to podívejme: Originální proslov, odkaz na něj níže uvádím, obsahuje 7567 slov.

Tento, s politicky vysvětlujícími komentáři, 693. Prostě svodka toho, co autor uvést chtěl, a ještě patřičně obohacena vlastními názory. Nic, co by se podobalo nestrannosti. Asi jako nám Husák v rudém Právu vyprávěl obsah Charty 77 prostřednictvím tehdejšího šéfredaktora.

Autore, nesaháte Orbánovi ani po paty.

Zde je ten proslov:

https://vlkovobloguje.wordpress.com/2022/07/30/projev-premiera-viktora-orbana-na-31-letni-univerzite-a-studentskem-tabore-balvanyos/

0 0
možnosti
JT

Děkuji. Pošlu dál.

0 0
možnosti
JP

V. Orbán možná v něčem pravdu i má, ale to řešení mi nedává smysl. Co vlastně chce ? Ne migranti (ok, souhlasím), ale vyšší porodnost se nedostavuje. Takže - stajně jako i ostatní národy západu, Maďaří prostě implodují dovnitř. Tohle nemá praktické řešení z tohoto světa .

0 0
možnosti
JK

J63a80n 16K52a74r80z94a

27. 7. 2022 18:27

Historický a sociální kontext míšení ras v Evropě v první polovině 20. a 21. století je diametrálně odlišný. Jiné jsou jsou i jeho příčiny, důsledky k nimž vede, i naděje, které do něj jeho příznivci a podporovatelé vkládají.

0 0
možnosti
Foto

Co všechno pro-rusák dokáže, v "Cestě za slávou " 🤢

0 0
možnosti
MJ

Když porovnám premiéra Orbána s naším Fialou tak nezbývá než Maďarsku zavidět.Poté co jsem viděl video kde si belgický spratek Verhofstad otvíral svůj zobák na Fialu a ten si to nechal líbit.Nechal ze sebe udělat rohožku nebo hadr na podlahu-tak se hluboce ale hluboce stydím co to máme za předsedu vlády.

0 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že jste velmi přecitlivělý, já jsem na tom videu nic takového neviděl. Normální parlamentní řeč, žádný velký adrenalin.

0 0
možnosti
KN

Sapér Vodička měl pravdu!!:-P

0 0
možnosti
MH

A to jsme si o Maďarech mysleli kdovíco! Rozum z Evropy zmizel a zachoval se jenom v maďarské pustě...

0 0
možnosti
Foto

L54u87k56á98š 13K94u16č59a

27. 7. 2022 17:13

Tak z Německa zmizel, ale že by zrovna Maďarsko .... nee. Já si vsadím spíš na Polsko i přes jejich katolické excesy.

0 0
možnosti
Foto

Semknutým Maďarem se Slovákem jsi pobavil, Viktore, a teď už dej pokoj a nedolejzej. https://t.co/QgLUHc66dn

0 0
možnosti
HR

Ten projev pana Orbana zde byl zveřejněn jen částečně. Dle nejnovějších zpráv se o něm vyjádřila dlouholetá poradkyně ministerského předsedy jako o "čistě nacistickým" a antisemitským. Po dvaceti letech odstoupila z funkce. Ve stejném smyslu se vyjádřil vrchní maďarský rabín Róbert Frölich. Uvidíme jaké bude echo z Izraele.

0 0
možnosti
Foto

No toto...

EU First!

0 0
možnosti
VS

Viktor Orban je jedinej evropskej politik, kteremu jde o jeho vlastni narod a zemi. Zbytek evropskych politiku jsou pijavice, kterym jde jenom o sebe sama.

0 0
možnosti
JB

J14a59n 74B66a34b21i68č75k16a

26. 7. 2022 20:55

Máte smůlu, čechů, kteří považují lezení Putinovi do zadku, za vlastenecký čin, je málo.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz