30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 12.2.2009 10:35

Proč bych se měl ptát kritika a zloděje vynechat.....? Re: Pane Cabrnochu a teď něco o IZIPu a jeho financovábní....

třeba se svěří vy prosťáčku ....... ;-) tak jako vy tady se svým rozhledem;-D

j 12.2.2009 10:30

Re: blbost má modrou barvu

tak to seš barvoslepej

Tino 12.2.2009 10:16

Tak nějak po socialisticku

Jasně! Děcka od devíti měsíců do týdeních jeslí a ženská je uvidí dva dny v týdnu a proto bude svobodná. Chlap si bude moct dávat denně pivko Na Růžku a večer ženskou ztříská, že mu nechce dát. Děcko při tom nebude. Tak nějak po socialisticku!

Že to přece takhle není myšlené? Myšlené to tak není, ale tak nějak to dopadne. Protože rodina potřebuje od počátku při dítěti co nejužší vztahy, kdy maminka děcko mazlí a taťka na něj vrká. Jistěže musí makat aby bylo na všechno potřebné. Jenže si to musí po svém zajistit, aby děcko bylo neustále pokud možno s nimi, nebo aspoň s někým blízkým, který se mu neustále věnuje. Nevím, proč si někdo myslí, že pět až deset děcek do tří let obstará přepečlivě nějaká sestra. To si myslí, že ona má při tom čas mazlinkat se s děckem a vrkat na něj, když je jich několik na jednu? Ta má tak maximálně čas děcka hromadně nakrmit, hromadně přebalit, hromadně nacpat do postýlek a hromadně pohoupat v kočárku pro dva-čtyři na hromadné vycházce na půl hoďky. O výchově nemůže být v jeslích řeč. Jedině hromadné utrpení dětí!

Stejné hromadné utrpení čeká děcka ve školkách. Jejich vzájemné tahanice o hračku vychovatelka snad trochu zvládne. Ale lidská mentalita se projevuje už od mala a tak děti si zacvičí na společnost lidí a mnozí z nich zvládnou dělat už šéfy a terorizovat ty méně nadané. Takže vaše drahé je třeba terorizované šikanou a nervózní vychoškou a vy o tom víte pendrek. Nemáte jak zasáhnout do nespravedlnosti z ukájení nízkých pudů člověka. Že je to trénink na budoucí život? Hlavně je to lámání člověka odmala! A od mala také zvykání na pocit, že jste bezmocní proti společnosti a máte držet hubu, jinak po ní chytnete, protože se vás nemá ani kdo zastat.

LIDI vy jste opravdu zapoměli co se s vámi dělo v těch jeslích a školkách! Když máte to svý rádi, tak se pro něj probůh obětujte a necpěte ho do velkovýkrmových středisek na lámání charakterů. Lásku tam totiž rozhodně nemůže najít, ikdyby to měly baby starající se o prcky v popisu práce.

hus 12.2.2009 10:09

blbost má modrou barvu

za  práci slušně  zaplatit  a  ženy  mužou  zustat  domaVVVVVV

hus 12.2.2009 10:02

dejte mužum vydělat at mužou matky být doma

VV

RomanL 12.2.2009 9:52

Re: Odkažme se na multikulturalitu

... ale protest by mohli podat naši rómští spoluobčané, pro ně je přece rodina to nejdůležitější a jsou správně etnicky a kulturně zařazeni, taková menšina už má svou váhu! Představte si Roma, jak dává povinně dítě do školky! To je přece diskriminace!

RomanL 12.2.2009 9:50

Re: Odkažme se na multikulturalitu

... na to nemáme správnou barvu, oni by nám nevěřili. ;-(

RomanL 12.2.2009 9:49

Re: Pane Cabrnochu a teď něco o IZIPu a jeho financovábní....

... tak se zeptejte přítele dRátha, ten vám jistě poreferuje... ;-D

RomanL 12.2.2009 9:46

Re: EU opisuje komunistický manifest

... sakra, patří to pod bod 1 dolů! ;-€

Glosator 12.2.2009 9:45

Re: Jde o možnost, nikoliv nutnost

Školky se rušily, protože bylo málo dětí. Jesle jsou ve velké většině případů zločinem proti dětem.

Ale s těmi školkami máte jinak pravdu, rušily se i některé školy, protože třída musela mít minimálně 17 žáků.

RomanL 12.2.2009 9:44

Re: EU opisuje komunistický manifest

2. "V nejpokročilejších zemích může však být téměř všeobecně použito těchto opatření :

bod 10. Veřejná a bezplatná výchova všech dětí. Odstranění tovární práce dětí v její dnešní podobě. Spojení výchovy s materiální výrobou atd.[43]"

Stačí to takhle?

RomanL 12.2.2009 9:44

Re: EU opisuje komunistický manifest

1. "Vytýkáte nám snad, že chceme zrušit vykořisťování dětí jejich rodiči? Přiznáváme se k tomuto zločinu.

Ale vy tvrdíte, že nahrazením domácí výchovy společenskou výchovou chceme zrušit vztahy člověku nejdražší.

A není také vaše výchova určována společností? Není určována společenskými vztahy, v nichž vychováváte, přímým i nepřímým vměšováním společnosti, školou atd.? Komunisté si nevymýšlejí nějaké působení společnosti na výchovu; mění pouze charakter výchovy, zbavují ji vlivu panující třídy.

Buržoazní řeči o rodině a výchově, o něžném poměru mezi rodiči a dětmi jsou tím odpornější, čím víc rozvoj velkého průmyslu přetrhává všechny rodinné svazky proletářů a čím víc jsou děti proměňovány v pouhý předmět obchodu a v pracovní nástroje."

Pepikk 12.2.2009 9:43

Kolombo,

a můžete mi vysvětlit,proč má stát stavět dálnice,/nejdražší v Evropě/aby se po nich proháněli řidiči kamionů za dvacku,nebo dokonce někteří zadarmo/nebo za směšný poplatek/.

Historik 12.2.2009 9:42

Re: EU opisuje komunistický manifest

Nevím, kolik toho je v komunistickém manifestu. Ale v knize O původu rodiny tito věrozvěstové skutečně propagují odkládání novorozenců !!! do státních zařízení, protože jen tak se "bude moci žena oddat beze všech ohledů muží, kterého miluje." Tento citát je přesný.

Glosator 12.2.2009 9:37

Odkažme se na multikulturalitu

Řekněme těm trotlům, že to odporuje našim tradicím a že se tím cítíme diskriminování jejím nerespektováním. Můžeme do toho namontovat islám, který se jim tak líbí. Bude zajímavé, co na to tito kreténi odpoví.

RomanL 12.2.2009 9:34

Re: Poslanci ODS zásadně nesouhlasí s výsledkem hlasování .....

... a až si to odhlasují podruhé, tak Hubení se už nebudou ani divit, už budou studení... ;-D

RomanL 12.2.2009 9:31

Re: Je sice dobré,

Jo že by se jako vydal zákon, co se má v jakém věku jíst, jo? Víte co? Běžte s takovými řečmi do (Y). Ale vy byste s nima šla radši do Brusele, co? Samozřejmě jedině pro dobro těch dětí, že? Přírodo přírodo, do čehos to duši dala... ;-(

Kolombo 12.2.2009 9:27

Re: Pan poslanec

Váš názor, Jasoni, je ukázkou levičáckého blouznění. Nejde tu jen o možnost. Jakmile zřídíte za neuvěřitelné prachy příslušný počet jeslí /náklady na batole v jeslích 27000/  dostaví se i "poptávka", zvlášť nabídnete-li místa v jeslích "zdarma". Pokud chce do práce právnička nebo doktorka, zaplatí si paní na hlídání. Platit desetitisíce  v nákladech jen proto, aby si prodavačka v Tescu mohla vydělat 10000 je levičáckej nesmysl. Nechcete prohlasovat i výnos, že státy unie mají přijmout "opatření", které by umožnilo ženám dosáhnout stejné průměrné tělesné výšky jako muži?

františek 12.2.2009 9:08

Zelení jsou nebezpečná sekta

Jejich myšlení nemá nic společného s reálnou situací. Bohužel neznám nikoho, kdo volil zelené. Asi se za to stydí

gerontusinza 12.2.2009 9:07

Pane Cabrnochu a teď něco o IZIPu a jeho financovábní....

co byste nám o tom sdělil? Rád bych měl pohled toho, kdo si to nechal financovat, chápete? ...... zatím držíte pusinku a děláte já nic já muzikant .......  jenže já byl díky VZP váš tichý společník, tak bych se rád i dozvěděl něco o vašem hospodaření...;-)

liberal shark 12.2.2009 9:06

Re: Řešení: Nevolit levicové a liberální šmejdy do EU parlamentu

Liberálové to mají v dnešním světě těžké. Nadávají jim tu do levičáků, tu do pravičáků. Při tom se snaží jen o udržení společenské rovnováhy. Doporučuji četbu F.Peroutky: O věcech obecných.

JE 12.2.2009 8:55

Re: Vážně?

I kdyby to tak bylo, EU chce držet určitou kapacitu BEZ ohledu na zájem. To za prvé, ale hlavně za druhé: Když tedy ten zájem nebude, a jesle zavřeme, propustíme učitelky, kuchařky, uklízečky, zrušíme objednané služby, zakonzervujeme barák (nebo ho pronajmeme) a pak najednou zájem bude, tak zase nabereme učitelky, kuchařky, uklízečky (které si zatím našly jiné místo), znovu objednáme služby (za nových, jistě výhodnějších podmínek;-P), vypovíme nájemníky (zaplatíme jim mastné odstupné), jako na drátkách. tak jste si to představoval? Jinak zdráv?

Marta 12.2.2009 8:50

Re: Obávám se,

Naprosto správný názor. Současné čerpání mateřské nebylo hned, postupně se vyvíjelo na základě našich předchozích "špatných"  zkušeností.  Tak ať se  EU u nás trochu poučí a neplete se do věcí, kterým nerozumí. Není to poprvé co se zbytečně ztrapnila.

Antonín Hrbek 12.2.2009 8:48

Re: EU opisuje komunistický manifest

Prosím o přesnou citaci!

Tis 12.2.2009 8:32

Řešení: Nevolit levicové a liberální šmejdy do EU parlamentu

Bojíme se nesmyslných zákonů a nařízrní z Bruselu. Ta jsou z dílen levicových, liberálních a zelených členů EU parlamentu. Máme šanci: Nevolte je!!!

huhu 12.2.2009 8:32

proč jesle nezakládají milionáři se sociálním cítěním a vztahem k dětem, třeba Kočka

EU stanovuje dostupnost...už tohle je komunistický hnus. V normální svobodné společnostui "stanovuje dostupnost" poptávka. Tady poptávka chybí. Pokud socialisté v poptávku věří, nuic jim u nás nebrání začít podnikat a jesle zakládat na vlastní triko. Bohatí jsou dostatečně, nemusejí platit tolik americkým reklamním agenturám a dotovat bordely v Náchodě. Taky mají členy "se sociálním cítěním" (Kočka, Duričko...) a miliony neustále v kapse....

Princ Jasoň 12.2.2009 8:30

Pan poslanec

bohapustě lže p té povinnosti umístit. A jistě na to spousta prostoduchých skočí.

Princ Jasoň 12.2.2009 8:28

Re: Vážně?

Ale prosím vás, jesle se dají hbitě zařídit a zrušit podle momentálního zájmu v daném regionu. Takto to funguje třeba ve Švédsku, zažádáte a obec vám do 4 měsíců poskytne místo. Všechno jde, když se chce.

huhu 12.2.2009 8:28

EU opisuje komunistický manifest

eurohujeři opisují názory na výchovu dětí z komunistického manifestu Rv

Hanibal 12.2.2009 8:22

Re: Je sice dobré,

Dítě není majetkem státu, aby o něm rozhodoval co je pro něj dobré, co bude jíst. Dospělý člověk si může zvolit karieru, nebo dítě, zvláště v dnešní době antikoncepce. Dítě nepatří státu, patři rodičům. jen v případě, že rodič ohrožuje dítě, je povinnosti dítě chránit. Lidé děti vychovali v krizi, válce, nedostatku,nepokojích, přesto jsme tady, nevyhynuli jsme, zcivilizovali jsme se. V koreji si stát dělá právo na děti. V číně jsou rodiče trestáni za to, že mají více než jedno détě, zvláště, že májí holčičky, ty jsou utraceny. V Korejí jsou děti celotýdenních jeslích. EU je v těžké hodnotové krizi, je otazkou času, kdy se rozsype, jen aby to nebylo krvavou cestou.