27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kurbet 2.2.2007 14:34

proto

Pan Železný s úrokem vrací panu "profesorovi K.",který pospíchal přímo před vězení, aby zdůraznil že právě podnikatele typu Železného Česko velmi potřebuje - pak nás tento expert stál přes 11 miliard korun.Podobně p.profesor dávno před tím nám dával za vzor pána Koženého.Na jeho/Koženého/obranu p.Klause ještě čekáme,nebo už proběhla?

janoryna 2.2.2007 14:27

čecháčkové se projevili.

tentokrát ne s fangličkami, ale hulvátstvím. Proto fandí panu Železnému tč. na útěku před levičáky kvůli jakémusi tunelování a defraudacím..

Štváč 2.2.2007 14:02

Re: A pročpak?

Pane zastydlý bolševiku Maximusi, nechte si od cesty zoufale nehumorná a od soudruhů okoukaná slova o chlebodárcích. Zase podporují západní chlebodárci ty nepřispůsobivé ? Čím to, že komunista nikdy neoplýval smyslem pro humor ?

Štváč 2.2.2007 13:56

Re: Re: svůj k svému

Dík, trochu jsem měl z vás Moraváků obavu. Vím, že se to může stát kdekoli.

Skepticus Maximus 2.2.2007 13:40

Po právu v každém případě :-)

Právo neznamená spravedlnost ;-P

Skepticus Maximus 2.2.2007 13:38

Blbá je ta otázka pouze pro Vás,

protože prozrazuje původ Vašeho smýšlení ;-P

Moravanka 2.2.2007 13:29

Re: svůj k svému

Jsem sice střízlivá Moravanka, ale souhlasně vám tleskám.

Harpyje 2.2.2007 13:25

Re: Re: Re: Re: V zadniční projekci t.zv. oficialitám á la Klaus jsme dokonalí!

To snad není možné!

povídám 2.2.2007 13:23

Proč?

No,neříkám,že nemá v něčem p.Železný pravdu,ale komu a proč leze takhle veřejně "někam"?Proč tolik servilnosti?Od něho je totiž málo co upřímné,vždy za tím bývá něco postranního.To snad může říci přímo v Bruselu,vždyť tam je a ne prostřednictvím dopisu.Přímé jednání je vždy účinnější.

mouse 2.2.2007 13:21

český národ

Neváží - li si národ vlastního prezidenta jako instituce, vlastních dějin  a svých představitelů v minulosti i přítomnosti, je - li normální, poklonkovat a chovat se lokajsky, potom takový národ nemá morální právo na existenci.

Češi jsou většinou kritičtí především k sobě a jestli něco nikdy nikomu neodpustí, je to úspěch.

Otázkou je, zda se to dá změnit.

Starý J. 2.2.2007 13:21

Re: Re: Re: Re: V zadniční projekci t.zv. oficialitám á la Klaus jsme dokonalí!

Hm, to jste si boj proti nástupu diktatury vyložil dobře! Diverze, nesnášenlivost, nerespektování většiny. Pokud má více lidí takový názor, tak se ani nedivím, že v Německu přišel Hitler k moci a u nás Gottwald s hordou zločinců! Takže vlastně ta Horáková visí naprosto po právu. To je síla!

AKIBUA 2.2.2007 12:56

Re: Kdo si neváží sebe, neváží si ani jiných

Myslím, že je dobře postavit se za svého prezidenta. Připomínání, kým byl zvolen nemá smysl, protože prostě byl zvolen. Na druhou stranu oponovat slušným jazykem snad lze i prezidentovi republiky. Byla použita silná slova a je dobře, že někdo reaguje kultivovaněji než jakýsi prezidentův úředník. Slova pana Železného o tom, že občané naší země budou rozhodovat o svých poměrech jsou však nadsázkou. Všechno co se děje kolem základen je směřování k jejich prosazení bez účasti občanů. Politická reprezentace nebude rozhodovat o nějaké operativě, ale o zásadním uspořádání vojenských poměrů. Žádná strana účastná v parlamentu nešla do voleb se svým postojem. Je prokazatelné, že vše co projektu základen předcházelo bylo utajeno v předvolební kampani. Klidně bez referenda, ale pokud schválení bude v rukou politické reprezentace, která s touto myšlenkou vyhrála volby. Takže pane Železný, vy nepochybně výstavbu základny podporujete. Proto by jste neměl do EU hlásit, že občané rozhodují v naší zemi - jak o čem. 

JJJ 2.2.2007 12:53

dopis

Tím, že někdo s Klausem nesouhlasí, tím ho přece neuráží......A pokud poukáže na možné následky jeho jednání, to také není urážka. Snad by bylo lepší se pořád neurážet, ale rozmysled si, co vlastně chceme...... 

Harpyje 2.2.2007 12:32

Re: A pročpak?

Tak blbou otázku můžete položit pouze Vy, bos maximus. ;-D

jk jiny 2.2.2007 12:20

a co Novotny, toho taky uctivas?

"Úcta k prezidentovi patří k významným tradičním hodnotám naší země od dob prezidenta Masaryka."

kdokoli 2.2.2007 12:18

Re: Hezké,

Když ono tam označení země původu už není ... :-(

PRASI DENT 2.2.2007 12:17

Re: Re: Re: Re: Trapnější dokument

 Starý Klausemane, Profesorimus se svými hochštaplery nese podstatnou vinu na tom, že na tom země je TAKTO A NE JINAK, zejména po stránce morálky, korupce atd.....I ekonomicky bychom mohli být před Slovinskem a nepotácet se s jinými postkomunistickými zeměmi....Jím slibovaný ekonomický TYGR je stále opelichaný kocour a mohl být nejméně rysem....Chceš říci, že se jeho klika nemohla přičinit o potrestání bolševických zločinců....Namísto toho se rozhodla stavět na bolševickém právu i morálce.....Spousta idiotů nevidí, že na národoveckou strunu, také jen účelově brnká....

Skepticus Maximus 2.2.2007 12:17

A pročpak?

Abyste odvrátila pozornost od svých chlebodárců?

kdokoli 2.2.2007 12:13

Re: Díky za zastání.

moje řeč ...

JH 2.2.2007 12:05

Re: Re: Re: V zadniční projekci t.zv. oficialitám á la Klaus jsme dokonalí!

S Horákovou a s ostatními, které komundírové pověsili je to ovšem trochu jinak. Chtěl bych vidět, co by nový "demokratický " režim dělal se mnou kdybych prováděl diverzi jako Horáková a řada jiných, kteří pro svou nesnášenlivost a nerespektování většiny se tehdy dostali do opozice! Kéž se ta současná sebranka vyvraždí díky mafii mezio sebou- a vypadá to dobře!

Starý J. 2.2.2007 11:44

Re: Re: Re: V zadniční projekci t.zv. oficialitám á la Klaus jsme dokonalí!

oprava...ale domácí...

Starý J. 2.2.2007 11:43

Re: Re: V zadniční projekci t.zv. oficialitám á la Klaus jsme dokonalí!

Kdyby zaútočil stejně na Herzoga, dali by mu sami Němci přes držku. Tak to zkouší jinde! Samozřejmě, že si na Francii a Holandsko netroufne! Klaus ústavu na rozdíl od nich ještě ústavu NEODMÍTL a ani jako president nemůže. Odmítnuta může být jen v referendu! Jenže ten sprosťák by musel urážet samotné Holanďany a Francouze a to by mu samozřejmě tak lehce, jako když urazí našeho presidenta, neprošlo. Nakonec němci nás znají a vědí, že se zde najdou takoví kreténi, kteří mu za ty urážky půjdou ještě poděkovat! Bylo v naší historii málo Čechů ochotných kolaborovat s kýmkoli? A věšet naše lidi na povel kohokoli? Cy dělali komunisté v padesátých letech? Horákovou nevěšeli Rusové a domácí fanatici. Teď jsou ochotni lynčovat Klause, když někdo zavelí!

Bobby Brown 2.2.2007 11:41

Re: Je hezké vidět

Jo Leinen nenapadá gaunerství pana Klause, ale jeho odmítavý postoj k euroústavě.

Jo Leinen bude napadat i toho největšího světce a čistotu samu, pokud bude mít tu drzost odmítat současné znění euroústavy, která je mimochodem pasé.

Vy to celé stavíte do roviny osobní. My do roviny principu. A proto se nikdy neshodneme - jedni o voze druzí o koze.

Starý J. 2.2.2007 11:35

Re: Re: Re: Trapnější dokument

Jděte do p.... Klause volili MOŽNÁ i někteří z komunistů (ale také nemuseli, pokud ho volili socani - jen takoví jako Vy zde mládí dokola prázdné klišé), jenže Klaus s komunisty NECHCE vládnout a nikdy nebude. S komunisty vládnout chce socdemokracie v čele s Paroubkem a svými příznivci, jako jste Vy, pokud nejste přímo komunista. Klaus se měl vzdát úřadu proto, že mu možná dal nějaký komunista hlas?  Ale vládnout s komunisty je podle Vás zřejmě normální, dotáhnout je znovu k tomu, aby rozhodovali o lidech v této zemi! Je mi z takových názorů zle!!!

Richard iii. 2.2.2007 11:35

Už jsem to víckrát řekl

Leinen má mentalitu fracka ze třetí třídy, který se

neobtěžuje argumentací, ale z houfu stejně smýšlejících přitroublíků pokřikuje

na spolužáka s odlišným názorem: "jestli nepudeš s námi, tak tě

zbijem". Smutný úděl eurofanatiků, když musí spoléhat na něco tak

hloupého.

Bobby Brown 2.2.2007 11:31

Re: Re: Re: Každý může hodnotit práci kohokoliv

Ten příměr s tou hospodou a kadeřníkem vs. diplomacie jste nepochopila nejspív Vy, ale o tom nic...

Co jsem nepochopil já je to, co jste psala o sebraných spisech a zda vím co nikdy neřekl. Vím to, že věřejně(!) nekritizoval Francii ani Nizozemsko stylem - "Vrhli jste se do izolace!" apod. tak, jak si to dovoluje směrem k ČR.

Apropo, opravdu, ale opravdu absolutně sebrané spisy pana Jo Leinena (a nikoho v celém vesmíru) nemám - to abych Vám odpověděl.

Starý J. 2.2.2007 11:29

Re: Příliš mírně napsáno.

Díky Sašo!

Harpyje 2.2.2007 11:25

Re: německý socialista

Doporučovala bych být v prvé řadě opatrná na ty domácí. ;-€

PRASI DENT 2.2.2007 11:20

Re: Re: V zadniční projekci t.zv. oficialitám á la Klaus jsme dokonalí!

 Napadlo tě, že Frantíci a Nizozemci zamítli návrh ústavy EU, každý z opačného důvodu...Pro Francouze byla málo levicová a pro Holandsko příliš levicová.....Proč by měli být v izolaci  NESABOTUJÍ ani ÚČELOVĚ NEHRAJÍ s falešnými Klausokartami....Není divu, že i jeho NOHSLEDI nemají jasný názor na vývoj EU, ani na předpisy, kterými by se mělo společenství řídit....

huhu 2.2.2007 11:12

německý socialista

před tím vždy opatrně, ať byl "demokratický" nebo "nacionální" či "internacionální"...;-€